https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

30 Kasım 2021 Salı

Shan gou 2003: Shou xing xian jing

 


Filmimiz genç bir kadının esir tutulduğu barakadan kaçmasıyla başlar. Genç kadın yırtık kıyafetlerle ormanın içinde koşmaya başlar. Orman içinde ilerledikten sonra üç adamla karşılaşır ve korku içinde çığlık atar. Daha sonra başka bir yerde bir kadın ben Tiffany bir şirketin yaratıcı yönetmeniyim aslında şirket erkek arkadaşım Jeffrey’e ait Jeffrey abim David ile çok yakın arkadaş yedikleri içtikleri ayrı gitmez bir de kendisi ilkokuldan beri arkadaşım olan Gloria var o da şirketin sanat yönetmeni diyerek herkesi tanıtır. Jeffrey ve David barda otururken Jeffrey telefonda son işyeri için kullanacakları Japon Model Yumi konuşur. Telefonu kapatan
Jeffrey David’e Yumi bayağı güzel değil mi
diye sorunca David uykulu bir halde Jeffrey’ye iki gündür uyumadım der. Bunun
üzerine Jeffrey David’e Yumi’in kaldığı oteli biliyor musun diye sorar. David
Jefreyy’ye Tiffany senin için ölüp bitiyor sen ise her gün birisi ile flört
ediyorsun Tiffany’yi oyalıyorsan fena olur der. David’in dediklerini
umursamayan Jeffrey barda tek başına takılan Misaki isimli kadının yanına gider. David Jeffrey’in arkasından kız
kardeşim senin gibi birisine nasıl âşık oldu anlamıyorum der.
Tiffany’in yanına gelen Gloria Jeffrey ile ne zaman evlenecen diye sorunca Tiffany Gloria’ya ilişkimizin ilk yıllarında bunu bende bunu istiyordum ama ikimizin de mali durumu kötüydü çok çalıştık ama şimdi de işler yüzünden vakit bulamıyoruz der. Daha sonra Jeffrey Misaki ile şirkete gelir. Jeffrey Yumi’ye burası benim şirketim der. Misaki etrafına hayranlıkla baktıktan sonra Jeffrey’in ofisine gelir. Misaki Jeffrey’ye sevgilin var mı diye sorunca Jeffrey Misaki’ye hayır yok diye cevap verir. Bunun üzerine Jeffrey ve Misaki ofiste çılgınlar gibi yiyişirler. Sabah olduğunda Misaki’in bıraktığı fotoğrafa bakan Jeffrey Misak’in Yumi olduğunu anlar ve lanet olsun diyerek hızlıca giyinir. Daha sonra Yumi menejeri ile birlikte Jeffrey’in şirketine gelir. Yumi Jeffrey’ye reklamın konusu ne diye sorunca Jeffrey Japonca konuşarak reklamın orman teması olduğundan ıssız bir adada çekildiğini söyler. Bunun üzerine Yumi Jeffrey’ye Çince anlayabiliyorum deyince Jeffrey Çince konuşmaya başlar ve reklamı Çince anlatmaya başlar. Yumi bikiniyi görebilir miyim der. Tiffany bikini benim tasarımım diyerek Yumi’in yanına gider. Yumi Tiffany’ye tasarladığın bikiniyi giy deyince Tiffany şaşırır. Bunun üzerine Yumi tasarımcısı giymiyorsa ben niye giyeyim deyince Gloria ben giyerim zaten Tiffany’in tasarımlarında her zaman modellik yaptım der. Daha sonra Gloria bikiniyi giyip modellik yapar.

