https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

2 Kasım 2012 Cuma

Das Monster & die Schönen





Filmimiz genç şık giyimli bir bayın evin hizmetçisi tarafından içeri alınmasıyla başlar adının Heinrich Gluptmann olduğunu öğrendiğimiz adamın gelişi hizmetçi tarafından hanımı Josephine’ye haber verilir. Josephine Heinrich ile konuşmaya başlar ikili birbirlerine iltifatlar yağdırırken Josephine kocası Henry’in artık kendisiyle ilgilenmediğini söyleyerek Heinrich’in dudaklarına aç bir kurt gibi yapışır ve yiyişmeye başlarlar. Bu olayı seyreden hizmetçide kendisini tatmin eder.

Gece vakti evine giden genç bir kadın birdenbire iki serserinin saldırısına uğrar ama eli bastonlu bir adam tam zamanlı müdahalesiyle tecavüz olayını önler adının Henry olduğunu öğrendiğimiz şahıs saldırının şokunu yaşayan genç kadını yaşadığı eve götürüp adının Marcy olduğunu öğrendiğimiz kadına tentürdiyot sürer. Marcy Henry’e asılır Henry ben evli bir adamım karımın üzerine gül koklamam diyerek Marcy’i evinden kovar. Marcy gittikten sonra deneylerine devam ederken evinden kovduğu Marcy’in evin yanında bir yabancı ile seviştiğini görünce canavarca hareketler sergileyip Marcy’in seviştiği adamı kovup Marcy ile sevişmeye başlar. Sevişme biter ve ayıldığında kendisini laboratuarında bulur lakin yaşadıkları hakkında hiçbir şey hatırlamaz.

Ortağı Heinrich ve karısı Josephine’e yaptığı deneyi gösterir lakin gerekli alakayı göremeyince sinirlenip gece kulübüne gider.  Masasına buyur ettiği konsomatris ile birlikte dansçıların gösterisini seyrettikten sonra Henry konsomatrisi mekânına davet eder. Laboratuara giren konsomatris ve Henry işi ilerletirler. Sevişme sürdükçe Henry’in çehresi değişir ve daha insan dışı bir hale bürünür ve konsomatrisle hayvanlar gibi sevişir. Sevişme sonlandığında yaşadıklarını hayal meyal hatırlar ne haltlar döndüğünü hatırlamaya çalışır.

Ertesi akşam müdavimi olduğu gece kulübüne giden Henry sinirli ve tedirgin davranışlar sergiler. Henry’in ortağı Heinrich ise gene ortağının karısıyla sevişirken Henry’de gece kulübün ortasında değişmeye başlayıp kulüpte terör estirir. Canavar Henry fedaileri atlatarak gecenin karanlığında kaybolur ve tekrardan insan suretine dönüşmüş haliyle laboratuarında belirir.

Karısının yanına giden Henry karısı Josephine ile sevişmeye başlar lakin canavara dönüşmez sevişme bittikten sonra kitap okuyan Henry değişmeye başlar. Kendisini sokağa atan canavar Henry bir kurttun geyiği takip ettiği  gibi genç bir kızı takip etmeye başlar lakin genç kız emaneti çıkartıp canavar Henry’in kalbine kusturup öldürür Henry normal haline dönüşür ve film biter   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...