https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

28 Mayıs 2022 Cumartesi

Revenge of the Bi Dolls

 

Filmimiz hemşire Cheryl’in Cecily’yi uyumakta olan yüz maskesini sertçe çekerek uyandırmasıyla başlar. Cecily öfke içerisinde bunu bir daha yapmamanı söylemiştim der. Cecily alaycı bir tavırla sabah oldu kalkın Bayan Fontana diye karşılık verir. Bunun üzerine Cecily Cheryl’ye bugün bana zehir hazırladın diye sorar. Cheryl hafif bir kahvaltı hazırladım ayrıca Oklahoma’da ki özel dedektif bir an önce gelmeni istiyor der. Cecily o kaltak kim oluyor da beni ayağına çağırıyor der. Cheryl Lana Dawson’in sahne aldığı oteli buldu deyince Cecily Cheryl’ye neden bunu daha önce söylemedin şimdi etrafı temizleyip şoförümü çağır der. Daha sonra Cecily’in Tulsa havalimanından bir arabaya biner. Özel dedektif Tina iyi akşamlar uçuşunuz nasıldı Bayan Fontana diye sorunca Cecily Tina’ya geç kaldın diye cevap verdikten sonra o burada mı diye sorar. Tina evet otelde uyduruk bir gösteri yapıyor ama pek kazanmıyor onun gibi büyük bir yıldızın böyle duruma düşmesi acıklı diye cevap verir. Cecily onun tek büyük yeri ağzı ama onunda icabına bakacağım diye karşılık verir. Tina Cecily’ye sakıncası yoksa b,,rşey sorabilir miyim deyince Cecily sor der. Tina Lana Dawson ile husumettin ne bir aralar onun izinden gidiyordunuz diye sorar. Cecily Tina’ya o bana fenalık yaptı bende aynısı bende ona yapacağım bilmen gereken tek husus bu der. Tina kaza yapar ve arabayı tamirciye götürür. Tamircide Cecily Tina’ya hemen arabaya bin der ve Tina Cecily tokat atıp artık senin için çalışmıyorum der. Bunun üzerine seni aşağılık fahişe bunun bedelini ödeyeceksin der. Tina bir kez Cecily’ye tokat atacakken Cecily tek bir şansın vardı burası senin mekânın ama sakın seni benim mekânında gözüm görmesin seni diye tehdit eder. Tamirci Tina’ya bu Cecily Fontana değil mi deyince Tina tam kendisi diye cevaplar. Tina tamirciye arabam ne zaman tamir olur diye sorunca tamirci ancak yarına olur diye cevap verir. Bunun üzerine Tina tamirciye beni eve bırakır mısın diye sorunca Tina tamirci ile beraber olur.  

Gösteri sonrası soyunma odasında üzerini değiştiren Lana’ya adamın biri seslenerek birisi geldi Bayan Dawson der. Lana adama buraya kimse gelmesin dememiş miydim diye karşılık verir. Cecily Lana’in arkasından yaklaşıp eski bir dost bile mi deyince Lana arkasını dönüp burada ne işin var diye sorar. Cecily Lana’ya seni görmeye eski kırgınlıkları arkada bırakıp özür dilemeye geldim der. Lana hadi oradan Cecily Fontana hayatında hiçbir zaman özür dilemedi diye karşılık verir. Cecily mahcup bir tavırla özür dilerim deyince Lana Cecily’ye gene neyin peşindesin diye sorar. Cecily mahcup tavrını koruyarak gelmemeliydim gideyim ben der. Bunun üzerine Lana Cecily’ye konuşacaksan konuş der. Cecily bir yıldır düzelmek için uğraşıyorum geri dönmeye hazırım der. Lana kederli bir halde kim değil ki deyince Cecily ikimiz için bir geri dönüş planı hazırladım der. Lana ikimiz mi deyince Cecily Lana’ya ikimizde geçen basının söz ettiği kraliçelerdik diye karşılık verir. Lana hayatımın o kısmını geride bıraktım der. Cecily J.B ikimizin de piyasası var deyince Lana C.B projenin yapımcılığını üstlenecek mi diye sorar.  Cecily evet diye cevaplayınca Lana C.B’in dokunduğu proje başarılı oluyor der. Cecily fakat C.B ikimizin geçinemeyeceğini düşünüyor deyince Lana onu ikna etmeliyiz der. Cecily bende bu yüzden geldim der. Bunun üzerine Lana Cecily’ye bugünden itibaren senle arkadaş olacağız der. 

