https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

20 Temmuz 2019 Cumartesi

Kill Me Tomorrow


Filmimiz Lance Jordan isimli bir adamın sakin ve hiç suç işlenmeyen bir kasabada biri okulun futbol takımı kaptanı Russel ile en yakın arkadaşı Warren’ in kız meselesi yüzünden birinin can alması diğerinde canından olmasını anlatmasıyla başlar. Lance kasabada yaşanan elim olayın yalnızca bir gencin ölümü ve diğer bir gencin masumiyetini yitirmesiyle beraber kasabanın da masumiyetini ve geleceğinin yitirdiğini söyler. Russel mezarlıkta Holly ile yiyişir. Holly Russel’dan bana sahip ol der. Russel şaşırarak burada mı diye sorunca Holly evet burada diye cevap verir. Bunun üzerine Russel Holly ’ye sen çok garipsin der. Daha sonra Holly Russel’’ı etkilemek çok kolay oldu kasabayı fethetmek gibi amacım yalnızca güçlü ve sağlıklı erkekleri kontrol altına alıp babamla beraber amaçlarımızı tamamlayacağız hükmüm altındakiler serbest kalabilmek için her şeyi yapacaklar der. 


Russel ’in kız arkadaşı Tricia en yakın arkadaşı Serena ile takılır.  Tricia Serena ’ya yeniden doğuşa inanır mısın diye sorunca Serena inanmam diye cevaplar. Tricia Mısır ile ilgili bir kitap okudum ben her zaman kadim Mısır konularıyla ilgiliydim belki de Horus gözü dövmesi yaptırmalıyım der. Serena Tricia ’ya çok hoş olur nerene yaptıracaksın diye sorar. Tricia omzunu gösterdikten sonra Russel hastası olacak der. Daha sonra Tricia’ın zihinsel engelli abisi Keith telefon diye bağırıp telefonu Tricia ‘ya verir. Telefondaki kadın Tricia ‘ya Russel nerede diye sorar. Tricia Russel ‘in annesi olduğunu anladığımız kadına bilmiyorum Bayan Blakely der. Bunun üzerine Bayan Blakely Tricia ‘ya o zaman şu yeni kız Holly ile beraber olmalı arkadan sana benziyor deyip telefonu kapatır. Tricia’ın üzgün olduğunu anlayan Serena ne var diye sorar. Tricia demin Russel ‘in annesi ile konuştum Russel başkası ile görüşüyormuş der. Serena Tricia ‘ya Russel hödüğün teki seninle çıktığından beri sana pislik gibi davranıyor en iyisi onu bırak der. Tricia Serana ’ya ama ona aşığım deyince Serena Tricia ‘ya bir şişe tekila verir. Bir süre sonra sarhoş olan iki genç kız öpüşmeye başlar.

Holly kasabaya baharın sonu yazın başında taşındığını söyler. Daha sonra Holly kasabadakilerin dışarıdan gelmeleri dışlamaları yüzünden kendisini hafif meşrep gösterip okuldaki beraber olduğunu söyledikten sonra avının Russel olduğunu çünkü Russel’ın diğerlerine göre daha gelişmiş olduğunu ama aptalın teki olduğu için planlarına uygun birisi olduğunu belirtir. Konuşmasına devam eden Holly Russel’ın kız arkadaşı Tracy ’in güzel bir bedeni olduğunu ama kişiliksizin teki olduğunu söylendikten sonra hoş biri ama mızırdanmaları beni gerçekten rahatsız etmeye başladı der. Ayna karşısında hazırlık yaparken çalan telefonu heyecanla açıp Russel değil kendi annesi olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğrar. Tricia annesine ne zaman döneceksin diye sorunca birkaç gün sonra gelirim bu arada kardeşin Keith’i göz ardı etmiyorsundur umarım değil mi diye sorunca Tricia Keith gayet iyi diye cevap verir. Tricia bir kez daha annesine ne zaman döneceksin diye sorunca birkaç gün sonra cevabını alır ve cevaptan hiç hoşnut olmaz.


