https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

22 Mart 2023 Çarşamba

Dangerous Seductress

 

Filmimiz soyguncunun birinin arabayı kullanan diğer soyguncuyu niye o polisi vurdun şimdi diğerlerinden kurtulamayacağız diyerek yumruk atar. Bunun üzerine arabayı kullanan soyguncu peşimizi bırakmıyordu hak etti der. Bir kez daha yumruk atan soyguncu aptallığın yüzünden şimdi hepsi peşimize düştü der. Arka koltukta oturan soyguncu rahat olun parayı alacağız diyerek arkadaşlarını sakinleştirmeye çalıştırır. Bu arada polisler ateş etmeye başlayınca soyguncularda karşılık verir. Kovalamaca sonrası soyguncular ormanlık alana doğru kaçarken polislerde soyguncuların peşine düşer. Daha sonra motosikletli polis soyguncuların önünde belirir. Soyguncular motosikletli polisi vurup diğer polis arabasına çarpmasını sağlar. Daha sonra soyguncuların arabası mezarlığa çarpar ve kontrolden çıkan araba şarampole yuvarlanıp üç soyguncunun ölmesine sebep olur. Üç soyguncunun cesetleri ambulansa konulduktan sonra kopan uzuvlar kendi başına hareket etmeye başlar. Daha sonra bir iskelet toprağın altından çıkar ve uzuvlar iskeleti sarar. İskelet yavaş, yavaş etlenmeye başlar ve güzel bir kadına dönüşür. Bu arada köpek gelip kadının hala kemik olan bacağını ısırır. Kadın tek bir darbe ile köpeğin kafasını koparıp kanını içer.


Los Angeles’ta uzun bekleyen Susie isimli bir kadın masadaki mumları söndürür. Daha sonra çalan kapıya bakan Susie erkek arkadaşı John elinde çiçekle gelir ama Susie John’un elindeki çiçekleri atıp yemek masasına doğru gider. Susie yemek masasını gösterip hiçbir çabamı takdir etmiyorsun der. Bunun üzerin John cebinden çıkarttığı yüzüğü Susie’ye gösterip mutlu yıldönümleri der. John Susie ile yiyişmek ister. Susie önce yemeği yiyelim der. John Susie’yi zorlamaya başlayınca Susie John’u tokatlar. Bunun üzerine John Susie’yi yumruklayıp yemek üstünde Susie’ye tecavüz etmeye başlar. Susie eline geçirdiği kadeh ile John’un kafasına vurup kaçar.  Ayağa kalkan John banyoya doğru koşar ve Susie’yi bulmak duşa kabine bakar fakat Susie dolaba saklanmıştır. Daha sonra dolaptan çıkan Susie dolabın demir sopası ile John’un kafasına vurup kendisini sokağa atar.

Linda isimli arışın bir kadının Bob Asyalı bir adamla dans ederken bir sürü kişide hayranlıkla seyreder. Daha sonra sakallı bir zenci ile kırklarında Bill isimli bir adam Linda ’in yanına gelir. Bill Linda ‘ya bu Yeni Gine’den arkadaşım Beku kendisi yaptığım belgeselde danışmanlık yapıyor diyerek Linda’yı Beku ile tanıştırır. Linda ‘in elini sıkan Beku Bill sizden çok bahsetti ve görüyorum ki güzelliğinizi abartmamış der. Daha sonra Bill model olduğu için Linda ‘ya geleneksel Endonezya makyajı ilgili bir kitap hediye eder. Beku ‘da Linda ’ya Sumatra’dan getirdiği Doğu’nun mistisizmi adlı kitabı hediye eder. Bunun üzerine Linda güzelmiş diyerek Beku ’ya teşekkür eder. Bill Endonezya’nın ilkel büyüleri ile ilgili bir belgesel çekeceğini söyler. Beku ‘da hayatını uzak doğu mistisizmine adadığını özelikle Endonezya mistisizmine olduğunu söyler. Bunun üzerine Beku ve Bill’e daha sonra konuşuruz der.  


