https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

7 Eylül 2019 Cumartesi

Bedroom Eyes


Filmimiz Parker isimli cinayet masası dedektifinin ilginç bir olayı anlatmasıyla başlar. Willa ve Jake isimli iki kişinin sevişmesiyle başlar. Sabah olduğunda Willa Jake ile oynaşmak ister ama Jake isim var diyerek Willa’ın teklifini geri çevirip işe gitmek için hazırlanır. Daha sonra Willa evden çıkan Jake’e dikkatli ol der. Dışarı çıkan ortağı Parker’ın arabasına biner. Parker Jake’e uzon bir geceydi sanırım deyince Jake Parker’a bu konu hakkında konuşmak istemiyorum der. Parker ve Jake giderken Willa kıskanç gözlerle bakıp eve tekrar girer. Daha sonra saçını tarayıp hafif bir makyaj yapan Willa laptopunu açıp kamerasını ayarlar ve soyunarak internet üzerinde bir seks gösterisi sunar.


Cinayet mahalline gelen Parker ve Jake polis memuresi Kelly Jensen’a durum nasıl diye sorarlar. Jensen pek hoş değil diye cevap verdikten sonra iki cinayet masası dedektifi içeri girer. Kurbanın yanına giden Parker kurbanın otuzlarında lüks içinde yaşayan birisi olduğunu söyler. Konuşmasına devam eden Parker kurbanın göğsünde bir bıçak yarası olduğunu söyleyip bıçağın kurbanın yanında olduğunu söyler. Jake Parker’a bıçağın mutfak bıçağı olduğunu söyleyince Parker inceleme ekibine söyleyelim mutfaktaki bıçaklardan olabilir kontrol etsinler diye karşılık verir. Kurbanın alnında bulunan ruj lekesini fark eden Parker kurban öldürüldükten sonra alnına kırmızı ruj lekesi bırakılmış deyince Jake belki de önce ruj lekesi bırakıldı diye bırakıldı diye karşılık verir. Daha sonra oyuncak ayıya konulmuş gizli kamerayı fark eden Jake ortağı Parker’a kameradakiler cep telefonuna veya laptopa aktarılmış olabilir teknik servis ilgilenirler der.

Willa laptopunda kazandığı paralara bakarken hesabındaki meblağın düşük olması Willa’ın moralini bozar. Daha sonra Willa’ın annesinin kaldığı huzurevinden arama yapılır ve aylık ücretin ödemesi yapılması istenince Willa parayı ancak yarına ödeyebileceğini söyler. Willa para kazanma umuduyla yüksek miktarda para gönderen izleyicisi Michael’a oyun oynayalım mı diye sorar. Michael Willa ’ya yapamam işteyim der. Bunun üzerine Willa Michael’a sigara molasını ne dersin deyince Michael sigara kullanmıyorum diye karşılık verir. Willa Michael’a yeni iç çamaşırları deneyeceğim ne dersin diye sorar. Michael kulağa cezbedici geliyor ama işim başımdan aşkın dedikten sonra patronu Simone ’un seslenmesiyle laptopu kapatır ve Willa ’da morali bozuk olarak laptopu kapatmak zorunda kalır. 

Simone Michael’a kiminle konuşuyordun diye sorunca Michael kimseyle diye cevap verir.  Bunun üzerine Simone şirket hesaplarını araştırırken şirket hesabından üç defa iki yüz dolarlık hesap çekilmiş deyince Michael açıklayabilirim kişisel kartım kaybolmuştu bende açık artırma işindeyim parayı ödeme gününde geri öderim sözüm söz der. Bunun üzerinesin Michael’a kim o kız diye sorar. Michael Simone’a hangi kız diye sorunca Simone internette para ödediğin web kameralı kız diye cevaplar. Bunun üzerine Michael Simone’a internet üzerinde takıldığım bir kız diye karşılık verir. Sandalyesinden kalkan Simone şirket hesabından aldığın parayı iade edeceksin ve beni tatmin deyip kapıyı kilitler. Daha sonra Michael’ın masasına ellerini koyan Simone beni çok iyi tatmin etmelisin dedikten sonra Simone ve Michael şehvetli anlar yaşamaya başlarlar.


Otoparkta Willa’dan gelen seni bugün çok özledim sana büyük bir sürprizim var yazılı mesajı okur. Michael Willa ’ya ne gibi diye mesaj atar. Daha sonra Willa arabanın arka koltuğunda belirir ve Michael Willa ‘ya müşterilerinle kişisel olarak buluşmazdın deyince Willa Michael’a sen benim özel müşterimsin diye karşılık verir. Bunun üzerine Michael aklında ne var diye sorunca Willa sürpriz diyerek bıçağını Michael’ın göğsüne saplayarak öldürür. Michael’ın cesedini bulan Simone Dedektif Parker’a sabah Michael’ın cesedini bulduğunu söyler. Parker Simone’a en son Michael’ı ne zaman gördün diye sorunca dün sabah gördüm şirket hesabından bir internet gösteri kızına altı yüz dolar ödemişti benden ondan iyilik istedim diye karşılık verir. Bunun üzerine Simone’a seni akşam yemeğine mi çıkardı deyince Simone hayır kendimizi başka şekilde tatmin ettik bunu söylüyorum çünkü muhtemelen Michael’ın üzerinde DNA örneğim çıkacak der. Parker Simone’a Michael’ın internette konuştuğu kızı sorunca Simone Bedroom Eyes diye cevap verir. Bedroom Eyes lafını duyan Jake şaşkınlıkla nasıl der. Jake ’in yanına gelen Parker katil gene olay yeri kanıtları götürmüş izini örtmekte bayağı başarılı der.


