https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

24 Şubat 2019 Pazar

Judy

Filmimiz kumral bir kadının sarı peruk takmış zenci bir kadınla lezbiyen ilişkiye girmesiyle başlar. Sevişme işlemi bitince kumral kadın dışarı çıkar ve manzara resmi çizerken gizemli bir şahsın saldırısına uğrayıp tecavüze uğrar. Daha sonra Sloane isimli bir kişi evin hizmetçisine merhaba ben Sloane Garner Bay Fairchild beni çağırmıştı der. Bay Fairchild ’in yanına giden Sloane’a Bay Fairchild merhaba Bay Sloane bende sizi çağırmıştım yetenekleriniz yardımcı bana çok yardımcı olacaktır der. Bunun üzerine Sloane benden ne istiyorsunuz diye sorar. Bunun üzerine Bay Fairchild kızım Virginia dün öğlen üzeri dövülüp tecavüze uğradı küçük kızıma bunu yapanı bulmanızı istiyorum der. Sloane Bay Fairchild’a bunun için polise gitmelisiniz deyince Bay Fairchild eğer polise gidersem kızım tüm gazetelerin ön sayfasına manşet olur o yüzden polis yok diye karşılık verir. Bunun üzerine Sloane Bay Fairchild’a bulunca ne olacak diye sorunca Bay Fairchild yalnızca bana getireceksiniz diye cevap verir. Bay Fairchild hem ısrarını hem de yüksek meblağlı teklifi duyunca Bay Fairchild ‘in teklifini kabul eder.
Odasında oturan Virginia soyunup göğsündeki morluğu kontrol eder ve yatağına doğru gidip uzandıktan sonra Bay Fairchild ve dedektif Sloane Virginia’nın yanına gelirler Bay Fairchild kızı Virginia’ya başına gelen olayı dedektif Sloane’a anlatmasını ister. Lafa karışan dedektif Sloane kendisini tanıktan sonra Virginia’dan ruhsal bunalım yaşamadan tecavüzcüyü tarif etmesini ister. Virginia pek iyi hatırlamıyorum iri vahşi görünümlüydü sürekli beni dövüyordu diye ağlamaya başlayınca Sloane Virginia’yı sakinleştirir ve tecavüzcünün nasıl biri olduğunu sorar. Kendisine gelen Virginia tecavüzcünün kaslı olmadığını ama iyi giyimli uzun boylu sert görünümlü biri olduğunu söyler. Bunun üzerine Bay Farchild kızı Virginia’ya yüzü nasıldı diye sorar. Virginia tecavüzcünün yüzüne iyi bakmadığını çok korktuğunu ve tecavüzcünün korktuğu için daha fazla vurduğunu söyler. Dedektif Sloane Virginia’ya çok yardımcı oldunuz Bayan Fairchild der. Bay Fairchild ’in ayağa kalktığını gören dedektif Sloane zahmet etmeyin Bay Fairchild ben yolu biliyorum diyerek evden çıkar.

Ofisine giden Sloane doktor sekreteri olan Judy ‘ye doktor nerede diye sorar. Bunun üzerine Judy Sloane’a doktorun işi çıktı gitti der. Bunun üzerine doktora ihtiyacım vardı deyince Judy senin kimseye ihtiyaç duyduğunu bilmezdim diye karşılık verir. Bunun üzerine Sloane Judy ’ye bir gün herkes birilerine ihtiyaç duyar diye karşılık verir.  Daha sonra cebinden kanyak çıkaran Sloane Judy ‘ye hadi biraz vakit öldürelim der. Judy o zaman bardak getiriyeyim deyince Sloane bardağa ihtiyacımız yok diyerek Judy ile yiyişir. Bu arada saldırgan başka bir kadını hunharca dövüp tecavüz edip öldürür.  Daha sonra Isabel isimli kadının yerine giden Sloane Isabel ile muhabbet eder. Isabel Slonane’a hangi davayı aldın diye sorar. Sloane zengin bir hatun tecavüze uğramış onun tecavüzcüsünü arıyorum diye cevap verir. Bunun üzerine Isabel niye her kadına hatun diyorsun deyince konuyu değiştirmek isteyen Sloane şu davayı sonlandırayım seninle seyahate çıkarız sende bu süre zarfında nasıl kahvaltı hazırlanır onu öğrenirsin der. Isabel niye balayı değil seyahat diye sorunca Sloane daha kırk fırın ekmek yemen gerek diye cevap verir. Bunun üzerine Isabel esprili dille hadi oradan ihtiyar teke diye karşılık verir.

Polis dedektifleri Thorn ve Baxter en son tecavüz kurbanın arkadaşı Silvia ile kadınla konuşurlarken içeri dedektif Sloane gelir. Polis dedektifi Thorn dedektif Sloane a ters davranmaya başlayınca dedektif Sloane polis dedektifi Thorn’a ben özel bir iş için buradayım radyodan haberi duydum benim işle bağlantısı olabilir diye geldim der. Bunun üzerine Thorn Sloane’a bu polis meselesi deyince sinirlenen Sloane Thorn’a bak güzel zamanında pek çok davada size yardımcı oldum diye çıkışır. Bunun üzerine Thorn ve Sloane kesin artık dedikten sonra Silvia’yı sorguya çeker. Silvia polis dedektifi Baxter’a dört gibi evde olduğunu ve eve geldiğinde Amy’in sandalye bağlı olduğunu gördüğünü söyler. Baxter Silvia’ya Amy’in nasıl geçim sağlandığını biliyoruz hiç düzenli bir müşterisi var mıydı diye sorar. Silvia bilmiyorum diye cevap verince Baxter Silvia’ya biraz gerçekçi ol iki senedir Amy ile beraber yaşıyorsunuz diye karşılık verir bunun üzerine Silvia yalnızca aynı daireyi paylaşıyorduk o kadarda sıkı fıkı değildik der. Bunun üzerine Sloane Silvia’ya bir şeyler saklaman senin aleyhine olacak der. Silvia’dan yeterli cevap alamayacaklarını anlayan Baxter, Thorn ve Sloane daireden çıkarlar. Baxter Sloane’a haklısın bir şeyler saklıyor deyip yoluna devam eder.

