https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

4 Mart 2023 Cumartesi

Big Guns

 


Filmimiz Mike isimli bir gencin yataktan çıkıp hazırlanmasıyla başlar. Daha sonra Ryan isimli bir genç Mike’in evine gelir. Ryan Mike’a niye valizini hazırlıyorsun diye sorunca Mike kampa gideceğim diye cevaplar.  Ryan acı içinde inleyerek oturduktan sonra Mike’a bir hafta düzgün bir şekilde oturamayacağım der. Bunun üzerine Mike Ryan’a ne oldu diye sorar. Mike gazete dağıtım işindeki borçları tahsil ederken Bay Regan’in evine uğradığını söyler. Daha sonra geçmiş anılar âlemine giriş yaparız. Bay Regan Ryan’a borcu için çek hazırlarken sanki kazara açılmış gibi bornozu ile otururken erkekliği açılır. Bu arada Ryan Bay Regan’in erkekliğine bakıp durur. Bunun üzerine Bay Regan Ryan’a canın mı çekti diye sorunca Ryan olur der ve Ryan Bay Regan’in altına girip günaha bulanır. Günümüze döndükten sonra Ryan gazete dağıtımının tehlikeleri diyebiliriz dedikten sonra Mike ile evden çıkar.

Quinn isimli adam eve gelir ve Jack isimli arkadaşı ile bir süre sohbet ettikten sonra Jack yatağa uzanır ve kafası sert bir şeye çarpar. Yastığın altındaki tabancayı eline alan Jack bu da ne diye sorunca Quinn Jack’e korumam dışarıda bir sürü deli var senin de bunu kullanmayı öğrenmen gerek der. Daha sonra Jack Quinn ile poligona gider. Quinn poligonda Jack’e tabanca kullanmayı öğretir. Jack tabanca ile atış yaptıktan sonra Quinn’e hoşmuş der. Jack tabanca ile talim yaparken Quinn’de Jack’in bedenini okşar. Daha sonra Niyetini belli eden Quinn Jack ile beraber olur. Quinn’in yanına gelen Mike ne oldu sana deyince Quinn biraz eğlendim diye karşılık verir.  Daha sonra Quinn bu hafta sonu ne yapacaksın diye sorunca Mike kampa gideceğim diye cevaplar. Bunun üzerine Quinn ben duş almaya gidiyorum der.


Mike havuz başında oturup Jeff ile muhabbet ederken ailesi ile otele gelen sarışın delikanlı Mike’in ilgisini çeker. Daha sonra Mike Jeff ile yanlarından geçen sarışın genci baştan çıkaracağına dair yüz dolara iddiaya girer. Kevin olduğunu öğrendiğimiz gencin anne babası Kevin’a biz birkaç saatliğine gidiyoruz uslu dur deyip giderler. Bu arada Jeff Mike’a bana nasıl kanıtlayacaksın diye sorunca Mike işimi halledip sana söylerim der. Bunun üzerine Jeff çantasına sakladığı kamerayı gösterip bununla beni kandırıp kandırmadığını anlayacağım der. Daha sonra Jeff bunu gizli görevlerde kullanırız dedikten sonra küçük bir monitör gösterip bununla da bütün olayı seyredeceğim der. Kevin’in kaldığı odaya gelen Mike masaj siparişinde bulunmuşunuz der. Kevin ben öyle bir siparişte bulunmadım sanırım annemle babam istemiş olmalı der. Mike Kevin’a masaj bütün vücuda iyi gelir ayrıca prası ödenmiş boşu boşuna parayı çöpe atmayalım der. Bunun üzerine Kevin pekâlâ diyerek Mike’i içeri davet eder. Mike Kevin’a yatağa uzan da seni ovayım der. Kevin kendi yatanı uzanır ve Mike büyük yatakta seni ovsam daha iyi olur der.  kevin ilk başta orası annemle babamın yatağı der ama sonra Mike’in dediğini yapar. Mike Kevin’in sırtını ovarken şortunu da çıkar yağ bulaşmasın der. mike Kevin’in poposuna dokunur ve Kevin tahrik olur ve Mike ile beraber olur. Daha sonra otel odasına giden Mike yüz dolarını alır.


Gus ve Chad ile buluşan Mike lüks bir otel odasına gider. Üç adam otel odasına hayran kaldıktan sonra jakuziye girerler. Jakuzi sonrasını birbirini kurulayan üç arkadaş tahrik olup günaha bulanırlar. Ertesi akşam Mike Jeff ile muhabbet ederken Jeff Kevin’in babasının amiral olduğunu fark eder ve Mike’a söyler. Daha sonra Mike’in yanına gelen amiral havacısının demek benimde senin yaşlarında bir oğlum umarım o da havacı olur diyerek gider. Bu arada Bill isimli adam bir kadına asılır ve kadın Bill’in suratına içki fırlatır. Bill dışarıda söylenirken yanına gelen Dave kadınlara romantik davranacaksın deyip Bill’i okşamaya başlar ve ardından Bill Dave ile beraber olur. Ertesi gün Jeff ve Mike Rocky isimli şahısla hayata kalma oyunu oynarlar. Rocky oyunu kaybedince oyunun kuralı gereğince Rocky ağaca bağlanır. Akşam olunca Rocky’in erkekliğinden etkilenen Mike ve Jeff Rocky ile beraber olur ve film biter.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...