https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

11 Haziran 2019 Salı

The Brotherhood V: Alumni

Filmimiz Betty isimli birisinin yazdığı soyunma odasında buluşalım diye yazdığı notu okuyup gece vakti okula giren isminin Leslie olduğunu öğrendiğimiz bir gençle başlar. Leslie boş okulda Betty’yi ararken spor salonunda bekleyen eli bıçaklı gizemli şahsı fark etmez ve balo için süslenmiş spor salonundan çıkar. En sonunda kızların soyunma odasına giren Leslie soyunma odasında bir kez daha Betty’yi arar ve daha sonra hemencecik soyunma başlar. Soyunma odasında kısa bir duş alan Leslie tekrar Betty’yi aramaya başlar. Kıyafetlerini koyduğu yerde bulamayan Leslie gizemli şahsı fark eder ve Betty diye seslenip niye konuşmuyorsun neyin var diye sorar. Gizemli şahıs Leslie ’in sorusuna cevap vermez ve Leslie’yi bıçaklayarak öldürür. Daha sonra Leslie ‘in arkadaşları Amy, Mike ve Randall Leslie’yi uğrayacağı eşek sakasından korumak için soyunma odasına girerler ve Betty ’in Holden ve Ted ile birlikte Leslie ‘in cesedi başında durduklarını görürler. Amy gözyaşları içeresinde Betty’yi suçlar. Betty diğerlerine amacının Leslie ’ye şaka yapıp videoya çekip internette koymak olduğunu söyler. Bunun üzerine Mike bunu polisle bildirmeliyiz deyince lafa karışan Holden arkadaşlarına bunu polise bildirirsek şüpheli durumuna düşeriz gece vakti soyunma odasında ne yaptığımız sorarlar ve tahsil hayatımız ondan iş hayatımız biter geleceğimiz bir anda biter diye karşılık verir. Daha sonra Holden arkadaşlarına bu olaydan bahsetmeme yemini ettirir.
Bir yol sonra okulun bahçesinde duran Amy ’in yanına gelen Mike sana da mı geldi diyerek Sunnydale lisesi gayri resmi mezunlar toplantısına davetlisiniz teyp elimde yazılı notu Amy ’ye gösterir. Daha sonra Amy ve Mike’ın yanına gelen Betty gelir. Mike Betty ’ye sana da mı o mavi zarflardan geldi diye sorar. Betty zarfın dikkat uyandırıcı olduğunu gizemli tanıdığının kendisini buraya çağırdığını açıklar. Mike okula ne olmuş diye sorunca May Leslie ’in başından geçenlerden sonra okulu kapadılar bir senedir kimse buraya ayak basmadı diye cevap verir. Bunun üzerine Betty eğer bu bir buluşma ise üç kişi eksik der. Amy iki kişi aslında Randall ve Ted diye karşılık verir. Betty peki Holden’a ne oldu sorunca Amy Holden hapiste diye cevap verir. Mike aslında hapisteydi ama minimum korumalı hapisten firar etmiş diye karşılık verir. Amy Mike’a ciddi misin diye sorunca Mike kafasını sallayıp evet cevabını verir. Bunun üzerine Betty hiç şaşırmadığını Holden ’in hiçbir zaman kanunla başı hoş olmadığını söyler. Amy Betty ‘ye liseden sonra hayatın nasıl oldu sorunca Betty ailem sağ olsun on altı milyon dolarlık bir fonum var der. Betty Amy ‘ye peki sen Randall ile beraber misin diye sorunca Amy olmadığımı biliyorsun diye cevap verir. Bunun üzerine Betty ‘ye sanki hayatınla alakadarım deyince Amy Betty ‘ye kendine ait hayatın olmadığı için olabilir mi diye karşılık verir. Daha sonra okul binasından Ted çıkar ve Amy seni kim soktu diye cevap verir. Ted levye ve Randall’ın yardımlarıyla girdim dedikten sonra okul arkadaşları boşaltılmış okul binasına girerler. Bu arada Holden ’da dört arkadaşı elinde bıçakla gözler.


