https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

8 Ekim 2012 Pazartesi

Eaten Alive





Filmimiz farklı yerlerde bir Güney Amerika yerlisi tarafından üfleme çubuğuyla vurulan adamlarla başlar. Son hedefini vuran yerli şahıs polisten kaçarken gelen kamyonun altında kalarak can verirKürk manto giymiş genç bir kadın New York şehrini arşınlar ve karakola girer ve kız kardeşi Diana’nın nerede olduğunu sorar ve altı aydır konuşmadığını söyler. Olay ile ilgilenen F.B.I ajanı Sheila’ya Diana’nın Jonas isimli akli dengesi bozuk bir tarikat liderinin müritlerinden biri olduğunu söyler. Komiserde sekiz milimetrelik Diana Morris isimli şahsa gönderilmiş filmi Diana’nın ablasına verir. Filmi izleyen Sheila kız kardeşi Diana’nın çengele asılma ve kor ateş üzerinde yürüme türünde ayinlere katıldığına şahit olur filmi kapatan Profesör Carter ayinin saflaştırma ayini olduğunu ve Borneo veya yeni Gine’de yapıldığını söyler. Sheila saflaştırma ayini nedir diye sorar. Profesör Carter bu ayinin insan benliğine yeniden kavuşması olduğunu ve ayini yapanların modern uygarlıklara diş bilediklerini söyler. Sheila kız kardeşimin bu tarikat ile ne alakası diye sorunca Profesör Carter bu tarikatın üyeleri Amerika Birleşik Devletlerinde bile var diye cevaplar.





Sheila ve Profesör Carter Jonas’ın eski müritlerden biri ile konuşmaya giderler. Eski mürit Jonas’ın ruh hastası bir sadist olduğunu saflaştırma ayini yaparken kendisini yaktığını adamın zırdeli olduğunu söyleyip Jonas hakkında verip veriştirmeye başlarken zencinin biri aniden çıkıp kapa çeneni diyip okkalı bir tokat yapıştırıp kapa çeneni kadın der. En sonunda Diana’nın en son gittiği yere Sheila bir batakhaneye girer ve batakhanede bilek güreşi yapanları izler. Bilek güreşi müsabakasını kazanan elemanın yanına giden Sheila kazanan elemanın yanına iş teklif eder. Eleman teklifi iyi hoş ama rahatımı bozamam diyerek iş teklifini geri çevirir. Sheila elemanın adının Mark Butler isimli askeri firari olduğunu söyleyerek bir kâğıt bırakır. Bırakılan kâğıt aslında 200000 tutarında bir çektir ve Mark çeki parça pincik ettikten sonra Sheila’ya ben nakit para ile çalışırım bayan der.

Helikoptere binen Mark Sheila’ya senin gibi zengin ve güzel bir bayanın Alabama gibi boktan bir yerde ne işi var diye sorar.  Sheila işler güçler orada o yüzden orada yaşıyorum diye cevaplar gidecekleri yere varan ikili uyarı ateşiyle karşılaşırlar. Silahı ateşleyen şahıs ikiliye kimsiniz ne işiniz var diye sorar. Sheila kardeşim Diana Morris’e bakmıştık der. Bunun üzerine eli silahlı adam silahını doğrultup Sheila ve Mark’ı rehin alıp bir ambarın içine sokar. Akşam olduğunda kızkardesinin iştirak ettiği ayini görür ve geçmiş anılar âlemine girip kız kardeşinin video görüntülerini hatırlar. Daha sonra ambarda duran sepeti açar ve sepetin içinden kobra çıkar. Açıkta kalan kobra gören Sheila’yı Mark ters bir hareket yapma diyerek uyarır.Sabah olduğunda Sheila ve Mark kilitleyen eleman ambara girer ve Mark ve Sheila’nın hareketsiz bedenleriyle karşılaşır. Bedenleri kontrol etmek amacıyla eğilen adama Mark esaslı bir tekme geçirip silahını ele geçirir. Silahını kaybeden eleman ağabeycim kulun köpeğin olayım diyerek yalvarmaya başlar. Mark elemanı hırpalayarak Diana Morris’in yerini söylettirmeye çalışır ve başarılı olur. Epey hırpalanmış olan şahıs Diana ve tarikat üyelerinin ormanın derinliklerine indiklerini kendisi ise yaşlı ve halsiz olduğu için bu yerde kaldığını açıklar. Mark silahını kaybetmiş yaşlı elemandan kano ve bir takım mühimmat ister.


