https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

20 Mart 2019 Çarşamba

Secret Lives


Filmimiz otuzlarının sonlarında Kenzie kadının yataktan kalkıp duşa girmesiyle başlar. Kenzie duş alırken yanına Mick isimli aynı yaşlarda bir adam gelir. Kenzie Mick’e korkuttun beni dedikten sonra Mick Kenzie ‘ye yataktan gizlice çıkmışın der. Bunun üzerine Kenzie Mick’e seni uyandırmak istemedim deyince Mick Kenzie ’ye komik gecede uyutmak istemiyordun diye karşılık verir. Kenzie Mick’e bak şunu belirtmek istiyorum ben tanıştığı kişiyi hemen yatağa atacak birisi değilim der. Bunun üzerine iyi öyle olsaydı bir polis memuru olarak edep dışı davranışta bulunmaktan sana işlemde bulunurdum der. Kenzie güzel bende bir savcı yardımcısı olarak bir polis ile yakın ilişki kurmanın sakıncalı olduğunu belirtiyorum dedikten sonra bu şimdi yakın ilişki mi oluyor der. Bunun üzerine Kenzie Mick’e bunu yapmamalıyız der ama Mick ’in çekiciliğine karşı koyamaz ve ateşli bir biçimde yiyişirler.

Mutfağa giden Mick Kenzie ’in giyinip kahvesini içtiğini görür ve yanına gider. Kenzie Mick’e sana da yolda içmen için kahve hazırladım diyerek mukavva bardağı Mick ’in eline tutuşturur. Bunun üzerine Mick alınıp Kenzie ’ye galiba bu kibarca sepetleniyorum manasına geliyor deyince Kenzie Mick’e öyle deme yeni işe başlamış bir savcı yardımcısı ve bir polisin ilişkisi kurması dedikoduları başlatır der. Bunun üzerine yeni olmanın getirdiği zorlukları bilirim diyerek Kenzie ‘ye anlayış gösterir. Kenzie işine giderken Mick seninle bir daha ne zaman buluşuruz deyince Kenzie bu ilişkiyi sürdürmek amacıyla sorulmuş bir soru olmasın diye sorar. Bunun üzerine iş için birbirimize iş için yardımcı olmak için ve ayrıca dün gece gerçekten hoşuma gitti der ve Kenzie yoluna devam eder. Suç mahalline giden Mick polis memuresiyle karşılaşır. Polis memuresi maktulü bulan kişinin Dianne Marsh olduğunu sabaha kadar uyuduğunu zannettiğini daha sonra öldüğünü fark ettiğini söyler. Bunun üzerine Mick Dianne’yi göstererek gece neredeymiş diye sorar. Polis memuresi Dean Kyle isimli bir fotoğrafçının stüdyosunda çekim yapıyormuş diye cevap verir.

Dianne ’in yanına giden Mick kaybınız için üzgünüm Bayan Marsh dedikten sonra Dianne ‘ya Bayan Tarling ile ne kadar süredir tanışıyorsunuz diye sorar. Dianne Ashley ile altı aydır tanıştıklarını söyler. Bunun üzerine Mick Dianne ’ya Ashley’in ne kadar süredir bu evde kaldığını sorunca Dianne Ashley’in yedi senedir ajansın tutuğu evde yaşadığını belirtir.  Daha sonra Dianne Ashley’in erkek arkadaşı geldiğinde gittiğini söyler. Bunun üzerine erkek arkadaş mı adı ne diye sorar. Dianne Ashley’in erkek arkadaşının isminin James Tarling olduğunu söyledikten sonra Mick Bay Tarling’i nasıl bulurum diye sorar. Bunun üzerine Dianne telefonunu Mick’e verir ve Mick hem Dean’in hem de James’in numarasını alır. Mick evden çıkarken Dianne Mick’e göz yaşları içerisinde Ashley nasıl öldürülmüş diye sorar. Mick adli tabip otopsiyi bitirdikten sonra söylerim deyip Dianne ‘in dairesinden çıkar. Fotoğrafçı Dean’in stüdyosuna gelen Mick Dean’e dün gece ne yaptın diye sorar. Dean Mick çalıştığını fotoğrafları düzelttiğini daha sonra Dianne ‘in geldiğine birkaç poz resim çektikten sonra beraber olduklarını söyler.

Kenzie ‘in evine giden Mick Kenzie ile yemek yedikten sonra çalıştığı bir davadan daha şüpheliyi bulamadığını ama güzel bir modelin fare zehri ile zehirlendiğini öğrendim der. Kenzie Mick’e kimmiş diye sorunca Mick sanki bileceksin diye karşılık verir. Kenzie Mick’e bende eskiden modeldim der. Mick Kenzie ‘ye sahi mi diye sorar. Kenzie fakültesinin masraflarını çıkartmak için bir süreliğine modellik yaptığını söyler. Mick her gün bir modelle oturma odasının halısında yemek fırsattı geçmez der.  Kenzie modelin kim olduğunu sorar. Mick kurbanın isminin Ashley Tallman olduğunu söyler. Kenzie Ashley tanımadığını mesleği bıraktıktan başlamış dedikten sonra Mick Dianne Marsh’i tanır mısın diye sorar. Kenzie evet tanırım ben mesleğe başlamadan öncede model idi çok yaşlanmış olmalı der. Bunun üzerine Mick bayağı genç gözüküyor dedikten sonra nasıl biri diye sorar. Kenzie Dianne ‘in diğer modellere ablalık tasladığını ve aşırı hırslı biri olduğunu söyler. Mick Kenzie ‘ye peki Dean Kylie’yı tanır mısın diye sorunca evet itibarını düşünen kimse onunla çalışmazdı der. Mick niye sorunca Dean ucuz ve pespaye dergiler için fotoğraf çeker dedikten sonra Mick ve Kenzie sevişirler. Sevişme sende itibarın için bir polisle beraber olduğunu saklıyorsun deyip Kenzie ‘in yanından ayrılır.

Model evine giden Kenzie Dianne ile eski günleri yad ettikten sonra Kenzie Dianne ‘ya Ashley ’den bahsetsene der. Dianne geçmiş anılar alemine girip Ashley’in aşırı kıskanç biri olduğundan bahseder. Daha sonra James’in yanına giden Mick James’e Ashley’in nasıl biri olduğunu sorar. James Ashley’in herkesi çileden çıkartma kapasitesi olduğunu hatta Dianne ile çok büyük bir ağız dalaşına girdiğini söyler. Bunun üzerine Mick James’e peki Ashley seni çileden çıkarttırır mıydı diye sorar. James bazen diye cevap verince Mick hiç şiddet uygular mıydın diye sorar. Bunun üzerine James hayatımda kimseye tek bir fiske vurmuşluğum yok diye cevap verir. Kenzie’in evine gelen Mick önceki davranışları yüzünden Kenzie tarafımdan kapı dışarı edilir.  Daha sonra Dianne ‘in evine giden Mick biraz havadan sudan muhabbet ettikten sonra Dianne ile beraber olur. Dianne ile yiyişmeyi bitirdikten sonra kendisine şarap koyan Mick yanlışlıkla kadehi devirince tezgahtaki şarap lekesini mutfak beziyle silmek ister. Bunun üzerine Dianne o iz bir bırakır diyerek tuvaletten kâğıt havlu getirmeye gider. bu arada çöp kutusunda fare zehri gören Mick işim çıktı diyerek evden çıkıp polislere fare zehrini bulduğunu söyler. Daha sonra kaba davranışları için Kenzie ’den özür diler. Ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...