https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

17 Nisan 2019 Çarşamba

The Mummy's Dungeon


Filmimiz orta yaşlı bir adamın yeniden yaşam döngüsünün başladığını savaşçının geleceğini ve sunulan bakire kanı ile Mısır’ın bir kez daha kadim günlerindeki gibi muzaffer bir uygarlık olacağını söyler. Daha sonra orta yaşlı adam Gene isimli bir kadını evine getirir adam Gene’e çalıştığım en genç modelsin dedikten sonra adının William olduğunu öğrendiğimiz adam Gene’e direktifler vererek poz vermesini ister ve ardından yatmasını söyledikten sonra Gene’i bıçaklayarak öldürüp kanını kadehe doldurur. Bu arada başka bir yerde Kate isimli bir kadın çığlık atarak yataktan kalkar. Kate’in erkek arkadaşı Vince ne oldu diye sorunca Kate Vince’e Gene’ in başına bir şey geldi biliyorum çünkü ikiz olduğumuz için aramızda özel bir bağ der. Bunun üzerine Vince Kate’e kâbus gördün der. Daha sonra William Gene ’in kanını evin bodrumunda sakladığı mumyanın ağzına döküp uyan yüce savaşçı der.


Samantha isimli bir kadın bulaşıkları yıkarken kocası Robert elinde tuttuğu iş ilanını gösterip bu ne diye sorar.  Samantha iş arıyorum herkesin arkamdan koca parası yiyen birisi olarak konuşulmasını istemem bende kendi paramı kazanabilecek olacağımı kanıtlayabileceğim  der. Bunun üzerine Robert Samantha’ ya başkalarının senin hakkında ne düşündüğü önemli değil asıl benim senin hakkında ne düşündüğüm önemli diye karşılıkta bulunur. Bunun üzerine Samantha Robert’e bak bu benim yapmak istediğim bir şey dedikten Robert Samantha’yı öper. Ertesi gün William’ın evine giden Samantha’ ya ilanıma cevap vermen çok güzel oldu eğer biraz fazla imkânın ve vaktin olursa seninle daha sık iş yaparız dedikten sonra William Samantha’ ya çekimlerde giyeceği tek parçalı askılı krem renginde olan abiye kıyafeti verir. Samantha kıyafetini izlerken William’da gizli bir odadan Samantha’ın giyinmesini izler. Daha sonra Samantha kıyafetini giyip William’ın verdiği direktifleri uygulayıp çeşitli pozlar. Çekim bittikten William Samantha’ ya başka bir kıyafet verir ve bunu unutmuşum bununla da çekim yaptıktan sonra işimiz bitiyor der. William gizli odasına gittikten sonra Samantha kıyafeti bu da fazlasıyla teşhir edici dedikten sonra Samantha mumya ile karşılaşır ve kendinden geçer.

Kendisini bir mahzende kelepçeli şekilde bulan Samantha şaşkınlık içerisinde ne oluyor deyince William Samantha ’ya firavunların soyu için ulvi bir göreve seçildin dedikten kıvrımlı hançeri ile Samantha’ın kalçası kesip akan kanı kadehine doldurur. Daha sonra William kan doldurduğu kadehe birkaç yaprak parçası ve bir şişeden ne olduğu belli olmayan bir sıvıyı attıktan sonra kadehi çalkalar. Bu arada mumya Samantha’ın kalçasından akan kana dayanamaz ve yalamaya başlar. Samantha çığlık atarken William Samantha ‘ya kendinle gurur duy kanın firavunların damarlarında yer alacak dedikten sonra Samantha’ın ağzını eliyle kapatıp bir kez daha Samantha’yı etkisiz hale getirir. Daha sonra kadehte bulunan karışımı seni ayin saflaştırmalıyım deyip Samantha’ın üstüne boca ettikten sonra ayin hançerini Samantha’ın göğsüne saplar. Bir başka Annette isimli bir kadın William’ın ilanına cevap verip modellik için William’ın evine gelir. William Annete’ye giymesi derin yırtmaçlı siyah renkte askılı bir elbise giyer. William poz veren Annete’ye biraz daha göğüs ve kalça dekoltesi ver dedikten sonra birkaç poz fotoğraf çekilir. Daha sonra bir poz daha var dedikten sonra William Annete’in ellerine zincirler ve bir poz fotoğraf daha çeker. William Annete’ye sen biraz dinlen bende ekipmanı ayarlayım deyip odadan çıkar. Daha sonra mumyayı gören Annette korkudan bayılır.