Los Angeles’ta telefon kulübesine giren uluslararası arası arama yapıp ablası Linda ile konuşur. Linda Susie’ye gene mi John sana para yolluyorum yanıma gel der. Ertesi sabah Linda erkek arkadaşı Bob ile Susie’yi havalimanında karşılar. Bob Susie’ye keşke daha iyi şartlar altında karşılaşsaydık ama yine de tanıştığıma memnun oldum der. Susie Linda ‘ya sana zahmet verdiysem üzgünüm deyince Linda saçmalama ben ablanım diye karşılık verir. Susie Linda ‘ya artık John elini bile süremeyecek der.  Bob Susie’ye Jakarta’yı seveceksin der.  Daha sonra Linda eve yerleşen Susie’ye yemek götürür. Linda Susie’ye çekim için Bali’ye gideceğim harika bir yerdir Bali der. Susie yüzüm bu haldeyken gelemem diyerek Linda ‘in teklifini geri çevirir. Bunun üzerine haklısın seni zorlamalıyım daha sonra seni ararım der.  Linda yanına gelen Bob’a Susie ile alakadar olur musun der. Linda arabaya binerken üç soyguncu davası ile ilgilenen Dedektif Dali Linda ‘ya siz üç soyguncunun öldüğü kazaya tanık olmuştunuz der. Linda evet oradaydım der. Dedektif Dali Linda ‘ya olay yerinden bir şeyler aldınız diye sorar. Linda tabii ki hayır diye karşılık verir. Dedektif Dali ciddiyim deyince Linda Dedektif Dali’ye bende ciddiyim araba kazasında ölmüş kişilerin eşyalarını çalan birine mi benziyorum diye karşılık verir. Dedektif Dali bunu öğrenmek benim işim diyerek gider.

Linda arabada Bob’a Beku ’un verdiği kitabı unuttum der. Bob istersen gidip alayım deyince Linda boş ver evde okurum diye karşılık verir. Bali’de akşam yemeğini yiyen Linda Susie’yi arar. Susie Linda ‘ya ne kadar çabuk vardın otelden mi arıyorsun diye sorar. Linda evet şu anda otelde akşam yemeği yiyorum diye cevaplar. Daha sonra Linda Susie’ye iyi misin diye sorduktan sonra orada güzel mekânlar var istersen Bob seni götürür ama keşke burada olsaydın der. Bunun üzerine keşke gelecek sefere umarım der. Linda telefonu kapatmadan önce Susie’ye John’u artık düşünme der. Susie haklısın diyerek telefonu kapar. Birdenbire Beku ‘un hediye ettiği kitap kendi kendine açılır. Susie kitabı sesli bir şekilde okurken daha önce gördüğümüz kadın bir kez daha toprağın içinden çıkar. Başka bir odaya geçen Susie kendi kendine açılan çekmeceden aldığı mumları yakar. Susie sihirli sözleri söyledikten sonra Karanlığın Kraliçesi güç ver bana diye haykırır.  Aynada beliren Karanlığın Kraliçesi ben güzelliği gizemlerle örtülü Karanlığın Kraliçesi bana tapana güç, güzellik ve karşı konulamaz çekicilik bahşederim ama bu güçleri tek bir şartla veririm bedenini kullanıp kendi gençliğime kavuşacak maddeyi almak için kullanacağım der. Daha sonra Karanlığın Kraliçesi aynaya doğru giden Susie’nin bedenini ele geçirir.

Güzel bir elbise giyen Susie gece kulübüne gider.  Tom ve Fred adlı iki kişinin yanına gelen Susie barmenden konyak ister. Fred Susie’ye sex on the beach içmenizi önerebilir miyim deyince Susie ilginç bir teklif diye karşılık verir. Bu arada sarhoş bir kadın Susie’ye küfredince Susie kadına bakar ve kadının içkisi suratında patlar. Daha sonra Tom Susie ile piste çıkar ve dans etmeye başlarlar. Kıskanç bir şekilde kalkan Fred Tom’u sertçe itip Susie ile dans eder. Daha sonra Susie ve Fred dışarı çıkar. Tom Fred’i öfke ile takip ederken Susie çaktırmadan bakar ve Tom ’un kullandığı aracın önü kanla kapladıktan sonra Tom aracın kontrolünü yitirir ve araba kendi kendine patlayıp Tom ‘un ölümüne sebep olur. Daha sonra Susie Fred ile kotraya girip yata girerler. Fred ile yiyişen Susie’nin ilgisini duvarda asılı olta ve zıpkın çeker. Yiyişme esnasında Susie’nin elindeki olta iğnesini gören Fred bununla ne yapacaksın diye sorar. Susie merak etme dedikten sonra olta iğnesi ile Fred’i deşer. Acı içindeki Fred Susie’yi sertçe iter. Bunun üzerine kraliçenin önünde diz çök fani diyerek Fred’i zıpkınla mıhladıktan sonra yanına gelip gırtlağını parçalayıp akan kanı içer. Daha sonra eve dönen Susie kendi gırtlağını kesip kanı aynaya akıtır.


