https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

4 Nisan 2019 Perşembe

Carne Di Lusso



Filmimiz Lisa isimli bir kadının Christine isimli bir kadını fotoğraf çekimi için Giorgio isimli bir adamın stüdyosuna giderler.  Giorgio Christine ’den iç çamaşırlarıyla kalıp şehvetli pozlar vermesini ister. Daha sonra erkek arkadaşı Carlo ile buluşan Lisa menajerlik işinin iyi gittiğini hatta zorlanmadan akşam yemeklerini lüks restoranlarda yediğini söyler. Ertesi gün Carlo ile sahile giden Lisa Carlo’ya dünkü akşam yemeğindeki şampanyanın aklından çıkmadığını söyleyip Carlo’yu öper. Carlo Lisa’ya şampanya yatıştırma amacı olduğunu söyler. Bunun üzerine Lisa işlerinin beklediğinden iyi gittiğini böyle giderse resmen dünyanın tepesinde olacağını söyler. Carlo pazartesi, Salı ve çarşambaya zamanımız var deyip Lisa ile beraber yola koyulur. Carla isimli bir kadın saçını düzelttikten sonra Carla fotoğraflarını çektirdikten sonra striptiz yapmaya başlar Manya her kıyafetini çıkarırken Carlo ve Lisa hayranlık içeresinde sana tapıyoruz derler. Daha sonra Lisa ve yanında bulunan Paola ile başka erkeklerle sevişir. Bu arada Lisa sevişmeleri kayda alıp Berlin’de bulunan alıcısına sattığını öğreniriz.


Başka bir yerde Rosa isimli bir fahişe yolda duran arabanın sürücüsü ile anlaşır. Arabanın şoförü olan Carlo Rosa’yı  Paola’ya tarif eder. Rosa’ın İtalyan olmadığını öğrenen Paola biraz üzülür ve üzüntüsünü dile getirir. Bunun üzerine Carlo Rosa İtalyan ya da değil iyi düzüşsün bize yeter diye karşılık verir. Carlo ve Paola havadan sudan muhabbet ederken Dario Carlo’ya yeni birisini bulduğunu söyler. Bunun üzerine Carlo Dario ’ya kızı getirebilir misin diye sorunca Dario sıkıntı yok getiririm hadi görüşürüz diye cevap verdikten sonra telefonu kapatır. Carlo gülümseyerek Paola’ya haberler iyi Dario bize yeni birisini bulmuş dedikten sonra Carlo ve Paola güvertede yiyişirler. Daha sonra Dario Carlo’nun teknesine saf bir kadın olan Cintia’yı getirir. Dario Cintia’ın gözünü boyayarak Cintia’yı etkiler ve Cintia ve Dario kamarada yiyişirler ve daha sonra Carlo ve Paola eyleme katılırlar.



Dario ve Carlo arabada giderken Carlo işlerin tıkırında gittiğini ama Monique ’in tersi ile uğraşmak istemediğini belirtir. Monique ‘in stüdyosuna gelen Cintia çekimler için hazırlanırken Monique ‘in yardımcısı Lucia makyaj yapacağım ayağına Cintia’yı taciz etmeye başlar. Bunun üzerine Cintia sinirlenerek Lucia’ya uzak dur benden diye uyarır.  Daha sora Monique ve Dario ile çekimlere Başlayan Cintia ilk başta mütevazi kıyafetlerle çekim yapılarken Cintia’ın kıyafetleri ve hareketleri daha cüretkâr olmaya başlar. Monique’ in evine giden Cintia Monique ile lezbiyen ilişkiye girer. Daha sonra Monique Carlo ile beraber olur. Bu arada Rosa ile gece kulübüne giren Dario arkadaşları ile poker oyununa girişir. Ertesi gün Carlo, Cintia, Dario ve Paola teknede eğlence tertipleyip grup seks olayına girerler. Dario ve Rosa birkaç gün sevgili gibi takıldıktan sonra Monique, Lucia ve Dario Rosa’yı kaçırıp zorla tecavüz ederler. Daha sonra teknede Carlo Paola’ya Monique tam bir kaltak der ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...