https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

7 Eylül 2019 Cumartesi

Bang, I Want You!



Filmimiz Katie isimli genç bir kadının bisikletle yoluna giderken iki kişinin saldırısına uğramasıyla başlar. saldırganların elinden kurtulan Katie Luisa adlı bir kadını arar. Katie Luisa’ ya çok önemli bilgileri olduğunu yüz yüze konuşmak istediğini söyler. Daha sonra otel lobisinde Luisa buluşan Katie Luisa’ ya sizi aramamım nedeni soruşturmanızı takip etmemdir şahit aradığınızı biliyorum bir şeyler yapmalıyım ama korkuyorum der.  Bunun üzerine Luisa Katie ’ye lütfen sakin olun isminizi açıklamayacağım der. Katie çok korkuyorum deyince Luisa Katie ‘ye baştan anlat der. Katie işten çıkarıldıktan sonra müşkül bir durumda kaldığını o durumdayken yeni tanıştığı kişilerden borç alma gafletinde bulunduğunu söyledikten sonra lobiye yaşlı bir adam girer. Adamın girdiğine gören Katie hızla lobiden çıkar. Luisa Katie ’in peşinden giderken yaşlı adam Luisa’ın kolunu kavrar ve bırakın gitsin o dertten başka bir şey değil deyince Luisa adama şerefsiz deyip gider Roberto sevgilisi Mashuka ’ya seni arkadaşlarımla ne zaman tanıştıracağım deyince Mashuka Roberto ’ya daha sırası gelmedi diye karşılık verir. Daha sonra Mashuka yukarı çıkıp hazırlanacağım deyince Roberto Mashuka ‘ya seni yukarda beklerim der. Roberto Mashuka’yı beklerken Mashuka Roberto’yu yukarı çağırır. Mashuka duş alırken yanına gelen Roberto Mashuka ‘ya sırtını keseleyim mi dedikten sonra Mashuka ve Roberto duşta günah dolu anlar geçirir


Luisa çalıştığı işyerine giderken patronu Gianluca ile karşılaşır. Gianluca Luisa ‘ya nasılsın diye sorar. Luisa fena diye cevap verince Gianluca Luisa ’ya Katie Coppolo senden yardım istemiş dikkatli ol bu meseleyi polise bırak der. Bunun üzerine Luisa ben herkesi alt ettim ayrıca halkın finans şirketleri hakkındaki gerçeği öğrenmeleri gerek diye karşılık verir. Gianluca Luisa ‘ya bak sana her zaman destek olmaya çalıştım ama seni kısıtlamam gerekiyor deyince Luisa sert bir tonda Gianluca ’ya araştırmamı engellemek mi istiyorsun diye sorar. Gianluca Luisa ’Ya sakin ol demek istediğim eşkıya ile polis uğrasın sende tatile çık rahatla diye cevap verir. Luisa tatil yapacak vaktim yok deyince Gianluca niye Peri Kızı Miranda ile meşgul olmuyorsun der. Luisa o falcı çok alakadarsın o kadın zengin kişileri kullanan bir sahtekâr diye karşılık verir. Gianluca Luisa ‘ya ister inan ister inanma belirlenemeyen bir alem var ve bu alem düşündürücü bir raddeye geliyor bu işi düşün der. Luisa peki senin hatırın için bu işe göz atacağım diyerek Gianluca’ın isteğini kabul eder. Bunun üzerine Gianluca Luisa ‘ya Carlo ile aran nasıl diye sorunca Luisa kötü birbirimize tahammülümüz kalmadı diye cevap verir.  Bunun üzerine Gianluca Luisa ‘ya yemeğe çıkalım mı diye sorunca Luisa daha sonra ne olacak diye sorar. Gianluca meçhul der. Luisa bana büyük bir borcun var deyip gazete binasına girince Gianluca kahkahayı patlatır.

