https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

10 Temmuz 2019 Çarşamba

Xin Su Nu Yan Tan


Filmimiz genç keşişin tapınakta dolanıp Pak So Ching’e keşişi dinlemeyip şarabı sana içirdiğim için çok üzgünüm der. Daha sonra geçmiş anılar alemine genç keşiş So Ching ile yürürken Sui Ching ’in yanına giderler. Sui Ching Pak So Ching’e çay servisi yaptıktan sonra genç keşiş Pak So Ching çayını içerken çaktırmadan fincana bir çeşit toz döker. Pak So Ching birkaç fincan çay içerken Pak So Ching fenalaşır. Genç keşiş So Ching’e iyi misin diye sorunca So Ching yanıyorum ben diye cevaplar. Daha sonra fırsattan Genç keşiş Pak So Ching’i iğfal etmeye başlar ama birdenbire Pak So Ching yılana dönüşür.  Baş keşiş gelir Pak So Ching ‘in sarı yılana dönüştüğü söyler. Bunun üzerine Genç keşiş baş keşişe ne yapmalıyım deyince baş keşiş kenara çekil bende şu işi halledeyim der v e kule gel ve kötülüğü tutsak et dedikten sonra küçük bir kule belirip Pak So Ching kuleye hapsedilir. Bu arada Sui Ching baş keşişe lanet olası keşiş diyerek Baş keşişe büyülü şuayla saldırır lakin Baş keşiş saldırıdan kurtulup kendi büyülü şuasını sallayıp Sui Ching’i de yılana dönüştürür.


Günümüz Hong Kong çıplak kar gibi beyaz saçlı çıplak genç bir kadın belirir. Yavaşça ayağa kalkan kadın asılı çamaşırlardan birkaçını alıp giydikten sonra uzun saçlı kırklarında sert mizaçlı bir adam belirir. Genç kadın uzun saçlı adama niye gitmeme izin vermiyorsun der. Bunun üzerine uzun saçlı adam genç kadına masumlara zarar vermeni engellemeliyim diyerek genç kadına saldırır. Uzun saçlı adam tam genç kadının icabına bakacakken birdenbire gelen şimşek ikiliyi ayırır. Uzun saçlı adam şimşeği savuşturmaya çalışırken genç kadında fırsattan yararlanıp kaçar. Hong Kong sokaklarında dolanan genç kadın başka bir kadını görüp Sui Ching diyerek genç kadının peşinden koşar. Bembeyaz saçlı kadın genç kadına Sui Ching seni yıllardır arıyordum deyince genç kadın beni başka biriyle karıştırdınız sanrım diye karşılık verir. Bunun bembeyaz saçlı genç kadının Pak So Ching olduğunu öğreniriz. Pak So Ching Sui Ching zannettiği kadına hayır karıştırmadım sen yeşil yılansın Bende beyaz yılanım şimdi beni kocama götür deyince genç kadın Pak So Ching’e seni tanıyorum bile diye karşılık verir. Pak So Ching beni kandırma kocam nerede deyince genç kadın Pak So Ching’e neden bahsediyorsun diyerek gider. Bunun üzerine Pak So Ching bir kez daha genç kadının yanına gider. Pak So Ching genç senle dalga geçmiyorum yalnızca kocamın yanına gitmek istiyorum der. Genç kadın bıkkınlık dolu bir sesle Pak So Ching’e ne istiyorsun deyince Pak So Ching genç kadına benimle bu şekilde nasıl konuşursun diye karşılık verir.


Sui Ching benzerinin evine gelen Pak So Ching’e bu gece burada kal yarın akrabalarını ararız denilince hışımla ayağa kalkan Pak So Ching Sui Ching’e neden bahsediyorsun Hu Sin gelmezse senden başka akrabam yok diye karşılık verir. Sui Ching’i ses etmeden Pak So Ching’ in yanından ayrılır. Bunun üzerine So Ching ağlamaklı bir sesle sana hizmetçim gibi değil kız kardeşim gibi davrandım ama sen şimdi beni başından savmak istiyorsun der. Sui Ching Pak So Ching’e yaklaşarak ağlama adın ne senin diye sorar. Sorulan soruya sinirlenen Pak So Ching sinirlenir ve gitmek ister. Sui Ching Pak So Ching’e yarını bekle bu saatte etraf tehlikelidir şimdi dinlen diyerek So Ching’i sakinleştirir. Pak So Ching yıkanırken Sui Ching’ de Pak So Ching’e yardımcı olur ve ardından Pak So Ching’ in çıplak bedenini ovar. Pak So Ching zevk alırken geçmiş anılar alemine giriş yapar. Pak So Ching inleyerek Sui Ching harikasın der. Bunun üzerine Sui Ching Sui Ching ve Hu Sin’in kim olduğunu sorar.  Pak So Ching Sui Ching’ in hizmetçisi Hu Sin’in de kocası olduğunu söyler. Bunun üzerine Sui Ching’ Pak So Ching’e harika bir vücudun var modellik yapmalısın deyince Pak So Ching uykum var diyerek uyur.

