https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

30 Ocak 2023 Pazartesi

A Crime in Time

 

Filmimiz Örümcek Kadın helikopter içinde Jessica Drew Jeff ve Billy ile beraber gizli askeri üsse giderler. Jeff Örümcek Kadın’a doğru yolda olduğumuza emin miyiz Jessica burada kumdan başka bir şey yok der. Örümcek Kadın elindeki haritayı göstererek gizli üssün haritasına göre doğru yoldayız diye cevap verir. Billy heyecan içinde ordunun yeni gizli icadını görmek için sabırsızlanıyorum zaman makinesi harika der. Bunun üzerine Jeff eğer acele etmezsek bu özel röportajı kaçıracağız diye karşılık verir. Bu arada başka bir helikopter belirir. Helikopterin içinde adının Doktor T olduğunu öğrendiğimiz adam Justice Mecmuasındaki aptallar sayesinde ordunun gizli laboratuvarına gideceğim ve süper deham sayesinde zorlanmadan ordunun zaman makinesini çalacağım diyerek helikopteri takip eder.


Örümcek Kadın Jeff’e inecekleri helikopter pistini gösterir. İndiklerinde Billy Örümcek Kadın’a burası olamaz Jessica teyze etrafta hiçbir şey yok der. Bunun üzerine Örümcek Kadın bana güven Billy diye karşılık verir. Daha sonra Billy, Jeff ve Örümcek Kadın bir çeşit yeraltı asansörü gizli tesise götürür. Daha sonra askerler buraya giriş yasak deyince Profesör Michaels askere rahat ol asker izinleri var der. Profesör Michaels Örümcek Kadın ve diğerlerine lütfen bu vagonlara binin sizi direk zaman laboratuvarına götürecek der ve üçlü vagonlara biner. Bu arada Dr T’de olan biteni saklanarak izler. Herkes gittikten sonra Doktor T saklandığı yerden çıkar. Askerler kendini tanıt deyince Doktor T memnuniyetle bendeniz kötü bir nama sahip Doktor T bu da başarılı icatlarımdan biri diyerek tabancasından çıkan şualarla iki askeri cam kafeslere hapsedip zaman laboratuvarına doğru yola koyulur.

Billy zaman makinesi görünce ne kadar olağanüstü bir zaman makinesi binebilir miyim diye sorar. Kadın olan Profesör Nagata maalesef mümkün değil daha önce insanlar üzerinde denenmedi diye cevap verir. Daha sonra Profesör Nagata tanıtım gösterisini seyredilirsiniz der. Profesör Michaels Örümcek Kadın ve arkadaşlarına bilgisayarlı takip cihazımız sayesinde zaman makinesinin geçmiş veya geleceğe gittiğini takip edebiliriz der. Örümcek Kadın inanılmaz birkaç saniye içerisinde zaman makinesi milyonlarca yıl geçmişe gitti der. Profesör Michaels Örümcek Kadın’a bu doğru Bayan Drew şimdi birkaç saniye içerisinde zaman makinesini geri getireceğim der. Zaman makinesi geri geldikten sonra Profesör Nagata zaman makinesi insanlığa büyük faydalar sağlayacak der. Bu arada Doktor T kendi kendine ben ide Dünya’nın en güçlü kişisi yapma potansiyeli sağlayacak der.


Doktor T kablolarla oynanıp sahte bir alarm yaratır. Profesör Michaels birisi içeri girmiş der. Bunun üzerine Örümcek Kadın sıradan bir röportaj harika bir hikâyeye dönüşüyor diyerek koşmaya başlar.  Daha snra duran Örümcek Kadın örümcek hisleri sayesinde Doktor T’in amacını anlar. Doktor T şu aptallar ayakaltından çekildiğine göre zaman makinesi benim kullanıma kaldı ve saniyeler içinde bu cihazı çalacağım der. Örümcek Kadın Doktor T’ye bu sefer değil diye karşılık verir. Bunun üzerine Doktor T aletindeki şuayı şıkarak tıpkı askerler gibi Örümcek Kadın’ı da cam kafes içinde hapseder. Örümcek Kadın Doktor bu örümcek hapsedilmez diyerek şuasını kaynak gibi kullanarak cam kafesten çıkar. Daha ağ sonra ağını atan Örümcek Kadın Doktor T’in kaçmasıyla başarısız olur. Sesler duyan Örümcek Kadın hemen gidip Jessica Drew suretine bürünür. Profesör Michaels burada ne oldu diye sorunca Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın merak etmeyin zaman makinesi güvende diye karşılık verir. Profesör Michaels yanlış Bayan Drew endişelenecek çok şey var makineyi çalamadı ama onun yapım planlarını çaldı diye karşılık verir. Profesör Nagata’da yanlış ellerde o planlar ölümcül olabilir der. Örümcek Kadın içinden bunu göreceğiz dedikten Jeff’e hadi dergi binasına gidip bu hikâyeyi yazalım der.