Ayılan Annette daha önce kurban edilen Samantha’ın başından geçen işlemlere maruz kalır ve damarlarındaki kan saf firavun kanı çıkmayınca William mumyasına Annette için senin olsun işime yaramıyor der. Bunun üzerine mumya Annete’ye tecavüz ettikten sonra dişleriyle Annete’in şah damarını kopartıp öldürür. Başka bir gün Marilyn adında William’ın evine modellik için gelir. William Marilyn’e polis gömleği, kep ve sahte tabanca verir. Marilyn polis gömleğini giyip birkaç poz fotoğraf çektirdikten sonra Marilyn William’a seninle çalışmaktan ziyadesiyle hoşlandım der. Bunun üzerine William Marilyn’e başka çekimler olduğunda seni haberdar ederim şimdi sen dinlen dedikten sonra Marilyn mumyayı görür ve korkudan bayılır. Mahzene götürülen Marilyn’de diğer öldürülen kadınların başına gelen işlemlere maruz kalır ve William Marilyn’in damarlarındaki kanın firavunlara ait olduğunu söyleyip Marilyn’de kurban edilir.  William Nick isimli alıcısına fotoğrafları posta yoluyla göndereceğini kendisinde birkaç haftalığına Mısır’a gideceğini söyler. Daha sonra William mumyaya kadim savaşçı seninle kardeşlerinin kadim topraklarına gideceğiz kutuna gir ve seyahatimiz başlasın dedikten mumya kutusuna girer.


Kate erkek arkadaşı Vince’e altı haftadır kız kardeşi Gene ’den haber almadığını bu sebepten dolayı özel dedektif tutuğunu söyler. William’ın evine gelen özel dedektif Kelly William’a Gene ile fotoğraf çekimi yaptığını ve daha sonra başka birisiyle buluşacağını söylemişti deyip Kelly ‘in yanından ayrılır. William’ın fırsat bilen Kelly mahzene doğru gider lakin Kelly ’in ne yapacağını kestiren William Kelly’yi gafil avlayıp etkisiz hale getirip kalbini söküp bir kez daha mumya Osiris’i diriltir. Daha sonraki günlerde Kate erkek arkadaşı Vince’e Kelly ’den haber alamadığını şahsi olarak fotoğrafçıyı kendi araştıracağını söyler. Bunun üzerine Vince Kate’e dikkatli ol deyince Kate ilk tehlikede gidip polisi arayacağım der. Bu arada başka bir evde Jill isimli kadın erkek arkadaşı James’e gazetede ilana gideceğini söyler. James ilandan şüphelenir ve Jill’e bu tür ilanlar genelde hayat kadınları için verilir ve sonunun hoş olmadığını söyler. Jill alttan girip üsten çıkıp James’i ikna etmeyi başarır. Ertesi gün Kate Jill ile beraber William’ın evine gider.  Kate ve Jill ’in çekimleri bittikten William Osiris’e çifte kurban merasimi iki kadını da kaçırmasını söyler.  Mumya Osiris iki kadını da kaçırıp mahzene indirir ve Jill ve Kate tam kurban edilecekken polis olduğunu öğrendiğimiz James kurban törenini engeller. Daha sonra William’a bıçağı at der am William James’e ben üstün varlığım deyince James William’a bende sana dur diyen polisim diyerek vurduktan Osiris ile boğuşur ve Osiris ’in suratına ayin sıvısını atıp Osiris’i öldürür ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...