Kano ile gölde ilerleyen Sheila ve Mark bir timsahın saldırısına uğrarlar. Saldırı sonucu rehberlerden biri timsah yemi olurken kano parçalanır diğer rehber, Mark ve Sheila kurtulup kendilerini kıyıya atarlar. Mark ve Sheila uyurlar bunu fırsat bilen rehber bütün mühimmattı toplayıp uzar. Kalktıklarında mühimmatın yerinde yeller estiğini görürler. Sheila ormanda ne bir kus ne de bir böcek vızıltısı duyduğunu söyleyince panikleyen Mark hemen buradan uzayalım diyerek Sheila ile birlikte koşturmaya başlar. Az biraz ilerledikten sonra eşyaları ve içi dışına çıkarılmış rehberi de bulurlar. Aynı iki yerli genç nehir kıyısında yemek yerken yamyamın biri ortaya çıkar yerli delikanlı kaçmayı başarırken genç kız diğer yamyamlar tarafından yakalanıp yamyamlar tarafından iğfal edilir. Kızın çığlıklarını duyan Mark olay yerine koşar. Gördüğü manzara karşısında dili tutulur yerli kız kızın kolu bacağı çıkartılmış yamyamlar tarafından afiyetle yenildiği görür. Olay yerine gelen Sheila manzarayı görür tam çığlığı basacakken Mark Sheila’nın ağzını kapatır ve olay yerinden son surat kaçarlar. En sonunda güvenli bir yerde sığınırlar. Sheila eğer o melanet yamyamlar beni yakalarsa beni öldürmeni istiyorum der. Bunun üzerine Sheila’nın yanına eğilir suratına okkalı bir tokat geçirir ve böyle konuşma dedikten dudaklarına öpücük kondurur. Sheila bu son gecemiz olma olasılığı var onun için bedenim senindir diyerek sevişmeye başlarlar.

Sabah olduğunda yola koyulan ikilinin koşuşturması Sheila’nın yeter dermanım kalmadı benim diyerek yere çöker. Mark ayağa kalk lanet olası kalkmazsan ölürüz der. Yapamam diye tutturur ve ardından yanına mızrak saplanır ve koşmaya başlar. Mark tabancasını ateşlemeye kalkar ama tabanca tutukluk yapar ve eski usul yöntemlerle yerlileri dövmeye başlar. Bu ara Sheila yolu yerliler tarafından kesilir kız kardeşinin videosunda gördüğü maskeleri görür ve bilincini yitirir. Sheila ayıldığında yerlilerin aslında yamyam yerlilerden olmadıklarını anlar. Yerli olmayan sakalı bir eleman Sheila’ya ilkyardımda bulunur ve kendisini Jonas’ın müritlerinden olduğunu söyler. Sakalı eleman Mark ve Sheila’yı kaldığı komüne götürür. Civarda gezinen ikili en sonunda tarikat lideri Jonas ile tanışırlar. Jonas kendisini tanrının elçisi olduğunu ve halkını dış dünyanın yozlaşmasından ve kötülüğünden koruduğunu söyler. Yamyamlar konusu açılınca Jonas ikiliyi kobra zehri salma yerine götürür ve yamyamlara karşı tek savunmamız ucuna kobra zehri batırılmış oklardır der. Daha sonra Jonas ikiliye şu anda elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmiş bir inananın cenaze törenini yapacağım diyerek gider.

