https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

3 Aralık 2021 Cuma

Indigo Delta

Filmimiz ormanda yalnızca sabahlıkla gezinen sarışın kadınla başlar. Sarışın kadın daha sonra nehirden çıkıp yanına gelen adamla birlikte olur. Daha sonra bunu Genevie isimli yazar kadının gördüğü bir rüya olduğunu anlarız. Ertesi gün Genevie imza gününde yanına yaklaşan Christy isimli kadınla konuşur. Christy Genevie’ye kitabın hayatımı değiştirdi der. Genevie ilgisiz bir şekilde öyle mi dedikten sonra Christy rahatsız edici bir tavırla Genevie’den imza ister. Genevie Christy’in kitabını imzaladıktan sonra menejeri Holly’yi çağırıp kafam çatlayacak gibi dedikten sonra Holly katılımcılara Bayan Dullard’in birkaç dakikalık işi çıktı birkaç dakika mola veriyoruz der. Holly Genevie’ye sorun ne Sophie durumlar iyi mi diye sorunca Genevie ne oldu Holly eskiden yazardım diye cevap verir. Holly Genevie’ye hâlâ yazarsın diye karşılık verince Genevie bezmiş bir halde Genevie Dullard işi artık beni boğmaya başladı der. Bunun üzerine Holly Genevie’ye Genevie Dullard sana sahilde lüks bir ev, son model spor arabalar ve kimsenin gitmediği yerlerde tatil yapma olanağı sağladı der. Genevie Holly’ye artık farklı şeyler denemek istiyorum misal Walter Charles ile röportaj yapmak gibi der. Holly şaşkın bir tavırla seri katile mi deyince Genevie bir düşün bir kadının bakış açısından seri katilin hikâyesi eşsiz bir şey olacak der. Holly Genevie’ye hayal gücün harika ama bu iş seni aşar ayrıca tutuklu bir seri katile röportaj yapmak aşırı zor der.

Genevia yeni kitabını yazmak için ucuz bir otelde oda tutar. Daha sonra Genevia imza gününde yaşadıklarını hayal ederek yatağa girer. Bu arada Christy arkasından yaklaşan bir adamla günah dolu anlar geçirdikten sonra Christy seviştiği tarafından boğazı sıkılarak öldürür.  Daha sonra bunun Genevia’in gördüğü bir kâbus olduğunu anlarız. Ertesi gün Genevia Walter Charles’in tutulduğu yüksek güvenlikli hapishaneye girer. Walter Genevia’ya otur benim hakkında kitap yazacakmışsın bende seni araştırdım der. Genevia öyle mi deyince Walter beni araştırma niyetindeysen bende seni araştırmam adil olan bu der. Walter Genevia’ya açıkça söyleyeyim edebiyat tarzın bana hitap etmiyor der. Bunun üzerine Genevia anlaşıldı dedikten sonra Walter’a favori yazarın kim diye sorar. Walter gülerek sırada ne var en sevdiğim rengi mi soracaksın diye sorar. Genevia Walter’a Sacremonte’de öldürdüğün iki genç kadından bahset o zaman der. Walter detaylara girmeyeceğim ama Nathaniel West’in kitaplarına her zaman hayranlık duydum ama ne yazık ki erken yaşta değeri bilinmeden öldü ilginç buldun mu belki de yazacağın kitap için rahatsız edici öğeler bulursun der. Genevia Walter’a o kadarda alıngan olma senin hakkında medyatik bir kitap yazmayacağım diye karşılık verir. Walter Genevia’ya benim hakkımda ne seni cezbetti diye sorunca Genevia yalnızca tarzımı değiştirmek istedim der. Walter romantizm hakkında epey bilgin var deyince Genevia yanımdaki kişi kadar bilgiliyim der. Walter Genevia’ya yanındaki kişi romantizm hakkında bir halt bildiği yok bu da seni uzman yapıyor diye karşılık verir. Bunun üzerine Genevia Walter’a kafamı mı karıştırmak istiyorsun yoksa beni kırmak mı istiyorsun diye sorunca Walter ikisi de diye cevap verir. Genevia kendinden emin bir şekilde işe yaramayacak deyince Walter Genevia’ya sende benim gibisin senin içinde de ortaya çıkmayı bekleyen bir delilik var der.


Gece telefonla Genevia’ya Holly Genevia’ya deliler ülkesinden ne haberlerin var diye arar.  Genevia Walter’i kast ederek ilginç biri deyince Holly tabi öyle tatlım insanlara yaptığı şeylerden sonra normal olduğunu sanıyorsan normal ile ilginç arasında farkı idrak edemiyorsun der. Daha sonra Holly Genevia’ya eve gelde büyülü aşk romanın ikinci bölümünü yaz der. Bunun üzerine Genevia’ya Holly’ye ikinci kez basılan kitabımım mı deyince Holly evet dokuz milyon üzerinde satılan kitabın diye karşılık verir.  Genevia Holly’ye kapamam gerek deyince Holly şu anda karşımda iki iyi parça var der. Bunun üzerine Genevia Holly’ye bir gün başını derde sokacaksın dedikten sonra telefonu kapatıp tutuğu iki erkek fahişe ile günah dolu anlar geçirdikten sonra iki erkek fahişeyi evinden yollar. Ertesi gün Genevia Walter’in yanına gelir. Walter Genevia’ya buraya hergün idealist ruh hekimleri, sosyal görevliler dünyayı değiştirme hevesi ile geliyorlar ama kötülükle yüzyüze gelince hevesleri kaçıyor der. Genevia Walter’a kendini kötü olarak mı görüyorsun deyince Walter ben kendimi sanatçı olarak görmüyorum dedikten sonra Genevia’dan not tutuğu defteri ister. Genevia zaten bu konuşmaya kayda alıyorum deyince Walter kendimi kâğıt üzerinde görmek istiyorum diye karşılık verir. Walter bir sanatçı kültür üzerindeki etkisini göstermek ister ve mütevazı olmak gerekirse bu işi iyi yaptığım kanısındayım der.  Konuşmasına devam eden Walter gerçek sanatçı ruhunun içindeki esas gerçeği çıkarır ve bunu hiçbir aşk romanında bulamazsın der. Genevia anlamadığım deyince Walter her işlediğim suçu en ince detayına dek videoya alıyorum der. Genevia dehşet içinde aman tanrım der.

Genevia yatağında Walter’in dediklerini düşünüp kendisini tatmin ederken kendisini Walter’in hücresinde Walter ile beraber olduğunu hayal eder. Dha sonra bir kez daha Walter ile görüşür. Genevia’in nişanlısı Michael Genevia’ya düğün hakkında sıkıştırır. Bunun üzerine Genevia Michael’a sana bir sürprizim olacak der. Genevia’in odasına gelen hizmetçi odayı toplarken Genevia tehditle hizmetçiye lezbiyen ilişkiye zorlar ve ardından vahşice öldürüp kayda alır. Daha sonra Genevia’in Michael dehşet içinde videoyu seyrettikten Genevia Micheal’i da öldürür. Walter ile buluşan Genevia Walter’dan çıkaracağı kitap hakkında tavsiyeler alır. Daha sonra imza gününde Holly haklıymışsın bende hatalıymışım yine çok satan bir romana imzanı attın der. Bunun Genevia gülerek Holly’ye her romanımda kendimi az biraz katıyorum der ve film biter.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...