https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

31 Mart 2022 Perşembe

Werewolf Rising

 

Filmimiz kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde arabanın içinde kadının biri korku içinde lütfen gideyim kimseye bir şey söylemem der. Adam sakince biliyorum dedikten sonra kadına ceketini çıkar der. Kadın ağlayarak adamın buyurduğunu yaptıktan sonra adam kadına adın ne diye sorar.  Kadın kekeleyerek isminin Christina olduğunu söyler. Adam sakince bıçağını Christina’in boğazına dayar. Adam pekâlâ Christina şimdi yavaşça dışarı çıkacağız eğer çığlık atarsan seni domuz gibi deşerim der.  Adam içeri çocuk olarak girdim bir erkek olarak çıktım dedikten Christina’yı yere iter. Adam tam pantolonunu indirecekken bir ses duyar. Adam Christina’ya sen burada bekle dedikten sonra çalılıklara doğru gider. Adam her kimsen dışarı çık dedikten sonra bir varlık adam saldırır. Daha sonra aynı varlık Christina’ya saldırıp öldürür. Bu arada ağır yaralı olan adam sürünerek kaçar.

Emma isimli genç kadın yaşadığı olaydan sonra dağ evinde yaşarken konuştuğu yavaşça iyileştiğini söyler. Daha sonra çocukluk videolarını seyreden Emma uykuya dalar. Emma rüyasında filmin başında görülen katili yarı çıplak üstü başı kanla kaplı görünce korku içinde uyanır. Hızla buzdolabına doğru giden Emma çıkartığı iki birayı dışarı çıkartıp döker. Bu arada adamın biri ölü ahbaplarına mı döküyorsun diye sorar. Emma korku içinde adama sen kimsin evimin yakınında ne işin var diye sorunca adam üzgünüm seni korkutmak istemedim diye cevap verir. Adam Emma’ya adım Johnny Lee amcam Wayne ile bu evin işlerini yapıyoruz bende eşyaları yerine koyuyordum aslında uzak yerden geliyorum der. Emma bira ikram ederdim ama biliyorsun dedikten Wayne senden bahsetmedi der. Johny Lee biliyorum ben ufak tefek işleri hallediyorum amcam Wayne’de payımı veriyor diye karşılık verir. Emma kendisini tanıtınca Johnny Lee biliyorum diyerek gider.

Evine giden Johnny Lee yatmadan önce birasını içerken kurt sesleri duyan Johnny Lee bir süre dışarıya baktıktan uyumaya geri döner. Ertesi sabah Wayne Emma’in kapısında belirir.  Wayne içeri girdikten sonra derdin neyse çözeriz der. Bunun üzerine Emma alkol problemlerinin olduğunu belirtince Wayne Emma’ya üzülme bazılarımız sorunlarını daha önceden fark eder der. Emma buzdolabında biraları görünce içerlenmiştim ama Johnny Lee biraları kendi koyduğunu söylemişti der. Johnny Lee duyan Wayne’in rengi atar ve panik içinde o burada mıydı diye sorar. Wayne durumuna endişelenen Emma evet buradaydı ama eve girmedi dedikten sonra Wayne’ye bir şey mi var diye sorar. Wayne bir şey yok diye geçiştirdikten sonra Emma’ya senle birlikte nalbura gidelim orada sana vereceğim bir şey var der.  Nalbur dönüşü Wayne Emma’ya Johnny’in bir müptezel olduğunu kötü alışkanlığını sürdürebilmek için suç işlendiğini söyler.  Bunun üzerine Emmma tehlikeli biri o zaman deyince Wayne evet polisle başı dertte der. Daha sonra Wayne Emma’ya tabanca verir.

Wayne kilitleri değiştirdikten sonra Emma ile akşam yemeği için randevulaşır. Daha sonra temiz hava almak için dışarı çıkan Emma nehir kenarında dinlenirken nehre atılan taşla irkilir. Nehrin karşısında Johnny Lee’yi görünce panikleyen Emma burada ne işin var diye sorar. Johnny Lee temiz hava almaya çıkmıştım diye cevap verir. Daha sonra Johnny Lee Emma’ya yanına geleyim mi diye sorunca Emma Johnny Lee’ye herhalde nehri yüzerek geçmeyeceksin değil mi bu mevsimde zatüree kaparsın der. Bunun üzerine Johnny Lee Emma’ya bu yalnız kalmak isteyen bir kız için fazla diye karşılık verir. Emma Johnny Lee’ye haklısın seninle karşılaştığıma sevindim der. Daha sonra atv ile Emma’in karşısına çıkan Johhny Lee hadi binsene der. İlk başta araca binmek istemeyen Emma Johnny Lee’in kirlenmekten mi korkuyorsun demesiyle ikna olur. Johnny Lee ve Emma araçla seyahat ettikten sonra Johnny Lee Emma’ya evini gösterir. Johnny Lee senin ev kadar ihtişamlı değil ama yine de yetiyor der. Daha sonra Johnny Lee Emm’ya atvyi kullanmayı öğretir ve Emma evine gider. 