Warren’ın yanına gelen Russel Holly’yi Warren ile tanıştırır. Russel Warren’a Holly ’in çok güzel olduğunu söyler. Bu arada Russel ve Warren’ın yanına gelen Serena Holly ’ye karşı düşmanca tavırlar sergiler. Bunun üzerine Holly Russel’a ben arabada bekleyeceğim deyip gittikten sonra Warren Serena ’ya yarın ne yapacaksın diye sorunca Serena yarınki partiye gideceğini söyler. Bunun üzerine Russel, Serena ve Warren yarın yapılacak parti için sözleşirler. Aynı günün gecesi Holly cehennemden gelme olduğu yetiştiği çevre ve yetiştirilmesi sayesinde Tricia’ın hayatını zindana çevireceğini söyledikten sonra Tricia korkunç kabuslar görür ve sabah kan ter içinde kalkar. Ertesi gün Tricia akşamki partiye hazırlanırken Russel’ın annesi Bayan Blakely’yi arar. Tricia Bayan Blakely’ ye Russel çıktı mı diye sorar. Bayan Blakely uzun zaman önce çıktı cevabını verdikten sonra Tricia Bayan Blakely’ ye teşekkür edip telefonu kapatır.

Warren ve Serena Tricia’ın evine varan Serena Warren’a Tricia gelmeyebilir Keith’e bakması gerek der. Warren kapıyı çaldıktan sonra Keith gelir kapı eşiğinden ablası Tricia ’ya bağırarak seslenir.  aşağı kata inen Tricia neşesiz bir şekilde Serena ve Warren’ı selamlar. Tricia’ın moralsiz olduğunu gören Serena bizi gördüğüne sevinmedin sanırım deyince Tricia şu anda konuşmak istemiyorum diyerek Serana’yı tersler.  Lafa karışan Warren Tricia ‘ya Apple Christ’te parti var bizimle gelsene der. Bunun Serana ’da Russel ’da orada olacak hem de yalnız olmayacak der. Daha Warren ve Serena’ın yanında gelen Jocelyn ve Timothy defalarca geç kalıyoruz diye bağırırlar.  Tricia şu anda gelemem Keiith’in yatmasını bekleyeyim zaten annemde evde değil bir şeyler içeriz deyince Serena partiye gitmemiz gerekiyor diyerek Tricia’ın teklifini geri çevirip giderler. Oturma odasına geçen Tricia oyun hamuruyla oynayan Keith’e hangi renkle oynuyorsun diye sorar. Keith kırmızı diye cevap verince Tricia güzel kan rengi tıpkı Holly ’in kanı gibi der. Daha sonra Tricia öfkelenerek oyun hamurun dışında hiçbir şey senin için önemli değil mi diyerek Keith’e bağırır. Daha sonra Tricia Keiith’in oyun hamuru ile Holly yazdığını görünce şoke olur.

Russel Holly ile seviştikten sonra Holly ’ye canın yandın mı diye sorar. Holly Russel’a mühim değil daha irileriyle muhatap olmuştum diye karşılık verir. Bu arada hafif çakırkeyif olan Serena partidekilere kasabadan ve ailesinden kurtulmayı dört gözle beklediğini söyler. Holly Russel’a bu kasabaya geldiğinde çok sıkıldığını söyler. Bunun üzerine Russel Holly ‘ye seni mutlu edeceğim deyince Holly Russel’ın yanağını okşayıp sen diğerleri gibi değilsin der. Tricia ormanda sarhoş ve öfkeli bir şekilde Russel’dan ayrılma konuşmasını yaparken Holly ’de Russel’a yaz sonu gideceğini söyler. Russel Holly ‘ye nereye gideceksin diye sorunca Holly Alabama diye cevap verir. Jocelyn mezun olduktan sonra bana ne olacak diye sorunca Timothy evleneceksin, berbat bir işin, çocukların ve fazladan yirmi kilon olacak dedikten sonra Serena ve Jocelyn gülmeye başlarlar. Russel Holly ‘ye peki ailen ne olacak diye sorunca Holly hayatını idame edecek kadar büyük olduğunu ayrıca tamamlaması gerektiği bir planı olduğunu söyler. Bunun üzerine Russel ’da benimde bir planım var deyince Holly aşağılayıcı bir tavırla Russel’a benim planımı idrak edemezsin der ve Russel ve Holly yiyişmeye başlar.