So Ching’i takip eden keşiş içinden dua ederken birden gözleri fosforlu yeşile döner ve Pak So Ching’i Sui Ching ile aynı yatakta yattığını görür. Pak So Ching uyanıp keşişin üstüne atladığını görünce çığlığı basar. Pak So Ching ’in çığlığına kalkan Sui Ching ne olduğunu sorunca kötü keşiş Hao Sih’in kendisini yakalamaya çalıştığını söyler. Bunun üzerine Sui Ching ‘in Hao Shi yok burada sen gördün der. Pak So Ching çalan telefondan korkarak Hao Shi beni ele geçirmek için cehennemden gelen çanı kullanıyor deyince Sui Ching   Pak So Ching ‘e o telefon deyip telefondaki şahsı ile konuşmaya başlar. Sui Ching ‘in benzeri telefonda konuştuğu kişiye harika bir vücudu olan birini buldum şirkete geliyoruz der. Daha sonra Sui Ching Pak So Ching’e saçını boyayıp ajansa gidelim der. Bu arada Sui Ching ‘in çalıştığı şirketin müdürü Helen şirket sahibinin sözlü tacizine uğrar. Bu arada Pak So Ching ‘i gören çalışanları Sui Ching’i kast ederek lezbiyen harika bir parça getirmiş der. Sui Ching Pak So Ching’i müdürü Helen ile tanıştırır. Helen Sui Ching’e Pak So Ching’e makyajının yapılmasını ister. Pak So Ching ‘in makyajı yapılırken ayanda Hao Shi’yi görür. Pak So Ching dehşet içinde ajansın dışına doğru koşarken Sui Ching ’de Pak So Ching ‘in peşinden gider. Pak So Ching korkudan delirmiş şekilde koşarken motosikleti fark etmez ve motosikletin çarpmasıyla yere kapaklanır.

Pak So Ching ile ilgilenen doktor hastanın durumu iyi kendine geldiğinde taburcu ederiz der. Daha sonra Sui Ching yavaşça kendisine gelen Pak So Ching iyi misin diye sorarken kendisine çarpan motosiklet sürücüsünü kocası Hu Sin sanıp en sonunda buldum seni şükürler olsun seni çok aradım der. Pak So Ching ’in garip davranışına şaşıran motosiklet sürücüsü sarsıntı mı geçirdi diye sorar. Doktor kafatasında çatlak var bu da beyin hasarına sebep olup bazı davranışlarının aşırıya kaçtığını ve halüsinasyonlar gördüğünü anlarız lakin endişe etmeyin ilaç tedavisinden sonra hiçbir şeyi kalmaz der. Bu arada motosiklet sürücüsün adının Paul olduğunu öğreniriz ve nişanlısı Cherry arkadaşı Tony ’ye nerede kaldı diye sorunca Tony Cherry ’ye bilmiyorum Paul’un geç kalma alışkanlığı yoktur diye cevap verir. Sui Ching ‘in evine Pak So Ching hem Su Ching’e hem de Paul’a sarılıp ikinizi de bulduğum için çok mesudum der. Bunun üzerine Paul Pak So Ching’e sizin canınızı yaktığım için çok üzgünüm deyince So Pak Ching Paul’a seni yeniden buldum mühim değil diye cevap verir. Paul ben o zaman gideyim deyince So Pak Ching Paul’un kolunu kavrayıp seni zor buldum bende seninle gideyim der. Lafa karışan Sui Ching So Pak Ching’e yorgunsun dinlenmen gerek der. Bunun üzerine So Pak   Ching uykum yok deyip Paul’un kalmasını ister. Paul So Pak Ching ‘in isteğini kırmaz ve uyuyana dek So Pak Ching ‘in yanında kalır.

Evine dönen Paul’u nişanlısı Cherry karşılar. Cherry Paul’e niye mesajlarına bakmadın düğün provasını kaçırdın der. Bunun üzerine Paul Cherry ’ye motosikletiyle kaza yaptığını genç bir kadına çarptığını bu sebepten mesajlarına bakamadığını söyler. sui Ching duş alırken Pak So Ching ’de rüyasında Hao Sih tarafından boğazının sıkıldığını görür ve çığlık atmaya başlar. Duştan çıkan Sui Ching gördüğü kâbus sonucu korkudan deliren Pak So Ching’i sakinleştirip yanında yatar. Ertesi gün Sui Ching ’in evine gelen Paul Pak So Ching ‘in durumunu sorar. Sui Ching Paul’e gene kâbus gördü cevabını verir. Paul yaptığım düşünmeden edemiyorum deyince Sui Ching Paul’e kendini suçlama senin bir suçun yok der. Bunun üzerine eğer ona çarpmasaydım bu duruma düşmezdi der. Sui Ching Paul’e ama ölmedi mühim olan bu diye karşılık verir.  Paul Sui Ching’e Cherry ’in fotoğraflarını çekmek istediğini söyler. Bu arada Paul’un nişanlısı Cherry Tony ve bir modelin verdiği pozları çizmeye başlar ama havaya giremediğinden çizimini yarım bırakır. Daha sonra şirket çalışanlarından Helen Tony’yi tahrik ederek Tony ile beraber olur.

