https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

7 Eylül 2019 Cumartesi

Devil's Prey



Filmimiz bir grup kişinin kapalı bir mekânda ayin tertiplemesiyle başlar. Tarikat lideri altın bir kadehe doldurulmuş kanı içerken cübbeli korkunç bir maske takmış bir kişide elleri kolu bağlı yarı çıplak bir kadına sıcak bıçak ile işkence ettikten sonra öldürür. Daha sonra Eric isimli adam gece kulübünün karşısında bekleyen Dave isimli sahsa Susan hangi cehennemde kaldı diye sorar. Dave Eric’e sakin ol dostum birazdan gelir deyince Eric gidip avını yakalayıp dışarı çekecek o kadar karşılık verir. Eric Susan için basına buyruk birisi der. Bunun üzerine Eric ’in arkadaşlarından Joe başına buyruk bir satıcı ilk kez duyuyorum deyince Samantha gülerek Joe’ya biraz daha bağır istersen diye karşılık verince herkes gülmeye başlar. Daha sonra dört arkadaşın yanına biri kadın iki gelir ve bir parti davetiyesi verir.  Davetiyeyi okuyan Eric partini çok iyi iş imkânı olduğunu söyler ama Dave temkinli davranmakta yarar var der. Gece kulübünden çıkan Susan geceyi erken bitirmeliyim hala kira ödemem var der. Bunun Eric bira hayatını yaşa deyip Susan’ı ikna ettikten sonra diğerleri ile birlikte yola koyulur.


Dave, Eric, Joe, Samantha ve Susan uzun süre araba ile dolandıktan sonra broşürde yazılı olan parti mekanına Dave hariç girerler. Diğerleri ortama çabucak karışırken Eric partidekilere uyuşturucu haplar satmaya başlar. Bu arada Samantha Susan’a Eric ’in bir geleceği olmadığını söyleyip seninle takılmak istiyorum deyince Susan Samantha ’ya Dave ’in Stanford işi olursa onunla gideceğim der. Samantha ve Susan içki içmek için bara gidince adı Buddy olan kovboy kıyafetli bir kişi yanlarına yaklaşır. Buddy Susan ve Samantha ‘ya ne istersiniz diye sorunca iki genç kadın votka isteriz diye cevap verirler.  Samantha Buddy ’ye bu mekân senin mi sorar. Bunun üzerine Buddy burası benim değil bir arkadaşın mekânı bir günlüğüne ödünç aldım diye cevap verir.  Bu arada satış yapan Eric Joe’ya şuradaki üç kişiye mal satmayı denedim kabul etmediler ama hepsi boş bakıyorlar. der. Bunun üzerine Joe ortama akmak istediğini belirtince Eric Joe’ya haplardan verip işine bakar. Buddy iki kadına içki servisi yaparken kızlar iyi vakit geçirmek ister misiniz diye sorar. Susan uyuşturucu almadan da iyi vakit geçirebilirim diyerek Samantha ve Buddy ’in yanından ayrılır.

Kendisini kaybeden Samantha yabancı erkeklerle kışkırtıcı danslar ederken Buddy yanındaki elemanlara Susan ve Samantha’yı göstererek iki kişi bulduk der. Susan Dave ile dans ederken yanlışlıkla omuz atar. Dans eden şahıs Dave’e dikkat etsene der. Dans eden eleman Dave’e arkadaşın torbacılık yapıyor ne ayaksınız deyip Dave ile itişir. Daha sonra dans eleman Dave ’in suratına yumruklar. Bu arada olaya müdahil olan Buddy Susan ve arkadaşlarını burada bela istemiyorum diyerek partiden kovar. Eric başka bir adamla yiyişen Samantha’yı zorla götürürken Samantha Eric’e etrafta yoktun canım eğlenmek istedi ne var diye karşılık verir. Bu arada Buddy yanındaki elemanlarla bu sizin için kendinizi kanıtlama fırsatı der. Eric arabaya bindikten sonra Samantha’ ya ben para kazanırken sen önüne gelenle düzüşemezsin derken Dave ‘in sürdüğü araba otoyolda bulunan üstü başı kan içinde olan genç kadına çarpar. Arabadan çıkan Dave çarptıkları kadının tıbbi yardıma ihtiyacı var dedikten sonra Eric ’ten cep telefonu ister. Eric Dave’e sakın polisi arama diyerek cep telefonunu Dave’e verir ama telefondan sinyal gelmez. Bunun üzerine Susan kadını arabaya koyup hastaneye bırakalım dedikten sonra adı Pam olan kadını arabaya bindirir.


