https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

30 Haziran 2019 Pazar

Night Of The Pumpkin


Filmimiz kütüphanede kitap okuyan Bill ve Kayla ile başlar. Bill Kayla ’ya parti hakkında ilgili bir konu bulamadım der. Bunun üzerine Kayla Bill’e senle Jen arasında ne var diye sorar. Bill ne gibi diye sordun diye sorunca Kayla Bill’e Jen ile takılacağına burada benimle takılıyorsun diye karşılık verir. Bill Jen ile arkadaşız eğer ona çıkma teklif edersem arkadaşlığımız bozulabilir diye açıklar. Kayla Bill’e o zaman benim partime gel sana uygun eş bulayım deyince Bill’de esprili bir dilde Kayla ‘ya o zaman sende benim partime gel sana göre bir eş bulalım diye karşılık verir. Bunun Kayla niye Jen partisinde sürekli tema olmasını istiyor zaten partiler temalı oluyor diye şikâyette bulunur. Bill Kayla ‘ya Jen o kadarda kötü bir değil dedikten sonra Jen Bill ve Kayla’ın yanına gelir. Jen aşağılayıcı bir tavırla ne haber kitap solucanları der. Bunun üzerine Kayla Jen’e kitap kurdu deyince Jen umursamaz bir tavırla ha kurt ha solucan ne önemi var diye karşılık verir. Daha sonra Mary partiye Peter’da gelecek mi diye sorunca Kayla evet diye cevap verir. Tekinsiz bir şahsı fark eden Kayla Mary’ye takipçin gelmiş deyince Jen hangisi diye sorar. Kayla Mary’ye biraz düzgün yoksa bir gün birisi seni uyuşturup bodrumuna kilitleyebilir diye uyarır.


Elisabeth’i arayan Kelly partide ne tür yiyecek getiriyim diğerleri ile aynı tür olmasın der. Bunun üzerine Elisabeth Kelly ’ye partide kimi ne yiyeceği kimsenin umurunda değil dedikten sonra Kelly Elisabeth’e Jen ve Bill partiyi ayarlayabildi mi diye sorar. Elisabeth Cadılar Bayramın dini bir önemi var eskiden Samhain diye kutlanırdı der. Kelly iyi ki artık Cadılar Bayramı artık dini bir Propagandaya dönüşmedi deyince Elisabeth Kelly ‘ye lütfen kaç kere söyledim vaaz verme deyince Kelly sinirlenerek bu tür konuları açan ben sensin senin gibi beyni yıkanış bir fanatik değilim diye karşılıkta bulunur. Elisabeth Kelly ‘ye herkes bir şeylere inanır ne kadar garip inançları olsa da inanır. Kelly Elisabeth’e ben ateistim deyince Elisabeth herkesin inanması gereken bir şey vardır der. Kelly alaycı bir tavırla bunu kim uydurdu diye sorunca Elisabeth ve Kelly arasında tartışma çıkar. Kelly Elisabeth bu konu her açıldığında kendimizi tartışırken buluyoruz diyerek tartışmayı sonlandırır.

Bill’i arayan Peter partiye oyulmuş kabağımı getirsem olur mu diye sorar. Bill Peter’a normal parti yapma düşüncesindeyim der. Bunun üzerine Peter oyulmuş kabağımı getireyim mi diye sorunca Bill patrona sormam gerek der. Bunun Peter Bill’e patronunu partine mi çağırdın deyince Bill Jen’i kastediyorum tüm karaları o veriyor der. Peter Bill’e o zaman sen ailenin etek giyenisin deyince Bill bunu Jen ’mi söyledi diye sorar.  Peter Bill’e hayır şapşal kadın evde erkeğin görevini yapıyorsa erkekte etek giyiyor olur diye cevap verir. Bill Peter’ peki kabak oyucu Peter dedikten sonra Peter Bill’e bahsi açılmışken eğer oyulmuş kabağım partide istenmiyorsa bende kabağı ev düzenlemesinde kullanırım diyerek telefonu kapatır. Daha sonra Peter sevgilisi Barbara ile sevişir. Sevişme sonlanınca Barbara duş almaya Peter’da yatakta uzanır ve birdenbire kabak kafalı insana benzeyen bir mahlukat Peter’a saldırıp öldürür. Duşunu nihayete erdiren Barbara Peter’in kopmuş kafasını odada görünce aman Tanrı’m der. Kabak kafalı mahlukatı gören Barbara havlusunu çıkarıp çıplak bedenini teşhir edip seninim deyip havluyu kabak kafalı mahlukata fırlatır.


