https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

25 Mayıs 2022 Çarşamba

Cabin by the Lake

 

Filmimiz Stan isimli bir adamın göl kıyısındaki evine dönüp banyoya girmesiyle başlar.  Stan’in telefonu çalar ve telesekreter şu anda telefona sesli mesajda veremem yalnızca yazarım ne istiyorsun der. Regan isimli kadın öfkeli bir şekilde Stan’e orada olduğunu biliyorum telefonu aç der. Regan Stan’e bu hiç komik değil bana boş sayfalar yollamışın der. Stan umursamaz bir tavırla Regan’a sayfalar istemiştin diye karşılık verir. Regan yapım şirketi senaryoyu istiyor bu beni nasıl gösterir biliyor musun diye sorunca Stan aptal gibi mi diye karşılık verir. Regan tamamıyla der. Bunun üzerine Stan Regan’a sen menajersin ne olmuş yani deyince Regan aman ne komik der.  Regan Stan’e ceset bahçesi nerede diye sorar. Stan elinde tutuyorsun deyince Regan elimde boş sayfalar var diyerk boş sayfaları reddedilen senaryoların yanına koyar. Stan hızlı okumuşun deyince Regan okunacak bir şey yok ki diye karşılık verir. Daha sonra Regan Stan’e yollasana deyince Stan okumayacaklar der. Regan gecikmenin nedenini sorunca Stan araştırma yapıyorum diye cevaplar. Regan lanet film yapılmak üzere neyin araştırmasını yapıyorsun diye sorar. Stan Sakince genç bir kadını kaçırıp esir tutuyorum bu sayede motivasyonunu ve karakterini öğreniyorum der. Regan Stan’e be motivasyonu ne karakteri çıplak gençlerin kesilip doğrandığı bir film diye karşılık verir. Stan kesilmiyor boğuluyor diye karşılık verince Regan her neyse çalış artık der. Stan Regan’a boğarım onu deyince Regan sevdim bu iyiydi diyerek telefonu kapar. 

Şerif yardımcısı Clayton karakola girer ve dışarısı buz kesiyor kahve sıcak mı sorar. Boone isimli şahıs evet diye cevap verir. Clayton Boone’a şerif nerede diye sorunca maça gitti der. Daha sonra Boone Clayton’a şerif evrak işlerini boşladığını düşünüyor deyince Clayton çünkü dışarıda suçla savaşırken evrak işlerine sıra gelmiyor diye karşılık verir. Boone alaycı bir şekilde bu mevsimde burası suçtan geçilmiyor der. Bunun üzerine Clayton’da aynı alaycılıkla dışarısı tam bir orman der. Stan yemeğini hazırladıktan sonra elinde tabakla evinde gizli bir bölmeye girer.  Bölmenin içinde ayağında pranga ile bağlanmış kadın görürüz. Stan adının Kimberly olduğunu öğrendiğimiz kadına iyi akşamlar nasılsın diye sorar. Daha sonra Stan çamaşır odasına gidip gizlice Kimberly’in delirmesini izler. Daha sonra Kimberly’in yanına giden Stan Kimberly’ye sana temiz kıyafetler ve iç çamaşırı getirdim der. Kimberly korku içinde düşünce Stan doktorlar seni bulduğunda temiz bir iç çamaşırlı ol değil mi deyince Kimberly Stan’e tepki gösterince Stan tepkin hakkında konuşalım Kimberly cezalandırılmak ister misin diye sorunca Kimberly hayır efendim diye karşılık verir.  Bunun üzerine Stan giyin diyerek Kimberly’in yanından ayrılır.

