https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

29 Temmuz 2019 Pazartesi

Virgin Hostage


Filmimiz Willy, Dan ve Joe isimli üç soyguncunun kaçarken arabalarının bozulmasıyla başlar.  soyguncuların elebaşı Dan diğer elemanlara bir eve saklanalım der. Bir eve giren üç soyguncu Jane tepki vermeden Jane’i etkisiz hale getirirler. Dan Joe’ya kızın ağzını bağla dedikten sonra Willy ’ye kapıyı kapa ve perdeleri ört der. Bu arada Jane ’in arkadaşı Kelly çıplak olarak içeri geçince Dan tarafından yakalanır.  Dan Kelly ’ye burada birkaç saat duracağız sessiz ol canın yanmasın deyince Kelly başka seçim sansım var mı diye sorunca Dan sanırım yok diye cevap verir. Kelly Dan’e en azından üstümü örtseydim deyince Willy bu halinle daha güzelsin deyince Dan Willy ‘ye kapa çeneni dedikten Kelly’ in üstünü örtmesine izin verir. Dan dışarı çıkacağını söyleyince Joe parayı da mı yanına alacaksın diye sorunca Dan Joe’ya evet bir sorun mu var diye karşılık verir. Bunun üzerine Willy Joe’ya patron o deyince Dan evet patron benim ve bunu da asla unutmayın der.


Willy Jane ’den içecek ister ama Jane Willy ’ye git kendin al diye tersler. Bunun üzerine Willy Jane’e sen ağzı iyi iş yapan bir kaltaksın ama hoş bir vücudun da var der. Kelly Willy ‘ye Jane ‘den uzak dur der.  Bunun üzerine Joe Jane’e endişelenme Willy iki kadın gördü mü çenesi açılır der. Willy abin olmazsa hiçbir şeysin o yüzden beni tahrik etme serseri deyince Joe Willy ‘ye saldırır ama Willy Joe’nun ağzına namluluyla vurur. Jane Willy ‘ye bu gereksizdi deyince Willy Jane’e soyunmasını ister. Jane Willy ’in isteğini yere getirirken Kelly ’de Willy’yi durdurmak ister ama muvaffak olamaz. Kelly Willy ‘ye yapma Jane hala bakire deyince Willy inanmaz ama Jane’i taciz etmeye başlar. Bunun üzerine Kelly’yi kurtarmak için Jane Willy ile beraber olur. Daha Joe ayılır ve Willy Joe’yu da soyarak rehine kızlarla zorla seviştirir.


Joe ile Kelly sevişirken Willy Jane’e hadi beni zevklendir der. Jane ilk başta Willy ‘in isteğine karşı çıkar ama Willy Kelly’yi vururum deyince Jane istemeyerek Willy ile sevişir bekaretini kaybeder. Daha sonra dışarıdan gelen Dan bu da nesi diyerek Willy ‘in üzerine yürür. Willy kahraman olmaya çalışma Dan diyerek tabancasını Dan’in üstüne doğrulturur. Dan burada neler oluyor diye sorar. Willy küçük kardeşin Joe ile piliç ayıklıyoruz deyince Joe Dan’e bütün her şey Joe’nun başının altından çıktı der. Kelly Willy ‘in Jane ’in bakire olduğunu öğrendikten sonra sapıttığını söyler. Willy küstah bir tavırla Kelly ’ye sıkı kalçalı arkadaşım artık bakire değil diye karşılık verir. Daha sonra Willy Dan’den soyunup Kelly ve Jane ile sevişmesini ister Dan Willy tabanca şimdilik sende ama her zaman tabanca sende olmayacak dedikten sonra Willy ‘in isteğini yerine getirip iki genç kadınla peşi sıra beraber olur.


Willy seks sonlanınca Joe, Jane, Kelly ve Dan dinlenmeye başlar. Bu arada evin kapısı çalınır ve Willy Jane ve Kelly ’in ortak arkadaşları Ashley ve Fred’i zorla eve sokup kıyafetlerini çıkarmaya çalışır. Kelly iki sevgiliye karşı koymayın herif manyak deyince Willy manyak değilim yalnızca eğleniyorum diye karşılık verir Willy Fred ve Ashley ’ye hadi çabuk olun dedikten sonra Fred ve Ashley herkesin ortasında sevişmeye başlar. Bu arada sevişmeye dalan Willy ‘in elindeki tabancayı Joe kaptıktan sonra tabancayı eline Dan Willy’yi tabanca ile tokatlamaya başlar. Willy bu neydi şimdi deyince bu yapacaklarımın küçük bir örneği der. Bunun üzerine Willy Dan’i alttan almaya başlar. Dan sana birkaç dakikalığına kızlara sahip ol dedim onlarla grup seks yap demedim ama senin gibi aşağılık serserin eline silah geçince kral sandın der. Willy Dan’e bak hepsini vururuz deyince Dan peki bir cinayetten aranacağımıza beş cinayetten aranalım değil mi olmaz diyerek teslim olalım dedikten sonra kızlara özür dilerim planladığımız bu değildi der ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...