https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

30 Nisan 2019 Salı

Garage Girls


Filmimiz araba tamircisi açan Dorothy, Lisa, Brooke ve Christy isimli dört genç kadınla başlar. Lisa arkadaşlarına altı aylık eğitimimiz bitti hayallerimizi gerçekleştirdik der. Bunun üzerine Brooke ’da her türlü arabanın üstesinden gelebiliriz dedikten sonra Christy tamircinin tabelasını asmak için dışarı çıkar. Gece olduğunda John isimli bir adam Kelly isimli bir kadınla arabada oynaşırken arabanın lastiği patlar. Kelly lastik patladı der. Zil zurna sarhoş olan John Kelly ’ye patlarsa patlasın deyince tamirci kadınlar arabanın önünde belirip patlak lastiği tamir edebileceklerini söyler. John ilk başta kadınların teklifini kabul etmez ama Kelly ’in ısrarına dayanmaz ve arabayı kadınların tamirhanesine sokar. Dört kadın patlak lastiği tamir ederken John ve Kelly ’de otel odasında günah dolu anlar geçirirler ertesi sabah tamirhaneye gelen John arabanın borcum ne kadar diye sorunca Brooke bir dolar ver yeterli olur John parayı verir hem hamarat hem de dürüst bir işletme deyip tamirhaneden ayrılır ve birkaç dakika arabayı vurur. Bunun Lisa artık arabayı kimse düzeltemez der.


Ertesi gün ilk iş günlerine başlayan Tamirci Kızlar telefona bakarlar. Lisa telefondaki şahsa tamam adresinizi verin bizde gelelim deyip adresi yazıp Dorothy ve Christy ’ye gitmelerini söyledikten sonra telefondaki şahsa bizden nasıl haberiniz oldu diye sorar. Telefondaki şahıs gazetedeki reklamdan bulduğunu söyleyince Lisa telefondaki şahsa gazetedeki reklamı okuduğu için teşekkür edip telefonu kapar. Adresi yanlış okuyan Christy Dorothy’yi izbe bir bilardo salonuna sokar. Dorothy içeri bozuk dingil nerede diye sorunca George isimli önce bir yağı kontrol edelim deyip Dorothy ’ye diz çöktürür. Dorothy bu ne şimdi deyince Herschell yağ ölçer deyip fermuarını çözüp erkeklini gösterir. Herschell ’in erkekliğinden etkilenen Dorothy hem Herschell hem de George ile yiyişmeye başlar. bu arada Dorthy’in salaş binada uzun süre kalmasından rahatsız olan Christy girer ve adamın biri tarafından okşanır ilk başta rahatsız olan Christy Dorothy ’in zevk aldığını görünce durumu boş verip kendisini okşayan adamla yiyişir.

Lisa kendi halinde tamirhanede işleriyle uğraşırken gizemli bir şahıs tamirhaneye bomba fırlatır. Bombayı gören Lisa panikle tamirhanenin dışına çıkar. Bu arada Lisa’nın yanına gelen bombayı atan şahıs arabamın tamponu zarar gördü bakar mısın deyimce Lisa dama şu anda arabanla ilgilenemem dedikten tamirhanenin civarında gezinen polis memuru Duke’ün yanına gider. Polis memuru Duke Lisa’ya sorun nedir diye sorunca birisi tamirhaneye koku bombası attı der. Bunun üzerine Duke ve Lisa tamirhanenin içine girerler Duke Lisa’ya burası berbat kokuyor deyip vantilatör getireceğim deyip tamirhaneden çıkar. Bu arada Dorothy ve Christy bilardo salonundaki işlerini bitirdikten sonra Herschell bunun tamirhaneniz için reklam ve halkla ilişkileri için yaptığınızı düşünün der. Tamirhanede kusura bakma ama duş almam çok feci kokuyorum deyip duş almaya gider. Daha sonra Duke’te Lisa’nın yanına gider. Duke’ü yanında çıplak olarak gören Lisa burada ne işin var deyince bende kokmuşum deyince Lisa ve Duke duşta yiyişmeye başlarlar.



Bonnie ve Clyde taklitçisi iki kişi soygun yaptıktan sonra Tamirci kızların tamirhanesine girer. Brooke ve Christy’yi rehin alan iki suçlu başka kimse var mı diye sorunca yok cevabını alırlar bu arada saklanan Dorothy elindeki çekici Dorothy suçlulardan erkek olanına fırlatır ve durumdan yararlan Christy ve Brooke kadın suçluyu etkisiz hale getirdikten sonra karakolu ararlar ve Duke iki soyguncuyu götürür. Daha sonra bir karavan tamirine giden Lisa İncil kampının sorumlusu Bayan Jeselyn ile tanışır. Lisa Bayan Jeselyn’a tamiratın uzun süreceğini biraz beklemesini söyler. Daha sonra Lisa   kamp üyelerinin yaptığı kamp üyelerinin yaptığı grup sekse iştirak eder. Bu arada arabasını Brooke, Christy ve Dorothy tamire götüren adama özel hizmet uygularlar. Duke ve Lisa gezinirken goril kostümlü bir adamın tamirhaneye koku bombası attığını görürler ve adamı kovalamaya başlarlar. uzun bir kovalamaca sonrası adının Leonard olduğunu ve tamirci olduğunu kadınların mesleğini almaması için böyle bir tezgaha başvurduğunu belirtir. Bunun üzerine Lisa ve Duke burası Amerika olduğunu herkes istediği işte çalışabilir söyledikten sonra Duke Leonard’a ikile der. Leonard başı eğerek gider ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...