Stan Kimberly’yi sürükleyerek tekneye bindirir. Stan Kimberly’ye üzgünüm ama menajerim işimin başına dönmemi istedi diyerek Kimberly’yi ağırlığa bağlar. Kimberly’in ağzını açan Stan ne hissediyorsun ölmek üzeresin diye sorar. Kimberly korku içinde çığlık atınca Stan üslubunu bozmadan Kimberly’ye nefesini tutmamaya çalış yoksa daha acılı olur diyerek iter ve Kimberly gölün dbiine batar. Bir kulübeye giden Clayton bir grup kişinin ellerinde palalarla korku filmi seyrettiğini görür. İçeri girer ve kıpırdamayın polis der. Bunun üzerine Duncan Clayton’a bira getirdin mi diye sorar. Clayton patlamış mısır getirdim diyerek millete patlamış mısır fırlatır. Daha sonra mekâna gelen Stan bira getirdim dedikten sonra biralardan birini ikram etmek ister. Clayton Stan’e üniformalıyım diyerek Stan’in teklifini geri çevirir. Bunun üzerine Stan kim bilecek deyince Stan birayı alır. Logan Stan’e geç kaldın neredeydin geç kaldın deyince Stan birisini bıraktım geldim der. Daha sonra ne kaçırdım diye sorunca Lauren ilk sahnede kadın kafasını kaybetti der.  Stan bu zırvayı kim yazdı diye sorunca herkes sen yazdın der.  Clayton ne üzerinde çalışıyorsun diye sorar. Stan kötü bir film hakkında senaryo yazıyorum diye cevaplar. Clayton Stan’e eğer hala yazıyorsan nasıl kötü olduğunu biliyorsun deyince Stan çünkü artık iyi film yapılmıyor. Clayton Stan’e en azında eğleniyorsun der. Stan evet araştırmam eğlenceli gelmeye başladı der. Logan konusu ne diye sorunca Stan bir adamın başka bir adama veya bir kadına yaptığı kötülük der. Clayton derinmiş deyince Stan epey derin diye karşılık verir.

Stan senaryosunu yazarken karakolda Boone Clayton’a bir sürü kız bu civarda kayboldu Los Angeles polisinin eli kolu bağlı der. Bunun üzerine Clayton ciddiyetini bozmadan birisi bu göle olta attı oradan kızları çekiyor deyince Boone gülerek bu epey soğuktu der. Teknesine binen Stan dalgıç kıyafetlerini giydikten sonra Kimberly’in cesedini başka bir yere taşır fakat balıkçının oltası Kimberly’in elbisesine takılır. Stan zorda olsa Kimberly’yi çekmeyi başarır. Daha sonra Kimberly’yi başka bir yere götüren Stan Kimberly’yi orada bulunan kadınların yanına koyar. Stan kadınların saçlarını tarayıp kıyafetlerini düzelttikten sonra gider. Teknesine benzin doldurtan Stan Clayton ile karşılaşır.  Clayton Stan’a senaryo nasıl diye sorar. Stan iyi gidiyor deyince Clayton bütün gün bilgisayara bakıp dursam delirirdim diye karşılık verir.

Regan ofisinde Melvin hoşnutsuz bir şekilde senaryoya bakan isimli yönetmene o bir yazar onun suyuna gitmeliyiz daha sonra onun yerine senaryoyu yazması için başka yazar tutarız der. Melvin Regan’a boş sayfa haricinde yazan birisini bulabilir miyiz dedikten sonra bu adam ne yapıyor diye sorar. Regan yemin ederim şu anda kendisi bu iş için köle gibi çalışıyor diye cevaplar. Melvin fakat ne için diye sorunca Regan gülerek senin filmin için çalışıyor başka ne için olacak der. Bu arada senaryosunun üçün sahnesini yazmaya uğraşan Stan yanındaki kuklaya bir fikrin yaratıcı bir tavsiyen var mı diye sorar. Daha sonra Stan evden çıkar ve sinemaya gider.  Patlamış mısır alırken orada çalışan Mallory iş arkadaşına tekneyle seyahat etmeyeceğini söyler. Konuşmaya tanık olan Stan pek çok insan teknelerden hoşlanmaz der. Bunun üzerine Mallory’in arkadaşı Mallory’in sudan korkuttuğunu söyleyince Stan etkilenip gider. İş çıkışı Mallory’yi takip eden birdenbire kamyonetini durdurur ve Mallory’in kaza yapmasını sağlar. Arabadan inen Mallory Stan niye frene bastın deyince Stan önüme kedi çıktı aniden fren yapmak zorunda kaldım der. Daha sonra köpeklerin havlamasını duyarız ve Stan köpeklerimi kontrol edeyim dedikten sonra hızla Mallory’yi kamyonetin arkasına iter. Daha sonra köpek seslerinin teypten geldiğini görürüz. Mallory kamyonetin içinde ben annenin uyardığı adamım yazısını görür ve panikler.

