https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

3 Mart 2019 Pazar

Come Deadly


Filmimiz karalara bürünmüş bir adamın genç bir kadına tecavüz edip öldürmesiyle başlar. Daha sonra sesleri duyan ikisi kadın üç kişi koşar adımlarla olay yerine ölmüş kadının çıplak cesediyle karşılaşırlar. Bu arada olay yerine gelen Andy burada ne oldu diye sorunca kadınlarla beraber gelen Bob’a Clifford’u çağır o ne yapılacağını bilir der. Tiyatro salonuna gelen polis dedektifi Winston Marsh oyunun yönetmeni olan Clifford ile konuşmaya başlar. Clifford Ann’in ölümü çok trajik oldu hem de oyunun sergilenmesine bir hafta kaldı ne yapacağımı bilmiyorum der. Bunun üzerine Winston Clifford’a böyle bir vaka iki hafta önce başka bir tiyatro salonunda da olmuştu yüzde yüz eminim bu bir seri katilin işi o yüzden soruşturmamı gizli yapacağım deyip Clifford’dan iş ister. Clifford sahne arkası işlerinden ayarlayacağını söyler ama Winston oyuncu olmak istediğini ve lisedeyken birkaç piyeste rol aldığını söyler.
Oyunun yönetmeni Clifford oyunculara oyunun yeni oyuncusu Winston ile tanıştırır. Oyunculardan biri olan Jully Winston’dan etkilenir ve onunla olacak teke tek sahneler için sabırsızlanıyorum deyince ekiptekiler gülmeye başlar. Daha sonra Clifford oyunculara hadi provaya başlayalım der ve daha sonra prova bitince Winston Jully ’ye birlikte eve gidelim der. Jully Winston’ın teklifini geri çevirince çok yazıkmış der. Bunun üzerine Jully nedenmiş diye sorunca Winston Jully ‘ye senin gibi genç ve güzel kadınların bu aralar tek başlarına sokağa pek sağlıklı olmuyor diye cevap verir. Jully bu sefer Winston’ın teklifini kabul eder ve eve doğru giderler fakat gizemli katilde fark ettirmeden onları takip eder. Jully ’in evine gelen Winston Ann hakkında sorular sorunca Jully Winston’a Ann’dan başka bir şey bilmezsin diyerek tersler. Bunun üzerine Winston Jully ‘ye Ann senin arkadaşın değil miydi deyince Jully evet arkadaşımdı diye karşılık verir. Winston bu seferde kim yapmış fikrin var mı diye sorunca Jully hadi konuyu değiştirilelim diyerek Winston ile yiyişir. Yiyişme faslı bitince sigara arayan Jully Winston’ın silahı ve kılıfını bulur ve Winston’ın polis olduğunu anlar. Jully sen aynasızsın hemen evimden defol der ve Winston evden çıkar. Bu arada gizlice eve gizemli katil çıplak şekilde şömine ile uğraşan Jully ’in arkasından yaklaşıp tecavüz eder.

Ertesi gün Andy ekiptekilere Jully nerede diye sorar. Bunun üzerine Bob dün Winston ile evine gitmişti der. Bunun üzerine Winston aramızda bir anlaşmazlık çıktı bende gittim der. Daha sonra Jully salona gelir. Prova bitince Jully Winston’a seninle akşam olunca buluşalım der. Aksam olunca Jully Winston’ı beklerken yanına Andy gelir ve Jully ’ye burada ne işin var diye sorar. Jully Andy’ye Winston’a söyleyecek bir şeylerim var deyince Andy ne gibi şeyler diye sorar. Bunun üzerine uzun hikâye daha sonra ben anlatırım der. Evine varan Jully anahtarını bulamaz ve komşusu Bayan Williams’ın yanına giden Jully Bayan Williams’a anahtarımı bulamıyorum sizinkini kullanabilir miyim der. Bayan Williams Jully ‘ye anahtarını verir Jully tam evine girerken gizemli saldırganının saldırasına uğrar. Bu arada Marie ile konuşan Winston Marie’ye bu düğmeyle belki de katilin kim olduğunu öğrenebiliriz der. Bunun üzerine Marie Winston’a senin başından beri polis olduğunu biliyorum   kusura bakma ama oyunculuğun aşırı kötü deyip Winston ile yiyişir. Bu arada gizemli katil ise Jully ’in boğazını sıkıp öldürür.

Marie ve Winston şarap içerken sahneyi süpüren Clifford’u yanlarına çağırıp gel bizimle iç der. Clifford önce teklifi kabul etmez ama Winston ısrarını sürdürünce birlikte şarap içmeyi kabul eder. Winston Clifford’a sen bu tiyatro işine nasıl bulaştın diye sorar. Clifford on beş sene iyi yapılıydım saçlarım sıktı ve Broadway’da bir menajer beni keşfetti oynadığım oyun üç yıl boyunca zirvedeydi ama yıllar geçtikçe formumu ve saçlarımı kaybettim ve menajerim benim yedeğimi buldu bende kendimi içkiye verince tiyatro kariyerim bitti bende tiyatro sahnelerini toparlayıp temizlemeye başladım der. Jully’in evine gelen Bob Bayan Williams’a Jully nerede bir saat önce anahtarımı verdim ama daha sonra hiç ses gelmedi evden der. Haberleri alan Winston Marie’in yanına gelen Winston katili yakalamak için Marie’yi tuzak kullanır. Marie anadan üryan kendisini tatmin ederken gizemli tecavüzcü Marie’ye saldırır. Daha sonra Winston gizemli tecavüzcüyü kovalar ama kaybeder ama tecavüzcünün sünnetli olduğunu görür ve şüpheli hareketler sergileyen Andy’ye soyun der. Andy soyunur ve tecavüzcü katil olduğunu anlar. Winston tecavüzcü olan Andy’ye neden yaptın diye sorunca Andy merhum annemden sonra hiçbir kadınla beraber olmadım çok üzgünüm dedikten sonra film biter.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...