Gece Gloria’yı arayan Tiffany bana modellik yaptığın için teşekkür ederim ayrıca erkek fatma gibi görünürken harika bir vücudun olduğunu gördük der. Gloria Tiffany’ye yardımcı olduğuma sevindim ama Yumi’yi gözüm tutmadı Jeffrey’yi gözleriyle kesiyordu annem her zaman erkeğini kontrol altında tut derdi der. Tiffany gülerek o kadar da büyütme diye karşılık verir. Gloria telefonu kapadıktan sonra duştan çıkan Jeffrey kendisine düşmanca bakan Tiffany’ye sorun mu var diye sorar. Tiffany o Japon kızla aranda bir şey mi var diye sorunca Jeffrey panikleyerek kim söyledi bunu diye karşılık verir. Tiffany gülerek boşver yatalım dedikten sonra Jeffrey ve Tiffany aynı yatakta yatarlar. Jeffrey acıktım deyince Tiffany söyle der. Jeffrey söylemeyeceğim der. Tiffany bir kez daha söyle der Jeffrey inat eder. Bunun üzerine Tiffany ağzında sakladığı jileti tükürüp Jefrrey’in gırtlağına dayar ve bir kez daha söyle der. Jeffrey korku içerisinde her zaman Tiffany’yi seveceğim her zaman onunla ilgileneceğim hiçbir kadını bakmayacağım der.
Jeffrey gelecek tekneyi beklerken David Jeffrey’ye şu Yumi olayını bitir der. Bunun üzerine Jeffrey Yumi için o uluslararası üne sahip bir model kendisi beni bırakır diye karşılık verir. Daha sonra Gloria ve Tiffany’de gelince herkes tekneye biner. Tekne kaptanın yanına giden David buralarda pek gemi olmuyor sanırım der. Bunun üzerine kaptan David’e yemek veya içecek istersen sipariş vermen yeterli der. Bunun üzerine David kaptana iki gün için yeterli erzakımız var diye karşılık verir. Kaptan David’e niye o adaya gidiyorsunuz hiçbir şey orada telefonlar bile çekmiyor der. Kaptanın muhabbetinden sıkılan David kaptanın yanından ayrılır. Kaptan David’in arkasından ne güzel muhabbet ediyorduk der. Adaya varan grup iki adam tarafından durdurulur. Adamlardan biri burada ne işiniz var diye sorunca David sen kimsin diye sorar. Bunun üzerine adamlardan biri kimliğini gösterip polisim der. Daha sonra diğer adam burada ne işiniz var diye sorunca Jeffrey reklam şirketi için fotoğraf çekimi yapacağız der. Polislerden biri buralarda yaban domuzları olur dikkate edin der. Diğer polis elindeki erotik mecmuayı gösterince David polislere burada kadınlar var. Polis David’e bir fotoğraf bu kadın iki hafta önce bu civarda kayboldu muhtemelen öldü bedenini bulursanız haberdar edin bizi diyerek giderler.

Gloria Jeffrey’ye burada evin var değil mi diye sorunca Jeffrey evet amcamın bir evi var ama uzun süredir boştu ama buraya geleceğimi duyunca su ve elektriği açtırdı der. Tiffany baksana birisi girmiş der. Jeffrey bahçe kapısına bakıp sanırım bazı çocuklar yaramazlık yapmış der. Daha sonra içeri geçen grup evin dışı ve içinin darmadağın olduğunu görürler. Jeffrey Yumi ve menejerinden özür diledikten sonra Jeffrey ve arkadaşları evi toplarlar. Etraf toplandıktan sonra Tiffany ve Gloria çekim için malzeme toplamak amacıyla giderler. Gloria Tiffany’ye bu kadar yeterli mi deyince Tiffany biraz daha toplayalım diye karşılık verir. Bu arada gizemli bir şahısta çalıların arkasında Tiffany ve Gloria’yı izler. Tiffany her şeyden habersiz işi ile ilgilenirken Gloria korku içerisinde Tiffany’ye seslenir. Tiffany garip görünümlü adamı görür ve Gloria ile kaçmaya başlar. İki genç kadın kaçarken ayakları takılıp düşerler. Bunun üzerine adamda sürünerek kızlara yaklaşırlar. Tam adam kızları yakalayacakken David adamı yakalayıp dövmeye başlar. Tiffany adamın zekâ özürlü olduğunu söyler. Adam David’in üstüne tükürünce David zekâ özürlü adamı döver. Üçlü giderken zekâ özürlü adam çocuk gibi tepinip ağlar.

Jefrrey David, Gloria ve Tiffany’yi görüp ne oldu diye sorar. David özürlü birisi onları rahatsız etti dedikten sonra özürlü adam abisi alıp gelir. Özürlünün abisi hangisi sana vurdu göster bana der. Özürlü David’i gösterir. Bunun üzerine Jeffrey özürlü adamın abisine kardeşin arkadaşlarımıza tecavüze yeltendi der. Adam Jeffrey’ye ne tecavüzü kardeşim yedi yaş zekâsına sahip bunun bir bedeli olmalı der. Jeffrey adama para verir. Adam parayı beğenmeyince geri döneceğim diyerek özürlü kardeşi ile gider. Gloria Jeffrey’ye bir fenalık yaparlarsa deyince Jeffrey Gloria’ya sanmıyorum para koparmaya çalışıyorlardı diye karşılık verir. Daha sonra adam odu kesen abisinin yanına gidip gruptan Doug’u dövdüler diye şikâyetçi olur ve ardından kadınlardan bir tanesi merhum karına benziyor der. Bunun üzerine baltayı sertçe oduna vurmaya başlar.

