https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

26 Ekim 2012 Cuma

Damien's Seed

Filmimiz harlayan ateşin yanında yarı çıplak dans eden kadınlara başlar. Daha sonra aynı kadınlar cübbelerini giyip bebekli bir kadının evinde leş bekleyen akbabalar gibi dizildiğini görürüz ve bebekli kadın ise bilinmeye doğru kaçar. Aradan 33 sene geçer özel dedektif Berry Harley ofisinde tek başına otururken şık giyimli bir kadın gelip adının Jane Jenson olduğunu kayıp kız kardeşinin bulunmasını talep eder. Dedektif Harley diğer vakalardan zaman bulabilirsem sizin kayıp kız kardeşinizi bulabilirim diyince Jane bu kayıp vakasını öncelikli işiniz olmalı diyip 10.000 dollarlık zarfı dedektife toka eder. Keş parayı alan dedektif Harley Jane’nin olay ile hemen alakadar olur ve olay hakkında birkaç klişe sorular sorar. Jane anne babasını kaybettiğini kız kardeşi Jessica’ya hem annelik hem babalık yaptığını 3 ay önce büyük kavga bir kavga ettiklerini söyler en son Kayıp Göl isimli kasabada bulunduğunu söyler. Dedektif Harley Jane Jenson’ı uğurlarken sevgilisi dedektif Chanceler ofise girer. Kadının şık biri olduğunu belirterek kim olduğunu sorar. Müşteri dedikten sonra sevgilisi Chanceler’a hafta sonu yapacağı planlarını iptal söyleyince Chancelar’ın morali bozulur. Dedektif Harley kendimi sana affettireceğim dedikten sonra dedektif Chanceler ile ofiste çılgınlar gibi dur duraksız bir seks yaparlar.

Ertesi gün kayıp göle giden dedektif Berry’nin gidişi yola birden atlayan genç bir kız yüzünden kesilir. Dedektif Berry adının Trix olduğunu söyleyen genç kızı aracına buyur eder. Araçta laflayan ikili muhabbeti sürdürdükçe dedektif Berry ağzındaki baklaları birer birer dökmeye başlar. Kayıp göl kasabasına kayıp bir kızı aramaya gittiğini ve daha fazla para kazanmak için polis memurluğunu bırakıp özel dedektif olduğunu anlatır durur. Kayıp kızın fotoğrafına bakan bende onun yaşlarındayken evden kaçtım ve hala kaçmaya devam ettim der. Evden niye kaçtın diye sorulunca Trix büyük bir soğukkanlılıkla aile ve eğitim beni bunaltı bende kaçtım diye cevaplar.En sonunda kayıp göl kasabasına varan dedektif Berry ve Trix bir pansiyona yerleşirler Trix banyo yapabilir miyim diye sorar. Dedektif Berry bak kızım beni tanımıyorsun etmiyorsun diyince Trix bak uzun süre kendi başıma yaşadıktan sonra insan sarrafı oldum der. Köpük banyosu yapan Trix dedektif Berry’den sabun ister asıl amacı ise dedektif Berry’i tahrik etmektir. Banyosunu bitiren Trix’in canı çıplak olarak yüzmek ister lakin dedektif Berry yeni yıkandın ayrıca hava soğuk zatüre falan olursun diyerek karşı çıkar. İnadını başarıyla sürdüren Trix en sonunda çıplak olarak yüzer ama kısa bir süre sonra gölden titreyerek çıkar ve dedektif Berry tarafından havlu ile kurutulan Trix Berry ile öpüşür ve daha sonra ateşli biçimde sevişmeye başlarlar. Yaşadıkları günah gecesinden sonra Trix yanlış anlama ama ben uzun süreli ilişki taraftarı değilim diyerek rest çeker. Daha sonra ben acıktım yemeğe gidelim der.

