https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

29 Ekim 2012 Pazartesi

Devil's Honey




Filmimiz saksafon solosu yapan bir adam ile başlar. Adamın saksafon öttürmesini kayıt odasında bulunanlar zevkle dinlerler. Kayıt işlemi biter saksafoncu dudağındaki terleri silmek için hamle yaptığı anda sevgilisi öne atlayarak diliyle saksafoncu sevgilisin dudağındaki terleri büyük iştah ile siler. Lakin adının Johnny olduğunu öğrendiğimiz saksafoncu işi ileri götürmek isteyince adının Jessica olduğunu öğrendiğimiz genç kadın yapma aklından zorun mu var diyerek Johnny’nin isteğini geri çevirir. Johnny sinsi bir şekilde gülümseyerek senin ilacın nedir biliyorum diyerek saksafonunu Jessica’nın kadınlığına doğru ötürür ve Jessica zevk âlemlerine dalar ardından gözyaşları içersinde boşalır.

Ameliyatını bitirmiş cerrah ameliyat kıyafetleri çıkartır ve ameliyat ettiği hastanın yakınına yapılan ameliyat hakkında mühimmatlar verdikten sonra hizmetçisine karıma haber ver bu akşam eve uğramayacağım karıma haber ver acil bir ameliyat çıktı eve gelemeyeceğim der. Hizmetçi sahibesine Doktor Henry’in gelemeyeceğini haber verir. Aslında Henry’in acil ameliyatı yoktur salaş bir otel odasında ucuz bir fahişe ile birlikte olur fahişe ile işi bittiğinde fahişeye kaba davranır ve işin bitti al paranı nereden geldiysen oraya defol der. Otelden çıkan Doktor Henry karısını Carol’ın kendisini izlediğini fark etmez

Lunaparkta eğlenen Jessica kayıt prodüktörü Nicky hakkında verir veriştirir Johnny yapma hayatım adam profesyonel işi bu der. Jessica aslında seni kıskanıyor der roller coaster hızlanır Jessica çığlıklar atar. Daha sonra Johnny motor üzerindeyken Jessica’nın elini zorla erkeklik organına götürüp mastürbasyon yaptırır. Zevke gelen Johnny gaza kökler Jessica dikkatli ol kaza yapacaksın der lakin Johnny Jessica’nın dediklerini kaile almaz ve tehlikeli biçimde motosiklet kullanmaya devam eder. Eve vardıklarında Jessica’nın yapma etme itirazlarına rağmen Johnny Jessica ile zorla beraber olur. Daha sonra Jessica Johnny’e beni bir kullanımlık mendil gibi kullanıp attın diye sitem eder. Johnny Jessica’nın sözlerini kaile almaz ve haydi kayıt stüdyosuna gidelim der ama Jessica’ gitmem diye tutturur. Bunun üzerine Johnny motosiklet ile Jessica’nın etrafında tur atıp geleceksin der. Jessica’da gelmem diye tutturur bunun gelirim gelmem diye süren tartışma sonucu Johnny motosikletinin kontrolünü kaybeder ve kafasını taşa çarpar. Panikleyen Jessica Johnny’nin yanına Johnny’nin yanına koşar Johnny gülümseyerek gideceğiz der ve Jessica teklifi kabul eder.

Doktor Henry Simonson bir gece için hazırlanan karısının rujunu beğenmez silmesini ister. Aynı esnada Johnny saksafon solosunu ötürürken Jessica ben hamileyim der. Duyduğu habere sinir olan kayıt prodüktörü Nicky alaycı bir ses tonuyla aman ne iyi git kürtaj ol adamın kariyerini imha edeceksin der. Halsiz gözüken Johnny Nicky’e kendimi iyi hissetmiyorum biraz ara verelim der ama Nicky bu kaydı bu gece bitirmeliyiz der. Johnny saksafonunu kötü bir şekilde ötürür ve kısa bir süre zarfında bilincini yitirir. Aynı esnada Carol kocası Henry’e sen ameliyatlar yapıyorsun ama evliliğini kurtaramıyorsun diye bağırır. Telefon çalar Henry telefona bakar hastaneden arar ve karısına acil ameliyatım çıktı sen bir taksiye bin ve eve git der. Kocasının sözlerine sinirlenen Carol lanet olsun Henry ben senin üç kuruşluk fahişelerinden değilim der. Arabadan çıkan Carol kocası Henry’e boşanma işlemlerini yürürlüğe koyacağım diyerek uzaklaşır

Gergin ve sinirli bir biçimde ameliyata giren  Henry karısının dediklerine dair anıları hatırlar ve yanlışlıkla Johnny’nin beynini neşter ile doğrayarak Johnny’i öldürür. Doktor Henry hastaneden ayrılırken Jessica niye Johnny’i öldürdün puştun evladı şerefsiz diye bağırarak arabasının arkasından koşar ama yetişemez. Üzüntüden sinir krizine giren Jessica o şerefsiz bunun bedelini ödeyecek diye yeminler eder. Arkadaşları söylediklerin mantıksız doğru düzgün düşünemiyorsun derler.

