https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

18 Ekim 2022 Salı

Dracula's Revenge

 


Filmimiz Gustav ve Victor ikilinin mezarlığa girmesiyle başlar. Victor Gustav’a hata yapıyoruz bence Gustav başımıza bir fenalık gelmeden bu mezarlıktan gidelim der. Bunun üzerine Gustav olmaz buraya kadar geldik dönemeyiz diye karşılık verir.  Daha sonra feneriyle bir lahitti gösteren Gustav işte Kont Dracula’in lahdi der. Lahidin duvarına kazmayla kırıldıktan sonra Victor Gustav’a geri dönelim bilmediğimiz bir kötülükle uğraşacağız deyince Victor istersen git ben içeri giriyorum diyerek Victor’u tersler. Gustav Kont Dracula’in tabutunu bulduktan sonra insanlar Dracula’in mezarını görmek için bana servet ödeyecekler der. Tabutun kapağını açan ikili Dracula’in yaşadığını anlayınca lahidin dışına kaçarlar. Kont Dracula beş yüz sene sonra özgürüm dedikten sonra yarasaya dönüşür. Victor ve Gustav’in önünde beliren Kont Dracula kaçış yok ikinizde benim ilk kurbanlarımız olacaksınız der. Dracula tam iki adama saldıracakken Örümcek Kadın ortaya çıkıp önce benimle uğraşacaksın seni serseri vampir der. Bunun üzerine Dracula Örümcek Kadın’a benim için zevktir diyerek şuasını Örümcek Kadın’a doğru sıkar. Şuadan çevik hareketle kurtulan Örümcek Kadın bu hortlağın şakası yok diyerek ağ atarak Dracula’in ellerini bağlar. Bunun üzerine Dracula aptal siz fanilerden alacağım intikama mani olamazsınız dedikten sonra bir kez daha yarasaya dönüşüp gider.

Jessica Drew kimliğine bürünen Örümcek Kadın yeğeni Billy ve arkadaşı Jeff’in yanına gelir. Billy Örümcek Kadın’a Jessica bu akşam sinemaya gideceğine söz vermiştin deyince Örümcek Kadın canavar filmi olmaz sonra kâbuslar görüyorum diye karşılık verir. Lafa karışan Jeff Örümcek Kadın’a o kadar da korkunç değildir der. Daha sonra Jeff ve Billy Uzaylı Örümcek Kadın zihninde Dracula’in insanlara saldırdığını görür. Örümcek Kadın Billy ve Jeff’e ben patlamış mısır almaya gidiyorum diyerek sinema salonundan çıkar Örümcek Kadın çıktıktan sonra Jeff Jessica epey korkmuş olmalı der. Telefon kulübesinde değişen Örümcek Kadın Dracula’in bulunduğu yere doğru uçar.  Doktor Van Helsing ailesi ve arkadaşlarıyla akşam yemeği yerken misafirlerden biri Doktor Van Helsing’e Kont Drakula’in ailenize koyduğu lanetten korkmuyor musunuz diye sorunca Doktor Van Helsing misafirine bilakis ailem asırlardır Dracula’in şatosunda ikamet ediyoruz diye karşılık verir.  Dracula pencerede belirip beş asırlık laneti tamamlamaya geldim diyerek Van Helsing ve diğerlerini yarasa şuası ile vampire çevirir.  Dracula hepiniz benim kölemsiniz diye böbürlenirken Örümcek Kadın Dracula’ya seni durdurmaya geldim der. Dracula Örümcek Kadın’a cesur olduğun kadar aptalsın da dostum diyerek Örümcek Kadın’a şua sıkar. Örümcek Kadında zehir şuasını sıkar. Örümcek Kadın’ın şuasında bulunan ışık Dracula’in canını yakar. Dracula bunun bedelini ödeyeceksin dedikten sonra yarasaya dönüşüp gider. Örümcek Kadın’da vampir avcılığını şu anda ertelemem gerek yoksa Jeff ve Billy Jessica’in eksikliğini fark edecekler dedikten sonra Örümcek Kadın uçarak gider.