Amy, Betty, Mike ve Ted okul içinde gezinirken Betty arkadaşlarına baksanıza mezuniyet balosu süsleri duruyor deyince Amy sanmıyorum sanki birisi burayı yeniden süslemiş diye karşılık verir. Bu arada Mike benim tuvalete gitmem gerek viski zorluyor diyerek arkadaşlarının yanından ayrılır. Üç okul arkadaşı yürürken Ted dur bir dakika diyerek dolapların olduğu kısma giderek mavi zarfı gösterip çıktığımda bu yoktu der. Zarfı okumaya başlayan Ted gizemli kişinin olayın kanıtı olan video kaydını bulmak için oyun düzenlediğini video kaydı gece yarısı olmadan bulurlarsa suçlarınızdan bağışlarınınsınız şayet polise giderseniz günahlarınızla yüzleşirsiniz diye okuduktan sonra bu ne manaya geliyor diye sorar. Betty birisi bizimle kesin kez uğraşıyor diye karşılık verdikten sonra Amy hiçbirimizin Leslie ’in ölümüyle ilgisi olmadı niye umursayalım der. Sessizliğe bürünen Betty geçmiş anılar alemine girer ve soyunma odasında seninle ilişkimiz öğrenilmemeli Leslie’yi bıçakladığını hatırlar. Betty geçmiş anılar aleminden çıktıktan sonra Amy bizde bu işe bulaştık değil mi deyince Betty şu kaydı bulmalıyız diye karşılık verir. Amy Randall nerede diye sorunca Ted Randall’ın zarfı bulduğun ve kendi başına aramaya çıktığını söyler. Bu arada Betty Mike’ın bilinçsiz şekilde oturduğunu fark eder ve Amy Ted ile Mike’ın yanına giderler. Mike’ı kontrol eden Ted Amy ve Betty ’ye sanırım ölmüş der. Birdenbire Mike Ted’in alnını zil zurna sarhoş olabilirim der.  Daha sonra Mike bu şakayı ortayı yumuşatmak için yaptığını söyler.
Amy Ted ile Betty ‘de Mike’ı yanına alıp farklı yönlere gidip kaseti aramaya başlarlar. Mike ve Betty kahkahalar eşliğinde okul koridorlarında gezinirken Randall ile karşılaşırlar. Randall Mile ve Betty ’ye diğerlerinden ayrıldınız mı deyince Betty diğerleri farklı kaset aramaya çıktı bende Mike ile takılıyorum diye karşılıkta bulunur. Lafa karışan Mike’ta Betty ’in kalçasını elleyip bende zil zurna sarhoşum bu sayede Betty ’den daha rahat faydalanıyorum der. Betty ‘de fırsattan yararlanıp Randall’a yavşar ama oralı olmaz ve giderken Betty ve Mike’a bir şey duyarsanız ve görür iseniz hemen kaçın diye uyarır. Randall’ın soğuk tavrına Betty alaycı bir tavırla oldu bil babacım diye karşılık verir.  Betty Mike’a hangisi kızların soyunma odası diye sorunca Mike içinde ceset olan mı diye espri yapar. Bu komik değil diğerlerini bulmamız gerek diye karşılık verir. Mike Betty bak benim bir fikrim içimizden biri bizimle uğraşıyor aslında kaset yalnızca hiçbir sebep olmadan bütün gece korkmamızı sağlayacak der. Bunun Betty bundan çok emin gözüküyorsun belki de bunların hepsi senin fikrin idi der. Geçmiş anılar alemine giren Mike Leslie ’ye eski dostum Leslie birimiz Betty ‘ye sahip olacak görünüşe göre o sen olmayacaksın diyerek Leslie’yi bıçaklar.