Susan yaralı Pam’i tutarken Dave’e bir polis arabası bulmalıyız deyince lafa karışan Eric polis olmaz iki senelik infazım var en son istediğim bilerek polise gitmektir diye karşılık verir. Bunun üzerine Susan Eric’e kanunla olan sorunun için üzgünüm ama yardım bulmalıyız deyip Pam’e adını sorar. Pam adını söyledikten sonra kamyonet Susan ve arkadaşlarının bulunduğu arabaya saldırırlar. Uzun süren bir kovalamacadan sonra kamyonettekiler Susan ve diğerlerin bulunduğu aracı şarampole yuvarlarlar. Ufak yaralanmalar hariç herkes iyidir. Daha sonra Dave yola çıkıp yardım aramalıyız deyince Pam bizi gözetliyorlar diye karşılık verir. Bu arada kamyonetin içinden bir grup cübbeli adam çıkıp düşürdükleri arabayı gözetlerler.  Bu arada sinirleri bozulan Eric panik içinde Pam’e saldırıp bunların hepsi senin hatan kaltak der. Dave cebinden avcı bıçağı çıkarır ama Susan Dave’e indir o bıçağı onları alt edemezsin dedikten sonra cübbeli şahıslar kamyonetlerine atlayıp giderler. Eric kaçmaya çalışır ama Dave Eric’e akıllı davranmalıyız diyerek engeller. Daha sonra Dave diğerlerine neler hızlı ve gizli bir şekilde öğrenmeliyiz deyince Joe erketeye yatmayı iyi soygunculuktan sabıkam var dedikten sonra arabadan çıkıp etrafı kolaçan eder ve etrafın temiz olduğunu belirtir.

Eric ’in yanına gelen Joe bacağım beni öldürüyor adamım deyince Eric Joe’ya hadi canım eczane kapandı diyerek Joe’yu tersler. Dave, Eric, Joe, Pam, Samantha ve Susan, otoyola çıkmak için yürürken arkalarından bir araç sesi duyulur. Joe umarım bir ambulans diyerek araca doğru koşar ama araç tarikatın kullandığı kamyonettir ve Joe’ya çarpıp Joe’yu kamyonettin içine soktuktan sonra diğerlerini aramak için kamyonetten inerler. Dave tarikat üyelerinden kaçarken diğerlerine hemen otoyola çıkmalıyız der. Pam korkuyla Dave ’in fikrine karşı çıkınca lafa karışan Susan Pam’e bizde korkuyoruz diyerek Pam’i sakinleştirir. Daha sonra Susan Pam’e peşindekiler kim diye sorunca Pam Gölgeler beni kurban etmek istiyorlar diye cevap verir. Bunun üzerine Eric lanet kaltak yüzünden düştüğümüz duruma bak dedikten sonra Samantha ’da Pam’e babamın avukatı seni mahvedecek der. Beş kişi ilerlerken tarikat üyelerinin saldırısına uğrarlar. Dave saldırganlardan bir tanesi etkisiz hale getirir. Bu arada Pam’ de diğer tarikat üyesini sopayla vurarak etkisiz hale getirir. Tarikat üyesi beşliye ahmaklar buradan kaçamayacaksınız dedikten sonra Pam tarikat üyesine sopayla vurarak öldürür. Daha sonra beşli bir kulübeye sığınırlar.

