https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

9 Şubat 2019 Cumartesi

Os Violentadores De Meninas Virgens

Filmimiz gece vakti sokakta yürüyen tedirgin bir kızın arabayla takip edilip daha sonra evinin önünden kaçırılmasıyla başlar. Daha sonra kaçırılan kız Marcos isimli adam ve tombala oynayan arkadaşlarının yanına götürülür. Marcos korkudan titreyen kıza sana tecavüz edeceğiz sonrada ne yapacağımıza karar veririz dedikten adamı Diogo ’ya mahzene kapat şunu der. Kız götürüldükten sonra Marcos ’un arkadaşı Sergio bu işi abartıya kaçıyorsun başımıza dert olacak bunlar der. Bunun üzerine Marcos Sergio ’ya gönlünü ferah tut hiçbiri canlı çıkmıyor der. Marcos ‘un adı Paulo olan arkadaşı bu aralar bakireler zor bulunuyor bulalım da bir balayı tertipleyelim der. Bu arada kaçırılan kız kıyafetleri çıkartılır ve mahzende zincirlenmiş çıplak iki kadınla karşılaşır. Kadınlar genç kıza günlerdir esir tutulup istismara uğradıklarını söyler. Daha sonra Diogo zincirlenmiş kadınları alır ve arkadaşlarıyla beraber hunharca tecavüz eder. Marcos tecavüz işlemi sürerken Diogo ’un yanına gelip bu ne rezilliktir diye bağırır. Sinirlenen Diogo patronu Marcos’a ne var birazda biz faydalanalım diye çıkışır. Bunun üzerine bunlar satışa çıkaracağımız mallardı kendimiz kullanmayacaktık der. Diogo ne olacak biraz kendimiz kullandıysak   zaten senden emir almaktan da bıktım deyince   Marcos Diogo ‘ya iri yarı ve güçlüsün ama kursun geçirmez değilsin dedikten sonra tabancasını Diogo’ un suratını doğrultturup şimdi şunlardan kurtul diye buyurur. Diogo ve arkadaşları iki kadını boğarak öldürür.  
Polis şefi basın mensuplarına son zamanlarda yaşanan kaçırılma olaylarında on altı genç kızın kaçırıldığını ve on tanesinin de öldürüldüğünü söyler. Bunun üzerine basın mensupları kaçırılan kızlar canlı bulunacak mı diye sorunca polis şefi böyle bir olasılık yok diye cevap verir. Bu arada kuru temizleye gelen Pedro isimli şahıs orada çalışan Ester isimli kadınla yiyişir. Ester Pedro’ ya dikkatli abim hala beni bakire biliyor der. Aynı esnada Paolo kahvaltısını ederken Paolo’ın karısı son zamanlarda yaşanan tecavüz olaylarının haberi sesli okuyunca heyecanlanır ve ağzında lokmayı boğazına takılıp öksürmeye başlar. Bunun üzerine Paolo’ın kızı Vannessa ne oldu babacığım diye sorar. Paolo Vanessa’ya mühim bir şey yok diye cevap verir. Daha sonra Ester kuru temizleme dükkanından çıkınca Ester’ in abisi Henrique ve Pedro sohbet etmeye başlarlar.  Henrique polisler tecavüzleri bu gidişle zor yakalayacak der. Bunun üzerine Pedro çekmeceden bir düğme çıkarır. Düğmeyi Henrique ’ye gösteren Pedro düğmenin filmin başında kaçırılan Lydia isimli genç bakireyi kaçıran şahsın olduğunu söyleyip bu civarda bulunan tek kuru temizleme dükkânın sahibiyiz düğmenin sahibini bulma şansımız var der.