Tiffany çekim için seti hazırlarken telefonunu kontrol eden Jeffrey Tiffany’ye hatlarda bir sorun var dedikten sonra havada kararmaya başladı nerde kaldı bunlar der. Tifanny kontrol edeyim dedikten sonra Gloria panik içerisinde çok kötü bir şey oldu der. Jeffrey sorun ne diye sorunca Gloria Yumi bugün çekim yapmayacağım diye tutturdu diye cevap verir. Bunun üzerine Tiffany Gloria’ya hadi bakalım diyerek Jeffrey’in yanından ayrılır. Jeffrey ve diğerlerinin yanına gelen Yumi’in menajeri Yumi Hanım bugün kendini kötü çekimi yarına alalım diyor. Jeffrey anlaşıldı Yumi Hanıma geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum der. Menajer gittikten sonra Gloria bu Japon’un dertten başka bir şey değil der. Tiffany Jeffrey’ye çekim için iki günlük vaktimiz var der. Bunun üzerine Jeffrey çekimleri bir gün içinde yaparız der. Daha sonra duş yapan Tiffany pencerenin önünden birisinin geçtiğini fark eder.

David ve Jeffrey mangal yaparken Gloria’in yanına gelen Tiffany demin pencerenin yanından geçen sen miydin diye sorunca Gloria hayır dye cevap verir.  Tiffany garip sanki birisi beni izliyordu deyince Gloria gülerek Yumi’in menajeri Bay Shimato olabilir mi diye karşlık verir. Bu arada Jeffrey onlara yemek götüreyim diyerek masadan kalkar. Bay Shimato’un kapısını tıklatır fakat Bay Shimato uyuduğu için Jeffrey’ye cevap vermez. Daha sonra Yumi’in kapısını tıklatan Jeffrey Yumi tarafından çekilir. Gloria David ve Tiffany’ye canım sıkıldı biraz muhabbet edelim der. Bunun üzerine David Gloria’ya böyle ıssız bir yerde ne muhabbet edebiliriz diye karşılık verir. Gloria Tiffany ve Jeffrey bu adada çekim kararı aldıktan sonra adanın geçmişi hakkında araştırma yaptım adada Wu biraderler isimli üç kardeş yaşarmış, en büyükleri güzel bir kadınla evliymiş ve bir gün Wu biraderlerin evinden korkunç bir çığlık duyulmuş Tiffanny merak içinde ne olmuş diye sorunca Gloria Wu biraderlerin en büyüğü karısını kürekle döverek öldürmüş diye cevap verir. Tiffany neden diye sorunca Gloria köydeki dedikodulara göre Bayan Wu başka bir adamla zina yapıyormuş köylülerde Wu biraderlerin en büyüğünden korktuğu için bu adayı terk etmişler ve Wu biraderlerde iz bırakmadan kaybolmuşlar epey korkutucu değil mi der. 

Yumi Jeffrey ile sevişmek ister. İlk başta Jeffrey Yumi’in arzusunu yerine getirmek istemez ama Yumi ısrarını sürdürünce Jefrrey Yumi ile sevişmek zorunda kalır. Bu arada David, Gloria ve Tiffany’in yanına gelen Bay Shimato çok yorulmuştum o yüzden uyudum yemek ne var acıktım der. Bunun üzerine Gloria Bay Shimato’ya Jeffrey nerede size bakacaktı diye sorunca Bay Shimato görmedim diye cevap verir. Tiffany’in suratında bir üzüntü belirir. Bu arada yaptığından hicap duyan Jeffrey Yumi’ye adın Yumi’mi yoksa Misaki’mi diye sorunca Yumi gerçek adım Misaki ama nadiren ismimi başkalarına söylerim diye cevap verir. Bunun üzerine Jeffrey niye o zaman gerçek adını bana söyledin deyince Yumi Jeffrey’ye senden hoşlandığım için diye karşılık verir. Jeffrey gitmem gerek burada fazla kalamam beni bekliyorlar der.  Yumi benimle kalabilir misin diye sorunca Jeffrey düşünmem lazım der. Bunun üzerine Yumi Tiffany’yi kast ederek onun dengi miyim sence benle Japonya’ya gelirsen harika yaşamın olur der. Jeffrey gitmem gerek deyip kapıya doğru gider. Jeffrey kapıda Tiffany ile karşılaşır. Tiffany Jeffrey’ye tokat attıktan sonra ağlayarak gider ve Jeffrey’de Tiffany’in arkasından koşar.