Stan’i arayan Regan telesekretere bu sualtı bahçeciliği de neyin nesin birde neden kurbanlarını boğuyor Melvin hiçbir şey anlamadı niye kurbanlarını balta ile kesmiyor dedikten sonra üç kere beni ara deyip telefonu kapatır. Mallory korku dolu gözlerle esir tutulduğu odanın duvarlarına bakarken Stan elinde yemekle içeri girer. Stan Mallory’ye mutlu gözükmüyorsun deyince Mallory canın cehenneme diye karşılık verir. Bunun üzerine Stan yemek ister misin diye sorar. Mallory’den cevap alamayınca dışarı çıkmak için hamle yapınca Mallory Stan’e yemeği bırak ucube der. Mallory’in sert tavrına bir süreliğine şaşıran Stan Mallory’ye kıyafetlerini yıkayacağım o yüzden torbaya koyacağım diyerek Mallory’in yanından ayrılır. Regan ile konuşan Stan bilgisayara bakıyorum der. Regan güzel Melvin çalışmalarına bayıyor deyince Stan peki o zaman niye benim yazdığımı çekmiyor diye sorar. Regan Stan’e o bir yönetmen tasavvuru öyle değişiklik istiyor diye karşılık verir. Bunun üzerine Stan o zaman beceriksiz birisini bulsun der. Regan Melvin seni istiyor deyince Stan alaycı bir tavırla Melvin Lowell tarafından sunulan Melvin Lowell tarafından yönetilen ama kim yazıyor diye karşılık verir. Regan sesin gücenmiş gibi geliyor ayrıca ölümler gereksiz ayrıca güçlü kadın koyabilir misin diğerleri ezik gibi der. Stan sonuncusu öyle olacak ve bahçem tamamlanacak der. Regan her neyse değişikleri yap parayı al bir şey fark etmez zaten en sevdiğim yazarsın derken Stan telefonu kapar. Mallory’in yanına gelen Stan sana banyo hazırladım temiz kıyafetleri kirli bedene koyamazsın bakmayacağım der. Mallory Stan’e ne yaptığın umurumda değil diyerek tüm bedenini teşhir edince Stan tek bir kelime etmeden çıkar.

Boone Clayton’a biri daha kaybolmuş Los Angeles polisinin eli kolu bağlı olduğu için bu görevi bize vermişler onur öğrencisi üniversite parasını çıkarmak için çalışan bir genç kız diyerek Mallory’in resmini asarlar. Mallory banyosunu yaparken Stan evle ilgili bir şey söyler. Mallory Stan neden bahsediyorsun deyince Stan neden bahsettiğimi biliyorsun diye karşılık verir. Clayton gölde devriye gezerken Stan Mallory’ye bahçe sahibi olmak çok önemlidir her gün bakmak zorundasın der. Mallory Stan’e niye buradayım diye sorunca Stan Mallory’ye seni niye mi seçtim sinema salonundaki konuşmana kulak misafiri oldum mutlak fobinin mutlak korkuyla yüzleşmesini merak ettim der.  Mallory Stan’den gitmesini ister. Stan gitmeden önce Mallory’ye seninle çok iyi arkadaş olacağız der. Stan gittikten sonra Mallory kalkıp öfkeyle duvara vurur.