beşli kulübede sığınırken Eric ve Samantha başlarına gelenlerin sorumlusu olduğunu düşündükleri Pam’i suçlamaya başlarlar. Dave Samantha ve Eric’e bu olaylar partideyken başladı dedikten sonra lafa karışan Susan yeter artık kader veya beklenmedik şekilde gelişen bunu kabullenmemiz gerekiyor deyince Eric bunu kabullenmem gerekmiyor diye karşılık verir. bu arada ölmüş tarikat üyesinin maskesini açan diğer tarikat üyesi kendi maskesini açar ve tarikat üyesinin Buddy olduğunu öğreniriz. Buddy diğer tarikat mensuplarına bulun onları diye emir verir. Kulübede Pam bir ayinde kurban edilirken son anda kaçtığı söyledikten sonra tarikat üyeleri kulübeye saldırırlar. Kulübeden kurtulan beşli tarikat üyelerinden bir tanesini etkisiz hale getirdikten sonra maskesini açarlar ve tarikat üyelerinden biri parti elemanlarından biri çıkar. Bu arada Buddy baygın tarikat üyesini telsizle arar. Susan baygın tarikat üyesi gibi Buddy ile konuşur ama Buddy Susan’ın numarasını anlar. Bu arada tarikat üyeleri bilinmeyen bir mekânda Joe’yu işkence ederek öldürür.

beşli dereden gelerek bir kiliseye varırlar. susan pedere peder bey polisle konuşmamız gerek deyince peder ben peder değil papazım ayrıca Hoover Point kasabasında polis bulunmaz yalnızca şerif vardır. daha sonra Susan’ın üzerindeki cübbeyi fark eden Papaz Seth Susan’a bana şu cübbeden bahseder misiniz diye sorar. susan cübbeyi kaçmak için çaldığını söyler. Bunun üzerine Papaz Seth kaçmak mı deyince beşli tarikat üyeleri tarafından saldırıya uğradıklarını söyler. Papaz Seth ormanda dolanan o sapkınların saldırısına mı uğradığınız der. Bunun üzerine Eric başından geçenleri küfürlü anlatmaya başlayınca Dave tarafından susturulur. Papaz Seth Eric’e mühim değil bazı durumlar bazı kelimelerin doğmasını sebep olur ve sizde cehennemden çıkmış gibisiniz o sapkınlar geçen ay kiliseye keçi kanları ile saldırmıştı der. Daha sonra Papaz Seth gelin sizle şerifin yanına gidelim muhtemelen kahvaltısını yapıyordur der. Beşli şerifin takıldığı lokantaya giderken Samantha Pam ile buzları eritmeye çalışır. bu arada Eric’te Susan’a ifadesini biraz değiştirmesini ister.


lokantaya varan Papaz gençlere kahvaltı verilmesini istedikten sonra Susan Şerif Tim’den  resmi bir tutanak tutulmasını ister. Şerif rozetini gösterip bu resmi bir tutanak der. Susan Şerif Tim’e saldırıya uğradık arabamız şarampole yuvarlandı dedikten sonra Pam’ de bir kişiyi öldürmüş olabilirim der.  Bunun üzerine Şerif Tim cinayet mi deyince Dave meşru müdafaaydı sanırım birkaç kişiyi de yaralamış olabiliriz dedikten sonra Şerif Tim hüviyetlerinizi alıyorum der. Bunun üzerine Samantha hüviyetlerimiz arabada kaldı deyince Şerif Tim hüviyetiniz yok ayrıca cinayet işlediğinizi mi söylüyorsunuz dedikten sonra beşliyi gözaltına alır. Daha sonra Samantha ve Eric hariç herkes olay yerine gider. Samantha Papaz Seth ve Şerif Tim’in tarikatçılar hakkında tartıştığını görünce lokanta sahibi Grace Samantha ’ya merak etme hep böyleler der. Daha sonra Şerif Tim olay yerine varınca Dave, Pam ve Susan’a Eric’i arkadaşınızın uyuşturucu satıcılığından tutuklama emri varmış bence sizler iyi vakit geçirmek istediniz ama olayları kontrol edemediniz der. Bunun üzerine Dave Şerif Tim yerdeki lastik izlerini ve cam kırıklarını gösterir ama Dave’e inanmaz. Susan Joe’mun gözlüğünü ve kan izlerini bulur ve olayın gerçek olduğunu kanıtlar.