Tiffanny Jeffrey’den Yumi ile yaşananların hesabını sorar.  Jeffrey Tiffanny’ye Yumi’ye iyi vakit geçirmesinde yardımcı olduğunu söyler. Tiffany gözyaşları içinde herkes senin beni aldattığını söyledi ama ben hep inkâr ettim öyle bir şey olmadığına kendimi inandırdım der. Jeffrey yalvararak bana bir şans daha verebilir misin diyerek Tiffany’in yanına gider. Tiffanny sert bir uslupla Jeffrey’ye yaklaşma bana der. Tiffany Jeffrey’ye bu meseleyi Hong Kong’a gelince konuşalım abim ve Gloria’yı üzmek istemiyorum diyerek gider. Tiffany gittikten sonra Jeffrey gözyaşlarına boğulur. Daha sonra Gloria Tiffanny’yi teselli eder. Bu arada üç kardeş de adanın başka bir yerinde çukur kazarlar. Ertesi sabah Gloria ve Tiffanny Yumi’in saçı ve makyajı ile ilgilenirler. David’in yanına giden Jeffrey David’e ikimizde erkeğiz anlamalısın der ama David Jeffrey ile alakadar olmaz. Daha sonra Jeffrey Gloria’in da kendisine karşı tavır aldığını anlar. Gloria sert bir üslupla herkes işine dedikten sonra evden çıkarlar.

Grup çekim yapılacak mekâna giderken çekim alanın yerle bir edildiğini görürler. Bu arada iki kardeş grupla dalga geçmeye başlar. Jeffrey bu işin sorumlusu sizsiniz deyince ortanca olan kanıtın var mı diye karşılık verir. Bunun üzerine Jeffrey iki kardeşi kovalamaya başlar. Gloria, David ve Tiffany Jeffrey’in peşinden koşarken büyük kardeşte Yumi’yi sırtlayıp kaçırır. Yumi’in Bay Shimato büyük kardeşin peşinden gider.  Jeffrey’in yanına gelen Tiffany Yumi’in kaçırıldığını söyler. Bunun üzerine Jeffrey diğerlerine ayrılalım ve yarım saat sonra kumsalda buluşalım der. Jeffrey Tiffany ile David’de Gloria ile gider. Büyük kardeşin peşinden koşturan Bay Shimato yere kazılan tuzağı fark etmez içine düşer. Bu arada Bay Shimato’un çığlığına duyan Tiffany ve Jeffrey çığlığa doğru koşarlar. Tiffany ve Jeffrey Bay Shimatto’un cesedi ile karşılaşırlar. Tiffanny dehşet içinde çığlık atıp kaçmaya başlar. Bu arada Tiffany’in çığlığını duyan Gloria Tiffany’ye doğru koşar. Yerdeki kapanı fark etmez ve kapana yakalanır. Gloria’yı kapandan kurtaran David Gloria’yı güvenli yere doğru kucaklayıp taşır. Tiffany korku içinde koşarken bilmeden bubi tuzağını çalıştırır. Ok gibi fırlayan bambu sopayı gören Jeffrey çevik bir hareketle Tiffany’yi iter. Ağaca mıhlanan Jeffrey Tiffanny’ye David ve Gloria’in yanına git der. Tiffanny ilk başta Jeffrey’yi bırakmak istemez ama Jeffrey ısrar edince gider. Daha sonra ortanca sıska kardeş ile küçük özürlü kardeş yaralı halde olan Jeffrey’in yanına gülerek gelir.

David Gloria’ya pansuman yaparken canın acıyor mu diye sorar. Gloria iyiyim dedikten sonra Tiffany nerde kaldı der. Bunun üzerine David birazdan gelir der. David Gloria’ya bana bir şey olursa Tiffany ile ilgilenmeni isterim işe yaramazın tekiyim der. Gloria David’e öyle deme sıkı birisinin o her zaman seni över. Bunun üzerine David Gloria’ya sıkı olmak bir işe yaramıyor kimse ile nasıl ilgilenilir bilmiyorum zaten hiçbir kız bana hayranlık duymuyor diye karşılık verir.  Gloria David’e belki sana hayran biriside vardır der. David Gloria’ya yürüyebilir misin deyince Gloria ayağını bastıktan sonra acıyla inler. Bunun üzerine David seni taşıyayım diyerek Gloria’yı sırtına alır. Bu arada özürlü kardeş Doug ve sıska ortanca Tiffany’yi ararlar. Çalılıklarda saklanan Tiffany iki kardeşin gitmesini bekler. İki kardeş en sonunda gitmeye karar verirler. Tiffany saklandığı yerden çıkar ama çıtırtı sesi çıkartır. Doug bu neydi deyince sıska ortanca bir şeylerin üstüne bastın geri zekâlı diye cevap verdikten sonra Doug abisi ile gider.