Silvia’ın mekanına giden Sloane mekanda kendisine saldıran iri yarı bir adamı dövdükten sonra Silvia’ya şu iri yarı herifte kim diye sorar. Silvia Hanson mekanın fedaisi diye cevap verdikten Sloane bütün gece bekleyemem bayan şimdi ağzındaki baklaları birer birer dökeceksin der. Bunun üzerine Amy ile beraber yaşadığımı söyledim deyince Sloane yanlış bayan katili biliyorsun ve söylemiyorsun deyince konuyu değiştirmek isteyen Silvia soyunup vaktimizi güzelce geçirilelim deyince Sloane Silvia’ya bir tokat atıp kaltak senin yüzünden bir manyak serbest geziyor deyip gider. Gece Sloane ’un sevgilisi Isabel yatarken saldırgan manyağın saldırısına uğrar. Hızlı bir şekilde kendisini savunur ve telefonu açmaya çalışır ama tecavüzcü katil Isabel’i bayıltılır. Tecavüzcü sapık tam işe koyulacakken Sloane gelir ve yatağında baygın yatan Isabel’i kontrol eden Sloane tecavüzcü sapık tarafından etkisiz hale getirilir. Daha sonra ayılan Sloane Doktor Morgan’ı arar ve Isabel ’in saldırıya uğradığını söyler. Bunun üzerine Doktor Morgan nasıl oldu deyince Sloane gelince açıklarım der. Sloane kendi kendine benim işimi önceden bitirecektin ikinci karşılaşmamızda senin defterini düreceğim der.


Yazıhanesinde işleriyle uğraşan Sloane Bay Fairchild tarafından aranır. Bay Fairchild  Sloane’a işi savsakladığını söyler. Bunun üzerine Sloane Bay Fairchild bu manyak bir tek sizin kızınıza saldırmadı şehirdeki bütün kızlara saldırıyor en son benim manitaya saldırırdı der. bay Fairchild üzüldüm deyince Bay Fairchild’a inanmayan Sloane öyledir der. Bunun üzerine Bay Fairchild Sloane’a bak Sloane ikimizde ortak bir amaç için çabalıyoruz deyince Sloane Bay Fairchild’a sağlam bir ipucu bulursam seni haberdar ederim diyerek telefonu kapar. Bu arada tecavüzcü sapık parkta rastladığı sarısın kadını evine kadar takip eder ve banyodan çıkan sarışın kadına tecavüz eder. Daha sonra başka bir kadında sapık tarafından tecavüze uğrar. Doktor Morgan ile buluşan Sloane Doktor Morgan’a bu sapık hakkında teorin mi var diye sorar. Doktor Morgan Sloane’a teori değil yalnızca önsezi diyelim diye karşılık verir. Sloane doktor başkası olsaydı garibime giderdi deyince Doktor Sloane tecavüzcü olarak Harriet Nelson diye birisinden şüphelendiğini söyler.  Tecavüz şüphelisinin kadın olduğunu öğrenince şaşıran Sloane Harriet mi der. Doktor Morgan evet Bayan Nelson lezbiyen bir hastam uğradığı tecavüz sonrası cinsel tercihi kadınlardan oldu der. Bunun Sloane bak doktor bir kadın tecavüzcü benim kulağıma bile garip geliyor deyince Doktor Morgan kurbanlar ya fahişe ya da striptizci para için her şeyi yapabilecek tipler diye karşılık verir. Bunun üzerine Sloane peki Fairchild ’in kızı bu kategorinin dışında deyince bu her şeyi karıştırıyor dedikten sonra Doktor Morgan Judy ile konuş Bayan Nelson ile çok ilgilenmişti der. Bunun üzerine Sloane Doktor Morgan’a onu arama konuştuğumda olaydan habersiz olmalı deyip gider.
İşten evine dönen Judy arkadaşı Natalie tarafından niye geç geldin haşlanır. Judy Natalie ’ye geç kaldığım üzgünüm dedikten sonra Natalie ve Judy lezbiyen ilişkiye girerler. İlişkinin tam hararetli anlarında Sloane gelir ve Judy ’in lezbiyen olduğunu anlar. Basıldığını anlayan Judy Sloane ile konuşmaya başlar ve Bayan Nelson ile yalnızca doktoru beklerken konuştuğunu söyler. Daha sonra Judy Sloane’a Doktor Morgan’a anlatma bunu bilmemeli dedikten sonra kendisini Sloane’a sunar. Judy ’den iğrenen Sloane aşağılık kaltak tek düşündüğün aşağılık itibarın diyerek iter. Bu arada tecavüzcü Silvia ile ilişkiye girdikten sonra boğarak öldürür. Ertesi gün Doktor Morgan’ın ofisinde Bayan Nelson ve Sloane konuşurken içeri polis dedektifleri Thorn ve Baxter ’da Doktor Morgan’ın yazıhanesine gelirler. Baxter Sloane’a senin hakkında şikâyet var sorguladığın inşaları hırpalıyorsun dedikten sonra Thorn Sloane bu polis işi karışma diye çıkışınca orada bulunan Bayan Nelson Thorn’ tanır ve çığlığı basar. Thorn ’un tecavüzcü olduğunu anlayan Sloane Thorn’un peşine düşer. Pencereye doğru koşan Thorn intihar eder ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...