https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

13 Mayıs 2022 Cuma

Hard To Be Good

 

Filmimiz Mark ve Jim isimli iki arkadaşın eşyaları taşımasıyla başlar. Mark Jim’e üniversiteye gideceğine inanamıyorum der. Jim evet gün yaklaşıyor dedikten sonra Mark’a hadi şu eşyaları depoya koyalım der. Mark annenle konuştun mu diye sorunca Jim evet erkenden konuşup vedalaştık der. Jim Mark’a albüm buldum haydi bakalım der.  Jim mezuniyet gecesi fotoğrafımız Cindy Louis dâhil hiçbir kız yüzüme bakmadı bunun üzerine Jim Mark’a Cindy Louis okulun gizli kaşarıydı diye karşılık verir. Mark eskiden burada takılırdık hatta annen bizi tras köpüğü ile tatmin ederken yakalamıştı deyince Jim daha ne yaptığımızı bile bilmiyorduk diye karşılık verir. Bunun üzerine Mark tekrar yapalım mı diye sorar. Jim neden olmasın diye cevapladıktan sonra iki genç adam birbirini tatmin eder.
Üniversiteye gelen Jim bir süre kampüste gezer. Daha sonra kampüs sorumlusuna odasını sorar.  Kampüs sorumlusu Jim’e odasının numarasını söyledikten sonra manalı tonda oda arkadaşının azgın biri diyerek Jim’i uyarır. Odasına giren Jim duş almaya gider. Bu arada Evan ve arkadaşı içeri girerler. Evan’in arkadaşı yeni oda arkadaşının burada diyerek Jim’in valizini gösterir. Bunun üzerine Evan herhalde kampüste dolanıyordur bizde burada eğlenelim der. İkna olan Evan’in arkadaşı Evan ile oynaşmaya başlar.  Bu arada Jim gizlenip bütün olayı hayret içinde seyreder. Daha sonra Evan Jim ile tanışır. Evan Jim’e sana etrafı göstereyim mi diye sorunca Jim üzgünüm yüzme takımın seçmelerine katılacağım diyerek Evan’in teklifini geri çevirir


Jim giyinirken Tom ve Jason Jim’i izlerler. Tom Jim’e takıma girdin mi diye sorunca Jim evet girdim diye cevaplar. Jason Jim’i tebrik ettikten sonra Jim sizde mi seçildiniz diye sorar. Tom bizler son sınıfız birinci sınıfta seçildik diye cevap verir. Jim ben sizi denemelerde gördüm o yüzden dedim deyince Tom mühim değil koç bizi gizlice denemelere sokup kimlerin zayıf olduğunu anlıyor diye karşılık verir. Daha sonra Tom Jim’e duş almayacak mısın diye sorunca Jim vaktim yok yatakhanede alırım der.  Jason ezik gibi yatakhanede alacağına bizim dernekte al benim yolladığımı söyle der. Jim gittikten sonra Jason Tom’a sence bizim derneğe girer mi diye sorunca Tom bilmem ama bir hafta ondan yararlanırız der. Saatini almak için geri dönen Jim Jason ve Tom’un günaha girdiklerini görür ve tatmin eder.

Mark’a mektup yazan Jim kampüs yaşamının bayağı ilginç olduğunu yüzme takımına seçildiğini ve birkaç arkadaş edindiğini ayrıca cemiyete seçildiğini ama tiplerin aşırı azgın olduğunu yazar.  Mektubu okuyan Mark Jim’e bir mektup yazar. Mark ise yazdığı mektupta Jim’e gittiğinden beri her şey aynı sıkıntından patlıyorum bu kadar saçmaladığım yeter dün akşam muhteşem bir şey oldu nasıl tepki vereceksin bilmiyorum ama bir tek sana anlatabilirim der. Geçmiş anılar âlemine gireriz Mark musluk bozulduğu için tesisatçı çağırır. Bir süre sonra adamdan etkilenen Mark adamı tahrik edip tesisatçıyı günaha sokar. Bu arada Mark’in mektubunu okuyan Jim kendisini tatmin ederken odasına bir şahısta Jim’e yardımcı olur. Daha sonra Jim cemiyete kabul edilme törenine katılır. Jim son görevi de başarır ve film biter.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...