https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

1 Mayıs 2022 Pazar

Come Under My Spell

 

Filmimiz Wade isimli bir adamın Fernando isimli seni bırakayım der. Wade senin memleketinde kadınlar nasıl diye sorunca Fernando bizim memlekette kadınlar evlenene kadar kimseyle beraber olmazlar diye cevaplar. Bunun üzerine Wade Fernando’ya bakir misin diye sorar. Fernando piliçlerle beraber oldum diye cevaplar. Wade kadınlarla beraber oldun o zaman deyince Fernando tavuklarla beraber oldum diye belirtir.  Wade peki burada kiminle beraber oldun deyince Manuellla ile der. Wade Manuella bilirim iyi kızdır der ama Fernando Manuella’in eli olduğunu söyler. Ertesi gün Wade Dianne ve Ashley ile Fernando hakkında konuşur. Wade Fernando’un çok utangaç olduğunu hiçbir kızla beraber olmadığını bir yandan da aşırı azgın olduğunu söyleyip Fernando için yardım ister. Dianne Wade’ye yatakta senin kadar iyi ise neden olmasın der. Bunun üzerine Wade açıkçası Fernando ile aynı yatağa girmedim diyerek espri yapar. Herkes güldükten sonra Wade Fernando’yu çağırayım diyerek gider. Wade Fernando’yu Ashley ve Dianne’in yanına getirir. Fernando kızlara karşı rahat edici davranışlarda bulunmaya başlar. Ashley Fernando’ya aslında biz Wade ile üçlü takılacaktık deyince Dianne’da evet üçlü takılacaktık diyerek Wade ile oynaşmaya başlar. İstenmediğini anlayan Fernando bozulur ve gider.

Wade banyoda traş olurken Fernando Wade’ye ne yapıyorsun diye sorar. Wade randevum için hazırlanıyorum diye cevaplar. Fernando kızla mı deyince Wade tabii ki bir kızla diye karşılık verir. Fernando Wade’ye planın ne diye sorunca Wade önce yemeğe sonra filme en sonunda yatağa atarım onu diye cevap verir. Fernando Wade’ye bayağı talihli bir adamsın kızları nasıl elde ediyorsun diye sorar.  Fernando benimde randevum var diye seslenir. Wade öyle mi nereye gideceksin diye sorunca Fernando burada takılacağız der. Wade Fernando’ya buraya geliyor o zaman deyince Fernando zaten burada der. Wade Fernando’un yanına gelir ve burada kimse yok der. Bunun üzerine Fernando tuvalet kâğıdı rulosunu çıkarıp yetişkin mecmuasını gösterip ruloyu kadınlık organı kullanıp kendimi tatmin edeceğim der. Wade Fernando’ya sen iyiden iyiye kafayı yedin diyerek gider. 


Wade dışarıda yürürken içinden Fernando’un morali çok onu neşelendiriyim der. Kitapçının önünde duran Wade Fernando hipnoz yoluyla seks kitabını alır. Pizza sipariş eden Fernando pizzacı kızı evine buyur eder. Fernando pizzanın içinde ne var diye sorar. Pizzacı kız pizza içindeki malzemeleri sayar. Bu arada Fernando pizzacı kızı taciz eder ve pizzacı kız Fernando’un suratına pizzayı fırlatıp gider.   Fernando’un yanına gelen Wade dostum sana harika bir hediye aldım diyerek kitabı Fernando’ya verir.  Bütün gün kitabı okuyan Fernando kitaptan edindiği bilgileri Wade’in üzerinde dener. Hipnoz altındaki Wade Fernando’un buyruklarını yerine getirir. Daha sonra Fernonda sevinç içerisinde işe yaradı der. Daha sonra hipnoz yeteneğini yeni tanıştığı bir kadın üzerinde de dener ve muvaffak olur. 

Fernando Wade’ye hadi pizza sipariş edelim der. Wade canın pizza mı çekti diye sorunca Fernando canım kadın çekti diye cevap verir.  Fernando ve Wade’in yanına gelen pizzacı kız Fernando’yu görünce yüzüne bir pizza daha ister misin der. Wade pizzacı kıza arkadaşım ilk pizzanın parasını ödemek istiyor deyince pizzacı kız sakinleşir. Pizzacı kız Wade’ye ne okuyorsun diye sorar.  Wade fizik okuyorum dedikten sonra Fernando’da bende hipnoz okuyorum der. Daha sonra Fernando pizzacı kıza hipnoz olmak ister misin diye sorar. Pizzacı kız ilk teklife sıcak bakmasa da yirmi dollar alacağını duyunca ikna olur. Fernando pizzacı kızı hipnoz ettikten sonra soyunup Wade ve Fernando ile sevişir.  Fernando pizzacı kızı hipnozdan çıkarır. Pizzacı kız hemen parasını sayınca Wade bir sorun mu var diye sorunca pizzacı kız param yerli yerinde ama sanki çok fena düzülmüşüm gibi bir his içimde der.

Yeni elde ettiği yetenek sayesinde Fernando gördüğü her kadını hipnoz edip beraber olur. Wade Fernando ile seyahat ederken kendinden bahsetsene der. Fernando Rosita adlı bir nişanlım var onu çok severim ve onunla evleneceğim der. Wade öyle mi deyince Fernando Wade’ye evet öyle kendisi bakire ve memlekette beni bekliyor der.  Wade Fernando’ya o da seni seviyor mu diye sorunca Fernando evet seviyor ailelerimiz biz çocukken bizi nişanladılar. Bunun üzerine Wade bu iyimmiş  diye karşılık verir. Daha sonra Wade Fernando’ya sana bir teklifim var züppe kuzenim evleniyor fotoğrafçıya ihtiyaçları var der. Fernando fotoğraf çekmekten anlamam deyince Wade tek yapacağın nişan alıp deklanşöre basmak çok basit diye karşılık verir. Fernando kolaymış deyince Wade Fernando yüz dolar alacağız ellisi senin ellisi benim der. Ertesi gün düğünde fotoğrafçılık görevini icra eden düğüne katılanları hipnoz ettikten sonra düğüne katılanlar Fernando’un etkisi altında grup seks icra ederler. Düğündekiler hipnozdan çıkınca şok halinde giyinmeye başlarlar.


Wade Fernando’ya iyiden iyiye zıvanadan çıktın herkes şoka girdi ama iyi oldu en azından bir daha züppelik yapmayacaklar der.  Fernando çok aşırı seviştiğinde hastanelik olur. Fernando ziyarete gelen Wade nasıl hissediyorsun sorunca Fernando Wade’ye o kitabı verdiğinden beri berbatım diye cevap verir.  Bunun üzerine Wade kimse sana gidip abart demedi diye karşılık verir. Daha sonra Fernando’ Wade’den nişanlısı Rosita’yı havaalanından almasını ister. Wade Rosita havaalanından aldıktan sonra minibüste Rosita ile sevişir. Fernando’un yanına gelen Wade Rosita’in bakire olmadığını ve on âşık olduğunu söyler. Tüm dünyası yıkılan Fernando ne kötü bir gün hem sevgilimi hem de arkadaşımı yitirdim dedikten Wade’den gitmesini ister. Hemşireyi yanına çağıran Fernando hemşireyi hipnoz edip sevişir. Bedeni iflas eden Fernando ölür ve film biter.


 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...