https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

24 Nisan 2019 Çarşamba

Model for Murder: The Centerfold Killer

 
Filmimiz Phillip isimli bir fotoğrafçının Audrey isimli bir modelle vereceği pozlar için direktifler vermesiyle başlar. Çekim bitince Philip’in yanına gelen senin bu ay çekimlerini yapacağın mecmuanın kapadığında gözükecek modelin işleri artacak der. Bunun üzerine Amy Audrey ’ye seni seçeceklerine adım kadar eminim der.  Audrey alaycı bir tavırla Amy ‘ye çok tatlısın hayatım ama sen seçici kurul üyesi değilsin diye karşılık verir. Bunun üzerine Phillip ’de bende seçici kurul üyesi değilim deyince ama fotoğrafçısın eğer fotoğraflarımı biraz daha özel yaparsın der. Phillip Audrey ‘ye bak Audrey seni severim gerçekten severim ayrıca her fotoğrafın ayrı bir güzel çıkıyor der. Audrey evet ama rakibim Jocelyn’i geçmem lazım onun resimlerini biraz daha özensiz çeksen deyince Phillip Audrey ‘ye işimi seviyorum şayet böyle bir şey yaparsam işimi bırakırım der. Bunun üzerine Audrey Amy ’in gitmesini isteyince Amy Philip’e ama daha işimiz bitmedi der. Phillip Amy ‘ye bugünlük çekimimiz bitti der. Amy gittikten sonra Audrey ve Phillip günah dolu dakikalar geçirir.


Phillip Jocelyn ve Audrey ile kumsalda dış mekân çekimlerine başlar. İlk Jocelyn ile çekime başlayan Phillip Jocelyn ile olan çekimini bitirir. Philip’in yanına gelen Jocelyn nasıl oldu sorar. Phillip her zamanki gibi muhteşem çıktın der. Bunun üzerine Jocelyn Philip’e bu mecmuanın kapağında çıkmak istiyorum der. Phillip Jocelyn’e herkes istiyor deyince Jocelyn Philip’in boynunu yalayarak ben daha çok istiyorum der. Bu arada Audrey menajeri David’e hiçbir işe yaramıyorsun seni menajerliğimden azlediyorum deyince David Audrey ’ye seni bulmadan önce bir hiçtin beni azledemezsin diye karşılık verir. Daha sonra fotoğraf çekimine başlayan Audrey Philip’e beni gözümü kar çıkarma dedikten sonra poz vermeye başlar. Phillip Audrey ’in bir iki pozunu çekerken durur. Audrey Philip’e ne oldu diye sorar. Phillip Audrey ‘ye güneş bulutların arkasına geçti ışık alamıyorum çekimi yarım saatliğine erteleyeceğim der.  Başına gelen aksiliğe sinirlenen Audrey kumsalda tek başına gezinirken yanına gelen kişiye burada ne işin var dedikten sonra gizemli kişi Audrey ‘in kafasına taşla vurarak öldürür.

Audrey ’in cesedini araştıran kadın dedektif Harper ’in yanına gelen ortağı O,Reilly  kurbanın adının Audrey Ellis olduğunu kumsalda çekim yapan ekiple çalışan bir model olduğunu söyler. Bunun üzerine Harper O,Reilly ‘ye şu taşı al cinayet aleti olabilir der. Dedektif Harper ortağı O,Reilly ’ye cesedi kim buldu diye sorunca Harper David Jones bulmuş aynı zamanda kendisi Audrey ‘in menajeri ayrıca fotoğrafçı ile asistanı da sorgulama için tutuyoruz diye cevap verir. Amy, David ve Philip’in yanına dedektif O,Reilly ve Harper David’e Audrey’yi nasıl bulduğunu sorarlar. David çekimlerin tekrar başladığını Audrey ‘in etrafta olmadığını fark ettik ve Audrey ‘in gittiği yoldan gittiğini cesedini bulduğunu söyler. Bunun üzerine dedektif Harper David’e Bayan Ellis ile ilişkiniz neydi diye sorunca iş ilişkisiydi ben onun menajeriydim diye cevap verir. Bunun üzerine dedektif Harper David’e Audrey ile yakın mıydınız diye sorunca   David ne demek istiyorsunuz diye karşılıkta bulunur. Dedektif Harper lütfen soruya cevap verin Bay Jones deyince David Audrey ile bir ara takılmıştım der. Bunun üzerine Phillip hadi oradan kontratını yenilemiyordun deyince David ve Phillip ağız dalaşına girerler fakat dedektif olay büyümeden iki adam arasındaki tartışmayı sonlandırır. Bunun üzerine dedektifler Amy ’ye sorular sorarlar. Amy olaylar ile ilgilenemediğini kızların kıyafetleri ile ilgilendiğini ama David Audrey ‘in tartıştığını söyler. Bunun üzerine David dedektifleri büyütülecek bir konu olmadığını söyleyince dedektif ona da biz karar verelim dedikten sonra öbür kız kim diye sorar. Phillip Jocelyn çekimi bitince gitti der. Bunun üzerine dedektif Harper Jocelyn ’in tam ismi ne diye sorunca Phillip Jocelyn tam ismini bilmiyorum Cher gibi soyadını kullanmıyor diye cevap verir.