Jessica Johnny ile birlikte çektiği ev videolarını seyredip gözyaşlarına boğulur. Bu arada Doktor Henry ise karısıyla barışma girişimlerinde bulunur ama karısı Carol kendisini naza çeker. Karısı gittikten Doktor Henry’e bir not verilir notta niye onu öldürdün yazar. Daha sonra Jessica Doktor Henry’in yazıhanesini defalarca arayarak niye onu öldürdün der. en sonunda doktor Henry’in ev telefonunu öğrenir.


Doktor Henry arabasına binip işine giderken Jessica Doktor Henry’i rehin alıp eter koklatıp evine götürür. Doktor Henry ayıldığını kendisini boynundan duvara zincirlenmiş bir şekilde elleri kolları bağlı bir şekilde bulur. Jessica ise doktorun arabasını tarumar etmekle meşguldür. Doktor Henry sen kimsin çöz beni der Jessica doktorun dediklerini kaile almaz ve ıslık çalmaya devam edince Doktor Henry çözsene beni lanet olası diye bağırır. Jessica sinirli bir ifadeyle niye onu öldürdün ne istendin ondan diyerek köpeğini Doktor Henry’in üstüne salar gibi yapıp doktorun altına kaçırmasına neden olur. Jessica altına kaçırmış Doktor Henry’e bakarak koskoca Cerrah Simonson küçücük bebeler gibi altına yapıyor dedikten sonra geçmiş anılar âlemine dalar. Kendisine ait bir bebek ister ama Johnny bu isteğe kati suretle karşı çıkar. Geçmiş anılar âleminden çıkan Jessica Doktor Henry’e bıçaklı işkenceye başlar doktor elimden gelen her şeyi denedim ama başaramadım der. Bunun üzerine Jessica eline geçirdiği çivili sopayı Doktor Henry’in suratına geçirip kadınlığını yalatır önce kendisine yapılan işleme karşı çıkan Doktor Henry dayanamaz ve karşılık verir ama Jessica eylemi yarım bıraktırır.

Kumsalda Doktor Henry’i tasma ile yürüten Jessica sen benim malımsın ben istersem ölürsün diyerek suda boğmaya başlar.  Doktor Henry hareket etmeyi kesince kıyıya çekip suni teneffüs çeker ve suni teneffüs ateşli bir öpüşmeye dönüşür. Öpüşme eylemini yarıda kesen Jessica doktora seni öldüreceğim der.

Çırılçıplak bir şekilde Doktor Henry’in yanına giden Jessica’ya benim adım Henry seninki ne diye sorunca Doktor Henry’in yanına gidip çıplak bedenini doktora yalatır. Doktor Henry Jessica’nın bedenini büyük iştah ile yalarken Jessica eline geçirdiği mumun sularını Doktor Henry’in üzerine boca eder ve benim adım korku ama bana Jessica diyebilirsin der. Kendisini tatmin eden Jessica birdenbire niye beni terk ettin diye bağırırken yine geçmiş anılar âlemine girer. Johnny Jessica ile beraber ev yapımı erotik film çekerken Jessica orama burama metal parçalar giriyor dedikten sonra Johnny mızıldanma der. Bunun üzerine mahrem yerime silah soktun yaptığın çok sapıkça diyince Johnny tamam nereden aldıysan oraya koy der.

Jessica’nın köpeği niye beni seven herkes beni terk ediyor diye ağlayıp köpeğini gömer daha sonra denize bakarak geçmiş anılar âlemine girer ve Johnny ile yaptığı Venedik tatilini hatırlar yerel bir satıcından âşıklar için yapılmış bir bileklik satın alır Nicky gelir hadi sinemaya gidelim der. Jessica ilk başta karşı çıkar ama Johnny’i kıramaz sinema giderler. Sinemada deliler gibi Johnny ile öpüşen Jessica saksafoncu Johnny’nin Nicky’e oral seks çektirmesine şahit olur ve sinir krizi geçirir geçmiş anılar âleminden çıkan Jessica doktor Henry’in tasmasına çözer ve birlikte olurlar ve film biter.   



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...