https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

13 Mart 2019 Çarşamba

Hobby Mou... O Viasmos!

Filmimiz her halinden sorunlu olduğu aşikâr olan ellilerinde bir adamın elleri titreyerek telefonla gazete ilanındaki numarayı arar. Adının Harry Stravropolus olduğunu söyleyen adam hastaneden çıkacak annesine evde bakacak hemşire ister. Harry Adı Bayan Stassa olan hemşireyi sekizde alacağını söyler. Harry hemşire Stassa ile tanıştıktan sonra Harry ve Stassa arabaya binerler. Harry yolda Stassa ’ya senden çok etkilendim deyince Stassa Harry’ye bu imkânsız Bay Stavropolus daha tanışalı birkaç dakika oldu deyince Harry Stassa ‘ya bana yalnızca Harry de der. Stassa Harry’ye sen evlisin beni metres niyetine kullanmak istiyorsun der. Bunun üzerine Harry Stassa ‘ya bak istediğimi nezaketle alamazsam zorla alırım dedikten sonra Harry Stassa ‘ya saldırıp tecavüz eder. Tecavüz işlemini bitiren Harry Stassa ‘ya lanet fahişe deyip arabadan atar.



Harry odasının duvarında bulunan çıplak kadın resimlerine bakıp deli gibi kahkahalar atarken beni daha kimse yakalamadı çünkü ben dâhiyim der. daha sonra duvarında asılı olan çıplak kadın resimlerini bıçakla parçalarken hepiniz lanet olasıca fahişelersiniz der. Bu arada açık alanda işletilen bir kafede iki tane kırklı yaşlarında adam buluşur.  George isimli Nikos isimli adama uzun zamandır ortada yoktun deyince Nikos mekân değişikliği yapmak istedim diye karşılık verir. George bu arada buralarda takılan tecavüzcüyü duydun mu neredeyse her gün bir kadına tecavüz ediyor ce daha polis yakalamaydı bu herifi der. Nikos George’a başka bir gün buluşuruz deyip kalkıp gider. Bu arada barda içkilerini içen Teresa ve Lisa sohbet ederken Teresa Lisa’ya yanlarında içkisini yudumlayan adamı gösterir. Daha sonra adının Nikos olduğunu öğrendiğimiz adam kendini tanıttıktan sonra müzisyen olduğunu söyleyip Teresa’ya stüdyoma gel orada bir şeyler içip dinleriz der. Bunun üzerine Teresa Nikos ile gider.

Nikos’un mekanına giden Teresa içkisini içtikten sonra Nikos ile yiyişmeye başlar. Bu arada Harry gizlice yiyişen ikiliyi gözledikten sonra  binaya girip Nikos’u etkisiz hale getirdikten sonra  Teresa’ya hunharca tecavüz eder. ertesi gün bir mağazaya giren Harry tezgahtara vitrinde gömlekler gördüm bakabilir miyim der. Tezgâhtar kadın Harry’ye gömlekleri gösterir. Hastaneden çıkan Nikos ve Teresa arkadaşları George ile Lisa buluşurlar. Teresa başlarına gelen vahim olayı unutmak için tavernada kurtlarını dökerler.   Harry kadına bu gömleklerin başka bir modeli var mı diye sorunca tezgahtar kadın depoya bakayım deyip gittikten sonra Harry mağazada bulunan iç çamaşırlarını alıp mağazadan kaçar.  Daha sonra gara giden Harry bir kadını takip etmeye başlar ve kadınla beraber trene biner. Kendisini tanıtan Harry yazar olduğunu söyleyip Elena isimli kadına şiir okuyan kadınlarından hoşlandığını belirtir. Muhabbet ilerledikçe Harry gerçek niyetini açık etmeye başlayıp Elena’ya civarda yaşanan tecavüzler hakkında ne düşünüyorsun deyince Elena bence bana olmaz dedikten sonra Harry Elena’ya tecavüz edip trenden kaçar.


Plaja giden Harry başka bir genç kızın yanına gidip baban ne yapıyor deyince Raina isimli genç kız galiba beni birisiyle karıştırdınız deyince Harry benzerlik şaşırtıcı benim bir arkadaşın kızına benziyorsun ben sanayici Harry Stavropopolus dedikten sonra Harry Raina’ ya Atina’nın içinden misin diye sorar. Raina yok civar köylerden geldim zaten bugün köyüme geri döneceğim der. Bunun üzerine Harry Raina’yı köyüne bırakayım dedikten sonra Raina Harry’nin arabasına biner. Bir süre sonra Harry Raina’yı dövüp tecavüz ettikten sonra Raina’yı yolun kenarına atar. Nikos’un yanına giden Teresa Nikos ile ilişkisini sonlandırmak ister. Nikos neden diye sorunca Teresa nedenin kendisine tecavüz eden sapığı saplantı haline getirdiği için olduğunu söyler. Daha sonra Harry ile buluşan Teresa kendi isteği ile Harry ile beraber. Gece olduğunda hırsızlığa çıkan Harry devriye gezen polisler tarafından yakalanır karakola götürülür. Harry karakolda kleptomani hastası olduğunu söyleyip tedavi olacağını söyler. Bunun üzerine komiser Harry’ye diğer suçlarınızdan da haberimiz var Bay Stavropolus der. Bunun üzerine Harry sinirlenip yalan, iftira diyerek bağırıp çağırmaya başlar. Karakoldaki polisler Harry’nin sakinleşmesi için dövmeye başlayınca Harry gerçekleri itiraf edeceğini söyledikten sonra hızlıca kendisini karakolun penceresinden atıp intihar eder ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...