Billy Jen’e niye parti temalı oluyor yani herkes tanıdık ayrıca konuyu internetten de bulabiliriz kütüphaneye gitmemizde gerekmez der. Jen kitaplardan daha iyi öğrenebiliriz der. Billy bu konuyu aştık, peki niye müziği ben seçemiyorum der. Jen çünkü aranızda operadan hoşlanan tek kişi benim ayrıca seçtiğim şarkı Yaz bir mevsim değil bir kişi yaşadık değişimleri büyülü bir şekilde anlatılıyor ama o değişimler Yaz’ı yavaş bir şekilde öldürüyordu lakin öldüğünde uykuda gibi huzurluydu der. Billy Jen’e şayet partide böyle bir şey çalarsak partinin tüm havası biter partiye hava katmak istiyorsak tempolu bir müzik koymalıyız der. Jen Billy ’ye ne kadar inkâr edersen et sende operadan hoşlanıyorsun der. Billy bir şeyden hoşlanmam için dinlediğim şeyin anladığım lisanda olması gerek diye karşılık verdikten sonra teybi açıp Death Metal çaldırır. Jen teybi kapatınca Billy opera seven biri için çocukça davranıyorsun der. Jen Billy ‘ye Death Metal’de ruhumu tıpkı opera gibi besliyor sende Opera dinlersen içindeki hüzün senin de ruhunu besleyebilir der. Jen ve Billy’nin hoşlanmadıkları Fred arar. Billy Jen’e sakın Fred’e partiden bahsetme der. Jen Fred’e sorun ne diye sorunca Fred şakanız çok kötü ve bu derhal kesin diye bağırır. Fred ’in ne dediğini anlamayan Jen Fred’e sakince ne oldu anlatır mısın der. Fred Jen’e Barbara’ın anadan üryan şekilde gelip Peter’in dev bir balkabağı öldürdü diyor der. Bunun üzerine Jen Fred’e Barbara bazen uyuşturucu haplar alır ve onun zihnini etkiler der. Fred o zaman polisi arasın deyince Barbara sen arar mısın diye sorar. Fred Jen’e iyi polisi arayım da beni tımarhaneye tıksınlar der. Kabak kafalı mahlukat belirir ve hala şaka yapıldığını düşünen işini bitireceğim senin diyerek odasından tabancasını alıp kabak kafalı mahlukatı vurur. Kurşunlar mahlukatın içinden çıkar ve Barbara’yı vurur. Kabak kafalı mahlukat Fred’i öldürür. Olanlardan haberi olmayan Jen Billy partileri için konuşurlar.


Jen’ in evine gelen Elisabeth Playmate kostümüne yakın bir kıyafetle gelince Jen niye kostümle geldin şimdi Billy ’de o aptal Viking şapkasını takacak diye sitem eder.  daha sonra Elisabeth haç şekilli kurabiyelerden yaptım der. bunun üzerine Jen Elisabeth’e niye gene dini bulaştırıyorsun haça germek o dönemde kullanılan bir işkence yöntemiydi ve doğruysa İsa yöntemle işkenceye tabii tutulan en ünlü şahıstı diye çıkışır. Elisabeth şaka yaptım sende bu konu hakkında epey saldırgan davranışta bulundun diye karşılık verir. Daha sonra Kelly ’in gelmesiyle partiye başlarlar. Kelly Billy ve Jen’e galiba parti için konu bulamadın veya Elisabeth’i kastederek kimse fahişe gibi giyinmek istemedi herhalde der. Bunun üzerine Elisabeth Kelly ’ye bilgin olsun Mary Magdelena bir fahişeydi ve İsa tarafından sevilirdi diye karşılık verir. Daha sonra Elisabeth Kelly ‘ye sen tutkalsın bende lastiğim bana ne kadar laf soksan da gerisin geriye sana sana yapışıyor der. Bunun üzerine Kelly şayet ben tutkalsam niye sana bulaşayım deyince Elisabeth o şekilde kalsın diyerek Kelly ‘in lafını keser. Konuyu değiştirmek isteyen Kelly kütüphanede birçok konu hakkında pek çok şey öğrendim der. Bunun üzerine Kelly ne gibi diye sorunca Jen Jack O Lantern hikayesini anlatmaya başlar. Jen ilk başta Jack ’in köylülerin malını çalan bir hırsız olduğunu ve Şeytan ile yapıp anlaşmanın hükümlerine uymaz ve ne Cehennemin ne de Cennete istemediği bir varlığa döndüğünü söyler. Bunun üzerine Elisabeth ve Kelly Jen’ in hikayesi üzerinde Ateist dindar tartışmasına girerler.