Tricia ormanda zil zurna sarhoş Holly ’ye ne diyeceğinin provasını yaparken duyduğu dal çıtırtısı Tricia’yı ürkütür. Warren birdenbire ortaya çıkınca Tricia Warren’a seni pislik diyerek  sitem eder. Bu arada Jocelyn Serena ve Timothy ’ye Liz ’in ölmesi iyi oldu deyince Serena gene mi ölümden konuşacaksın der. Jocelyn acaba kıyafetlerini ne yapacaklar. Deyince Serena her halde birilerine verecekler diye karşılık verir. Jocelyn boşa gidecek o zaman Liz ‘in güzel bir moda anlayışı vardı diyerek kendi kendine sitem eder. Bunun üzerine Timothy Jocelyn’e Liz eşyaları ile gömüldü deyince Jocelyn cenazelere saygım var ama merhumun eşyaları verilmeli diye karşılık verir. Ormanda ise Warren Tricia ’ya bu saatte ormanda ne işin var diye sorar. Tricia beni yakalandın tamam mı diyerek Warren’ı tersler. Warren Tricia ‘ya evdeyken senin haline acıyıp seni almak için evine geri dönmeye karar verdim ve seni ormanda tek başına dolanırken gördüm der. Bunun üzerine Tricia alaycı bir tavırla Warren’a ben annemin kızıyım der. Warren Tricia ‘ya sana aşığım der ama Tricia Warren’a hiçbir zaman ciddi olmadın benimle mi ilgileniyorsun yoksa Russel’’ı mı kıskanıyorsun diye sorar. Warren Tricia ‘ya seninle ilgileniyorum Russel’’ı kıskandığım falanda yok ayrıca Russel seni incitecek diye cevap verir. Bunun üzerine Tricia Warren’a buraya gitmemim sebebi bu ilişkiye kendi isteğimle bitirmek diye karşılık verir.

Tricia Warren ile parti yapılan mekâna şaşkın bakışlar altında girerler. Tricia Holly ve Russel’’ı yiyişirken yakalarlar. Tricia Russel’a sen ve Holly ne kadar hoş dedikten sonra Russel durumu açıklamaya çalışır. Tricia Russel’a zahmet etme dedikten sonra Warren hadi gidelim der. Warren Tricia ’ya hadi gidelim der. Bunun üzerine Tricia Warren’a bir saniye şu ikisine iyi dileklerimi sunayım dedikten sonra Tricia Holly ’ye bizim buralarda birçok kişini aksine edebimiz olur der. Bunun üzerine Holly Tricia’ın elini sıkıp nezaketten bahsediyorsun değil mi der.  Bunun üzerine Tricia Holly ‘ye umarım seni terbiye ederler deyince Warren Tricia’yı götürmek zorunda kalır. Warren Tricia ‘ya buraya gelmemim nedeni sana duyduğum sevgiydi der. Bu arada Russel konuşmaları dinlerken Holly ’de Russel ile kara enerji ile uğraşmanın yararlarının çok iyi olduğunu söyler. Holly ben geçmişinde unutamayacağın bir tarihim deyince Russel Holly ‘ye ben seni çok az tanıyorum der. Bu arada Holly Warren’ı kontrol altına alır ve Warren Tricia ‘ya tecavüz etmeye kalkışır.  Aynı esnada Holly ’in etkisinden kurtulan Russel Warren’ı Tricia’ın üstünden alır ve Serena ’da Tricia’yı götürür. Russel ve Warren boğuşurken Holly Warren’ı doldurup Russel’’ı öldürtürdür. Holly Russel’ın kanı bulaşmış olan Warren ile öpüşürken birleri gelince Holly masum numarası çeker. 