Gazetede Mark, Kelly ve Roberto çıplak kadın fotoğraflarına bakarken Mark hepsi aynı bir özellikleri kalmadı aynı memeler, aynı gözler, aynı kalçalar der. Bunun üzerine Roberto Benim Mashuka’m ayrı der. Mark ne zaman sevgilini buraya getireceksin diye sorunca Roberto bu yılan inine mi hayatta olmaz diye karşılık verir. Daha sonra Roberto telefonda yazı işleri müdürü Pablo ile konuşur. Pablo Roberto ’ya Carlo nerede bir haftadır hikâyesini bekliyorum der. Roberto durumu Mark’a anlatınca Mark Kelly ’ye cazibine kullan da Pablo biraz sakinleşin der. Bunun üzerine Kelly dekoltesini ortaya çıkarıp Pablo’nun ofisine doğru gider. Bu arada otoparkta Luisa’ın yanına gelen Thomas isimli adam Luisa ’ya sizi gördüğümde şairin dediği gibi hayal kurup sizi düşünüyorum der. Luisa alaycı bir tavırla halbuki bende arabamı nereye park ettim onu düşünüyordum diye karşılık verir. Bunun üzerine Thomas falcı Miranda ’ya danışın deyince Luisa Thomas’a bir sorun mu diye sorun var diye sorunca Luisa ne o her şey yolunda mı diyerek Thomas’ı tersleyip yoluna devam eder.


Luisa’ın kocası Carlo bilardo oynarken iş yerinden aranır ama Carlo telefona cevap vermeyince tele sekreter devreye girer. İş yerinden Carlo’ya yazısını yetiştirilmesi istenir. Bu arada Luisa arabasını lastikleri inmiş bir şekilde bulur ve cep telefonuyla Thomas’tan yardım ister. Daha sonra gizemli bir şahıs Luisa’yı arayıp arabanın ön koltuğunda bulunan zarfı açmasını söyler. Zarfı açan Luisa çıplak kadın fotoğrafları görünce soluğu telefoncuda alır ve telefonunu hattını değiştirir.  Bu arada Pablo’nun odasına giren Kelly Pablo’ya kara para aklayıcıları hakkında yazdığı haberi verir. Pablo Kelly ’ye habere biraz fantezi kat deyince Kelly isterik bir tonla hakikati daha çok severim diye karşılık verir. Bunun üzerine Pablo Kelly ‘ye bir gösteriye gelmesini söyler. Evine dönen Luisa kocası Carlo ile karşılaşır. Luisa Carlo’ya yemek bir şey ister misin diye sorunca Carlo Luisa ’ya hayır teşekkürler der.  Bunun üzerine Luisa yatacağını söyler. Carlo yorgun musun diye sorunca Luisa yorgundan ziyade sıkıcı bir gündü diyerek odasına gider.

Luisa Roma sokaklarında dolanırken gazetede Mark Kelly ’ye dün gece nasıldı diye sorar. Kelly harikaydı Sereni sayesinde gerçeklik hakkında düşüncelerim değişti der. Bunun üzerine lafa karışan Roberto gerçekten mi deyince Kelly fantezilerin daha tahrik edici olduğunu gösterdi der. Konuşmasına devam eden Sereni ’in muazzam fantezileri var ayrıca Hindistan hakkında olağan üstü bilgileri var der. Bunun üzerine Roberto ile Mark Sereni ve Kelly’yi iş üstünde görmek istediklerini belirtirler. Falcı Miranda’ın evine giden evine giden Luisa’ın eli Miranda tarafından tutulur. Luisa şaşkınlıkla bu ne manaya geliyor ben buraya röportaj yapmaya geldim deyince Miranda Luisa ’ya rahatlamasını söyler. Miranda Luisa ‘ya rahatla kendini bana bırak der. Luisa bu oyunlar bana sökmez dedikten sonra Miranda Luisa ‘ya kocanla ayrılmak üzerinsin kartlar bunu gösteriyor der. der. Bunun üzerine Luisa Miranda ‘ya ne bugün ne de başka bir gün kartlara inanmadın der. Aynı günün Luisa rüyasında kimliği belirsiz bir kadınla soyunmalı bilardo oynadığını görür.


