https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

31 Mart 2023 Cuma

The Lost Continent

 


Filmimiz bermuda üçgeninde kurtarma operasyonu yapan iki jetin kaybolması ile başlar. Daha sonra askerlerden biri amirale Mavi Kuş bir ve iki kayboldu der. Bu arada Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın Bermuda Şeytan Üçgen ’in de yaşanan kayboluşları öğrenebilmek için Amiral Hubbard ile röportaj yapmaya gider. Uçak gemisine gelen Örümcek Kadın ben Jessica Drew röportaj için geldim deyince Amiral Hubbard Örümcek Kadın’a röportaj verecek vaktim yok der. Örümcek Kadın hisleri ile jet pilotun tehlikede olduğunu görür. Örümcek Kadın dışarı çıkmak için okyanus beni tuttu hava almalıyım diye mazeret uydurup dışarı çıkıp tenha bir yerde Jessica Drew suretinden çıkar. Daha sonra Örümcek Kadın jeti çekip pilotu uçak gemisine koyar. Pilot Amiral Hubbard ’da ne oldu anlamadım der. Bunun üzerine Amiral Hubbard bu durum sandığımdan da mühim dedikten Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın ve arkadaşlarının gitmesini ister.


Jeff Örümcek Kadın’a Jessica bu Bermuda Şeytan Üçgeni uydurmacadan başka bir şey değil derken helikopterin kontrolünü yitirir. Billy telaşla bu da neydi deyince Jeff muhtemelen hava boşluğu falandır diye karşılık verir. Örümcek Kadın bu hava boşluğu falan değil derken Jeff gösterge kontrolden çıktı der. Daha sonra bir ışık patlamasıyla Billy, Jeff ve Örümcek Kadın başka bir âleme ışınlanırlar.  Bunun üzerine Örümcek Kadın bir çeşit güç alanından geçtik deyince Jeff birde şuna bakın diyerek bir çeşit yanardağı tüten adayı gösterip tarih kalma bir adaya benziyor der.  Daha sonra bir çeşit şua helikopterin kontrolünü ele alıp helikopterin yere inmesini sağlar. Örümcek Kadın Billy ve Jeff’e dışarı çıkıp nerede olduğumuzu öğrenelim der. Helikopterden indikten sonra Örümcek Kadın bu inanılmaz burası uçakların ve gemilerin kaybolduğu yer der. Jeff fotoğraf çektikten sonra Örümcek Kadın’a bulduğumuza göre gitmeye ne dersin diye karşılık verir.


Billy Örümcek Kadın’a ince asma köprüyü gösterip buradan geçmeyeceğiz değil mi Jessica teyze der. Jeff Billy ‘ye tabi ki hayır çok tehlikeli der. Bunun üzerine Örümcek Kadın Jeff ve Billy ’ye siz burada kalabilirsiniz ben gidiyorum diyerek köprüden geçmeye başlar. Jeff korku içinde Jessica ne yaptığını bilmiyorsun diyerek köprünün üzerinde yürümeye başlar. Üçlü köprüden geçerken önleri bir dinozor tarafından kesilir ve tam arkaya döndüklerinde başka bir dinozor ile karşılaşırlar. Jeff bağırarak dinozorların dikkatini dağıtmaya çalışırken dinozorlardan bir tanesi Örümcek Kadın’ı kavrayıp götürür. Jeff ve Billy Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın’ı kurtarmak için harekete geçerler fakat diğer dinozor köprünün halatını koparır. Jeff ve Billy’nin yardım çığlıklarını duyan Örümcek Kadın Jessica Drew suretinden çıkıp dinozorun elinden kurtulup dinozoru etkisiz hale getirir. Daha sonra Örümcek Kadın Billy ve Jeff’i kurtarır. Jeff Örümcek Kadın’a Jessica’yı bulmak zorundayız deyince Örümcek Kadın merak etmeyin ben gidip Jessica’yı bulurum diyerek gider