Yemekten dönen dedektif Berry ve otelin kâtibine Jessica’yı sorar kâtip ben nereden bileyim bir sürü kişi geliyor dedikten sonra Trix dedektif Berry’e sen biraz çekil diyip kâtiple konuşur Jessica’yı kasabanın sınırında bir barda gördüğünü bara gitmesini barmen Eric’e Sam’in selamı var demesinin yeterli olacağını söyler. Bara giden Trix ve Berry barmen Eric’i sorgulamaya başlar. Barmenin konuşmayacağını anlayan Berry Barmen Eric’e rüşvet vererek konuşturur. Barmen Eric Jessica’nın bara uğradığını ama daha sonra bir takım kişilerle birlikte takıldığını söyler. Berry nerede takıldıklarını sorunca Eric orman içinde bulunan bir kulübenin adresini verir dolunay zamanlarında ormanın tekinsiz bir yer olduğunu söyleyerek dedektif Berrry’i uyarır.Barmenin tarif ettiği yere giden dedektif Berry filmin ilk başında görünen çıplak kadınların yanan alevin karşısında ayin dansı yaptığına tanık olur. Ayini pürdikkat izleyen Berry arkasından yakalaşan şahsı fark etmez ve şahsın çekmesi ile kafasını kayaya çarpar ve bilincini yitirir. Ayini yapan kızlar içine uyuşturucu kattıkları şarabı Berry’e ikram ederler. Uyuşturucu katık edilmiş şarabı içen Berry kendisinden geçer. Tarikat lideri kadın bu gece Damien’nin tohumları atılacak diyerek Berry’nin üstüne çıkar. Sabah olduğunda kaldığı otel odasında uyanan Berry kendisine neler olduğunu anlamaya çalışır ve bu arada Jessica’nın da dün yapılan ayinde bulunduğu söyler.. Daha sonra Berry Jane’i arar ve Jessica’nın arkadaşlarının hakkında sorular sorar.  Jane Jessica’nın aşırı utangaç biri olduğunu söyler.

Trix ile beraber iğfal edildiği ormana giden Berry geçmiş seks anıları âlemine girer ve dün gece ormanda bulunduğu söyler. Aynı esnada Trix yerde ilginç bir madalyon bulur ve Berry’ye göstererek bak bu işten tırsmaya başladım en iyisi polise başvuralım diyince Berry polise gidip aradığım kızı buldum ve onunla ormanda grup seks mi yaptım diyeceğim der. Daha sonra ormanda buldukları kolyenin faksını Berry’nin manitasına verip araştırmasını isterler.Yemek yemeye giden ikili masaya oturdukları anda Berry grup seks ayininde gördüğü kadınlardan birini görür ve yanına gider seni tanıyorum dün gece seninle beraber oldum der. Genç kadın seni tanıyor muyum diye sorar. Kısa bir tanışma faslından sonra adının Connie olduğunu öğrendiğimiz şahıs demek dün beni rüyanda gördün beni ne kadar güzel lakin abime çaktırma aşırı korumacıdır kendisi dedikten sonra Connie kalkar gider. Trix’in yanına dönen Berry taşlar yerine oturuyor der. Trix dün gece dübürden yediğin kız değil mi diyince Connie’nin abisi ile Berry arasında küçük bir sürtüşme çıkar ama olay büyümeden sonlanır.

Otel odasına dönen Trix ve Berry odalarına çıkarken Trix resepyonist Sam’e ormanda bulduğu kolyeyi gösterir. Sam kolyeyi karanlığın kızları adlı tarikatın müritleri takıyor bunları diyerek tarikatı Damien adlı bir şahsın tohumlarını taşıyan erkeklerle beraber olup deccal tarzı bir şeyi doğurtmak istiyorlar dedikten sonra eski kız arkadaşının da karanlığın kızlarından biri olduğunu söyler.
Connie ile buluşmaya giden Berry Connie gibi tarikat müridi olan Diana ile buluşur. Diana ile Connie’yle buluşan Berry’e ilaç katık edilmiş limontadan ikram edilir.İlaçlı limonatayı içen Berry kendinden geçer ve iki kadın erotik figürler sergilemeye başlarlar ama aniden bir kapı zili çalar. Connie Diana’ya geleni sepetle der. kapıyı çalan Trix’tir  Diana’ya tarikata girmek istediğini söyleyerek Diana’yı lafa tutar.  . Trix ile biraz laflayıp yolladıktan sonra Connie’le beraber Berry’le beraber olur. Daha sonra kendisini Connie’nin abisi tarafından dövüldüğünü görürüz bir iki yumruk yiyen Berry karşılık vererek durumu lehine çevirir.