Willa internet üzerinden polis memuru Conner ile konuşur James meslektaşı ve sevgilisi olan Kelly’yi üçlü ilişkiye ikna etmek istemektedir. Conner Willa ’ya Kelly ’in kadınlara bakmaktan hoşlandığını ama başka bir kadınla ilişkiye girmediğini söyler. Bunun üzerine Conner’a eğer deneme yapmazsan sürüşe çıkmazsın siz sevişin bende izleyici olayım dedikten Kelly ve Conner nezarethanede çılgınlar gibi yiyişirler. Daha sonra Willa’ın annesinin kaldığı bakımevinden Welma arar. Welma Willa ‘ya anneniz kriz geçirdi şimdi iyi ama sağlık durumu yüzünden bakımevimizde kalması selameti açısından özel bir hastanede kalması uygun olabilir lakin sağlık sigortası karşılamayabilir der. Willa bir süre düşündükten sonra Welma ’ya siz bana hastaneleri e posta adresime yollayın deyip telefonu kapatır. Daha sonra Willa Sugar Daddy lakaplı müşterisi vaktin var mı diye sorar. Willa Sugar Daddy ’ye şu anda meşgulüm diye cevap verir.  Bunun üzerine Sugar Daddy buluşalım mı diye sorunca Willa müşterimle buluşmam diye karşılık verir. Sugar Daddy saatine iki bin Dolar veririm deyince maddi sıkıntı çeken Willa derin düşüncelere dalar.

Duştan çıkan Willa Jake ’in hazırladığı mükellef kahvaltıya bakıp Jake’e bu kahvaltıyı hak edecek ne yaptım diye sorar.  Jake Willa ’ya bugün canım seninle kahvaltı yapıp vakit geçirmek istedi diye karşılık verir. Bunun üzerine Willa Jake’e mesleğimi beğenmiyorsun bu yüzden de şirinlik yaparak işimden vazgeçirmeye çalışıyorsun der.  Jake Willa ‘ya yaptığın iş sevgililerin ilişkisi için uygun değil ama şikâyetçi değilim zaten işin olmasaydı tanışamayacaktık diye karşılık verir. Willa Jake’e seni rahatsız eden bir şeyler var deyince Jake Willa ‘ya iki müşterisinin ismini söyler. Sinirlenen Willa Jake’ bilgisayarımı mı kurcaladın diye çıkışır. Bunun üzerine Jake bilgisayarı kurcalamadım diye karşılık verir. Willa peki bilgisayarıma girmediysen müşterilerimi nereden biliyorsun diye sorunca Jake iki müşterinde cinayette kurban gitti der. Willa korku içinde nasıl deyince mutfak tezgâhını bakan Jake Willa ’ya   bıçağın nerede diye sorunca Willa şimdi beni katillikle mi suçluyorsun deyince Jake yardıma ihtiyacın varsa söyle der. Bunun üzerine Willa öfkeyle Jake’i evden kovar. Jake arabada Willa’ın rujunu delil torbasına koyarken Willa ’da Sugar Daddy ’den gelen bir saat içinde otelde buluşalım mesajını okur.

Jake karakolda Willa hakkında araştırma yaparken Willa’ın babasının bıçaklanarak öldürüldüğünü öğrenir. Bu arada Jake ‘in yanına Parker düşüncelisin sorun nedir diye sorunca Jake Parker’a hani insanlar iblislerden kaçmazdı ya sanırım Willa’ın iblisini buldum Willa’ın babası Willa çocukken bir otel odasında öldürülmüş der. Bu arada telefonuna bakan Parker daha sonra konuşuruz diyerek Jake ‘in yanından ayrılır. Daha sonra Jake polis memuru Connor’dan Willa’ın rujunun iki maktulle uyuşup uyuşmadığını öğrenmek için laboratuvara göndermesini ister. Bu arada Sugar Daddy ile buluşan Willa Sugar Daddy ile konuşmaya başlar. Willa Sugar Daddy ’ye bunu yapmasak mı deyince Sugar Daddy bilmiyorum müşterilerinle hususi olarak buluşmuyorsun ayrıca hoşlanmadığın bir davranışta bulunmayacağım diye karşılık verir. Willa Sugar Daddy ‘ye neden ben diye sorunca Sugar gösterin hoşuma gidiyor ayrıca önceden tanıdığım birine benziyorsun diye karşılık verir. Willa Sugar Daddy ‘ye evli misin diye sorunca Sugar Daddy bir çoğumuz gibi evliyim ve bir kızım heyecan aramak internete girmiştim dedikten Willa ‘ya şimdi diz çök ve pantolonlumu indir der. Sugar Daddy ’in isteğini yerine getiren Willa daha sonra Sugar Daddy ile beraber olur. Sevişme bittikten sonra bir kadeh şarap içen kendinden geçen Willa Sugar Daddy ‘den babanı mutlu etseydin o da başka kadınlara gitmezdi derken içeri kimliği belirsiz bir şahıs gelip Sugar Daddy’yi öldürür.

