https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

15 Nisan 2019 Pazartesi

The Deadly Pickup


Filmimiz Josh isimli bir adamın otostop çeken Breezy adlı kadını arabasına almasıyla başlar. Josh ve Breezy havadan sudan muhabbet ettikten sonra Breezy ile Josh yakınlaşıp yiyişmeye başlarlar. Breezy yiyişmenin ortasında yüzüğünde saklı olan zehirli iğneyi Josh ‘un ensesine saplayarak öldürüp yiyişmeyi nihayete erdirir. Breezy giyindikten sonra Josh ’un yüzüğü ve cüzdanını çalıp gider. Daha sonra Tracy isimli bir kadın kocası Brian’a ben işe gidiyorum bugün geç geleceğim çift mesai çalışacağım der. Tracy tam kapıdan çıkarken Brian karısı Tracy ‘ye üzgünüm der ve Tracy Brian’ın yanına gelip niçin üzgünsün diye sorar. Brian Tracy ’ye ben burada evde oturup kitap okurken sen sabahlarla kadar barda çalışıyorsun diye cevap verir. Bunun üzerine buna ikimiz ben çalışlarken sende derslerini çalışıp üniversiteden mezun olup mühendislik belgeni kazanacaksınız deyip işe gider. 


Kapıya bakan Brian Breezy ile karşılaşır. Breezy elindeki ilanı gösterip kiralık oda hala geçerli mi diye sorar. Tracy evet geçerli diyerek Brian Breezy evin içine davet eder. Brian Breezy ’ye ne iş yapıyorsun diye sorunca Breezy eyalet üniversitesinde öğrenciyim diye cevap verir. Bunun üzerine Tracy Breezy ‘ye buradan üniversite zor olmuyor mu diye sorar. Breezy üniversiteye yakın yerlerin kirası bütçemi aşıyor ayrıca ulaşım sorunu da arkadaşların arabalarıyla hallediyorum diye cevap verir.  Tracy ile odasına giren Breezy ‘ye Brian odanda hususi banyon var dedikten sonra Tracy Breezy ‘ye iki kurallımız var bir parti olmayacak iki yatılı misafir olmayacak der. Breezy şartları kabul edip odayı kiralar. Bu arada plaj yakınlarında devriye gezen şerif yardımcısı Randall Josh ’un cesedini bulur ve üstü Şerif Bates’i haberdar eder. Daha sonra not kağıtlarını arayan Brian Breezy ’in odasına girer ve bir süre hayranlıkla duş alan Breezy’yi izler.

Brian çift vardiyasından dönen Tracy ’ye son zamanlarda seni ne kadar sevdiğimi söylemiş miydim dedikten sonra Tracy tatlı bir şaşkınlıkla Brian’a sanırım daha sık çift vardiyaya çıkmalıyım diye karşılık verir. Brian Tracy ‘ye yaptığın her şey için çok müteşekkirim deyince şaşkınlığı daha da artan Tracy Brian’a neyin var diye sorar. Brian sakin bir üslupla karımı sevdiğimi söylemez miyim dedikten sonra Tracy ve Brian çılgınlar gibi sevişir. Ertesi gün Şerif Bates şerif yardımcısı Randall’a ölen şahsın adının Josh Clark olduğunu söyler. Şerif yardımcısı Randall Şerif Bates’e otopsi sonuçlarına göre Josh ‘un hızlı şekilde etkili olan bir zehirle öldüğünü söyler. Daha sonra Randall Şerif Bates’e kurbanın boynunda bir çeşit iğne izi bulmuşlar belki de katil otostopçuydu der. Bunun üzerine Şerif Bates Randall’a peki nasıl gitti diye sorunca Randall Bates’e belki başka bir araca binmiş olabilir diye cevap verir. Şerif Bates Randall’a birkaç ay önce Nevada’da buna benzer cinayetler işlenmişti diyerek birtakım cinayetler islenmişti bak bakalım belki bu vakada benzer bulgular bula biriz der.

Breezy kumsalda gezinirken plajda metal detektörü ile arama yapan genç adamın yanına yaklaşır ve bir şey bulabildin mi diye sorar. Adının Rick olduğunu öğrendiğimiz adam Breezy ‘ye bugün talihim yok deyince Breezy Rick’e belki talihin döner diyerek Rick ile oynaşır. Bunun üzerine Rick şurada benim kamyonetim oraya gidelim dedikten sonra Breezy kamyonetin içinde Rick ile çılgınlar gibi yiyişir. Yiyişmenin tam nihayette ereceği anda Breezy yüzüğünde saklı olan iğneyi Rick ’in boynuna saplar. Daha sonra eve dönen Breezy Brian ve Tracy ’in yanında şerif yardımcısı Randall’ı görür ve sırt çantasını hızlı bir hareketle saklar. Tracy Breezy ‘ye neredeydin diye sorar. Bunun üzerin Randall Tracy ‘ye burada soruları ben sorarım dedikten sonra Randall Breezy ile özel konuşur. Randall Breezy ‘ye nereden geldin diye sorar. Breezy Portland’dan otobüsle geldim diye cevap verir. Bunun üzerine Randall Breezy ‘ye buraya otobüsle gelmek imkânsız deyince Breezy abimin okuldan arkadaşı beni aldı adı Joe idi ama soyadını hatırlamıyorum dedikten sonra Randall Breezy ‘ye adın ne diye sorar Breezy adının Breezy Jones olduğunu söyleyince Randall Breezy ’mi deyince Breezy ailem hippi idi diye karşılık verdikten sonra Randall evden çıkar.