Çekimler sonrası mola veren Linda Susie’yi arar. Linda Susie’ye iyi misin diye sorunca Susie yeni bir kişi oldum burada diye cevaplar. Bunun üzerine Linda Susie’ye istersen Bali’ye gel der. Susie ben burada iyim deyince Linda Jakarta pahalı olabilir paraya diye karşılık verir. Bunun üzerine Susie Linda ‘ya idare edebilirim diye karşılık verdikten sonra telefonu Bob’a verir. Linda Bob ile muhabbet ettikten Linda çekimlere geri döner. Bu arada Linda ‘in karşısına bir süreliğine garip bir adam çıkar ama sonra kaybolur. Bu arada Bob ile Susie Linda ‘in ne kadar iyi birisi olduğu hakkında konuşurlar. Daha sonra Bob Fred ’in arabasını görür ve bu arabada neyin nesi diye sorar. Susie komsuların olmalı diye cevap verince Bob komşuların böyle bir arabası yok diye karşılık verir. Bu arada Dedektif Dali’de gizlice evi gözleyip motoruna atlayıp gider.  Akşam olduğunda üç genç Fred ‘in cinayeti hakkında konuşurlar. Gençlerden biri kuranın bütün kanı çekilmiş deyince diğer muhtemelen o feminist çatlaklardan biri yapmıştır diye karşılık verir. Daha sonra üç genç Susie’yi fark ederler. Kısa bir takip sonrası Susie üç genci et deposuna sokar. Üç genci tahrik eden Susie üç genci daha sonra çengellere asar.


Defile sonrası daha önce Linda ‘in gördüğü adam Linda’yı çok büyük tehlikenin altına girdiği için uyarır. Akşam gece kulübüne giden Susie Dave isimli bir adamı ayartır. Dave ile yiyişirken Bob Susie’nin odasına girer ama saniye farkla aynada beliren Kötü Kraliçe’yi kaçırır fakat garip bir şeylerin döndüğünü fark eder.  Bu arada Susie Dave’i öldürür. Ertesi gün Jakarta’ya gelen John Linda ‘in evine gelen John beni terk edemezsin diyerek Susie’nin gırtlağını sıkar ama son anda Bob gelip müdahale edince John kaçmak zorunda kalır. Daha sonra Susie John’u öldürmek amacıyla otele gider. John kendinden emin şekilde geleceğini biliyordum seni çok iyi tanıyorum sana zulmetmem hoşuna gidiyor dedikten sonra Susie’yi yatağa atar. John yatağa bağladığı Susie’ye tecavüz edip gırtlağını sıkarken beni terk edemeyeceksin diye bağırır. Bu arada bağlarından kurtulan Susie John’un suratını çizdikten sonra John’u baş aşağı asıp kırık camlarla işkence edip John’un kafasını kırık camla kopartır.

Kötü Kraliçe Susie’den son bir kurban daha ister.  Daha sonra Susie dışarı çıkıp arabada gözetleme yapan Dali’ye defalarca kurşun sıkarak öldürür. Daha sonra bunun Dali ’in gördüğü bir kâbus olduğunu anlarız. Uyanan Dali makineli tüfek alıp arabasına biner. Eve dönen Linda Susie’yi kitaptaki büyülü sözleri okurken yakalar ve odasına kapatıp Bob’u arar. Linda durumu Bob’a anlattıktan sonra Bob’a Beku’yu çağırmasını ister. Bu arada Kötü Kraliçe Susie’nin bedeni tamamıyla kontrol altına aldıktan sonra mutlak özgürlüğünü kazanmak amacıyla Linda’yı öldürmeyi dener. Kötü Kraliçe Linda ‘ya şua atarken Dali tabancasıyla Susie’ye peş peşe ateş eder ama etki etmez bunun üzerine Susie Dali’ye şua yollar. Bunun üzerine arabaya koşan Dali makineli tüfeğini alıp Susie’ye ateş eder ama etki etmez ve Susie arabayı patlatıp Dali’yi öldürür. Bu arada Bob Linda’yı kurtarmak amacıyla Susie’ye saldırır ama Susie kolaylıkla Bob’u etkisiz hale getirir.  Daha sonra Beku son anda gelip iki sevgiliyi kurtarır. Yaptığı büyüler ile Susie ve Kötü Kraliçe’yi ayırır ama aynı her şeyi çekmeye başlar. Bunun üzerine Beku yaptığı ayinle üçlüyü kurtarır ve alevler içinde aynaya tutsak kalıp Kötü Kraliçe’yi öldürür. Büyü savaşının etkisiyle patlayan evden çıkan Linda ve Bob ile çıkan Susie makyaj aynasına bakar ve Beku’un deli gibi kahkaha atığını görür ve film biter.


 

 

 



 

 

 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Manhattan Baby

Filmimiz George isimli bir adamın yerden akrep alıp kavanoza koymasıyla başlar. George...