https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

2 Nisan 2022 Cumartesi

No Sharking Zone

Filmimiz Prens Ruba isimli bir adam Scaruba adlı adada yapılan geleneksel sörf yarışını başlatır. Sörfçüler denize girerken bu arada Scrabby Daphne’ye bu aldığın en iyi muhabirlik işi der. Bunun üzerine Daphne evet sanki tatile çıkmış gibiyim ve kendi kamera ekibimide getirdim der. Teknede oturan Shaggy Scooby’ye film çekmek bayağı iyi bir iş değil mi der.  Scooby zıpkınlarla uğraşırken zıpkınlar Scooby’in suratına çarpar. Daha sonra Daphne ve Scrabby Scooby ile Shaggy bulunduğu sandalı sörfçülerin görüntülerini çekmeleri için iterler. Scooby ve Shaggy tekneyle sandalın için sörfçülerin görüntülerini çekerken Daphne Scrabby ile Prens Ruba’in yanına gider. Daphne kendini tanıtınca Prens Ruba Dapne’ye denizde dolanan kamera ekibi sizin olmalı olmalı der. Bunun üzerine Scrabby amcam Scobby her çeşit film çeker deyince Prens Ruba evet kendisi bütün yarışmayı mahvediyor diye karşılık verir. Scooby ve Shaggy bir sörfçünün düşmesine neden olurlar. Düşen sörfçünün yanına giden Prens Ruba sörfçüye iyi misin Cowabunga diye sorar. Cowabunga iyiyim bir şey yok diye cevaplar. Daphne şaşkınlıkla Cowabunga Carl ünlü sörfçü mü deyince Cowabunga Carl son talihsizlik ardından pek uygun bir unvan olmayabilir diye karşılık verir. Scrabby Cowabunga Carl’in sörfünü getirir. Scrabby güzel sörfmüş bu kara taşlarda neyin nesi diye sorunca Cowabunga Carl bilmiyorum evlat başka bir dalga yakalayacağım diyerek gider. 

Sörfçü bir kadın Shaggy ve Scooby’ye çekilin geçiyorum diye uyarır. Shaggy Scooby’ye içimizden geçecek dedikten sonra kadın Shaggy ve Scooby’in bulunduğu sandala çarpar ve kadın sandala düşer ve Scooby ve Shaggy’de kadının sörfüne konarlar. Sörfçü kadın çocuklar misafirimiz var deyince arkasını dönen Scooby merhaba bay köpekbalığı der. Daha sonra aklı başına gelen Scooby Shaggy ile hızla denizden çıkarlar. Prens Ruba köpekbalığı tehlikesi yüzünden sörf yarışmasını iptal eder. Scrabby bu adil değil deyince Cowabunga Carl köpekbalığı gördün mü epey büyüktü der. Daphne daha önce Scruba civarında büyük beyaz köpekbalığı görülmedi deyince lafa karışan Shaggy Daphne’ye peki bizi kovalayan köpekbalığı ne demeli o zaman diye karşılık verir. Bunun üzerine Prens Ruba Daphne ve diğerlerine bunun tek bir açıklaması var Scruba laneti kayıp Scruba hazinesi büyük beyaz köpekbalığı ve korkunç yosun canavarı tarafından korunuyor der.  Bunun üzerine Shaggy buradan derhal gitmemiz iyi iki neden diyerek Scooby ile giderken Daphne bu gizemi çözmemiz gerek diyerek Scooby ve Shaggy’yi durdurur.


Sandalda Dapne bu kitaba göre kayıp hazine bu resifin içinde der. Bunun üzerine Shaggy köpekbalığıda orada der. Scrabby Scooby’ye köpekbalığından korkmuyorsun değil mi Scooby amca diye sorunca Shaggy köpekbalığından korkmuyorum büğyük köpekbalığından korkuyorum diye cevap verir. Shaggy bende oraya gitmiyorum sende gitmiyorsun değil mi Scooby deyince Daphne Scooby atıştırmaları olsa bile mi diye karşılık verir. Shaggy ortağım ile bir danışayım dedikten sonra Shaggy ve Scooby aralarında konuşurlar. Daha sonra Shaggy Daphe’ye paketi fırlat iş tammamdır der. Daphe ne diyorsanız o diyerek paketi denize attınca Shaggy ve Scooby’de paketin peşinden denize atlar. Kumsaldan olan biten izleyen Prens Ruba bu çocuklar ne yapıyor deyince Cowabunga Carl belalarını arıyorlar cevaplar. Bunun üzerine Prens Ruba korkarım ki bulacaklar diye karşılık verir.


Daphne Shaggy ve Scooby’ye Scrabby ve ben resifin bu kısmını araştıracağız siz de diğer kısmını araştıracaksınız der. Scrabby Scooby’ye rastgele Scooby amca sandalda görüşürüz diyerek gider Shaggy ve Scooby deniz altında ilerlerken Scooby sert bir şeye çaepar. Shaggy Scooby’ye denizin altında sert kayalara çarpabilirsin diyerek Scooby’in çarptığı şeye dokunur. Shaggy metal koca gözlü, büyük ağızlı bir şeyde olabilir dedikten sonra Scooby’in çarptığı şeyin büyük beyaz köpekbalığı olduğunu anlar. İkili bir su altı mağarasını kaçarlar. Shaggy ve Scooby tam rahat bir nefes alacakken omuzlarına arkadan birileri dokunur. Shaggy ve Scooby panikledikten sonra dokunanın Daphne olduğunu anlayıp rahatlarlar. Daphne Shaggy ve Scooby’ye kayıp Scruba hazinesini bulduklarını söyler. Shaggy Daphne’ye köpekbalığı gelirse deyince Daphne köpekbalığı buraya gelemez der. Bunun üzerine Shaggy peki ya yosun canavarı deyince Daphne Shaggy’ye saçmalama öyle bir şey yok diye karşılık verir. Scrabby yosun canavarı olsa bile amcam Scooby onu yosun salatası yapardı der. Shaggy Scooby’ye Daphne haklı yosun canavarı diye bir şey yok dedikten sonra yosun canavarı ile karşılaşırlar. Bu arada Scrabby Daphne’ye daha önce bu garip incileri görmüş müydün diye sorunca Daphne bu sabaha kadar hayır ayrıca bunun arkasında kim biliyorum diye cevaplar. Yosun canavarı Shaggy ve Scooby’yi kovalarken Daphne ve Scrabby’in önünden geçerler. Shaggy ve Scooby köpekbalığı ile karşılaşırlar. Daha sonra Daphne köpekbalığının aslında bir mini denizaltı olduğunu söyler. Yosun canavarı dört arkadaşın peşine düşünce yüzeye çıkarlar. Kovalamaca esnasında Scooby köpekbalığının üstüne düşer ve daha sonra büyük Daphne köpekbalığı kıyıya vurur. Daphne köpekbalığı görünümlü denizaltından yosun canavarı çıkartır. Daphne yosun canavarının aslında Cowabunga Carl olduğunu ve kılık değiştirerek hazineyi çalma girişiminde bulunduğu ama sörf tahtasında kara taşların aslında siyah inci olduğunu bu şekilde kendisini ele verdiğini söyledikten filmimiz biter.




 

1 yorum:

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...