 Luiz Marcos’a tecavüz ve cinayetlerin ulusal bir mesele olduğunu bitirilmesi gerektiğini söyler.  Marcos Luiz’e hayata olmaz kendimi bildim bileli muhabbet tellalıydım hep anasının gözü fahişelerle uğraştım sizin üçünüz yöntemlerimi değiştirmeme sebep oldunuz şimdi bakire istiyoruz ve onlara tecavüz edip öldürüp izlerinden kurtuluyoruz der.  Paolo Marcos’a evet hislerimizi tatmin ediyoruz olaylar çirkinleşmeye başladı eğer yakalanırsak hapisten çıkmama sansımız var der. Bunun üzerine Sergio Paola’ya riskleri biliyoruz zaten Marcos yeni mallar getirecek bizde bakire seyahati yaparız der. Bunun üzerine Marcos Luiz, Paola ve Sergio ’ya bu size yapacağım son iyilik olacak sizden iki milyon o sebepten dolayı sizden iki milyon Brezilya Realli alacağım der. Marcos ’un teklifine sinirlenen üç arkadaş buna şantaj der ama Marcos sakin bir şekilde şikâyet etmenin faydası yok deyince Marcos ‘un şantajına boyun eğerler ve teslimatın sekiz gün içinde hazırlanmasını isterler.  Daha sonra Marcos ‘un adamları ormanlık yolda bisiklete binen iki genç kadını kaçırırlar.
Evinde iş yapmakta Pedro’un yanına suratı sirke satmakta olan Ester gelir. Ester’ in rahatsızlığını fark eden Pedro Ester’e neyin var diye sorar. Ester doktordan geliyorum deyince Pedro hasta mısın diye sorar. Ester hayır hamileyim diye cevap verir. Duyduğu habere sevinen Pedro Ester’e sarılıp her zaman senden bir çocuk yapmak istemiştim der. Bunun üzerine Ester Pedro’ ya ama abim hala beni bakire sanıyor der. Henrique içeri girince Pedro ve Ester konuyu kapatır. Henrique tecavüz vakalarının olduğu gazeteyi Pedro ’ya gösterir. Gazeteyi okuyan Pedro şayet polis bu katiller durduramazsa bir sürü masum ölecek der. Başka bir yerde Marcos’un adamları ormanlık alanda yakaladıkları iki genç kadını Marcos’a götürürler.  Adamlardan bir i Marcos’a kadınlardan biri bakire çıkmadı deyince sinirlenen Marcos adamına ahmak kullanılmamış getirecektin şimdi ne yapacağım bunu der. Daha sonra Marcos adamlarına şunları mahzene kapatın be ne yapacağıma sonra karar veririm dedikten sonra Marcos’un iki adamı kaçırdıkları iki kadını mahzene götürürler.


Ertesi gün Marcos’un adamı Diogo ceketini Pedro’un kuru temizleme dükkanına götürür. Diogo Pedro ‘ya ceketimin cuma gününe kadar olsun der. Bunun üzerine Pedro makbuz yazayım dedikten sonra ceketin komşusu Lydia’yı kaçıranın ceketi olduğunu fark eder. Daha sonra yazdığı makbuzu Diogo ’ya verir ve Diogo hain bir sırıtışla Pedro ‘ya cuma gününe hazır olsun deyip dükkândan çıkar. Daha sonra Pedro aceleyle Henrique ve Ester’ in yanına koşar. Henrique Pedro ‘ya ne oldu diye sorunca Pedro Diogo’yu kast ederek Henrique ’ye dükkândan çıkan suratsızı gördün mü o komsumu kaçıranlardan biri der. Daha sonra Pedro Ester ve Henrique ‘ye ben onları takip edeceğim deyip dükkândan çıkar. Daha sonra Pedro Diogo ve Diogo ’un ortağı Sebastio ’un peşine düşer. Daha sonra Henrique ’de polislerle beraber Pedro’yu takip. Bu arada takip edildiklerini anlayan Diogo ve Sebastio arabalarını durdurup Pedro’yu arabadan indirip evire çevire döverler. Diogo tam Pedro’yu öldüreceği anda polisleri görür ve Pedro’yu bırakıp Sebastio ile kaçar.


Marcos’un yanına dönen Diogo ve Sebastio peşlerinde birisinin olduğunu söyleyince Marcos iki adamına yakalanırsak ikinizde ilk ölenlerden olursunuz diyerek tehdit eder. Daha sonra Luiz Marcos’u arayıp kızların getirilip işin bir an önce bitmesini ister bunun üzerine Marcos Luiz’e endişe etmemesini eli kulağında olduğunu söyler. Luiz Marcos’a müebbet yersek biteriz der. Karakola giden Henrique ve Pedro polis şefi tarafından çok dikkatli olun bu adamlar siz ölmeden rahat etmezler diye uyarır. Daha sonra içeri giren polis memuru basın mensupların Henrique ve Pedro ile röportaj yapmak istediklerini söyler. İki kafadarın ağzı kulaklarına varıp basın mensuplarıyla konuşmak ister ama polis röportaj fikrine karşı çıkar ve ünlü oldunuz bu adınızın yazıldığı mezar taşı oluyor bu durumda der. Ertesi gün Henrique ve Pedro kendi işleriyle uğraşırken Ester dükkânda Marcos’un adamı tarafından tecavüze uğrar.  Daha sonra Henrique ve Pedro tecavüze uğramış olan Ester’ in yanına gidip sarılırlar