Doktor kendi zaman makinesini yaptıktan sonra artık geçmişin ve geleceğin zenginlikleri benim olacak diye böbürlenir. Daha sonra sonra 1856 senesinde Minnesota eyaletine giden Doktor T Jesse James’in altının çalar.  Bu arada Örümcek Kadın Jessica Drew suretindeyken Jeff ve Billy ile son yaptıkları haber hakkında konuşurken Örümcek Kadın hisleri sayesinde Doktor T’in zaman yolculuğu yaptığını anlar. Örümcek Kadın içinden Doktor T’in zamanı karıştırması felakete yol açabilir der. Örümcek Kadın Billy ve Jeff’e şu zaman makinesi hikâyesine farklı bir açıdan yaklaşacağım sizde fotoğrafları tamamlayın bende araştırma yapacağım der. Örümcek Kadın içinden bende örümcek hafiyeliği yapacağım diyerek gider. Gizli devlet laboratuvarına giden Örümcek Kadın Profesör Michaels ve Profesör Nagata’ya Doktor T’yi durdurmalıyız yoksa geçmiş ve gelecek Doktor T’in insafına kalacak der. Profesör Nagata zaman makinesi daha önce insanlar üzerinde denemedi eğer Doktor T zamanda yolculuğunun neye mal olacağını bilemeyiz der.  Bunun üzerine Örümcek Kadın yapılacak tek şey var bu zaman makinesini kullanıp Doktor T’in peşine düşeceğim der. Profesör Nagata olamaz Örümcek Kadın zaman makinesi daha önce insanlar üzerinde denenmedi çok tehlikeli diye karşı çıkınca Örümcek Kadın merak etmeyin normal bir insan diyerek zaman makinesini çalıştırır.

Üç bin yılına giden Doktor T bir grup mahlûkatın kubbe altındaki şehri ablukaya aldığına şahit olur ve üç bin senesinde bunlar olacak der. Bu arada Doktor T’in gelişin gören mahlûkatlar Doktor T’yi bir çeşit ilah sanırlar.  Bu durumu fark eden Doktor T kıllı mahlûkatları kandırıp yirminci yüzyılı fethedelim der ve mahlûkat Doktor T’in teklifini kabul ederler. Bu arada orijinal zaman makinesi ile Doktor T’in izini süren Örümcek Kadın Doktor T’yi bulur. Kıllı mahlûklardan biri Örümcek Kadın görür ve Doktor T’ye haber verir. Bunun üzerine Doktor T Örümcek Kadın düşman deyince mahlûkatlar saldırır Örümcek Kadın mücadele eder ama mahlûkatlar üstün gelir ve yakalanır. Doktor T Örümcek Kadını zaman makinesine bağladıktan sonra Örümcek Kadın’a sen var olmayacaksın diyerek zamanın başlangıcına yollar. Bu arada olayı izleyen Profesör Nagata Örümcek Kadın’a yardım etmeliyiz evrenin kuruluşu olan büyük patlamaya gidiyor deyince Profesör Michaels bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok Örümcek Kadın kendi kendine kurtulmalı der.


Doktor T mahlûklara yirminci yüzyılla gidiyoruz diyerek zaman makinesini çalıştırır. Bu arada Örümcek Kadın evren üzerime kapanıyor dedikten sonra şuası ile ipleri koparttıktan sonra yirminci yüzyıla döner. Doktor kullandığı terk edilmiş depoya dönen Örümcek Kadın Billy ve Jeff yokluğumu fark edip polis çağırmadan binaya dönmeliyim der. Binaya Jessica Drew sureti ile gelen Örümcek Kadın nasıl gidiyor deyince Billy haberin yok mu Jesica teyze Washington birtakım kıllı mahlûklar tarafından saldırıya uğramış der. Jeff Örümcek Kadın ve Billy’ye hemen helikoptere gidip bu hikâyeyi yazalım der. Örümcek Kadın şaşkınlık içerisinde Billy ve Jeff ile gider.  Doktor T ve mahlûkatlar Beyaz Saray’ı kuşatırken Jessica Drew Jeff’e ülkem tehdit altındaysa vatandaşlık görevimi yerime getireceğim der. Örümcek Kadın ve arkadaşları yere indikleri an mahlûklar tarafından rehin alınır. Bu arada saldırırlar neticesinde Washington anıtı devrilince Örümcek Kadın sizden bunu sakladığım için üzgünüm der. Jeff ne için üzgünsün deyince Örümcek Kadın bunun için diyerek Jessica Drew suretinden çıkıp Örümcek Kadın kimliğini girer. Ağıyla Washington anıtını sağlamlaştıran Örümcek Kadın mahlûkların kendisini takip eder. Daha sonra Doktor T’in deposuna giren mahlûklar ağa sarılıp geleceğe geri gönderilirler.


Doktor T gizlice zaman makinesine binerken Örümcek Kadın sonda zaman makinesine biner. Kısa boğuşma sonrası Örümcek Kadın zaman makinesini on birinci yüzyıla götürür ve Doktor T’ye zırh giydirip örümcek şuasını kullanıp şövalye zırhına kaynak yapıp hareketsiz hale getirip günümüze götürdükten sonra hapse atar. Daha sonra Billy’in ve Jeff’in yanına gelen Örümcek Kadın size buna yapmaktan nefret ediyordum ama kimse Örümcek Kadın’ın kimliğini bilmeli şimdi sizi her şeyin başladığı ana yirmi dört saat öncesine götüreceğim der. Yirmi dört saat öncesine döndüğümüzde Örümcek Kadın Billy ve Jeff’e bu zaman makinesi hikâyesinden mühim bir şey çıkmayacak polis balosuna gidelim der. Helikopter yolunu değiştirince Doktor T’in planları bozulur ve film biter.


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...