Cenaze töreni başlar tören esnasında Sheila’nın kardeşi Diana belirir. Sheila Diana’nın çok değiştiğini zar zor tanıdığını söyleyince Mark aklının gittiğini söyler. Jonas cenaze törenini başlatır. Merhumun dul eşi cenazeyi yakmasıyla başlar ve ardından merhumun ruhunun huzura ermesi için kayınbiraderleriyle seks yapmasıyla biter. En sonunda Sheila ve Diana buluşurlar. Diana Sheiala’ya buraya gelmekle büyük bir tehlike yaşadığını söyler. Sheila buhar olup uçtun ne yazdın nede aradın diyince Diana haklısın aramalıydım lakin Jonas’ın önderliğinde dış dünyanın kirliliğinden arındım ve ruhum ve bedenim saflaştı der. Jonas gidince Sheila Diana’ya papağan gibi ezbere bir şeyler söylüyorsun diyince Diana lanet olsun Sheila çok büyük bir hata yaptım Jonas beni tatlı dili ile oyuna getirdi lakin daha sonra gerçek yüzünü gösterdi adam güce tapan bir ruh hastası der. Sheila o zaman kaçalım kardeşim diyince Diana yapamayız ormanda bir sürü vahşi yamyam var ayrıca Jonas’ın adamları nerede olursak olalım bizi bulup öldürürler der.

Etrafta dolaşan Sheila Diana’nın yanına Mark gelir ve çaktırmayın ama şuradaki eleman bizi kesiyor ayrıca bu yerden ne zaman ayrılacağız bu manyaklar beni epey rahatsız etti der. Jonas geri gelir Profesör Carter karakola gelip Sheiala’nın kardeşini aramaya Yeni Gine’ye gittiğini ve orada bulunan yamyamların avı olabileceğini söyler. Duyduklarına inanmayan komiser yamyam mı hadi canım diyince Profesör Carter komisere siz yiyeceğiniz eti kasaptan alırken onlar ise eti senin gibi insanlardan canlı canlı alıyorlar der.  Komiserde cinayetleri işletenin Jonas olduğunu söyler. Jonas konuşma yaparken Hindistan cevizi kabuğunda sunulan bir çeşit içecek sunulur. Herkes içeceklerini içerken birdenbire Mark Sheila bu zıkkımı içme ilaçlı bu zıkkım der. Bunun üzerine Jonas’ın fedaisi Mark’a saldırır Mark saldırganı etkisiz hale getirir lakin ne var ki Jonas’ın diğer adamları tarafından etkisiz hale getirilir ve bir ağaca bağlanır. Konuşma devam eden Jonas cemaatimiz hem etimizi isteyen vahşi yamyamlar tarafından hem de ruhumuzu kemirmek isteyen modern toplumun tehlikesi altındadır der ve eline geçirdiği şişi yılan batırıp şayet davamıza bir fenalık gelirse bu uğurda ilk ben kendimi feda ederim der. Daha sonra elleri kolları bağlı yamyam getirilip önce erkekliği sonra kafası kesilir.