Russel’ın cenaze töreni yapılarken Holly ağlamaktan bitap düşen Bayan Blakely’yi teskin ederken aynı anda gizli gizli haince gülümser. Cenaze sonrası Jocelyn Holly’yi kast ederek bu sürtük hangi yüzle gelir der. Bunun üzerine Timothy ’de Serena nerede Russel öldüğünden beri garip davranıyor deyince benimle de konuşmuyor diye karşılık verir.  Jocelyn kasabada garip olaylar vuku buluyor deyince Timothy evet sanki kara bulutlar sarmış gibi dedikten sonra mezarlıktan çıkarlar. Bayan Blakely oğlunun resmine bakarken adamın biri Bayan Blakely ’ye Grace diye seslenir. Bunun üzerine Warren’ın babası olan kişiye seninle konuşacağım bir şey yok Jed benim oğlum öldü senin oğlunda onu öldüren oldu der. Bunun üzerine Jed Bayan Blakely ‘ye Grace yirmi senedir birbirimizi tanıyoruz oğullarımız çocukluklarından beri arkadaş buna ne sebep oldu öğrenelim deyince Bayan Blakely Jed ’in girmesine izin verir. Bayan Blakely Russel’ın öldüğüne inanamıyorum deyince Jed evet iyi bir çocuktu Warren ’da iyi bir çocuktu bunu yaptığına inanamıyorum diye karşılık verir.

Holly ’de Grace ile yaptığı teskin edici konuşmayı kendi kendine alaycı bir tavırla tekrarlar. Aynı esnada Bayan Blakely şayet Warren masumsa niye ortada yok polis tek şüphelinin o olduğunu düşünüyor ve tecavüz ettiği kızda Warren’ın yaptığını söylüyor. Bunun üzerine Jed Bayan Blakely ’ye biraz düşün Grace o kızın ailesi buraya taşındığından beri başımız dertten kurtulmadı der. Bayan Blakely Jed’e yabancıları suçlayamazsın o kızdan haz almasam bile yapması imkânsız Russel güçlü bir çocuktu der. Bu arada Holly Russel’ın kanını içtiği en iyi şaraptan bile zevk verici olduğunu söyler. Jed bak Grace son haftalarda kasabada yaşananları düşün Jeremy ’in ikizleri çok iyi yüzücülerdi ama boğulup öldüler Laura vardı hayat dolu bir kızdı hayatını sonlandırdı kasabada köyü bir şeyler oluyor.  Holly Russel’ın ruhunun en son yediği kestane suflesinden bile daha leziz olduğunu belirtir. Jed Bayan Blakely ‘ye herkesin Holly ’in babasından korkuttuğunu adamın kasabadaki önemli yerleri satın aldığını söyler. Bunun üzerine Bayan Blakely bu oğlumu getirmeyecek ne yapmamı bekliyorsun diye karşılık verir. Holly birdenbire öfkeyle bu kasaba çok sıradan dedikten sonra korkutucu bir sesle mırıldanmaya başlayıp kahkahalar atar.

Babasının yanına giden Holly bir sorun çıktı efendim tavsiyenize ihtiyacım var der. Holly babasını bir kişinin kendisine şahit olduğunu kendisinin bilmemesine rağmen güçleri var alt etmem zor olabilir deyince Holly ’in babası kızına siyah küre verir. Holly babam beni sevişmediğim zamanlar seviyor ancak der. Tricia Jocelyn’e buna inanamıyorum daha iki gün önce Russel ile beraberdim der. Bunun üzerine Jocelyn herkes ölüyor sırada kim var deyince Tricia Jocelyn ’den böyle konuşmamasını ister. Tricia Warren’ın böyle bir şey yapması imkânsız sanki delirmiş gibiydi deyince Jocelyn sende hepimizde bir sürü şey yaşadık Russel’’ı Warren öldürdü bu çok belli der. Bunun üzerine Tricia Jocelyn’e Warren’ın gözlerini gördüm o gözlerin arkasında kendi yoktu b ir başkası vardı der. Jocelyn Tricia ’ya Warren polis tarafından aranıyor o hem katil hem de tecavüzcü diye karşılık verir. Daha sonra Tricia Serena’dan hiç haber alamadığını ve en yakın arkadaşı olduğunu söyler.  Bu arada Holly dere kenarında yürüyen Serena’ın arkasından belirir ve babasının verdiği küreyi Serena ’ya verir Serena derede boğularak can verir.