Clayton Louise ve Duncan’in yanına gider. Duncan Clayton’a Et Bahçesi filmi ikinci çekimlerinde bizi istiyor çok harika der. Clayton burada mı olacak deyince Duncan hayır Oregon’da olacak fakat bütün malzemeleri burada deneyeceğiz der. Louise’de batarya takımı suyun üç yüz metre altında dedikten sonra Duncan’da test ettik der. Bunun üzerine Clayton benim bunlarla alakam ne diye sorar. Duncan Louise ile güldükten sonra bize yardımcı olacaksın der. Louise Clayton’a gece dalışı yapacaksın deyince Clayton geceleri soğuk oluyor der. Louise sen göl devriyesisin hazırlıklı olmalısın diye karşılık verir. Duncan öğlen ışıkları ölçemeyiz der. Clayton bir kez daha geceleri soğuk oluyor der. Louise ve Duncan gülerek evet diye karşılık verir.  Öğlen Stan Regan ve Melvin ile buluşur. Regan Stan’e Melvin filmin adını değiştirmek istiyor der. Melvin daha uygunu yapılabilir. Stan bu bir seri katil filmi diye karşılık verince Melvin daha fazlası yapılabilir misal kara komedi olabilir harika anlar gördüm uygun bir fırsat olabilir. Stan yaşayan kızları suya atıp ölü kızlar haline getiriyor bunun nesi komik diye sorar. Melvin pekâlâ suyun altına dalıp onlarla ilgileniyor diye cevaplar. Stan ne yaptığını biliyorum diye karşılık verince Melvin bu karakteri derinlemesine inceleme fırsatı veriyor dedikten sonra Regan’da daha fazla para getiriyor der. Stan alaycı bir tavırla Melvin’e bunun bir sanat filmi olduğunu mu sanıyorsun deyince Melvin öyle zaten diye karşılık verir. Bunun üzerine Stan daha az maliyeti olmalı o zaman der. Melvin lütfen daha az paradan ve daha karakterden konuşabilir miyiz deyince Stan sinirlenerek sandalyesinden kalkar ve o bir seri katil genç kızları boğarak öldürüp su altı mezarlarıyla ilgileniyor diye karşılık. Stan’in öfkeli tavrından korkan Regan ve Melvin susmak zorunda kalırlar.   

Bir sürü ağırlık alan Stan’in yanına gelen adam Stan’e bu kadar ağırlıkla ne yapacaksın diye sorunca Stan kitaplık kuruyorum diye cevaplayıp gider. Mallory bağlı olduğu zincirlerden kurtulmaya çalışır ama beceremez ve ağlar.  Mallory’in yanına gelen zincir her zaman kazanır deyince Mallory zinciri çözde kim kazanır göreceğiz der. Stan canımı mı yakmak istiyorsun ben senin canını yaktım mı diyerek Mallory’ye doğru yaklaşır. Stan Mallory’ye seni serbest bırakmamı ister misin diye sorunca Mallory evet diye cevaplar. Bunun üzerine Stan Mallory’ye bende bunu yapacağım lakin önce gözlerini bağlayacağım nerede olduğumuzu görme ardından da kendi güvenliğim için ellerini bağlayacağım diye karşılık verir.  Mallory ellerini uzatınca Stan Mallory’in ellerini ve gözlerini bağlar. Bu arada Clayton ekipmanları denemek için Louise ve Duncan ile göle gelir.  Mallory Stan’e beni bırakmayacaksın değil mi deyince Stan bırakacağım ama ufak bir sorun var teknelerden hoşlanmadığını biliyorum der. Mallory korku içinde suya giremem deyince Stan nazikçe gölün diğer tarafında bir iskele var seni orada bırakacağım der. 

 Stan tekneyi durdurduktan sonra Mallory Stan’e lütfen toprağa basayım der. Stan Mallory’ye iskeledeyiz ayağa kalkmanı istiyorum der. Stan ayağa kalkan Mallory’ye şimdi gözlerindeki bağı çözüp seni serbest bırakacağım der. Mallory gözlerini açtıktan sonra Mallory gölün ortasında olduğunu fark eder. Bunun üzerine Stan sakince yalan söyledim der. Mallory kollarıyla Stan’in suratını vurur.  Mallory bir kez daha Stan’e saldıracakken Stan kolunu kavrar ve sen çok özelsin bir tek seni bahçeme direkt koyuyorum diyerek Mallory’in alnını öperek göle iter ve ardından daha önceden Mallory’in ayaklarına bağladığı ağırlığı da göle atarak Mallory’in gölün dibine külçe gitmesine sebep olur. Bu arada ekipmanları kontrol eden Clayton Mallory’yi görür ve yardım etmeye çalışır. Mallory gölün altındaki bağlı kadın cesetlerini görür ve paniğe kapılırken Clayton, Louise ve Duncan Mallory’in ayağındaki halatı kesip Mallory’in kurtulmasını sağlarlar.