Hipnozun etkisinde bulunan Sheila Jonas’ın köleleri tarafından bir güzel hazırlanılır. Jonas kestiği kobranın kanını havanda dövdükten sonra kanı dildoya sürer ve kobra kanı sürülü olan dildoyu Sheila’ın derinliklerine sokar. Mark ise Jonas’ın fedaisi tarafından rahatsız edildikten sonra gizlice gelen Diana tarafından su verilir. Erketeye yatan dul yerli birileri geliyor dedikten sonra dul yerli ve Diana hemen arazi olurlar. Mark’ın yanına başka bir yerli adam gelir ve Jonas ve adamlarına benzemiyorsun o yüzden serbest bırakılman lazım diyerek Mark’ın iplerini kesip Mark’ı serbest bırakır ve Mark yerliye teşekkür ettikten sonra ormana doğru kaçar. Ormanda ilerlerken yamyam saldırısına uğrar ama yamyamı bıçaklayarak etkisiz hale getirir ve daha sonra yamyamların kaldığı mağarayı bulur. Bir yamyamın diğer yamyamlar tarafından hadım edilmesi ve yenilmesine şahit olan Mark tam Mağaradan ayrılacakken bekçilik yapan yamyam tarafında fark edilir ve Mark yamyamla kavga edip yamyamı öldürmeyi başarır. Diğer yamyamlar Mark’ın peşine düşer ve uzun süren kovalamacının ardından Mark ağaca saklanarak yamyamlardan saklanır.Sheila Diana’ya o içecek içtim daha sonrasında kafam oldu bulut gibi dedikten sonra Diana evet o içecek sayesinde aklın bir gidip bir gelir o sayede Jonas bizi kontrol altına alıyor tek umudumuz Mark der. Tam o esnasında yorgun ve bitkin halde bulunan Mark gelir. Diz çöküp ben hatalıydım Jonas büyüklük sende kalsın af ediver beni diyince Jonas Mark’ı affeder.

Kulübesinde yemek yiyen Mark’ın yanına gelen Diana Mark’a sana söyleyeceğim mühim bazı şeyler var diyince Mark ne olduklarını zaten biliyorum o yüzden beni can kulağı ile dinle orman yolunu kullanamayız çok riskli ama nehir yolunu kullanabiliriz lakin bunun kano ve mühimmata ve Jonas’ı kandırmaya ihtiyacımız var der. Bunun üzerine Diana dul yerli bize mühimmat konusunda yardım edecek ama çabuk olmalıyız Sheila’nın beynini yıkamaya başladı bile der. Mark marşlarla birlikte Jonas’ın müritlerinden biri olmuş gibi olur. Hipnoz altında ve altın boyasına batırılan Sheila tam Jonas tarafından kırbaçlanacakken Diana tarafından saldırıya uğrar. Saldırı başarısızlıkla sonuçlanır ve Jonas Diana’yı aşağılık sürtük diyerek kamçılar lakin kamçılama işlemi müritlerden birisinin viski zulaladığı haberi verilmesiyle yarım kalır. Viski zulalayan adamımın yanına giden Jonas kutsal yasamızı çiğnedin ve bu sebepten dolayı cemaatimizle ilişkin kesildi diyince yaşlı adam Jonas ben yaşlı bir adamım kulun köpeğin olayım atma beni diye yalvarır yaşlı viskici Jonas’a dil dökerken dul yerlide mühimmatları diğer kıyıya taşımakla meşgul olur. Mark Sheila’nın kaldığı kulübeye gelir. Sheila Mark’a beynim allak bullak oldu Jonas beni iyiden iyiye kontrolü altına aldı diyince Mark endişelenme seni kurtaracağım ama serin kanlığını koruyacaksın. Der. Sheila lanet olası Jonas kendime geldiğim an onu öldürmek istiyorum ama daha sonra iradesi altına giriyorum diyince Mark pes etmeyeceksin seni kurtarmak için bir plan kurdum saflaştırma ayini sonrası arazi olacağız ama Jonas sunduğu şeylerden sakın der.