Rick kamyonetinden zorlukla çıkar ve sendeleyerek yürür. Ak şam olduğunda Tracy patronu Cody ’ye yeni kiracıları Breezy ’den bahseder evlerine gelmeden civarda bir cinayet işlendiğini ve daha sonrada Breezy ‘in geldiğini ve kadının pek güvenilir bir tip olmadığını söyler. Bunun üzerine Cody Tracy ‘ye kirayı feshet deyince Tracy yapamam Brian mezun olabilmek için kaydını dondurdu tek maaşla evin giderlerini karşılanmaz ayıca kirayı hemen nakit verdi diye karşılık verir. Cody Tracy ‘ye o zaman evde olmadığı sırada odasına girip eşyalarını kurcala kimmiş neciymiş öğrenirsin diye öneride bulunur. Karakolda şerif yardımcısı Randall Şerif Bates’e maktul Josh Clark’ın eyalet üniversitesinde öğrenci olduğunu söyler. Bunun üzerine laboratuvardan aradılar kurbanın üzerinde katilin DNA örneğini bulmuşlar ulusal veri bankasında araştırma yapacağım der. Bunun üzerine sistemde yoksa bile katili bulma şansımız artabilir der. Şerif Bates senin araştırma nasıl gidiyor diye sorunca Randall bir sonuç yok çıkmaz sokağa girdik der. Şerif Bates Randall’a sıkma canını en azından elinden geleni yaptın dedikten sonra başka bir ölüm haberi Randall’a telefondan verilir.

Brian ve Tracy evde yokken Breezy eve Sarah isimli kadınla gelip lezbiyen ilişkiye girer ve daha sonra Sarah’yı öldürüp Randall’ı arayıp buluşma teklif eder. Akşam Tracy ‘in çalıştığı bara giden Breezy Tracy ‘ye bana karşı niye karşı niye bu kadar soğuksun diye sorunca Tracy seni tanımıyorum diye cevap verir. Bunun üzerine Breezy Tracy ‘ye o zaman yarın kız kıza muhabbet edip birbirimizi tanırız deyip Tracy ‘in yanından ayrılır. Şerif yardımcısı Randall ile bir süre sohbet ettikten sonra Randall ile karakola giden Breezy cinayetlere ilgili dosyalara bakıp bunlar süper gizli dedikten kaza süsü vererek kendi işlediği cinayet dosyalarının üzerine bilerek kahve döker. Daha sonra Breezy Randall’ın kanına girip Randall ile sevişir ama Şerif Bates erkenden gelince Randall ve Breezy gizlice karakoldan çıkar. Şerif Bates veri bankasından aldığı sonuçları bilgisayara girer ve Breezy ‘in Brenda olduğunu öğreniriz. 

Tracy Breezy ‘in odasına girip araştırma yaptıktan sonra bir erkek bilekliği bulur. Bu arada odasına giren Breezy Tracy ‘ye odamda ne işin var diye sorar. Bunun üzerine Tracy Breezy ‘ye evden gitmeni istiyorum dedikten sonra Breezy Tracy ‘in saçını okşayıp ama birbirimizi yeni tanımaya başlamıştık der. Bunun üzerine Tracy Breezy ‘ye yarın evden gidiyorsun der. Daha sonra Tracy Randall’ı arayıp Josh ‘un bilekliğinin Breezy ‘in çantasından çıktığını söyler.  Daha sonra Randall’ın zihnindeki taşlar yerine oturur. Aynı günün gecesi Tracy ‘in çalıştığı bara giden Breezy bar sahibi Cody ile beraber olur. Breezy tam Cody’yi öldürecekken Randall gelir ve her şey bitti Breezy babanın kimya fabrikasından haberim var der Breezy çok zekisin deyip Cody’yi öldürecekken Randall Breezy’yi öldürür. Ertesi gün Brian Tracy ‘ye Breezy ‘in herkesi kandırdığını ama sen nasıl kanmadın diye sorunca Tracy Breezy ‘in gözüne aşırı samimiyetsiz geldiğini söyler. Bunun üzerine Brian Tracy ‘ye kazandıkları ödül parası ile hem eğitimini tamamlayıp iş kurup hem de bir aile olacaklarını söyler ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The Birth of a Titan

  Filmimiz iki genç adamın nükleer tesisi girme çalışmasıyla başlar.   Gorman Hollister’...