Jake otel odasında bekleyen Parker’ın yanına gelir ve ipucu buldun sanırım deyince Parker Sugar Daddy lakaplı site kullanıcısı siteden biri buluşmuş diye karşılık verir. Jake Parker’a niye içeri girmedin deyince Parker Jake’e esprili bir dilde ortağımı bekledim diye cevap verir. Paker ve Jake otel odasına girdiklerinde Sugar Daddy ’in yatakta öldürülmüş Willa’ın da kendinden geçmiş elinde cinayet aletiyle görürler. Daha sorguya alınan Willa şaşkınlık ve korku duyguları içerisinde Sugar Daddy ‘in geçmişini ve babasının çok iyi bildiğini sonra Sugar Daddy ‘in kendisini uyuşturduğunu bilincini yitirirken kendisine tıpatıp benzeyen bir kadının içeri girdiğini gördüğünü söyler. Jake sorgu odasını tıklatınca Parker Jake’ in yanına gider. Jake sinirli bir şekilde arama emri mi çıkartın diye çıkışınca Parker Jake’e senin şüpheli ile ilişkin vardı der. Bunun üzerine Jake Parker’a seninle geleceğim der ve Parker Jake’ in gelmesine izin verir.



Willa’ın evine giren Parker ve Jake evin içinde gezinirken Jake mutfakta kendisine bir kadeh viski koyarken tezgâhtan bir bıçak eksildiğini fark eder. Bu arada Jake ’in yanına gelen Parker bu görmelisin deyince çıkar. Willa’ın çekmecesinden cinayetlerde kullanılan ruj çıkar. Jake Parker’a emin misin diye sorunca Parker adli tabiplikten onayladılar diye cevap verir. Bu arada DVD oynatıcının yanında duran DVD diskini fark eder. Diski DVD oynatıcısına takar ve Willa’ın sırttı kameraya dönük bir şekilde   bir adamla sevişip öldürdüğünü görür Parker Jake’e delili yok etme teklifi eder ama Jake bu fikre karşı çıkar. Bunun üzerine Parker Jake’e eğer bir katille aynı çatıda kaldığın öğrenilirse tüm meslek hayatın tehlikeye girer deyince Jake susmak zorunda kalır. Gece Willa’ın dizüstü bilgisayarını kontrol ederken Parker gelip kendini harap ettin dedikten sonra Parker ve Jake yakınlaşıp cinsel ilişkiye girer. Cinsel ilişki sonlanınca bir kez daha dizüstü bilgisayarı kontrol eden Jake video kayıtlarından asıl katilin Willa değil Parker olduğunu öğrenir. Bu arada Parker Jake ‘in kafasına çekiçle vurarak bayıltır kendini harap edeceğini söylemiştim der.

Nezarethanede tutulan Willa polis memuru Conner’dan telefonla konuşma hakkını kullanmak istediğini belirtir. Bunun üzerine Conner bu saatte telefon hakkı kullanılmaz ama yine de kimi arayacaksan ara ama çabuk ol der. Annesini araya Willa annesine seninle ilgileneceğim anne yakında geleceğim deyip telefonu kapatır. Conner Willa ’ya hayranınım deyip internette kullandığı lakabı söyleyip cinayetleri işlemediğine canı gönülden inandığı söyler. Willa Conner’a teşekkür ettikten sonra oturduğu masadaki bulunan çantanın içinde bulunan peruğu fark eder ve Conner’a bu kimin masası diye sorar. Conner Dedektif Parker’ın deyince Willa hemen çıkmalıyız der. En sonunda evine varan Willa Parker ile karşılaşır. Parker Willa ‘ya Jake ‘in bana ihtiyacı var seni gibi internet önünde orasını burasını açan aşüfteye değil dedikten sonra delillerle oynayıp Willa’yı suçlandığını itiraf eder. Bunun üzerine Willa Parker’a ama Jake senin katil olduğunu biliyor der.  Parker Willa ‘ya hayatta her şey istenildiği gibi gitmiyor dedikten sonra Jake’i öldürmek için hamle yapınca Willa Parker’a saldırır. Parker ve Willa kavga ederken Jake ’de kavgaya müdahil olur. Parker tam Jake’i öldürürken Willa Parker’ı etkisiz hale getirir ve film biter.


                                                                                                                                                                                                                                                            






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...