Saflaştırma ayini yapılırken yemek servisi yapan dul yerlinin kolunu kavrayan Jonas kocan öldüğünden beri cemaatteki işlerini aksatıyorsun ayrıca nehir kıyısında ne işin var senin diye sorunca dul yerli hiç sahip yalnızca cemaate hayırlı bir birey olup güveninize yakışır birisi olmaya çalışıyorum diye cevaplar. Jonas fedaisi gelir ve Mark’ın viski zulaladığını söyler.   Jonas Mark’ın dediklerini fedaisine aktarır ve fedai Mark’a saldırır ama Mark fedai’yi feci şekilde döver. Bunun üzerine Jonas Mark kardeşimiz inancını bize kanıtladı ve sebepten dolayı dava düşmüştür der. Akşam olduğunda müritlerine kitabından okuyan Jonas Diana kal der. Korkudan titreyen Diana Jonas’a lütfen rahat bırak beni bütün her şeyimi sana verdim der. Bunun üzerine Jonas rahat senin elde edemeyeceğin bir istek senin diyip gider.
Gece olduğunda Sheila’nın odasına Mark Sheila’nın hipnoz altına alındığı görür. Mark hipnozdan çıkarmaya çalışır sonuç vermez ve ellerini kollarını bağlayarak Sheila’yı kaçırır. Dul yerli Diana ile birlikte kamptan kaçarlar lakin firar ettikleri öğrenilince Jonas adamlarına peşlerine düşmelerini söyler.


Ormanda gezinen dörtlü bir süre sonra dul kadının gece fark etmedik ama yanlış yola saptık der. Diana’da ilacın etkisi geçti sanırım Sheila’yı çözsek iyi olur dedikten sonra Mark’ın izni ile Sheila’yı çözerler ve bağlarından kurtulan Sheila çığlıklar atarak koşmaya başlar. Mark Sheila’nın peşinden koşar.  Arkada kalan dul yerli ve Diana saklanacak yer ararken Jonas’ın adamları tarafında kıskıvrak yakalanırlar Jonas’ın fedaisi Kalen Diana’nın suratına okkalı bir tokat patlattıktan sonra köpek pozisyonunda zorla tecavüz etmeye başlar lakin bilmedikleri bir husus vardır yamyamlar etrafı kuşatmışlardır. Sheila ise ilaçların etkisinden kurtulmuş ama bir tuzağın içine girmiştir. Sheila’nın imdat çığlıklarını Mark Sheila’yı düştüğü tuzaktan çıkartır ve ardından Diana’nın acı dolu çığlıklarını duyan ikili çığlıkların geldiği yere doğru koşarlar. Olay yerine varan Mark Jonas’ın fedaisi Kalen’nin parçalanmış cesedini görür ve ardından Diana’nın yamyamlar tarafından canlı canlı yenilmesine tanık olur. Olay yerine gelen Sheila’yı bayıltan Mark Sheila’yı da alarak arazi olur.

Jonas ise dört adamını daha ormana yollar aynı esnada durumun çaresizliğini fark eden Sheila Mark’a canımı al ama önce beni öp der ve öpüşürlerken polis helikopterlerinin gelmesini fark ederler aynı esnada Jonas’da helikopterleri fark eder ve bu iblisler beni zindanlarına tıkamayacaklar dedikten sonra adamlarından birine kobra zehirlerini hazır et emri verirHelikopter pilotu Sheila ve Mark’ı fark eder. Diğer pilot inmek bayağı zor olacak der. Jonas ise müritlerine zehirli içeceklerini içmesini emreder ve içmeyenleri kendi eliyle öldürür. Mark ve Sheila helikoptere doğru koşarken yerliler tarafından kovalanırlar Mark yerlileri öldürmeyi başardıktan sonra helikoptere atlayıp Sheila ile birlikte kaçarlar. Komüne varan emniyet kuvvetleri Jonas müritlerinin cesetlerini bulurlar.Amerika’ya varan Sheila ve Mark’a yetkililer siyasi ve ekonomik nedenlerden dolayı olayları değiştirilerek söylemesini tembihler. Sheila başları siyasi ve ekonomik olaylarında kız kardeşim yamyamlar tarafından yenildi halkın hala bazı yerlerde ilkel çağların hüküm sürdüğünü bilmesi gerek der.  Telefonda bankaya saydıran Mark’ın yanına Sheila gelir ve ne olduğu sorar. Mark senin çek fos çıktı Diana tüm parayı Jonas’a hibe etmiş bunu bir şekilde halletmemiz gerek diyip çeki yırtıp pencereden atar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...