Clayton’in amiri Şerif Dan Clayton’a fikrinin çok şaçma olduğunu sabahının ilk ışıklarında cesetleri toplayacağını söyler. Bunun üzerine Clayton bunu yaparsak katili kaybederiz diye karşılık verir. Dan Mallory’ye buna razı mısın diye sorunca Mallory o şerefsizi yakalamak için her şeye razıyım diye cevap verir. Bunun üzerine Clayton Dan’e bu onun fikri onu tanıyor ve bunu yapmak istiyor der. Mallory’in yanına oturan Dan Mallory’ye yarın bu adamın tekrar aynı yere döneceğinden bu kadar eminsin diyr sorar.  Mallory sürekli bahçesinden ve onu nasıl temiz tutuğundan bahsediyordu her gün beni iki saatliğine beni bırakıp bahçesi ile ilgileniyordu der. Clayton Dan’e alışkanlıklarına sıkı sıkıya bağlı düzenli olarak oraya dönecek der.  Dışarıda Clayton Dan’e büyük bir göl iki yüzden fazla kulübe var birçoğu da kiralık Mallory bota gidene dek yarım saate yakın sürdü şu anda cesetleri çıkartıp F.B.I’yi getirsen elimizde hiçbir şey olmaz der. Bunun üzerine Dan işe yarayacağından emin misin diye sorunca Clayton Duncan ve Louise bu işi yapacaklarından eminler diye cevaplar. Dan gitmeden önce Clayton’a yirmi dört saat müsaaden var sonra o cesetleri çıkaracağız der.

Stan evinde yazdığı senaryoyu bitirir ve alaycı bir ses tonuyla kuklaya oku ve not tut diyerek senaryoyu verir. Louise ve Duncan’in atölyesinde bulunan Mallory bir takım işlerle uğraşan adamı göstererek kim bu diye sorar.  Duncan adamın elektronik uzmanı Blake olduğunu söyler. Clayton burada film çekilecek bir sürü film insanı gelecek der.  Louise Mallory’ye bu kalıbı kesecek bıçak diyerek bıçağın zararsız olduğunu gösterir. Daha sonra Louise Mallory’ye bu senin nefes almanı sağlar diyerek elinde tutuğu lastik boruyu Mallory’ye verir. Duncan ve Louise kalıbı Blake’de göz kamerasını hazırlar. Bu arada Stan zindanını temizlerken duvara yazdığı yazıları temizlerken Mallory’in yazdığı senden korkmuyorum yazısını silmez. Clayton Mallory’ye burada kalmamı ister misin diye sorunca Mallory sana uyarsa kal diye cevap verir. Clayton tam Mallory’in yanına uzanacakken Mallory Clayton’a yaşadıklarımdan ve beni kurtarmadan dolayı bu durumdan yararlanacağını sanma çünkü ben yorgunum sende üniformalı değilsin diyerek uyur. Mallory kâbusunda ölümle burun burunla kaldığı anı ve Stan’i görür.  

