https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

5 Mayıs 2022 Perşembe

Sex Psycho

Filmimiz sarışın bir adamın çıplak bir şekilde ormanda uyunmasıyla başlar. Geçmiş anılar âlemine giren sarışın adam ormanda kırklarında bir adamla karşılaşır. Adamla günaha girdiğini hatırlar. Adının Ben olduğunu öğrendiğimiz adam Doktor McBain’e kendimi kaybettiğimde dövmeli bir şahsın kendisini defalarca becerdiğini söyler.  Konuşmasına devam eden Ben o adamı saplantı haline getirdim ama yüzünü hatırlayamıyorum diyerek konuşmasını sonlandırır. Bunun üzerine Doktor McBain görünüşe cinsel eylemlerde bulunurken klasik hafıza kaybı yaşıyorsun der. Ben çaresizlik içeresinde zihnim allak bullak hale geldi deyince Doktor McBain Ben’e bir tek o adam mı seni bu hale getiriyor diye sorar. Ben hayır diğer ilişkilerimde de bu oluyor kendimi kaybediyorum ve tek hissetiğim o adamın kokusu oluyor diye cevap verir. Doktor McBain senin gibi  kişilerin katıldığı terapime beklerim diyerek Ben’in bacağını okşar. Ben durumdan rahatsız olunca elini çeker ve gelecek hafta toplantıda göreyim diyerek gider.  

Doktor McBain’in grup terapisine katılan Ben Gary, Sal ve Paul ile tanışır.  Doktor McBain diğerlerine Ben’in sorununu anlattıktan sonra Gary sende sorununu anlat ki ben yabancılık çekmesin der. Gary ben bir seks bağımlısıyım erkeklik organımı sürekli teşhir ederim der. Doktor McBain Gary’ye iyiye gidiyorsun dedikten Sal sende sorununu anlat der. Sal ben çok korktuğumda azıyorum bu da sanki uyuşturucu kullanışım gibi kendimi kaybediyorum der. Paul’da sorununu anlatmaya başlar. Paul umuma açık yerlerde ilişkiye girmeyi ve hayal ile hakikati karıştırdığını söyler.  En sonunda Ben sorununu anlatır. Daha sonra Paul dişçi yazıhanesinde bir adamla yaşadığı günah dolu anları terapide anlatır ama daha sonra bunun Paul’un zihninde kurduğu bir hayal olduğunu anlarız. Doktor McBain terapiyi sonlandırır.


Ben dışarı çıktığında terapi arkadaşlarına daha önce on kişiyle grup seks eyleminde bulunduğunu söyler. Bunun üzerine Sal bende aynısını yaşadığım dedikten sonra bende Doktor McBain ile hayalinde günaha girdiğini söyler.  Bunun üzerine Paul Sal’e emin misin Doktor McBain epey garip biri der. Gary Doktor McBain’in evli iki çocuklu normal biri ama pipime yiyecek bakması garibime gitti der. Ben ve Gary gittikten sonra Paul Sal’e sen doktorda bir gariplik sezdin mi diye sorar. Sal hayır diye cevapladıktan sonra Doktor McBain Sal’i yanına çağırır. Doktor McBain Sal’e Paul ile ne konuşuyordunuz diye sorar. Sal havadan sudan konuşuyorduk diye cevap verdikten sonra Doktor McBain Sal’e bir zarf verir. Ve bir mekâna bırakmasını söyler.  Doktor McBain’in mekâna giden Sal kendini kaybeder ve deri kostümlü adam tarafından iğfal edilir. Çıplak halde kendine gelen Sal Paul’u arar.  Sal panik içinde çıplak haldeyim adamın biri becerdi beni basıl oldu bilmiyorum der. Bunun üzerine Paul kimseye söyleme aramızda kalsın daha sonra alakadar olurum diyerek telefonu kapar.

Robert isimli bir adam Paul’u arayarak Gary’in dam tepesinde kendisini tatmin ettiğini söyler. Bunun üzerine Paul Robert’te bırak kendi halinde takılsın der. Telefonu kapatan Robert Gary’in yanına çıkıp Gary’yi izlemeye başlar. Gary hoşuna gidiyor mu diye sorunca Robert evet der ve Gary ile birlikte olur. Daha sonra Paul’un evinde Ben iğfal edildim ama hiç haberim olmadı der. Daha sonra çalan telefonuna bakan Ben cevap alamayınca bu da kim yahu der. Ben Paul’e sürekli başıma geliyor arayan numarayı geri aradığımda da kimse açmıyor deyince Paul sakin ol herhalde bir sapığın zevke gelmek için yapıyordur yarın numarayı kontrol ederiz der. Ben garip Bir şeyler oluyor ama ne olduğunu veya kim olduğunu kanıtlayamıyorum deyince Paul Ben’e sana bir şey diyeceğim ama kimseye söylemeyeceksin aramızda kalacak der. Ertesi akşam Doctor McBain’in yanına gelen Ben herkes nerede diye sorar. Doktor Mcbain seninle özel bir tedavi yapma ihtiyacı duydum diye cevap verir. Doktor McBain gene kendinden geçiyor musun diye sorunca Ben ara sıra oluyor diye cevap verir. Ben Doktor McBain ile konuşurken kendisinden geçer. Daha sonra Doktor McBain’in deri kıyafetli tecavüzcü olduğunu anlarız. Ben’i giydirmeye çalışan Doktor McBain Paul’un iyi vakit geçirdin mi demesiyle burada ne işin var der. Paul Ben’e polis olduğunu bir süredir Doktor McBain’in peşinde olduğunu ve Ben’i yem olarak kulladığını aslında Jason McBain’in doktor olmadığını çoklu kişilik probleminden mustarip bir firari şizofren olduğunu ve erkekleri etkileyerek iğfal ettiği söyler ve film biter.



 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...