https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

1 Kasım 2021 Pazartesi

Sweltering Lake

 

Filmimiz Ray ve Boyd isimli adamın tekne içinde göl seyahati yapmasıyla baslar. Ray Boyd’a tatil köyü tıka başa dolmuş der. Bunun üzerine Boyd Ray’ye bu sebepten bu tekneyi kiraladım der. Ray şu broşürdeki aktivitelere baksana yüzlerce azgın erkeğin arasında olacağız der. Boyd bu benim eğlence anlayışım değil deyince Ray Boyd’a ama benim eğlence anlayışım bu diye karşılık verir. Bu arada Hans isimli şahıs Robert isimli şahsa kamyonetimi nereye park edebilirim diye sorar. Hans kamyonetini park ettikten sonra Joe isimli bir şahıs burası doldu taştı der.  Robert Joe’ya müdür gelecek bir sürü kişi var deyince Joe artık kaba etlerimden ter akıyor diye karşılık verir. Daha sonra gelen pizzacı bırakacağı pizzayı nereye bırakacağını sorar. Robert adresi söyledikten sonra gider. Robert bu nonoşlar sürekli ardıma bakıp duruyorlar. Bunun üzerine Joe’da erkekliğini teşhir edince iki adam birbirleriyle uygunsuz hale gelirler. Bu arada Hans’ta Joe ve Robert’i seyrederek kendisi tatmin eder. Bu arada pizzacı iki adama güzel gösteriydi yetişkin filmlerinde oynamayı düşünün diyerek gider.  Joe pizzacının arkasından git düzgün bir iş bul der.    

Eric şezlongda yatan Billy’ye pizzalar geldi diyerek bir tabak pizzayı Billy’ye verir. Eric Billy’ye eğleniyor musun diye sorunca Billy burası harika gelmekle iyi etmişiz diye cevap verir. Bunun üzerine Eric temiz hava beni oynak yaptı deyince Billy erkekliğini okşamaya başlayıp Eric’e öyle mi dersin der. Daha sonra Eric ve Billy bahçede günah dolu anlar geçirir. İşleri bittikten sonra Eric çalan telefona bakar. Telefondaki kişi Ray olduğunu öğreniriz.  Eric teknede işler nasıl Boyd tekneyi beğendi mi sorar. Ray Boyd tekneye bayıldı güverteden kalkmıyor resmen yapıştı der. Bunun üzerine Eric Ray’ye sen Boyd’u güverteden kaldırırsın der. Ray Jason’un gelememesi kötü oldu güzel bir parti olacak der. Ray ne yapsın işçi bayramında da çalışmak zorunda kaldı der.



Jason bir lavaboyu tamir eder ve Don isimli şahsa sanırım lavabo oldu sanırım der. Bunun üzerine Don senide işçi bayramında yordum deyince Jason Don’a önemli değil zaten paraya ihtiyacım vardı der. Don Jason’a bedelini ödemeyi isterim deyince Jason Don’a evet arkadaşlarımla hafta sonu çılgın bir partiye gidecektim der.  Bunun üzerine burada parti yaparız dedikten sonra Don Jason’a borcunu öder. Boyd Ray’ye telefonu bırakta vakit geçirelim dedikten Ray ve Boyd iyi bir vakit geçirip gölde yüzerler ve film biter. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...