Lokantada aileleri hakkında konuşan Samantha ve Eric daha kişiler olmaya söz verdikten sonra Eric namuslu bir yaşama döneceğini söyleyip şartlı tahliye memuru ile konuşmak amacıyla telefon bulmaya çıkar. Telefon kulübesi bulan Tim telefon kablosunun kopartıldığını fark eder.  Bu arada tuvalete giden Samantha aynada kaçabilirsin ama saklanamazsın yazısını görür ve korku içinde tuvaletten çıkar ama Grace kafasına tavayla vurur ve Grace ’in de tarikat üyesi olduğunu anlarız. Lokantaya geri dönen Eric Samantha’ın Grace tarafından pikaba konulduğuna şahit olur. Aynı esnada Dave Şerif Tim’e yaşadıklarının gerçek olduğunu anlatmaya çalışırken Şerif Tim üçlüye güzel bir akşam geçirmek istiyordunuz ama malı fazla kaçırdınız hayaller kurdunuz ve masum birini şeytan diye diye öldürdünüz der. Susan kendileri şarampole atan kamyoneti fark edip Susan Şerif Tim’e bizi öldürmeye kalkan kamyonet dedikten sonra Şerif Tim kamyonetin yanına gider. Kamyonetten Papaz Seth çıkar ve Şerif Tim Papaz Seth’e bu Seth’e bu gençler ne hikâyeler anlatılar bilemezsin dedikten Şerif Tim’i alnından vurarak öldürür. Bu arada Pam’ de Dave’i etkisiz hale getirir ve Pam ’in hem tarikat üyesi hem de Papaz Seth ’in sevgilisi olduğunu anlarız. Susan kaçmaya başlar Papaz Seth adanı Buddy ’ye o kaltağı bulun emri verir.

Buddy kovaladığı Susan’a fahişe oyunlarını bana oynayamazsın Susan kaçabilirsin ama saklanamazsın diyerek Susan’ın peşinden koşar ama Susan izini kaybettir. Daha sonra Gölgeler tarikatının gizli mekânında Samantha bağlı dururken Buddy tarikat lideri Seth’e tadına bakabilir miyim diye sorar. Papaz Seth Buddy ’ye tabi önden buyur der. Bunun üzerine Buddy Samantha’ın karnını kesip kanını zevkle içerken işi abartınca Papaz Seth Buddy ‘ye bu kadar kâfi Buddy der. Buddy gittikten sonra Papaz Seth Samantha ’ya Buddy ’in kusuruna bakma aslında paylaşımcıdır ama açgözlü davranabiliyor sende açgözlüsün fahişelik yaparak istediğini elde ettin ama bugün verici olacaksın senden besleneceğiz der. Bu arada kasabaya Dönen Susan Eric Susan’a lokanta çalışanlarının Samantha’yı kaçırdıklarını muhtemelen öldürdüklerini söyler. Bunun üzerine Susan’da Pam ve Papaz Seth ’in de işin içinde olduğunu söyler. Daha sonra Susan birilerini aramalıyız deyince Eric imkânsız telefon kablolarını koparmışlar der. Bunun üzerine Susan Eric’e o zaman bir araç bulalım dedikten sonra iki arkadaş soluğu lokantanın karşısında bulunan oto tamircisinde alırlar. Susan tamirciye araba kiralayabilir miyiz deyince tamirci arabanıza ne oldu diye sorunca Eric arabamız yok diye cevap verir. Bunun üzerine tamirci Susan ve Eric’e Hoover Point’te olabilmek i ya buralı olacaksın veya araba ile geleceksin diyerek Susan ve Eric’e saldırır. Eric krikoyla kaldırılmış arabanın altına girip kaçar. Tamirci Eric’in peşinden arabanın altından geçer. Susan krikoyu itince tamirci arabanın altında kalarak can verir.