Louise ve Duncan Mallory’in birebir kopyası olan kuklayı gölün dibine indirir. Daha sonra Stan bahçesini kontrol ederken Blake ve Mallory’de monitörden gölün dibini seyrederler. Stan cesetler bahçesine gidip cesetlerini kontrol ederken Mallory’in kuklasını kontrol eder. Blake tam düzgün bir görüntü alacakken Stan göz seklinde kamerayı koparıp kaçar. Polislerden kaçan Stan oksijen tüpünü ve dalgıç kıyafetlerini sakladıktan sonra gölün diğer tarafından çıkarak polisi atlatır.  Blake Clayton’a görüntüyü aldıklarını lakin bulanık olduğu için kim olduğu belli değil der. Bunun üzerine Dan Clayton’a sen kendi yolunla denedin başarısız oldun şimdi benim yöntemimle işi halledeceğiz der. Polisler gölün altındaki cesetleri çıkarırken Stan hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi benzinciye ne oluyor diye sorar. Benzinci gölde bir sürü ceset çıktı diye cevap verir. Mallory kaldığı mekân ve kendini kaçıran hakkında bilgi verir. Clayton çizilen robot resimlerden bir tanesi Stan’e benzediğini söyler. Mallory Stan kim diye sorunca Clayton yazar burada yaşar biraz garip birisidir ama iyi birisidir der. Mallory beni kaçıran sürekli evlerden bahsediyordu sanırım mimardı diye karşılık verir.

Clayton akşam yemeğine çıktığı Mallory’ye muhtemelen Meksika sınırına varmıştr herhalde der.  Bunun üzerine Mallory Clayton’a sanki herşey bir rüya gibiydi der. Bunun üzerine Clayton F.B.I devralıyor bütün gösteriyi onlar yönetecek deyince Malorry umutsuzluk içerisinde ucube hariç diye karşılık verir. Clayton Mallory’ye burada kalacak mısın diye sorunca Mallory kendisini kaçıran adamın pek normal birisi olmadığını söyleyince Clayton doğru diye karşılık verir. Mallory kendimi şiddet karşıtı tanımlarım ama o herifi bir daha göreyim deyince Clayton Mallory’yi sakinleştirmek amacıyla elini tutar. Mallory Clayton’a kolların soğukmuş deyince Clayton öyledir ve bu sebepten sudan nefret ederim der. Daha sonra Clayton Mallory’yi evine götürür.  Clayton yatağın altına bakmamı ister misin dedikten sonra Clayton yatağın altına kontrol eder. Yatağa oturan Mallory Clayton’a aslında kalmanı yeğlerim der. Clayton Mallory bende isterim ama görevdeyim etrafta dolanan bir seri katil var dedikten sonra Mallory Clayton ile bir süre oynaşır ama Clayton gitmem gerek diyerek gider.

Clayton akşam yemeğine çıktığı Mallory’ye muhtemelen Meksika sınırına varmıştr herhalde der.  Bunun üzerine Mallory Clayton’a sanki herşey bir rüya gibiydi der. Bunun üzerine Clayton F.B.I devralıyor bütün gösteriyi onlar yönetecek deyince Malorry umutsuzluk içerisinde ucube hariç diye karşılık verir. Clayton Mallory’ye burada kalacak mısın diye sorunca Mallory kendisini kaçıran adamın pek normal birisi olmadığını söyleyince Clayton doğru diye karşılık verir. Mallory kendimi şiddet karşıtı tanımlarım ama o herifi bir daha göreyim deyince Clayton Mallory’yi sakinleştirmek amacıyla elini tutar. Mallory Clayton’a kolların soğukmuş deyince Clayton öyledir ve bu sebepten sudan nefret ederim der. Daha sonra Clayton Mallory’yi pansiyona götürür.  Clayton yatağın altına bakmamı ister misin dedikten sonra Clayton yatağın altına kontrol eder. Yatağa oturan Mallory Clayton’a aslında kalmanı yeğlerim der. Clayton Mallory bende isterim ama görevdeyim etrafta dolanan bir seri katil var dedikten sonra Mallory Clayton ile bir süre oynaşır ama Clayton gitmem gerek diyerek gider.