Film sonrası Billy filmi teyzesi Jessica’ya anlatmak ister lakin Jeff Billy’ye filmi anlatmaması için tembihler. Daha sonra Jeff Jessica nerde deyince Billy telefon kulübesini gösterip orada diye karşılık verir. Jessica suretinde telefon kulübesinden çıkan Örümcek Kadın Jeff ve Billy’ye burada ne işiniz var niye filmi izlemiyorsunuz diye sorar. Billy on dakika önce bitti dedikten sonra telefon kulübedesin de ne yapıyordun Jessica teyze diye sorar. Örümcek Kadın ilginç bir haber aldım Doğu Grumania’da vampir dolanıyormuş diye cevaplar. Bunun üzerine Jeff aklını mı kaçırdın Jessica vampir diye bir şey yoktur diye karşılık verince Örümcek Kadın şirket jetini alıp gidelim işin aslı neymiş öğrenelim der. Bu arada bataklığa giden Dracula kölelerine çabuk olun az bir vaktimiz var der. Dracula’in köleleri bir tabut çıkarırlar. Tabutun kapağı açılınca Dracula bu arkadaşımız yeteri kadar bataklıkta mahsur kaldı derken tabuta bulunan adam kurt adama dönüşür. Dönüşüm tamamlandıktan sonra Dracula en sonunda kurt adam geri döndü der.


Örümcek Kadın Jeff ve Billy ile Doğu Grumania mezarlığına gelirler. Jeff Örümcek Kadın’a Dünyan ’in diğer bir ucuna hayal ürünü vampirleri bulmak için mi geldik der. Bunun üzerine Örümcek Kadın Jeff’e kaynaklarım hiçbir zaman yanlış bilgi vermedi diye karşılık verir. Daha sonra Örümcek Kadın etrafa bir bakalım der. Örümcek Kadın, Billy ve Jeff mezarlıkta dolanırken Jeff Örümcek Kadın’a vaktimizi boşa harcıyoruz Jessica burada mezar taşlarından başka bir şey yok der. Örümcek Kadın iste aradığımız bu diyerek Dracula’li lahdini gösterir. Billy korku içinde mezar kırılmış der. Örümcek Kadın belki de içeriden kırılmışta olabilir deyince Jeff Örümcek Kadın’a korku romanında değiliz Jessica saçmalamayı keser misin diye karşılık verir.  Örümcek Kadın ben içeri girip bir bakayım deyince Jeff Örümcek Kadın’ın omzuna dokunup bir kadının mezara girmesi uygun olmaz dedikten sonra Billy ile lahitte girerler. İkili Dracula’in tabutunun boş olduğunu fark ederler ve ardından ikili kurt adam ve Dracula’in kurbanı olurlar. Bu arada Jessica suretinde olan Örümcek Kadın Billy ve Jeff’in başı dertte diyerek Örümcek Kadın suretine bürünüp lahitte girer. Kurt adama dönüşen Billy ve Jeff Örümcek Kadın’a saldırırlar. Örümcek Kadın siz normale dönüşene kadar su sizi tutar diyerek ağıyla Billy ve Jeff’i sarar. Bu arada Dracula onlar zaten normal dönüşecek olan sensin diyerek Örümcek Kadın’a saldırır. Örümcek Kadın zaten yaı örümceğim vampir olmaya niyetim yok diyerek Dracula ile savaşır. Kurt adam ve Dracula’in şuaları Örümcek Kadın’a fazla gelir ve kendinden geçer.


Başka bir yere Dracula’in köleleri kazarken üçlümüzün son üyesi de ortaya çıkacak dedikten Frankenstein’in canavarı kayaları silkeleyerek ortaya çıkar. Daha sonra üçümüzün güçleriyle Dünya’yı fethedebiliriz der. Bu arada kendine gelen Örümcek Kadın yarı vampir yarı kurt adam bir mahlûka dönüştüğünü fark eder. Bir laboratuvar bulan Örümcek Kadın içindeki kurt adamlığı ve vampirliği yok etmek için formül hazırlarken kendi kendine içimdeki şeytani güç beni baştan çıkarıyor der. Hazırladığı serumu içen Örümcek Kadın normal haline döner. Kütüphaneye giden Örümcek Kadın üç canavarı durdurmanın yolunu öğrenir. Örümcek Kadın şayet haklıysam elektro manyetik topraklama anteni Frankenstein’in canavarına hayat veren enerjiyi boşaltacak der. Enerjisi boşalan Frankenstein’in canavarı kaçıp saklanır. Daha kurt adamın bulunduğu yere giden Örümcek Kadın zehir şuasını kullanarak dolunayı kapatır ve kurt adam insan suretine dönüşüp kaçar. Daha sonra Dracula’yı bulan Örümcek zehir şuasını pervaneye sıkar. Çıkan ışık huzmesi Dracula’yı yaralar. Bunun üzerine Dracula tabutuna kaçar. Daha sonra üç canavarın kurbanları normale döner ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...