Kocası Carlo’nun yazılarını okuduktan sonra Miranda’yı arayan Luisa kocamın yazdığı hikâyeyi buldum lakin umduğum gibi çıkmadı der.  Miranda Luisa ’ya bu mesele kocan kadar senide alakadar ediyor şayet ileri gidersen kontrolü yitirirsin istersen vazgeçebilirsin der. Bunun üzerine Luisa Miranda ’ya kartlar ne diyor sorunca Miranda şu anda kartlarla alakadar değilim sen bana malumat gönder. der. Daha sonra Luisa Carlo’nun meçhul sarışın kadınla ilgili yazdığı fanteziyi okuyarak kendisini tatmin eder. Ertesi gün bir mağazaya giden Luisa tezgahtar kadından iç çamaşırları ister. Tezgahtar kadın Luisa ‘ya ne çeşit iç çamaşırı istediğini sorar. Luisa iç gıcıklayıcı iç çamaşırlar ister. Daha sonra Luisa tezgahtar kadından iç çamaşırları denemesini ister hatta üstüne para verebileceğine söyler. Bunun üzerine tezgahtar kadın beni ne sanıyorsunuz diyerek Luisa’ın teklifini geri çevirir. Bunun üzerine konuşmalara kulak misafiri olan mağaza müdürü tezgahtar kadından Luisa ‘ya yardımcı olmasını ister ve tezgahtar kadın Luisa’ın yanında soyunma kabininde iç çamaşırlarını dener.


Gianluca Luisa’ın evini arar telefona Carlo cevap verir ve Luisa’ın evde masaj salonuna gider. Masaj salonunda masörle karşılaşınca siz erkeksiniz deyince masör Luisa ‘ya doğuştan körüm ama ellerim sihirlidir. der. Bunun üzerine Luisa o zaman rahatlıkla soyunabilirim der. Masör Luisa’yı ovarken Luisa kadınların yanında soyunması seni tahrik ediyordur deyince kör aslında kadınları ben tahrik ediyorum diye karşılık verir. Luisa masöre işinin hakkını veriyorsun çok rahatlatın beni deyince kör masör isterseniz sizi daha da rahatlatabilirim diyerek elini Luisa’ın kadınlığına sokarak tatmin eder. Bu arada Carlo’nun fantezilerinde yer alan sarışın kadının evin hizmetçisi Sonya olduğunu öğreniriz. Sonya yöresel kıyafetini giydikten sonra memleketinde yapılan Pagan ayini anlatırken soyunmaya başlar. Daha sonra Carlo’nun yanına oturan Sonya Carlo tarafından okşanınca panikle salondan kaçar.  Bu arada Luisa ’da bir seks gösterisini seyreder

telefonda iş hakkında konuşmasını bitiren  Pablo heyecandan titreyen sekreteri Gloria’ın göğüslerini okşayarak Gloria’yı sakinleştirir. Daha sonra asansörden çıkarken Gloria Mark ile karşılaşır. Mark Gloria’ ya nereye böyle deyince patrona bir şeyler getirmeliyim diye karşılık verir. mark bu seferde ne işi sorunca Gloria söylemem sır diye cevap verir. bunun üzerine Mark kendine hiç bakmıyorsun dedikten sonra Gloria ile oynaşma başlar ama oynaşma çalışanlardan birinin herkes kendi dalgasında demesiyle  yarım kalır.  Bu arada Luisa arasındaki ilişkiyi keşfeder tezgahtar Anna’yı kullanarak gerçeği öğrenir. Daha sonra Miranda’ın mekânında her şeyin harika gittiğini söyler.  Miranda kartlardan geleceğini öğreneyim mi deyince Luisa kendin öğrensem daha iyi olur der. bu arada akşam yemeğine Mark ile akşam yemeğine Mark’ın önceki eşinin lezbiyen olduğunu öğrenince Mark’a bende eskiden lezbiyen ilişkilerde bulundum der.  Bunun üzerine Mark eski karısı ve yeni sevgilisi ile üçlü ilişkiye girerler. Ertesi gün asansörde üç erkekle günah dolu anlar yaşayan Luisa eve dönünce kocası sen fantezilerini yaşamadın ben ise yaşadım ne dersin fantezilerimize müşterek yaşayalım der. Daha sonra Luisa gazete binasında tanık olmaya karar Katie ’ye her konuda yardımcı olacağını söyler ve film biter.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...