Cecily pedikürünü yapan Cheryl’ye bir daha canımı yakarsan akıl hastanesine postalarım diye tehdit eder. Bunun üzerine Cheryl üzgünüm zaten tımarhanede değil miyiz diye karşılık verir. Cecily Cheryl’ye küstah bir tavırla cir gün aynada cadıya rastlarsın der. Daha sonra Cecily Cheryl’ye kapıya bak der. Cecily’in avukatı Tony Bayan Dawson anlaşmayı imzaladı der. Cecily hiç sorun çıkarmadı değil mi diye sorunca Tony hayır Bayan Dawson senaryodan çok anlaşma ile ilgiliydi diye cevaplar. Cecily sevinerek bu işi benim kolaylaştırdı der. Cheryl Cecily karmana dikkat etsen iyi edersin deyince Cecily kapa çeneni anımı bozma diye tersler. Daha sonra Cecily Cheryl’ye şimdi mahzene inip en iyi şarabımı getir der. Cecily şarabı boş ver şampanyayı getir kutlama yapma havasındayım Cheryl şampanya mı özel bir durum diye sorunca Cecily Cheryl’ye sen bu kutlamada yoksun sen bir hemşiresin ancak bize hizmet edersin diye cevap verir.  Cheryl Cecily’ye pazarları sağlık ocağında gönüllü olarak çalışıyorum deyince Cheryl gönüllü mü sana çok para ödüyorum o zaman diye karşılık verir. Cheryl evet veriyorsun der. Bunun üzerine Cecily Cheryl’ye artık vermiyorum seni ve senin uyduruk kıyafetlerini istemiyorum artık diyerek Cheryl’yi kovar.  Cheryl öfkeyle beni kovuyor musun diye sorunca Cecily şöyle diyelim hizmetine artık ihtiyaç duymuyorum diye cevap verir.

Jennifer kocası Brad’i arar ve kedi maması kalmamış der. Brad git al o zaman deyince çekimlerde haşatım çıktı birde alışverişe mi çıkacağımı sanmıyorum diye karşılık verir. Brad Jennifer’a bıkmış bir halde ben gider yaparım der. Jennifer mızmızlanarak Brad’e gelsene çok yalnızım der. Bunun üzerine Brad gelemem işim başımdan aşkın der. Jennifer öfke içinde Brad’e öfke içinde ölüp kalsam umurunda olmaz diye çıkışır. Brad Jennifer’a gene mi o haplardan kullanıyorsun deyince Jennifer o haplar senden daha çok yardımcı oluyor diye karşılık verir. Brad ben senle uğraşamıyorum diyerek telefonu Jennifer’in suratına kapar. Bu arada Cecily Tony ve David’e marifetlerinizi gösterin dedikten sonra iki adam birbirleriyle oynaştıktan sonra Cecily ile beraber olur ve sevişme sonrası Cecily ikinizde iyi çocuklarsınız der.

Kelsie yanına gelen Cheryl’ye dün gece beni arayan kadın sensin değil mi sorar.  Cheryl Kelsie’ye dün dediklerimi düşündün mü diye sorunca Kelsie dosyayı versene der.  Cheryl dosyayı Kelsie’ye iste gerçek annen diyerek dosyayı verir. Kelsie dosyaya baktıktan onu zaman görebilirim neye benziyor diye sorar. Cheryl ondan nefret etmiyor musun diye sorunca Kelsie neden ondan nefret mi edeyim diye karşılık verir. Cheryl Kelsie’ye bak tatlım annen seni evlatlık verirken fakir bir kadındı şimdi ise Hollywood’un kraliçelerinden biri der. Kelsie belki de beni vermesinin iyi bir nedeni vardı der. Bunun üzerine Cheryl Kelsie’ye bak tatlım seni vermesinin sebebi hayatına daha rahat etme niyetinde olması diye karşılık verir. Kelsie masumca Cheryl’ye sana inanmıyorum der. Öfkesine hâkim olamayan Cheryl Kelsie’ye senden mahrum bırakılanları düşün senden çalınanları düşün diye çıkışır. Kelsie bütün bunları nereden biliyorsun diye sorunca Cherly benim işim Cecily Fontana hayatını bilmek benim işim der. Kelsie’ye Bütün bunların doğru olduğunu nereden bileceğim deyince Cheryl Kelsie’ye bu işi batırma hayatını porno film sanatçısı olarak mı geçireceksin var mısın yok musun diye sorar. Kelsie kışkırtıcı bir sesle varım diye cevaplar.


Jennifer’in yanına gelen Brad üç saat önce sette olmalıydın diyerek Jennifer’ı uyandırır. Jennifer ne seti deyince Brad Jennifer’a senin yerine başka birini koymayı düşünüyorlar. Jennifer son oynadığım film onlara servet kazandırdı diye karşılık verir. Brad daha genç birini düşünüyorlar deyince Jennifer daha genç mi yirmi beş yaşındayım der. Brad Jennifer’a otuz beş yaşında gösteriyorsun yüzün feci durumda gözlerin kan çanağına döndü diye karşılık verir. Jennifer sen benim menajerimsin benimle ilgilenmen gerek deyince Brad Jennifer’a ilk önce kocanım ve sürekli beni stüdyo ile karşı karşıya getiriyorsun aşırı hap kullanıyorsun her zaman yorgunsun diye karşılık verir. Bunun üzerine evet hap kullanıyorum ama her zaman sabahın dördünde kalkıp parıldamak zorundayım der. Lana nerede o Cecily denen kaltak diye söylenince Rob Lana’ya hayırdır ne oldu anne diye sorar. Lana Rob’a şu anlaşmayı gördün mü der. Anlaşmaya bakan Rob ne olmuş düzgün bir anlaşma diye karşılık verir.  Lana bu anlaşmayı Cecily’in arkasına sokacağım der. Cecily gelince bir sorun var diye sorar. Lana evet var bu yapımı J.B yapacaktı deyince Cecily Lana’ya yapımcı benim ve sabah beşte prova deyip gider.