Ormanda gezinen Tiffanny’in üstüne bir kadın düşer. Tiffanny panik içerisinde bağırarak koşar. Daha sonra adamın biri ağzını kapar. Daha sonra bu kişinin David olduğunu öğreniriz. David Tiffany’ye Jeffrey nerede diye sorunca Tiffany Jeffrey’in yakalanıp o manyaklar tarafından tutsak alındığını söyler.  Tiffany Gloria’in yanına gider. Gloria David ve Tiffanny’ye polislerin verdiği numara bende diyerek polisleri arar ama hat çekmez ve polislere mesaj atar. David eve dönemeyiz o manyaklar bizi bekliyor der. Bunun üzerine Gloria hava kararıyor deyince David saklanacak bir yer bulmalıyız der. Bu arada evin bahçesinde ayılan Jeffrey ortanca kardeşe beni bırakın yoksa polisi çağırırım der. Ortanca kardeş kahkaha atarak imdat polis yok mu diye bağırır ardından buraya polis gelmez dedikten sonra Yumi’yi getirir. Jeffrey bırak onu deyince ortanca kardeş Jeffrey’ye neden senin dediğini yapayım diye karşılık verir. Ortanca kardeş bu kaltak ne yaptığını söyledi zaten abim zinacılardan aşırı nefret eder dedikten sonra özürlü kardeşi Doug’u yanına çağırır. Ortanca kardeş Doug’u tecavüze zorlar Doug’un işi bitince kendisi Yumi’ye tecavüze kalkışır. Yumi ortanca kardeşin kulağını ısırıp kaçmaya kalkışır. Büyük kardeş Yumi’yi yakalayıp beni niye aldatın kaltak seni sevmiştim diyerek Yumi’in kafasını kürekle dağıtırken ortanca kardeş dehşet içinde olan biteni izler.

David ben Jeffrey’yi almaya siz ikiniz sahile gidip polisi bekleyin der. Tiffany David’in gitmesini istemez ama David Tiffany’yi ikna eder.  David gitmeden önce Gloria’ya Tiffany göz kulak ol der. Üç kardeşin yanına giden David Jeffrey bırakmalarını talep eder. Ortanca kardeş Jefrrey’in ölmek üzere olduğunu söyler. David Doug ve abisi ile kavga eder. David iki kardeşin icabına bakar ama büyük kardeş David’,i kolayca döver. Daha sonra ortanca David’i dövmeye çalışır ama David eline geçirdiği taşı ortanca kardeşin başına vurur. Ortanca kardeş başına aldığı darbeyle anında ölür. Büyük kardeş David’i tatar yayı ile ile vurarak öldürdükten sonra öfke dolu bir çığlık atar. Tiffany ve Gloria uyurken büyük kardeşin Fanny niye onu seçtin demesiyle beraber panik içerisinde uyanırlar. Tiffany üçlünün Wu kardeşler olduğunu anlar ve Gloria ile plan tasarlar. Büyük kardeşin yanına giden Tiffany büyük kardeşe ben Fanny der. Bunun üzerine Tiffany ben Fanny’im deyince büyük kardeş Fanny her dediğimi yapardı soyunda vücudunu göreyim der.  Tiffany büyük kardeşin isteğini yerine getirdikten sonra yanına gelen Doug’un gırtlağını ağzında taşıdığı jiletle keserek öldürür. Büyük kardeş sen Fanny değilsin deyip Tiffany’ye saldıracakken gizlice gelen Gloria büyük kardeşi tatar yayı ile vurur. Daha sonra iki kadın evin içine girer. Bu arada büyük kardeş tekrar ayağa kalkar Gloria ve Tiffany Yumi’in cesedini bulduktan sonra başka bir odada Jeffrey’yi yarın baygın şekilde bulurlar. Dha sonra iki kadın Jeffrey’yi sırtlayarak yürümesine yardımcı olurlar.  Gloria diğerlerine hava yakında kararacak bir an önce iskeleye gitmeliyiz der. Üçlü tam köprüyü geçecekken büyük kardeşle karşılaşır. Jeffrey Gloria’ya Tiffany’ye göz kulak ol dedikten sonra büyük kardeş ile kavgaya tutuşur ve büyük kardeş Jeffrey’yi döverek öldürür. Büyük kardeş iki kadının peşine düşer ve limanda iki kadını kıstırır büyük kardeş Fanny niye aldatın beni diyerek saldıracakken uzun saçlı polis büyük kardeşi öldürür ve film biter.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...