Mallory banyo yaparken seri cinayet haberlerini dinler. Daha sonra gözlerini kapatıp suya dalan Mallory Stan’i görür. Panikle banyoya Mallory hiçbir şey görmeyince tekrar suya dalar. Stan Mallory’in önünde belirir ve saçından senin gölde olman gerekirdi diye suyun dibine sokar. Daha sonra Mallory kendisini tekrar Stan tarafından kaçırılırken bulur. Stan’in zindanında zincirlenmiş halde Mallory’in yanına gelen Stan seni boğmuştum der. Bunun üzerine Mallory görünüşe göre ölümden döndüm diye karşılık verir. Stan zombi fikri güzelmiş bunu kullanabilirim der. Mallory şaşkınlık içerisinde bu bir hikâye mi deyince Stan Mallory’ye ölmeden önce aldığın son nefes hakkında mutlu sonu olmayan bir hikâye diye karşılık verir. Mallory bak giderim sana bulaşmam der. Stan çok sıkıcı diyerek giderken Mallory biliyor musun ölümden önceki an bir sihirdi diye karşılık verir. Stan gözlerinde ışıltı ile gider.  

Pansiyona giden Clayton pansiyon sahibesi tarafından Mallory’in sessiz sedasız gittiğini duyar. Stan’in yanına gelen adam sanırım kitaplığını bitirme kararı aldın deyince Stan döneceğimi söylemiştim der. Daha sonra Stan’in yanına gelen üç genç kadın mahlûkat ahırı nerede diye sorunca Stan yeri tarif eder. Mahlûkat ahırına gelen üç genç kadın Louise’ye kalıp için gelmiştik der. Bu arada Mallory duvara seni korkutuyor muyum diye yazar. Stan endişe içinde Mallory’ye bakar. Stan Mallory’yi öldürmek için hazırlık yaparken Regan ve Melvin sürpriz bir ziyaret ederler. Regan Stan’e beni gördüğüne mutlu olmadın mı deyince Stan söylemen gerekirdi diye karşılık verir. Bunun üzerine Regan Stan’a tele sekreterini kontrol etmeliydin bir sürü kez aradım der. Regan Stan ve Melvin’e siz ikiniz film hakkında konuşun ben telefonla konuşacağım der. Melvin konuşmalarıyla yemek hazırlayan Stan’i rahatsız eder.  Bu arada Regan’da telefonda konuştuğu kişiyle kazanacağı para hakkında konuşur. Üç genç kadın rol alacakları film hakkında konuşurlar. Kadınlardan biri oynayacakları filmde seri katilin biri kadınları tekneden atıp öldürdükten sonra dalgıç kıyafetleri giyip ziyaret ettiğini söyler. Bu arada Stan Melvin’i bıçaklar. İçeri gelen Regan Stan’e ne olduğunu sorunca Stan fikir uyuşmazlığı diye cevaplayınca Regan kahkaha atar. Daha sonra Regan Melvin’in yaralandığını fark edince Stan sakince telefonunu aalır ve kapaması gerek der. Regan’i Mallory’in yanına atar.  


Louise ve Duncan genç kadınlara senaryoyu kim yazdı diye sorunca kadınlardan biri adamın biri diye cevap verir. Bunun üzerine Louise ve Duncan lanet senaryoyu kim yazdı diye sorunca kalıbı alınan genç kadın cep telefonu var mı diye sorar. Daha sonra Clayton aranır ve aradıkları katilin Stan olduğu söylenir. Stan Mallory ve Regan’i sürükleyerek teknesine bindirir.  Bu arada Stan ve polisler Stan’in kulübesine baskın yaparlar. Ağır yaralı olan Melvin Clayton’a Stan’in Regan ve Mallor’yi kaçırdığın söyler.  Clayton Louise ve Duncan’i arayarak Stan bahçeye gidiyor. Stan tekneyle yol alırken polisler Stan’i cevirirrler. Kurtulamayacağını anlayan Stan hem kendini hem de iki kadını göle atar. Bunun üzerine Clayton’da Mallory’yi kurtarmak için kendini göle atar. Louise gizlice Mallory’yi kurtardıktan sonra Stan’i bağlar. Daha sonra Regan’i kurtaracakken Stan Louise’yi engeller. Mallory Stan’in ölümünü seyreder. Bir hafta sonra Stan’in cesedi kaybolur ve daha sonra Stan’in başka bir kimlikle yeni kurbanlar bulduğunu öğreniriz ve film biter.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Manhattan Baby

Filmimiz George isimli bir adamın yerden akrep alıp kavanoza koymasıyla başlar. George...