Basın mensupları ile röportaj yapılan Ester, Henrique ve Pedro’ya bu katillerin sizi öldürmenin peşindeler mi sorunca Pedro katiller biz ölmeden durmayacaklar diye cevap verir. Bunun üzerine basın mensupları polis koruması alıyor musunuz diye sorunca Henrique emniyet teşkilatı elinden geleni yapıyor diye karşılık verir. Basın mensupları Pedro hakkında kişisel sorular sorunca polisler basın toplantısını bitirirler. Bu arada Marcos adamlarına ben size kadını düzün demedim gidin kuru temizlemecileri öldürün dedim diye azarlar. Sebastio Marcos’a patron dükkâna gittik ama onları bulamadık deyince Marcos bahane istemiyorum o ikisi ve ailelerinin ölmesini diye karşılık verdikten sonra telefonu kapatır. Dükkânda ise Henrique ve kız kardeşi evlerine öğle yemeğine gittikten sonra polisler dükkâna girer. Polis memurları Pedro’ya senin ve Henrique ’in ailesini koruma altına aldık sizi de yarın Rio’dan çıkartacağız der.  Ester ve Henrique öğle yemeğini yerken Pedro dükkânda çalan telefona baktıktan sonra mahalleli Henrique ‘in evine bomba yerleştirilmiş der. Bunun üzerine Pedro hızlı giderken bomba patlar ve Pedro Henrique ve Ester’e sarılıp bu şerefsizler yaptıklarının bedelini ödeyecek diye haykırır.
Mezarlık çıkışı Pedro’un yanına gelen gazeteciler röportaj için para teklif edince öfkelenen Pedro sevgilim ve en yakın arkadaşımın ölümlerinden para kazanacak tıynette biri değilim diyerek gazetecileri tersler. Daha Pedro’un yanına gelen polis şefi bu cinayeti işleyenlerin güçlü bir organize suç çetesi olduğunu yakalayacaklarını söyler. Bunun üzerine Pedro polis şefine siz bir halt yakalayamazsınız deyip gider. Aynı gece gece kulübüne giden Pedro striptizciyi seyrederken aklına sevgilisi Ester ile yaşadıkları mahrem anlar gelir. Ertesi gün dükkânda işleriyle uğraşan Pedro’un yanına iki polis memuru gelir ve Rio’dan çıkmasını yoksa çetenin diğer hedefi haline geleceğini söyleyince Pedro en yakın arkadaşımı ve nişanlımı dün toprağa verdim onları öldüren şerefsizleri öldürmeden bu şehirden ayrılmayacağım der.  Bu arada çete üyeleri nonoş bir adamın kardeşini kaçırıp nonoşu öldürürler. Paolo’ın evinde Paolo’ın karısı gazetedeki kaçırılma haberlerini okurken Paolo yeter artık bu haberleri okuma diye çıkışır. Bunun Vanessa babası Paolo’ya babacığım anneme bağırmana gerek yok deyince Paolo kızı Vannessa’ya annenin başka işi yokmuş gibi bu haberleri okuyor der. Daha Vannessa evden çıkar.

Pedro sokakta Diogo tarafından kaçırılıp şehir dışında yaşayan Marcos’un evine götürülür Marcos Diogo’ ya bunu da diğer kızlarla beraber mahzene işimiz bitince diğerleriyle beraber öldürürüz der. Daha sonra Sergio, Paolo ve Luiz’i son bakire balayı için para talep eder. Bu arada sevgilisiyle olan sevişme işlemini bitiren Vanessa sevgilisine eve döneyim annem, babam merak etmiştir deyince Vannessa’ın sevgilisi her geldiğinde ateş alır gibi gidiyorsun der. Bunun üzerine Vannesa sevgilisine annem şu aralar yaşanan kaçırıla vakaları yüzünde diken üstünde o yüzden erkenden evde olmalıyım diye karşılık verip evden çıkar. Paolo son bakire balayı için çantaya tomarla parayı çantaya doldururken karısı bu paralar ne iş diye sorar. Paolo bu paralar. iş meselesi için diye cevap verdikten sonra karısına kızıma onu sevdiğini söyle der. Paolo’ın karısı da olur söylerim der. Marcos’un mekânına gelen Luiz, Paolo ve Sergio parayı verdikten sonra Markos ile küçük bir kutlama yapıp bakirelerinin tadına bakarlar. Daha sonra mahzendeki kadınlar ve Pedro’yu zengin ve sapık olan üçlünün karşısına çıkarır. Bu arada Marcos’un Vannessa’yı kaçırdığını görür ve şoke olur. Bunun üzerine Vannessa gözyaşları içerisinde babasına katilsin deyince Paolo Marcos’un adamlarından birinin silahını alıp ateş açmaya başlar ve fırsattan yararlanan Pedro’ da makineli tüfek kapıp karşı saldırıya geçip Diogo ve Marcos’un peşine düşer. Pedro uzun süren çatışmadan sonra Pedro Marcos ve Diogo’yu öldürür ve bu arada Paolo, Sergio ve Luiz ’de çatışmada öldürülür. Vannessa babasının cesedine sarılır ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...