susan ve Eric Samantha’ın kaçırıldığı pikabı fark edince aceleyle saklanırlar. Susan saklanırken Eric’e bunlar Dave Samantha’ın nerede tutulduklarını biliyorlar onları bulduğumuzda yardım çağırabiliriz yardımcı olacak mısın diye sorar. bunun üzerine Eric korkudan ölmek üzereyim ama şerefsiz değilim diye karşılık verir. Bunun üzerine pikabın römorkundaki muşambaların altına saklanırlar. Bu arada Buddy Grace ‘e Seth vaat ettiklerini yerine getirebilecek mi deyince Grace Buddy ’ye kendini bize adadın hakikat bu başka bir kaygın olmasın der. Bunun üzerine Buddy Curtis ile konuşayım dedikten sonra Curtis ’in ezilmiş cesedi ile karşılaşır ve Grace’i çağırır. Grace bunu o lanet olası çocuklar yapmıştır der. Bu arada Set kendi işleriyle uğraşan Elias’ in yanına gider ve Elias’a benim sadık bir müridimsin deyince Elias Seth’e elimden geleni yapıyorum diye verir. Daha sonra Seth ’in yanına gelen Pam kız hazır mı deyince Seth bugün büyük her şey eksiksiz olmalı diye cevap verir.  Buddy ve Grace bilmeden yanlarında Eric ve Susan’ı da getirirler. Pikaptan çıkan gizlice mekâna girmeye çalışırlarken Elias Eric’in sırtına balta geçirir ve Eric yığılırken diğer bir tarikat üyesi de Susan’ı bayıltır.

Ayin yapılacak mekânda Samantha ’ya bakan Pam Seth’e bu kaltak saf değil deyince Seth ne yapmamız gerekiyor diye sorar. Pam Seth’e öldürelim gitsin dedikten sonra elindeki bıçakla Samantha’yı yavaşça açı çektirerek öldürür. Bu arada geçiş anılar alemine giriş yapan Susan ayılır ve Pam ile karşılaşır Susan Pam’e neredeyim diye sorunca Pam öleceğin yerdesin der. Susan korku neden yapıyorsun diye sorunca Pam Susan’a kapa şu lanet çeneni çünkü efendim böyle buyurdu diye cevap verir. Daha sonra Susan’ın mücadelecisin ama kaybettin zina ve uyuşturucu partisine ayak bastığın anda kaybettin oraları beni avlanma saham der. Daha sonra Seth Susan’a Samantha’ın cesedini gösterip   bunun üzerine Susan Pam’e sana yardım ettim neden bunu yapıyorsun deyince Pam acı umurumda değil yalnızca benden istediklerini yaptım dedikten sonra sana işkence yapacağım ve öldürmem için yalvaracaksın der. Daha sonra Seth ve Pam ayin hazırlıkları için Susan’ın yanından giderler.

Tarikat lideri Seth tarikatın baş rahibesi olan Pam ayine başlarlar. Seth müritlerine Lucifer karanlık Lord bizler güce tapan kulların sana safların yoldan çıkmışların kanını sunacağız derken ayin yapılan mekânın dışında Eric zorlukla kendisi sürükleyerek pikaba binmeye muvaffak olur. bu arada Seth Lucifer karanlık Lord sunduklarımızla bize sonsuz yaşamı ve gücü ihsan eyle  sonra Eric zorlukla ayin yapılan mekan girer. Karmaşadan yararlanan Susan hem kendisi hem de Dave’i kurtarır. Dave birkaç tarikat üyesini etkisiz hale getirirken Susan’da kendisine saldıran Pam’i öldürür. Bu arada Eric pikabı patlatarak hem kendisini feda eder hem de ayin mekânını patlatır. Patlamadan kurtulan Dave ve Susan tarikatın kamyonetine binerler. Dave kamyoneti çalıştırırken yüzü gözü yanık içinde olan Seth Dave’i kamyonetten çekip çıkardıktan sonra Dave’i boğazlamaya başlar. Bu arada kamyoneti çalıştıran Susan Seth’e çarpar. Çarpmanın etkisi ile kazığa saplanan Seth can verir. Altı ay sonra Dave işe gidince Susan katıldıkları partinin broşürünü bulur ve Seth arkasında smokinli bir şekilde belirip merhaba Susan der ve film biter

.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...