https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

12 Mart 2023 Pazar

The Screaming Woman

 


Filmimiz çığlık atıp yatağa yatan Heather isimli küçük bir kızla başlar. Daha sonra Heather masadan bir çizgi roman alıp yatağına geri döner.  Heather sesli bir şekilde çizgi romanını okurken kadının biride merdivenleri çıkar. Heather ’in annesi Bayan Leary Heather ‘in odasına gelip ne zaman eşyalarını yerine koyacaksın der. Bebeği koymak için dolabı açan Bayan Leary ’in üzerine eşyalar düşer. Bayan Leary Heather’a akşam yemeği hazır dondurma almak için markete gider misin der. Marketten dondurma alan Heather daha sonra künksün içine giren Heather orada çizgi romanını sesli bir biçimde okur.  Heather inşaat işçisi tarafından kovulduktan sonra parkta çizgi romanını okur. Bu arada Heather uzaktan çığlığa benzer sesler duyar ve ormana doğru gider. Kimseyi göremeyen Heather kendi kendine kim ağlıyor diye sorar. Daha sonra Heather duyduğu çığlık sesiyle beraber arkasına bakmadan kaçar.

Panik içinde eve giren Heather anne ve babasına çığlık atan bir kadın var der. Bunun üzerine Bay Leary Heather’a senin gibi mi diye espri yapınca Heather alınır. Bay Leary kızı Heather’a otur ve soluklan der.  Heather duyduğunu anne ve babasına anlatmak ister ama ikisi de Heather ile ilgilenmez. Durumu fark eden Heather bir çığlık atar ve o kadında böyle çığlık attı der.  Bayan Leary Heather ‘in çizgi romandan etkilendiğini düşünüp dalga geçer gibi çizgi romanı okumaya başlar. Heather sinirlenerek lanet olsun der ve daha sonra hatasını fark eden Heather özür diledikten sonra ama gerçekten duydum der. Bunun üzerine Bay Leary yemeğini bitirirsen seninle ormana gelirim der. Heather hızlı bir şekilde yemeğini yiyince Bay Leary yavaşla hala vaktin var der.  Bayan Leary Bay Nessbit ve karısı sürekli kavga ediyorlar der. Bunun üzerine Bay Leary Charlie biraz garip biri ama Luanne iyi biri diye karşılık verir. Daha sonra Bay Leary kızı Heather ile ormana gider.


Heather babasını işte burası diyerek sesi duyduğu yeri gösterir. Bay Leary bir süre bekledikten sonra Heather’a hiçbir şey duymuyorum der. Bunun üzerine Heather babasına belki de yorulmuştur diye karşılık verince Bay Leary belki de sıkılıp gitmiştir dedikten sonra Heather’ın yanından ayrılır. Dippy isimli bir çocuk film seyrederken kapı çalınır. Kapıyı açan Dippy Heather’ı görür ve Heather elinde küreklere ne oldu tahmin et der. Daha sonra ormanda Dippy Heather’a ben filmimi seyredebilir miyim deyince Heather bu filmden de heyecanlı diye karşılık verir. Aynı yere giden Heather lütfen ölme diyerek kazmaya başlar. Heather Dippy ’ye kazsana deyince Dippy çığlık duymazsam kazmam diye karşılık verir. Bunun üzerine Heather Dippy ’in inanması için kürekle vurur ve kadının çığlığı duyulur.  Dippy iyi numaraymış deyince alınan Heather numara mı diye tepki gösterir. Dippy Heather’a muhtemelen yerin altına küçük bir teyp koymuş olmalısın der. Heather Dippy ‘ye evet çıkarırsan teybi sana veririm der. Dippy olur diyerek kazmaya başlar. Bu arada Dippy ve Heather ‘in yanına gelen Bay Kelly burası benim mülküm kazdığınız çukuru doldurmasanız polisi ararım der. Heather karşı çıkar ama yine de Bay Kelly ’in dediğini yapmak zorunda kalır.




Heather ve Dippy yolda yürürken Heather niye orayı kazdığımızda kızıp doldurmamızı istedi çünkü Bayan Kelly’yi öldürüp oraya gömdü der.  Bunun üzerine Dippy çığlık atan kadın gerçek değil bence der. Heather durduktan sonra Dippy ‘ye bir fikrim var der. Gece olduğunda Bay Kelly ‘in kapısına polisler dayanır. Bu arada Dippy ve Heather ’da dürbünle olan biteni izledikten sonra dışarı çıkarlar. Duvara tırmanan Heather bir kez daha Bay Kelly ‘in evini gözetler. Heather Bayan Kelly’yi görünce Dippy Heather’a ölmemiş der. Daha sonra Heather Dippy ‘ye başka biri olmalı dedikten sonra biraz düşünür ve Nessbit der. Konuşmasına devam eden Charlie ve Luanne babam sürekli onların sürekli kavga ettiğini söylerdi ama bugün sesleri bile çıkmadı der. Dippy ben gidiyorum bu çok saçma Deyip gidince Heather Dippy ‘in arkasından korkak diye bağırır.


Bay Nessbit ’in kapısını çalan Heather Bayan Nessbit nerede diye sorar. Bay Nessbit şaşkınlık içinde karımı niye sordun deyince Heather bana şeftali keki için tarif verecekti diye karşılık verir. Bunun üzerine Bay Nessbit Heather’a Luanne birazdan gelir neden içeride beklemiyorsun der. Heather içeri girer ve Bay Nessbit’e Bayan Nessbit alışverişe mi gitti diye sorar. Bay Nessbit evet bir şeyler almaya gitti der. Daha sonra Heather Bay Nessbit’e çığlık atan kadından bahseder. Bay Nessbit anlatsana deyince Heather kimse inanmıyor zaten deyince Bay Nessbit birde beni dene istersen diye karşılık verir. Bunun üzerine Bay Kelly ‘in arazisinde gömülü kimsede bana yardım etmeyecek ve o da ölecek çünkü sesi azalmaya başladı der.  Bay Nessbit gülerek Heather’a çok garip bir hayal gücün varmış der. Daha sonra Bay Nessbit bekle de sana içecek bir getiriyim der. Bay Nessbit gittikten sonra Heather oturma odasında bir şeylerin garip olduğunu fark eder. Bay Nessbit mutfaktan döndüğünde Heather ‘in gittiğini görür. Heather gece vakti ormanda gezinirken üzgün bir şekilde kimse bana inanmıyor der.  Heather yatağında yatarken Bayan Nessbit’i görür. Bay Leary ışığı kapadıktan sonra yatağına döner. Bir süre sonra Bay Leary yataktan kalkar ve Heather ‘in odasına gider ve Heather’ı odasında bulamaz. Daha sonra Heather çığlık atan kadının yanına giderken Bay Nessbit Heather’a saldırır. Daha sonra Bay Leary Bay Nessbit’i kafasına fenerle vurarak etkisiz hale getirir. Bu arada Bay Leary ‘in yanında gelenler Heather ‘in gösterdiği yeri kazdıktan sonra Bayan Nessbit’i toprağından altından canlı bir şekilde çıkartırlar ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...