https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

5 Nisan 2023 Çarşamba

Hound Of The Scoobyvilles

 

Filmimiz Scooby ve arkadaşlarının İskoçya kırsalında şarkılar söyleyip araba sürmesiyle başlar. Daphne işte Barkerville Köşk’ü der. Bunun üzerine Shaggy Barkerweeb kazaklarını yapan Barkerville değil miydi diye sorunca Daphne Shaggy ’ye evet ama koyunlarını kimin çaldığını bulamazsak kazak falan olmayacak diye cevaplar. Ekip eski bir şato benzeri köşke geldiklerinde Shaggy bana kalırsa korkunç bir mekâna benziyor der. Bunun üzerine Daphne aptal olma Shaggy bu yer neden korkunç olsun ki der. Kapının açıldığı anda duyulan gıcırtı sesiyle beraber Shaggy iste bu yüzden diye karşılık verir. Shaggy ve Scooby kaçmaya niyetlenirken Daphne ikilinin yakalarından tutup bekleyin birisi geliyor der. Elli yaşlarında bir adam her kimseniz çok geç olmadan buradan gidin der. Scrabby adama öyle sende kimsin diye sorunca adam ben hizmetli Bentley olarak kendisini tanıtır. Bentley bu mekânda ve bu mekâna giren herkeste bir lanet olacak der. Scooby lanet mi deyince Bentley Barkerville laneti diye karşılık verir. Daphne Bentley ’ye Lord Barkerville bizi bekliyordu deyince Bentley Daphne ’ye öyle mi o zaman beni izleyin ama sizi uyarmadığımı söyleyemezsiniz diyerek ekibi içeri alır.


Lord Barkerville ekibe yıllar dedesinin babası bu topraklara sahip iken korkunç bir köpeğin bu topraklarda dehşet saçtığını söyler. Scooby korkunç bir köpek mi deyince konuşmasını devam eden Lord Barkerville bu korkunç köpek geceleri gelip koyunları yiyordu der. Shaggy ne domuzmuş deyince Lord Barkerville domuz değil bir köpekti diye karşılık verir. Büyük dedem Cedric Barkerville uzun seneler önce bu canavarı topraklarımızdan kovmuştu der. Bu arada Bentley şayet korkunç köpek geri gelirse Barkerville soyu çökecek der. Daha sonra duyulan uluma sesi ile herkes birdenbire ürperir. Bentley köpek geri döndü deyince Lord Barkerville Daphne ‘ye bu Barkerville laneti koyunlarım heder oldu der. Daphne bu ne deyince Scooby ’in yabani köpek postunun altında saklandığını görürüz.  Daha sonra Lord Barkerville Bentley ‘ye konuklarımızı odalarına götür der.


Duyduğu sese kalkan Scooby daha sonra kapı eşiğinde beliren elin hareketiyle transa girip odadan çıkar ve kimse fark etmeden köşkten çıkar. Daha sonra uluma sesiyle herkes uyanır. Lord Barkerville sesin kırdan geldiğini söyler. Dış kapı açılır ve Bentley korkunç haberler getirdim efendim koyunlar gitti bu Barkerville soyunun sonu der. Lord Barkerville öfkeyle lanet olsun bu lanet olası lanete diye söylenir. Daphne ne kadar korkunç dedikten sonra Bentley köpeği gördüm Lord Barkerville Scooby denilen arkadaşa benziyordu der.  Scooby suçlanınca Shaggy ve Daphne Scooby savunmaya başlarlar. Daha sonra Scooby ‘in odasına girdiklerinde Scooby’yi bulamazlar.  Shaggy muhtemelen atıştırmaya çıkmıştır deyince Lord Barkerville evet koyunlarımı atıştırmaya diye karşılık verir. Daha sonra Scooby olanlardan habersiz geri döner. Lord Barkerville Scooby ’ye masumu oynama seni koyun hırsızı der. Bir grup adam ellerinde meşalelere gelince Lord Barkerville bunlar çobanlarım der.  Öfkeli kalabalığı gören Scooby ve arkadaşları çareyi kaçmakta bulur.


Shaggy kaçarken ayağı pufa takılır ve kütüphanede bulunan kitaplardan biri Scooby ‘in üzerine devrilir. Daphne Scooby ‘in üzerinde kitapları alırken Cedric Barkerville ’in vasiyetnamesini bulur. Scrabby Scooby ‘ye sarılıp Scooby amca buldu der. Bunun üzeri Shaggy kimin vasiyet okumaya vakti var birazdan bizim vasiyetimizi okuyacaklar diyerek kaçmaya başlar. Bunun üzerine Daphne bekleyin Scooby ‘in Barkerville köpeği olmadığını kanıtlamalıyız der. Scrabby Daphne ‘ye bunu nasıl yapacağız diye sorunca Daphne çok basit yapmamız gereken gerçek köpeği yakalamak olacak diye karşılık verir. Scooby ve Shaggy gerçek köpeği mi yakalayacağız diyerek korku içinde ağlarlar.  Daha sonra Daphne boş mezar tam ihtiyacımız olan şey der. Shaggy mezar için gencim daha deyince Daphne hayır üstünü fundalara örtüp gerçek suçluyu bulmak için tuzak haline getireceğiz der. Bunun üzerine Scrabby Daphne ‘ye iyi fikirmiş hadi funda toplamaya başlayalım der.  




Herkes gittikten sonra Scooby gizmli şahıs tarafından hipnoz edilir. Shaggy mezara funda döşerken arkasındaki canavar köpeği Scooby sanıp fundalardan vermesini ister. Canavar fundanın sapını dişler ve Shaggy canavar köpeğin dişini elleyip Scooby dişlerinin törpülenmesi gerek dedikten sonra arkasını dönen Shaggy canavar köpekle karşılaşıp kaçar. Shaggy’yi gören Daphne ne oldu diye sorunca Shaggy canavar köpek peşimde der.  Daphnee ben köpek falan görmüyorum dedikten sonra Scrabby ’de bende Scooby amcayı görmüyorum der. Bunun üzerine Daphne nereye kayboldu bu diye söylenince Scrabby Daphne ‘ye merak etme ben Scooby amcayı bulurum der. Bu arada Lord Barkerville ve çobanlarda uluma sesinin geldiği yere doğru koşmaya başlar. Scrabby canavar köpeği bulur ama Scooby sanır. Daphne ve Shaggy Scrabby ’ye kaçmasını söyleyip kaçarlar. Bu arada Scrabby Scooby amcama ne yaptın seni gidi seni dedikten sonra canavar köpek hırlar ve Scrabby boş ver diyerek kaçar. Bu arada Scooby ’de çobanlar tarafından kovalanırken Lord Barkerville yakaladım seni kalleş canavar diyerek Scooby’yi yakalar. Daphne yanlış köpeği yakaladınız dedikten sonra Scrabby canavar köpeğin mezarlık etrafında dolandığı gösterir. Canavar köpek tuzağa düşer ve maskesi çıkartıldığında canavar köpeğin Bentley olduğunu anlarız. Daphne Bentley ’in canavar köpeği ilk gören olduğunu ve Scooby’yi suçlayarak canavar köpek kılığına büründü şayet Barkerville soyu çökerse vasiyetnameye göre bütün topraklar hizmetliye kalacaktı der. Daha sonra Scrabby koyunları tutuldukları kulübeden çıkartır ve film biter.


 

 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...