 Kelsie Cecily’in çalıştığı yere gelip etrafa bakarken Rob kime bakmıştınız diye sorar. Kelsie ben etrafa bakıyordum der. Daha sonra Rob Kelsie’ye bana tanıdık geldin deyince Kelsie oynadığım yetişkin filmlerinden olmalı der. Rob hayran olduğum kişilerle benim çok büyük bir zevk deyince Kelsie seni sevdim dedikten sonra Rob ile beraber olur. Daha sonra Jennifer Brad’in yanına gelip modellik işini aldım deyince Brad bak haplardan ve içkiden uzaklaşınca her şey güzel oldu bak der. Jennifer artık seninle daha çok vakit geçireceğim der.  Brad işlerim dolayı seninle vakit geçiremeyeceğim lakin bunun için bir çözümüm var diye karşılık verir.  Jennifer şaşırır ve ne çözümü diye sorar. Bunun üzerine Brad Allan gelsene diye seslenir. Allan gelince bu kim diye sorar. Brad seninle alışverişe çıkacak partilere eşlik edecek bir yoldaş diye cevap verir. Jennifer bilmiyorum deyince Brad Jennifer’a ikimizde birbirimizi seviyoruz ve Allan bize yardımcı olabilir diye cevap verir.


Lana prova yaparken Cecily arsızca kes dedikten sonra Bayan Dawson’in sesi cılız çıkıyor bunu gösteriden çıkartacağım der. Lana Cecily’ye beni nasıl böyle küçük düşürürsün deyince Cecily gülerek Lana’ya sesin kurbağa çıkıyor diye karşılık verir. Lana şarkımı çıkarırsan finalde çok az sahnem kalır der. Bunun üzerine Cecily millet bundan daha fazlasına katlanabilir mi sence diyerek Lana ile alay eder.  Rob Cecily’ye annemle böyle konuşamazsın diye çıkışınca Cecily Rob’a öğrendiğim herşeyi annenden öğrendim diye karşılık verir. Lana şöhret sana fazla geldi deyince Cecily Lana benim şöhretim sana fazla gelir der. Cecily gitmeden önce Bayan Dawson’in makyaja ihtiyacı var domuz gibi terlemiş der. Rob Lana’ya anne buna ihtiyacın yok deyince Lana bunlarla da daha öncede uğraştım ben soyunma odasına gidiyorum der.  

Cecily bir adamla muhabbet ederken Kelsie bakar mısınız Bayan Fontana deyince Cecily Kelsie’ye git başımdan meşgulüm der. Bunun üzerine Cheryl kendi kızın için bile mi meşgulsün diye çıkışınca Kelsie Cecily’ye merhaba anne der. Cecily Cheryl’ye kendini kolla dedikten sonra Kelsie’ye nasıl bir evlat annesinin diyeceklerini dinlemeden annesine şantaj yapabilir der. Kelsie niye şöhret içinde yaşamak için beni terk ettiğini açıklayacaksın deyince Cecily bu doğru değil seni verdim çünkü gençtim ve sana iyi bir gelecek sağlayamazdım ama seni her zaman özledim der. Bunun üzerine Kelsie annem diyerek Cecily’ye sarılır ve planı bozulan Cheryl lanet olsun der. Jeniffer Brad ve Allan ile üçlü yapar. Bu arada Cecily Cheryl’ye kaşıntı gibisin ne kadar kaşıyıp kurtulsamda bir yolunu bulup gene beni buluyorsun der. Cheryl bak yeni başlangıç yapalım deyince Cecily Cheryl umursamaz. Bu arada Brad Allan ile oynaşırken Allan Jennifer bizi görürse deyince Brad boş ver aldığı haplar sayesinde deprem olsa bile kalkmaz der. Jennifer hışımla içeri girer Brad ne yaptığını sanıyorsun diye sorunca sen işini bende akıl sağlımı geri aldım diye karşılık verir. Jennifer şu nonoş bunu şağladı der. Bunun üzerine Jennifer odasına gider haplarını alarak intihar eder. Rob Kelsie’ye annenlede barıştın der. Bu arada Lana eline aldığı tabancaya bakarak bu kurşunların üzerinde Cecily Fontana’in ismi var. Cecily Kelsie ve Rob ile muhabbet ederken Lana tabancası ateşler ve Kelsie’yi vurur. Bunun üzerine Cecily Lana’ya saldırır. İki kadın boğuşurken Rob’da vurulur ve kopan ağırlık Cheryl’in üstüne düşüp Cheryl’yi de öldürür. Lana ve Cecily’de birbirini öldürür ve film biter





 

 



 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...