O,Reilly Audrey ’in otopsini yapan Doktor Lister’a bir şey bulabildin mi diye sorar.  Doktor Lister pek bir şey bulamadım ölüm saati sabah on ile on bir arasına olmuş yalnızca kurbanın ölüm nedenin kunt bir cisimle basına aldığı darbe ile öldüğünü ve katilin sağ elini kullandığını belirtir. Bunun üzerine O,Reilly katil ani davranmış eline aldığı ilk cisimle kurbanı ölmüş dedikten sonra Harper ortağı O,Reilly ‘ye aynı zamanda Audrey ‘in kumsala gideceğini biliyordu der. Harper Doktor Lister’a böyle bir şeyin olması için ne kadar güç kullanılması gerek diye sorunca Doktor Lister Harper’a böyle bir olayda çok fazla güce gerek duyulmaz ama bu bir kaza değil der. Bunun üzerine Harper bunu bir kadının yapma ihtimali nedir diye sorunca Doktor Lister kesin bir bilgi veremem diye karşılık verir. O,Reilly belki de eski karım deyince Harper esprili bir dille eğer karın olsaydı su anda şurada yatan sen olursun dedikten sonra sen boşandın mı der. O,Reilly evet mahkeme celbi dün elime geçti der. Doktor Lister eğer küçük pembe dizinizi sürdürmek istiyorsanız dışarı çıkın der. O,Reilly Harper’a  şüphelimizin menajer olduğunu sanıyordum  deyince Harper evet ama Jocelyn ’de cinayet anında nerede olduğu bilinmiyor ayrıca geçmişinde vücut geliştirme ile uğramış der.


Phillip evinde düşünceli ve üzgün bir Amy ’ye Audrey ile son karşılaşmamda bana karşı öfkeliydi deyince Amy yalnızca az biraz sinirliydi diye karşılıkta bulunur.  Bunun üzerine Phillip Amy ‘ye bunun epey nazikçe açıklaması yaptın der. Daha sonra Jocelyn gelip Philip’e  nasılsın dayanıyor musun diye sorduk Amy ‘ye müsaade eder misin Phillip ile özel konuşmam gerekiyor der ve Phillip Amy ‘ye sen biraz dışarıda takıl der. Jocelyn Philip’e mecmua çekimleri ne olacak deyince Phillip Jocelyn’e böyle bir durumda  nasıl böyle bir şey sorabilirsin diye çıkışır. Bunun üzerine Jocelyn alttan alıp aptallık ettim kusura bakma der. Daha sonra Jocelyn Philip’e istersen keyfini yerine getirebilirim dedikten sonra Jocelyn Phillip ile beraber. Phillip ve Jocelyn arasındaki sevişme bitince polis dedektifleri O,Reilly ve Harper gelir. Bunun üzerine Jocelyn ben arka kapıdan çıkıyorum beni görmedin şu anda polisle muhatap  olamam deyip Philip’in yanından ayrılır. Harper ve O,Reilly Philip’i sorguya çekerler ve Philip’in modeller ile ilgili cinsel yaşamını sorar. Phillip modeller ile yalnızca takıldığını söyler. Bunun üzerine Harper ve O,Reilly Amy’yi sorgularlar. Amy dedektiflere Audrey ‘in Jocelyn hakkında büyük bir sır bildiğini ve bunu açıklamak üzere olduğun söyler.


Harper ve O,Reilly Jocely’in çalıştığı striptiz kulübüne giderler.  Jocelyn dedektiflere sırrımı öğrendiniz ek gelir için striptizcilik yapıyorum der. Harper Jocelyn’e Audrey hem rakibin hem de sırrını biliyordu deyince Jocelyn evet modellik camiasında striptizcilere rağbet gösterilmez camiadaki her model benim rakibim ayrıca cinayet işleyip kariyerimi çöpe atamam şayet bir katil arıyorsanız David Jones’a  bakın derim. O,Reilly Jocelyn’e ne demek istiyorsun diye sorar. Jocelyn David’in Audrey’yi zorla tuttuğunu söyler. Ertesi gün David’in evine gelen Harper ve O,Reilly David’i sorgularlar. David Audrey ile son zamanlarda ilişkilerinin zorlu olduğunu ama düzeltmeye çalıştığını söyler. Harper David’de Audrey ‘in ölmeden iki gün Triangle ajansı ile anlaşma yaptığını söyler. David Harper’a anlaşmanın geçersiz olduğunu kendisinde kapı gibi kontrat olduğunu söyler. O,Reilly David’e hem modellik ajansını hem de Audrey’yi tehdit kayıtları dinlettirdikten sonra David’i tutuklarlar. Daha sonra Amy duşta kendini tatmin ederken çalan telefonu açmak için duştan çıkar. Phillip Amy ‘ye David’in Audrey’yi öldürmekten tutuklandığını söyler.

O,Reilly barda efkâr dağıtırken ortağı Harper çakırkeyif olan ortağına teşkilata evliliklerin hepsinin sorunlu olduğunu sonra O,Reilly ’in evine gidip duygularına dem vuramayıp beraber olurlar. Philip’in evine giden Amy Philip’e moral aşılarken Phillip ile beraber olurlar. Bu arada O,Reilly Harper’a kariyerleri açısından ilişkilerini gizli tutalım der ve Harper bu fikre olumlu bakar daha sonra Doktor Lister cinayet aleti olan taştan alınan DNA örneğini öğrenip Harper’ı  arar. Phillip ile Amy ’in sevişmesi bitince Phillip  Amy’yi sepetlemek ister. Sinirlenen Amy çantasında bulunan tabancayı Philip’e doğru tutup sen her işini yaptım o beyinsiz sürtükleri düzmene katlandım ve senin için elimi kana buladım diyerek Audrey’yi öldürdüğüne itiraf eder. Bunun üzerine Phillip Amy ‘ye senle takıldık o kadar dedikten sonra Amy Philip’e ben sana sahip olamıyorsam kimse deyip tetiğe basacakken Harper O,Reilly Amy’yi vururlar. Daha sonra Amy ‘in aslında ciddi psikolojik sorunları insanları yasadışı takip eden Monica Randall isimli bir suçlu olduğunu öğreniriz ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...