Jeff ve Billy’yi gören mağara adamları bir çeşit cihaz kullanıp ikiliyi ışınlayıp kaçırırlar. Bu arada Jessica Drew suretinde dönen Örümcek Kadın Billy ve Jeff’i göremez ve örümcek hislerini kullanarak Billy ve Jeff’in kaçırıldığını anlar. Jeff ve Billy yaşlı bir adamın huzuruna çıkarılır. Yaşlı adam adamı ele geçireceğinizi mi sanıyordunuz der. Jeff bizim öyle bir niyetimiz yok deyince yaşlı adam öbürleri de aynısını söyledi ama onlarda tutsağım oldu ve bu yüzden gemiler ve jetlerin gelmesini önleyen elektro manyetik görünmez güç alanını yaratım artık dış dünya gücümü öğrenecek der. Bunun üzerine Jeff yaşlı adama sen otuz sene kaybolan Profesör Morrison değil misin diye sorar. Profesör Morrison evet zihin kontrol cihazımla bu adada yaşayan her varlığı kontrol edebiliyorum der. Örümcek Kadın seni hemen durdurmalıyım o zaman der. Profesör Morrison zihin kontrol cihazı ile mağara adamlarını Örümcek Kadın’ın üzerine salar. Örümcek Kadın tavana sıçradıktan sonra sanırım sizlerin adil mücadeleden ve sportmenlikten haberiniz yok der. Örümcek Kadın ağları ile iki mağara adamın icabını bakar ama başka bir mağara adamı lazer şuası ile Örümcek Kadın’ı vurup etkisiz hale getirir. Profesör Morrison bunları zindana atın der.


Billy ve Jeff ile zindanda ayılan Örümcek Kadın parmaklıkları zorlar. Bunun üzerine Jeff Örümcek Kadın’a uğraşma bu zindan sağlam taş ve demirlerden yapılmış der. Daha sonra Billy Örümcek Kadın’a gel buraya deyince parmaklıklardan bakan Örümcek Kadın mağara adamlarının jetlere bindiğine şahit olur. Örümcek Kadın sanırım donanma filosuna saldıracaklar dedikten sonra Jeff elimizden bir gelmiyor ki der. Bunun üzerine Örümcek Kadın geri çekilin belki şuamı yoğunlaştırırsam kilidi eritebilirim dedikten sonra kilidi eritebilir. Örümcek Kadın halsiz düşünce Billy iyi misin diye sorar. Örümcek Kadın Billy ‘ye iyi olacağım siz helikoptere gidip Jessica’yı arayın ben jetlerin peşinden gidiyorum der.  Bu arada uçak gemisinde askerlerden biri radara bakıp altı tane jet belirdi saldırı pozisyonuna geçtiler der. Amiral Hubbard hemen taarruza geçin jetler kalkar ama mağara adamlarının kullandığı taş edici şualar ile jetler ve uçak gemisini etkisiz hale getirir. Son anda yetişen Örümcek Kadın ağları ile mağara adamlarının kullandığı jetleri etkisiz hale getirir.

Amiral Hubbard Örümcek Kadın’a teşekkür eder ve Örümcek Kadın’da daha işimiz bitmedi Profesör Morrison’ı da durdurmalıyız der. Amiral Hubbard doğru ben hemen filoyu toplayayım der. Profesör Morrison zihin kontrol cihazı ile dinozorları kontrol altına aldıktan görüntülü mesaj atıp New York’a saldıracağını söyler. Dinozorlar New York’ta dehşet estirirken Örümcek Kadın Özgürlük Anıtı’nın üzerine konar. Dinozorlardan biri Örümcek Kadın’ı dilli ile kavrayınca Örümcek Kadın sanırım dil tutulması yaşıyorum der. Bu arada dinozorlardan biri köprüyü yıkınca Örümcek Kadın dinozorun dilinden kurtulup tartışmamızı sonra dillendiririz dedikten sonra ağıyla köprüyü sağlamlaştırır. Kendisine saldıran dinozoru şuası ile etkisiz hale getiren Örümcek Kadın dinozorları teker teker yenmem imkânsız ama onları kontrol eden cihazı ele geçirebilirsem işi bitiririm der. Daha sonra Profesör Morrison ağıyla yakalayan Örümcek Kadın cihazın ayarlarını değiştirir ve dinozorlar geri çekilir. Amiral Hubbard bu adayı Profesör Morrison gibilere teslim etmeyeceğiz der. Örümcek Kadın artık kaybolma olayları yaşanmayacak o zaman dedikten sonra Jeff Jessica nerede diye sorunca Örümcek Kadın’a Jeff Jessica nerede diye sorar. Örümcek Kadın adanın diğer kısmında diye cevap verdikten sonra uçup gider. Adanın diğer kısmına giden Billy ve Jeff Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın’ı üstü parçalanmış halde bulurlar. Örümcek Kadın bitkin bir halde askerleri bulmalıyız deyince Jeff askerleri bulduk sana ne oldu böyle diye sorarken çamur birikintisine düşer. Bunun üzerine Örümcek Kadın benimde başıma bu geldi ama daha zarif bir şekilde oldu diyerek güler ve film biter.  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...