https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

4 Şubat 2019 Pazartesi

Before I Die

Filmimiz saçları seyrelmiş otuzlarında sarışın bir adamın neyim var düşünemiyorum demesiyle başlar. Daha sonra sarışın ilham gelmemesi çok kötü diyerek bilgisayarın başından kalkıp buzdolabından bira ve cips aldıktan sonra kahvaltısını eder. Kahvaltısını bitiren adam bir kez daha bilgisayar masasına oturur. İlhamı gelmeyen adam kendi kendine ilham gelsin diye haber mi seyretsem diye konuşmaya başlar ve masadaki tabağı görünce aklına bir şeyler gelir.  Bu arada kırmızı bir arabadan tombul bir kadın çıkar ve bir erkeğe bakıp şehvet dolu bir tonlayamla lezzetli erkeklere bayılırım der. Tombul kadın bir süre yürüdükten sonra kırklarında laubali bir adamın yanına gelir ve adama alıcı gözle bakar. Harvey isimli adam tombul kadına hadi takılalım dedikten sonra tombul kadın Harvey ’in laubali tavırlarından rahatsız olur ve başka bir adama ihtiyacım der ve adamla beraber gider. Bu arada Harvey neyim ben önemsiz bir şahsiyeti miyim deyip tombul kadın ve adamı takip eder. Tombul kadın otoparkta adamla bir süre yiyiştikten sonra otel odasına gidip adama seni yiyeceğim der ve adam önden buyur der. Daha sonra laubali adam tombul kadının kaldığı otel odasını öğrenir.

Candy isimli efemine bir fahişenin yanına tombul kadın gelir.  Candy tombul kadına bak tatlım kadınlarla takılmam der. Bunun üzerine tombul kadın Candy ’ye yirmi dolar verir ve Candy tombul kadına bir seferlik böyle olsun der. Daha sonra tombul kadın Candy ile otel odasına girer.  Tombul kadın Candy ‘ye erkeğe ihtiyacım var diyerek yatağa iter. Bunun üzerine alınan Candy tombul kadına bende senin gibi kadınım der ve Candy tombul kadınla yiyişirken aslında Mel Gİİbson olsa daha iyi havaya girerdim der. Bu arada Harvey tombul kadınla efemine fahişe Candy ’in sevişmelerini dinlerken otel çalışanlarından biri Harvey ’ye sapık mısın diye çıkışınca Harvey hızlıca kaçar. Ertesi gün Harvey tombul kadınla beraber olur ve Harvey aynada tombul kadının yansımasına görür. Tombul kadın örümcek benzeri insan yiyen bir yaratık olduğunu görürüz. Daha sonra tombul kadın banyo yaptıktan sonra buzdolabındaki insan parçalarına bakıp gene artık kalmış ben gidip yiyecek bir şeyler alayım der. Dışarıya çıkan tombul yoldan geçen erkeklere iştahla bakıp şimdi tatlı zamanı der. Daha sonra bütün olayın filmin başında gördüğümüz sarışın adamın yazdığı hikâye olduğunu anlarız.


Bilgisayar masasından kalkan sarışın adam uyumakta olan karısına baktıktan sonra bilgisayar masasına oturur. Bu sefer Derek Forrester karısı Mary ile beraber yirmi beş eylülde gideceği balayı mekânı için ağır nezle olmuş kâtibe Bayan Krawitz ile konuşur.  Bayan Krawitz Derek’e Karayip tatili ayarlamaya çalışır. Bunun üzerine Derek Bayan Krawitz’e    karım Jane uçmaktan aşırı derecede korkuyor deyince Bayan Krawitz Derek’e şu anda herkes salgından dolayı hasta ve acentede ben varım dedikten sonra Eerie otel diye bir oteli ayarlar. Karısı Jane ile balayını geçirecekleri otele varan Derek otelde kimsenin olmadığını görürler. Jane burada kimse yok ama banyonun suyu hala sıcak der.  Bunun üzerine Derek Jane’e balayı için hazırlayıp gitmiş olmalı diye karşılık verir. Jane ilk başta kalmak istemez ama otelin manzarasını görünce fikrini değiştirir. Daha sonra Mary ve Derek otelin farklı noktalarında cinsel birliktelik yaşarlar.  Otelin havuzunda tek başına yüzen Mary havuz başında bulunan heykellerin kıpırdadığını fark eder ve çığlık atar.  Karısının çığlığına gelen Derek Mary’ye ne oldu diye sorar. Heykeller hareket ediyor deyince Derek Jane’e uzun bir yolculuk yaptık yorgunsun zihnin sana oyunlar oynamış diye cevap verir. Ertesi gün Jane havuzda yüzerken bedensiz bir kafanın saldırınsa uğradıktan sonra Derek ’de hayalet bir kadınla cinsel birliktelik yaşayınca otelden ayrılırılar. Acente katibesi Bayan Krawitz’i görmeye giden Derek kendisi ve karısı Jane ’in yeniden doğmuş kişiler olduğunu öğrenir.



Sarışın adam yazısını bitirdikten sonra karısı Maria kocasına daha bitmedi mi diye sorar. Bunun üzerine sarışın adam karısı Maria’ya son evredeyim diye cevap verince Maria yaz nereye kadar diye dırdırda bulunca sarışın adam ilham gelmesini beklediğini söyler. Bunun üzerine Maria soyunur bu ilhamın için nasıl der.  Sarışın adam minnettarlık dolu bir sesle Maria’ya sevgili karıcım bir kez bana ilham gelmesini sağladın der. Bunun üzerine Maria bu sefer hikayenden de beni öldürme der. Haberlerde akıl hastanesinden kaçan tehlikeli bir hastanın haberi verilir. Bu arada Cadılar Bayramında şeker toplayan iki genç şeker vermeyen kişiye sprey boya ile evinin kapısını boyayıp kaçarlar daha sonra iki genç firari akıl hastası tarafından farklı mekân ve zamanlar içinde öldürür. Daha sonra Maria firari deli tarafından öldürürler. Bu arada gerçekte var olan Maria kocası tarafından banyoda öldürülür. Sarışın adam çıplak olarak bilgisayarın başına kurulup Maria'ya gerçek bana gerçekten ilham verdin der ve film bite

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...