Pak So Ching teknede Sui Ching, Paul ve Tony ile beraber fotoğraf çekimine başlar. Pak So Ching yanına gelen Paul’e beni tanımadın mı diye sorunca Paul Pak So Ching’i kucaklayıp yatağa koyar. Bu arada Sui Ching fotoğraf makinesiyle uğraşırken Tony yanına gelip oynaşmaya başlar Pak So Ching yataktayken Paul’e hatırlamıyor musun beni der.  Bunun üzerine Paul So Pak Ching’e hadi yukarı çıkıp resimleri bitirelim deyince Pak So Ching Paul’e seni zor bulabildim bu şansı zor yakaladım der. Bunun üzerine Paul peki pes ediyorum diyerek Pak So Ching ile yiyişmesini tekrarlar. Aynı günün gecesi Pak So Ching duş alırken Hao Shi ’in saldırısına uğrar ama bunun bir kâbus olduğunu anlarız. Daha sonra So Pak Ching’i sakinleştiremeyen Sui Ching Paul’u arayıp So Pak Ching’ in kötüye gittiğini söyler. Paul dışarı çıkarken nişanlısı Cherry’ de Paul’un arkasından üzgün bir şekilde bakar. Hastanede de kriz geçiren So Pak Ching’e sakinleştirici yapılır ve doktor So Pak Ching’ in durumunun ne olduğunu anlayamadıklarını müsaade altında tutulması gerektiğini söyler.


Hastaneye gelen Paul merdivenlerde Sui Ching ve Pak So Ching ile karşılaşır. Pak So Ching Paul’a hadi gidelim buranın kokusu burnuma çok kötü geliyor deyip hastaneden çıkarlar. Evde Paul’un keyifsiz halini gören Pak So Ching Paul’e merak etmemesini hep yanında olacağını Paul’u nazikçe öper. Ertesi gün Cherry Sui Ching’e son çekimde kullanılan modelin çok kötü olduğunu söyleyip yeni bir modelle çalışılmasını ister. Sui Ching Pak So ’un kötü olmadığını söyler. Cherry ısrarını sürdürünce Sui Ching Cherry ’ye iş ile özel hayatını karıştırma der. Bunun üzerine Cherry Sui Ching’e Pak So Ching ve Paul’e iyi niyetlerimi illet der. Sui Ching Cherry ‘ye söyleyeceğin buysa ben gidiyorum der. Daha sonra Sui Ching şirketten çıkmadan önce Helen’den yeniden yapılacak çekim için ayarlamalar yapmasını ister. Aynı günün akşamı So Pak Ching Sui Ching, Paul ve Tony ile yemek yerken Hao Shi ’in yaptığı büyü sayesinde yemekleri sayısız kurtçukların dolandığı çöpler olarak görür. Korku ve iğrenme duygusu ile masadan kalkan So Pak Ching kontrolsüzce kusmaya başlar ve birdenbire bayılır. Bunun üzerine Sui Ching Pak So Ching’e büyü yapıldığını acilen ablasının hocasıyla konuşması gerektiğini söyler.

Sui Ching ’in ablası Lin’in hocasına giden Tony ve Paul So Pak Ching’e büyü yapıldığını eğer bozulmazsa So Pak’ın öleceğini öğrenirler. Bu arada Hao Shi büyülerini yapıp So Pak Ching’i bir kez daha hasta eder. Bunun üzerine hoca kadın başka bir büyü yaparak Hao Shi’yi kısa süreliğine etkisiz hale getirir. Daha sonra hoca So Pak Ching’e bir muska verip bu seni bir süre koruyabilir der. Eve dönen So Pak Ching ile Paul odalarında yiyişirken Hao Shi ‘in saldırısına uğrarlar. Hao Shi Paul’u etkisiz hale getirip So Pak Ching’e saldırır ama hocanın verdiği muska sayesinde Hao Shi ‘in saldırısından kurtulur. Bunun üzerine Hao Shi Lin’i kaçırır ve ardından bir zebani getirip Lin’e işkence ettirir. bu arada hocanın yanına  giden Cherry Paul’un aslın Hu Sin’in yeniden doğmuş biçimi olduğunu ve So Pak Ching ile Paul’un sonsuza kadar sevgili olacaklarını öğrenince aradan çıkar.  Daha sonra So Pak Ching, Paul ve hoca Lin’i kurtarmaya giderler.  Hoca ve  Hao Shi bir süre savaştıktan sonra hoca So Pak Ching ile Paul’un birbirleri için yaratıldığını söyleyince Hao Shi peki Cennet kralına ne hesap vereceğim deyince hoca Hao Shi’ ye Hong Kong’a taşın burada her şey deyince Hao Shi ikna olur ve Lin’i kurtarırlar. Daha sonra So Pak ile Paul beraber olurlar ve film biter.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...