Peter’in kız arkadaşı Becky gelip Peter’i sorar. Billy daha gelmedi senle beraber gelmedi diye karşılık verir. Bunun üzerine Jen Fred ’in arayıp Barbara’ın çıplak şekilde evine geldiğini söyler. Becky Barbara çıplak şekilde Peter ile mi takılıyor deyince Jen Becky ’ye merak etme Fred yine o sinir bozucu şakalarından yapıyor olmalı der. Jen’ in komşusu Morgan çok ses bu kasabanın yüksek sese karşı aldığı kurallar var sesi kısmazsanız polisi ararım der. Jen şu lanet cadı ses çıkardığımız için polisi arayacakmış der. Bunun üzerine Kelly Jen’e komşun cadı mı diye sorunca Jen hayır yalnızca kendisini cadı sanıyor der.  Kelly kendisini bir dinden çıkarıp başka bir dine girmiş acınası der. Bunun üzerine Elisabeth ’de ateistler neyse de şeytana tapanlarla aynı mekânda bile bulunmam der. Bu arada tuvalette giren Becky banyo perdesinin arkasında kabak kafalı mahlukatın saldırısına uğrar. Çığlıklara gelen Elisabeth, Jen ve Kelly mahlukatın elini kopartıp Becky’yi kurtarırlar. Saldırı sonrası Becky, Elisabeth, Jen ve Kelly arasında polisi arayıp aramama konusunda tartışma yaşanır ve polis aramak yerine dört kadın Morgan’ın evine giderler. Elisabeth diğerlerinin karşı çıkmalarına rağmen dini söylemlerde bulunup Morgan’a işkence der. Bu arada kabak kafalı mahlukat Morgan’ın evinde belirince Elisabeth Morgan’ı öldürür ve sahibesini öldürdüm gitmiyor dedikten sonra kabak kafalı mahlukat tarafından gırtlağı ezilerek öldürülür.

Becky, Jen Kelly eve döndüklerinde kabak kafalı mahlukatın ne olduğu hakkında konuşurlar. Jen kabak kafalı mahlukatın kopan elinin dala dönüştüğünü söyler. Bunun üzerine Kelly kabak kafalı mahlukatın amipler gibi ürediğini ve bir balkabağının tohumlarının her halükârda ürediğini açıklar. Jen Kelly ’ye eğer bir çeşit canavar işgali varsa haberlerde duyulur deyi televizyonu açar ama tele vizyonda canavar işgali hakkında haber bulamaz. Billy, Jen ve Kelly ormana giderler ve Fred ’in yarı balkabağı yarı insan cesedinin bir varlığa dönüştüğüne tanık olurlar. Bunun üzerine Billy mahlukatın uzaydan gelme bir yaratık olma ihtimali söyler. Bu arada Peter’in evine giren kafalı mahlukat tarafından taciz edilirken içeri giren Kelly tarafından sırtına kılıç saplanarak öldürülür lakin kabak kafalı mahlukat değil Mary’nin takıntı takipçisi Roy olduğunu öğreniriz. Daha sonra gerçek kabak kafalı mahlukat gelip hem Mary’yi hem de Billy’yi öldürür. Jen ve Kelly ormana kaçarlar ve kısa bir dövüş sonrası Kelly mahlukatın kafasını parçalayarak öldürür ama başka bir kabak kafalı mahlukat Kelly’yi öldürür. Daha sonra evine kaçan Jen kabak kafalı mahlukatın neden öldürdüğüne dair düşünürken diz çöküp kabak kafalı mahlukatın ayaklarını öper  ardından cinayet suçlamasıyla akıl hastane yatılır ve film biter.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...