Dianalardan dönen Trix ve Sam kamyonetlerini çöle çektikten sonra buraya özel bulduğum kızları getiririm dedikten sonra kamyonetten inen Trix çölün ortasında striptiz şovu yaptıktan sonra Sam’e hayat kısa o yüzden seninle çılgınlar gibi sevişmek istiyorum dedikten sonra kamyonetin römorkunda çılgın hayvanlar gibi sevişirler. Sabah olduğunda Berry’nin kaldığı otele dalan Jane kızgın bir ses tonuyla niye bana haber vermiyorsun ne yaptığını sanıyorsun diyerek kızgınlığını ifade eder. Berry bana bir gün daha verirseniz Bayan Jenson bu olayı tereyağından kıl çeker gibi düzeltirim dedikten sonra Trix içeri girer. Berry Trix’e gerekli talimatları verdikten sonra Trix gider. Jane sinirli bir şekilde demek kız kardeşimi bul diye verdiğim paralar ile garsoniyer açıp hovardalık yapıyorsun diye çıkışır. Berry alaycı bir ifadeyle sen kıskandın ondan böyle afra tafra yapıyorsun diyince Jane Berry’e bir tokat patlatır ikinci tokadı atacakken Berry Jane’nin kolunu kavrar ve aralarında elektriklenme yaşanır ama Berry müşterilerim ile gönül ilişkisi yaşamam der lakin ne var ki Jane konu üzerinde diretince Jane ile sevişmeye başlar. Sevişme bittikten sonra Berry Jane’nin başucuna bir not iliştirir. Berry gittikten sonra uyanan Jane olayları çözmeme ramak kaldı yazan notu okur.


Berry sevgilisi olan polis dedektif Carol Chancler’ı arar. Carol karanlığın kızlarının 33 sene önce bir kundaklama olayına karıştıklarını o tarihten itibaren etli sütlüye karışmadıklarını ve tarikatın asıl amacının seçilmiş bakirenin Damien’nın tohumlarını taşıması görevini yapar. Connie ve Diana evlerinde otururken Jane’nin arabasını görürler. Connie bu kadının burada işi ne her şeyi mahvedecek diyip Diana’ya ilgilen der. Diana çizmesinin içine tabancasını zulayarak dışarı çıkar ve Jane burada ne arıyorsun her şeyi mahvedeceksin diyince Jane umurumda değil bu saçmalık yeterince sürdü kız kardeşimi verin yoksa fena olur diye tehdit eder. Diana planlarımız meyvesini verdiğinde kız kardeşine kavuşacaksın şayet planlarımızı bozmaya cesaret edersen kız kardeşine evlada dersin ona göre dedikten sonra Jane arabasına binip gider. Trix gelir ve Diana’ya tarikat hakkında bir takım sorular sorar. Diana tarikatının amacını anlatmaya. Tarikat 33 sene önce doğan bebeğin topraklara geri döneceğini gezegenlerin hizalandığı an Damien’nın tohumlarını taşıyacak bakirenin içine sokacak der. Trix peki kim bu adam diyince cevabın Berry olduğunu anlar ama uyuşturucu katık edilmiş kurabiyeyi yiyen Trix kontrolünü yitirir üçlü lezbiyen sekse dâhil olur.


Jane tüm gerçekleri Berry’e anlatır ve Berry’nin tarikat kurucusu Damien’nın tek oğlu olduğunu anlarız. Otele dönen Berry Trix dönüp dönmediğini sorar ve olumsuz cevap alınca Sam’e hemen polisi ara diyerek ayinin yapılacağı yere doğru gider. Sam polisleri arar ama polisler Sam’i ciddiye almayınca Sam’de Diana’nın evine gider. Jane ve Berry ayinin tam ortasına dalarlar ve kısa bir süre zarfında karanlığın kızlarının esiri olurlar. Connie ayini yönetirken diğer tarikat müritleri Jessica’yı soyarlar. Aynı esnada elleri kolları Trix’i bulan Sam Trix’i bağlı olduğu yerden kurtarır. Trix çabuk olmalarını yoksa Berry ve Jessica’nın öleceğini söyler. Ayin sözlerini bitiren Connie Jessica’nın infaz emrini verir ve tam emir uygulanırken Berry hükmeder bir ses tonuyla yeter kutsal ayine yapılan saygısızlığa müsamaha gösteremem der. Diana fakat efendim kurban ayinin tam ortasındayız diyince Berry sen karanlıklar efendisinin kelamına karşı mı geliyorsun kadın der. sonra  diğer tarikat üyelerine şahit olacağınız olaylar sizin gözlerinizi yakmadan kutsal topraklardan defolun lakin seçilmiş kişiler olan Connie ve Diana burada kalacaklar ve Bakirenin kanını kendi ellerimle akıtacağım diyip Diana’nın elinde tutuğu hançeri kavrar ve oyun bitti der ve polisler olay yerine varır ve film biter.

  










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...