Tricia annesini arar ama ulaşamaz ve bunun üzerine lanet olsun neredesin diye ağlar. Bu arada Warren bir kulübede saklanırken birden Russel belirir. Warren sen öldün adamım bu kâbus olmalı deyince Russel Warren’a hayatın kendisi kâbus diye karşılık verir. Bu arada Keith oyun hamuru ile oynarken Serena Keiith’in bedenine girer. Serena Keiith’in saf bir kalbi olduğunu o yüzden bu bedene girdiğini Holly ’in kötü bir cadı olduğunu kendisini öldürdüğünü ve gücünü öldürdüğünü gençlerden aldığını ancak Warren ile Holly’yi durdurabileceğini söyler. Bu arada Holly Tricia’ın ölme vaktinin geldiğini söyler ve lezbiyen Serena’ın ölümü ile daha da güçlendiğini söyler. Nehir kıyısına giden Tricia Serena’ın cansız bedeni karşılaşınca o bu nasıl olur diye bağırır. Warren’ın babası Jed ’in yanına giden Tricia Warren’ın suçsuz olduğunu bütün Holly ‘in tezgahladığını söyler. Jed Tricia ’ya oğlumun masum olduğunu biliyorum ama polisler hala buraya gözlüyor eğer oğlumun yerini söylersem işlemediği bir suç için hapse girecek der. Tricia uzun uğraşlardan sonra Warren’ın saklandığı yeri öğrenir.

Warren’ın saklandığı kulübeye varan Holly Warren’a senin bütün bunlar Holly ’in tezgâhı içeri girmeme izni ver der. Warren Tricia ’ya gerekli izni verdikten sonra içeri giren Tricia Warren’a çok berbat gözüküyorsun deyince Warren ağlayarak Tricia ‘ya sarılır. Tricia Warren’ı teskin eder Serena’ın da öldüğünü ama öte dünyadan iletişime geçtiğini söyler. Bunun üzerine Warren ’da Russel’’ı gördüğünü söyleyip Holly ile alakalı birtakım şeyler söylediğini belirtir. Tricia Warren’a bu gece Holly’yi durdurmalıyız deyince Warren Russel bana şelale kenarında ayin yapılacağını söylemişti der. Serena bana Keiith’in yanına durmamı söyledi Holly’yi yenmek istiyorsak Keiith’in yanına durmalıyız der. Bunun üzerine Warren kasabaya nasıl gidebilirim polis peşimde deyince Tricia Warren’a hava karardıktan sonra kasabaya ineriz dedikten sonra Warren ve Tricia arzularına gem vuramaz ve birlikte olurlar. Hava karardıktan sonra eve varan Tricia ve Warren Keith ‘i ararlar. Odasına giren Tricia çığlığı basar ve odaya giren Warren aynada yazılı olan bu gece öleceksiniz tehdit notunu görür. Tricia Holly Keith’i kaçırmış dedikten sonra Holly Tricia’yı istediğim yere getirdim planımı tamamlayabilirim der

Warren ile şelale kenarına gelen Tricia Holly ‘in saldırısına uğrarlar. Holly suyun içinde bulunan Warren ile Tricia ‘ya büyükçe bir taş parçası atar ama isabet ettiremez. Bunun üzerine Holly hiçbir zaman iyi bir nişancı olamadım ama Russel var dedikten sonra yasayan ölü Russel yerden büyükçe bir taş kaldırıp su içinde bulunan Warren ve Tricia ‘ya atacakken Tracy ’in zihinsel özürlü abisi Keith belirip Holly ‘in kafasını çakıl taşı fırlatıp öldürmeye muvaffak olup Warren ile Tracy’yi kurtarır. Ertesi gizli ajan olan Bay Jones Tricia ‘ya Holly Peacock hakkında konuşmamasını ister çünkü yerel polisin bu konuda yetersiz kalacağını söyler ve Waren’ın suçlamalardan aklandığını söyleyip Tricia ‘ya annen öldü deyip gider. Bunun üzerine Tracy Keith’i annemiz öldü der ama Keith durumu idrak edemez. Daha sonra Warren ve Tracy kol kola gezerken Holly tarafından öldürürler ve film biter.


                                                          





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...