Johnny Lee evinde tek başına otururken duyduğu kurt seslerini merak eder ve dışarı bakar. Evine geri dönen Johnny Lee tam yatağına dönecekken kurt adam saldırısına uğrar. Bu arada Emma yanına gelen Wayne’ye getirdiği çiçekler için zahmet oldu ne gereği vardı der. Bunun üzerine genç ve güzel bir kadının eski evine yeniden taşınma hediyesi olarak kabul et der. Emma Wayne’ye sen sofraya otur bende şehir büyüsünü yapayım diyerek yemek yapmaya başlar. Yemek esnasında aşırı sarhoş olan Wayne saçmalayınca Emma yeteri kadar içtin diyerek sofrayı toparlar. Emma’in yanına gelen Wayne tacizde bulununca Emma sakince özür dileyen Wayne’yi evinden kovar. Daha sonra dışarı çıkan Emma Johnny Lee’in evine gider. Kapının parçalandığını gören Emma hızla Johnny Lee’in yanına koşar. Emma endişeli bir halde kanlar içinde gören bu sana kim yaptı, iyi misin hareket edebiliyor musun diye sorular sorar. Emma Johnny Lee’yi sırtlayarak aracına koyarak gider. Bu arada kurt adamda onları çalıların arkasından gizlice izler.  

Sürünerek kuvvete giren Johhny Lee zorlanarak su ister.  Emma tam mutfağa gidecekken Johnny Lee musluğu işaret eder. Bunun üzerine Emma musluğu açar. Ve Johnny Lee’in kıyafetlerini çıkarır. Emma Johnny Lee’ye bunu kır kurdu mu yaptı diye sorunca Johnny Lee bir kurt yaptı epey büyük bir kurt yaptı diye cevapladıktan sonra kendinden geçer. Ertesi sabah pikabıyla Johnny Lee’in evinin önünden geçen Wayne şaşkınlıkla parçalanan kapıya bakar. Emma evi temizlerken Johnny Lee’de kendine gelir. Johnny Lee’in yanına gelen Emma Johnny Lee’in kahvaltı etmesinde yardımcı olur.  Emma iyi misn diye sorunca Johnny Lee iyiyim diye cevaplar. Bunun üzerine Emma istediğin bir şey var mı diye sorunca yakınlaşmasını ister. Emma Johnny Lee’in isteğini yapar ve öpüşmeye başlarlar. Emma Johnny Lee’ye sanırım öleceksin deyince Johnny Lee güler fakat sancılanınca gülmesini yarıda keser. Emma bir şeye ihtiyaç duyarsan zilli çal hemen gelirim der.

Pikabında oturan Wayne öfkeli bir şekilde viski şişesini kafasına diker.  Bu arada kendine gelen Johnny Lee giyinip odadan çıkar. Kitap okuyan Emma’in yanına gelen Johnny Lee bu kitabı bende okudum bayağı iyidir der. Şaşkınlık içinde ayağa kalkan Emma Johnny Lee’ye nasılsın bir şey ister misin diye sorar. Johnny Lee açım deyince Emma tavuk mu sebze çorbası mı istersin diye sorar. Johnny Lee Emma’in şaşkın bakışları arasında dışarıya çıkan Johnny Lee mangalı yakar. Johnny Lee biftek var mı diye sorunca Emma biftek yok içeri gir der. Emma’in dediklerini önemsemeyen Johnny Lee nehre koşar ve adeta bir hayvan gibi nehirden su içtikten sonra Emma’ya korkma diyerek ormanın derinliklerine doğru koşar.  Daha sonra Johnny Lee acı içinde yerde kıvranır. Bu arada kulübeye dönen Emma arabasına binecekken kurt adamla karşılaşır. Korku içinde evine dönen Emma saklanıp korku içerisinde içkisini içer.

Barda bir süre içkisini içen Wayne Emma’in yanına gider. Çamaşırhaneye giden Wayne çıplak bir şekilde kıyafetlerini alır ve gider.  Wayne Emma’yı yatağına yatırırken Emma filmin başında gördüğümüz adamı görür. Kulübünden çıkan Wayne Johnny Lee ile karşılaşır Johnny Lee Wayne’ye o senin için yaşlı değil mi Wayne amca deyince iki adam tartışır. Johnny Lee Wayne’ye tokat atıp hakaret edince Wayne Johnny Lee’yi vurur. Sese gelen Emma Wayne’ye ne yaptın sen der. Wayne Emma’ya beni zorladı der. Emma Johnny Lee’ye dayan yardım çağıracağım diyerek kulübeye giderken Wayne Emma’yı vurur. Johnny Lee tam saldıracakken Wayne Johnny Lee’yi birkaç kez daha vurur. Bu arada filmin başında katil adının Rhett olduğunu söyleyerek Wayne’yi tanıdığını söyler. Wayne Rhett’e sen Johnny Lee ile firar edensin deyince Rhett Wayne’ye ben firar ettim o bana kuyruk oldu der. Konuşmasına devam eden Rhett kurt beni ısırınca her şey farklı geldi dedikten sonra Wayne Rhett’i vurur. Tabancayı Rhett’in eline yerleştiren Wayne birkaç el daha ateş ettikten sonra Emma’yı öldürmeyi teşebbüs eder ama kurt adamın saldırısına uğrar. Korku içinde ormana kaçan Emma ateş başında duran bir kadınla karşılaşır. Emma panik içinde ben ormanın diğer tarafında lütfen bana yardım etmelisin der. Adının Beatrix olduğunu öğrendiğimiz kadın Emma’ya büyük kurttan bahsediyorsun değil mi diyerek Emma’yı yere yıkar. Kurt adam gelince kurt adama kendini sunan  Beatrix sahip ol bana dedikten sonra kurt adam Beatrix’in gırtlağını dişleri ile parçalardıktan sonra yerde yatan Emma’ya tecavüz eder. İnsan formuna dönüşen kurt adam Rhett çıkar ve tıpkı baban gibiyim Emma dedikten sonra Emma kurt adama dönüşür.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...