https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

20 Nisan 2023 Perşembe

My Sisters Husband

Filmimiz çılgınca günah işleyen iki adamın işlerini bitirmesiyle başlar. Adam çalan bakmak isteyince Daryl Adam’a bırak telesekreter baksın der. Telesekreter çalışır Cheryl isimli bir kadın sesi duyulur. Telefondaki kadın bu kadar erken aradığım için üzgünüm ama evlendim Cory ile tanışmanı istiyorum der. Telesekreter kapandıktan sonra Daryl Adam’a eniştenle tanışacaksın nasıl biri acaba deyince Adam hiçbir fikrim yok ama seni özleyeceğim kesin diye karşılık verir. Bunun üzerine Daryl hadi giyin de seni havalimanına bırakayım der. Eve gelen Adam ablası Cheryl’e seslenir. Daha sonra Cheryl gelip Adam’a sarılır.  Cory ‘ye seslenen Cheryl Adam geldi der. Duştan çıkan Cory Cheryl ve Adam’ın yanına çıplak olarak gelir. Bunun üzerine Cheryl Cory ’ye çıplaksın ayrıca misafirimiz var deyince Cory o misafir değil ki aileden diyerek Adam’a sarılır. Daha sonra Cheryl ’de Adam’a sarılır ve Cory ‘ye üstünü giyin der.


Cheryl komsusu Bryan’a kardeşimin gelmesine çok mutlu oldum der. Bu arada Adam gelir ve Cheryl Adam’i Bryan ile tanıştırır. Daha sonra Bryan arkadaşı Brad ile konuşurken Cheryl ’in kardeşi geldi der Brad Bryan yaşı uygun mu diye sorunca Bryan yeterince uygun diye karşılık verir. Brad eli yüzü düzgün mü diye sorunca Bryan evet diye cevaplar. Daha sonra Bryan Brad’e paylaşacak mısın diye sorunca Brad önce hevesimi alayım diye cevaplar. Bryan ne yapmayı planlıyorsun onunla diye sorunca Brad’e Adam’a ne yapacağını uygulamalı olarak gösterir. Adam bahçeyi suladıktan sonra içeri geçer. Cheryl ve Cory’yi münasebetsiz bir zamanda yakalar. Cheryl Cory’yi üstünü örtmesi için uyarır. Bu arada Adam’da Cory ’in erkekliğinden gözünü alamaz ve daha sonra gider.


Duşa giren Adam Cory’yi düşünerek kendini tatmin etmeye başlar. Daryl’yi arayan Adam striptiz kulübüne gideceğini ve bu durumdan rahatsız olduğunu belirtir. Daha sonra Cory ile striptiz kulübüne giden Adam sıkılınca tuvalete gider. Orada pisuarda isini gören adamdan etkilenir ve adamla günaha girer. Ertesi aksam Adam Cory ‘ye beni sabah havalimanına götürür müsün diye sorar. Cory olur dedikten sonra Adam’a beklesene der. Cory Adam’a birkaç gündür gözlerini benim aletten alamıyorsun der. Adam Cory ’den özür diler. Bunun üzerine bende ablanda nonoş olduğunu biliyoruz dedikten erkekliğini Adam’a sergiler. İlk başta Adam istemez ama Cory daha öncede erkelerle beraber olduğunu söyleyince Adam eniştesi Cory ile beraber olur.  Ertesi gün Cory Daryl ile muhabbet edip duşa girer. Bu arada Cheryl telesekretere Cory ve ben seni özledik gelirken Daryl’yi de getir der ve film biter.


 

 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...