Soyunma odasını giren Betty ve Mike soyunma odasında gezinirken Mike Betty ’ye bir yıldır dokunulmamış sanki zaman kapsülün içindeymişiz gibi değil mi deyip dolap kapısını sertçe kapatır. Betty herkesi başımıza getireceksin deyince Mike ne olmuş bizi kim duyacak herkes okulun başka taraflarında diye karşılık verir. Bunun üzerine Betty Mike’a üzgün olacağına güvende olmalısın dedikten Mike’tan soyunmasını ister. Mike sevinerek Betty ’in isteğini yerine getirir. Mike uygun mu diye sorar. Betty evet ama bunun iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum bir bu mekân bana ürkütücü geliyor iki hâlâ Randall’dan hoşlanıyorum der. Bunun üzerine Mike Betty Randall ile çıkıyor der. Betty alaycı bir tavırla Mike’a o zaman seni başka birisi olarak hayal edeyim o zaman gücenmek yok der. Mike bende bir duş alayım hem sahte kanı silerim hem de sakinleşirim birde seni başkası olarak hayal ederim gücenmek yok diyerek Betty ‘ye laf sokup gider. Mike duş alırken gizemli katil tarafından sırtından bıçaklanır. Mike’ın çığlını duyan Mike’ın şaka yaptığını sanır ve ilkinde komikti ama artık komik gelmiyor der.


Randall ile karşılaşan Ted bir süre sohbet ettikten sonra Ted uzun zamandır görüşemedik deyince Randall Ted’e halletmem gereken bazı meseleler vardı diye karşılıkta bulunur.  Ted kaseti bulamadın mı diye sorunca Randall ben kaseti aramıyorum Holden’ı arıyorum o buralarda diye cevap verir. Şaşıran Ted ne deyince Randall Ted’e hiçbiriniz Holden’ı benim tanımadığım kadar tanımıyorsunuz o delinin biri ve hapisten kaçtı ayrıca kamerayı kullanan da o idi kaseti almış olabilir der. Randall Ted’e sen Leslie ’den nefret ederdin deyince Ted hepimiz Leslie ‘den nefret ederdik diye karşılık verir Ted Randall’a bu işler bittikten sonra beraber takılalım mı der. Randall hani bu konu hakkında çekincelerin vardı deyince Ted hâlâ var dedikten sonra Ted ve Randall öpüşmeye başlarlar. spor salonuna geçen iki genç adam  yiyişmeye başlarlar. İşler ciddileşince Randall Ted’e her zaman böylesin insanlarla oyun oynuyorsun dedikten sonra giyinip kaseti aramaya gidiyorum deyip Randall’ın yanından ayrılır. Amy tek başına okulda gezerken fen derslerinin verildiği sınıfa girer. Türlü hayvanın bulunduğu sınıfta bir süre dolanan Amy   sınıftan çıkar. Daha sonra Amy bileğinden kavranır ve Amy çığlığı basınca Randall sessiz olmasını ister. Bunun üzerine Amy Randall’a bu niye yaptın der. Ted o kadar zaman sonra söyleyeceğin bu mu diye sorunca Amy Ted’e hayır başka söyleyecek kelimelerim de var düşüncesiz pislik gibi der. Randall Amy ’den ayrıldığı için üzgün olduğunu ama kendisini bulmaya ihtiyacı olduğunu söyler. Daha sonra Randall espriler yapıp Amy ’in gönlünü alır. Randall Ted’in okula geldiğinden garip davrandığını ve okulda kendisi bıraktığını söyler. Bunun üzerine Amy sende etrafta yoktun deyince Randall sinirlenerek işte bende bu sebepten seni bıraktım diyerek Amy ‘in yanından ayrılır.
Betty soyunma odasında dolanırken Randall ile karşılaşır ve birbirlerine karşı koyamazlar ve yiyişmeye başlar. Bu arada Holden ’da bütün olayı kayda alır ve durumdan etkilenen Holden ‘da Betty ve Randall’a katılır. Sevişme faslı biter ve bunun bir düş olduğunu anlarız. Betty Mike’ı arar. Daha sonra Betty arkasından gelen maskeli şahsı Mike zanneder ve şimdi daha güzel şeyler hayal etmeliyim der. Maskeli şahıs Betty ’in boynunu ovup saçlarını okşamaya başlar. Betty zevk içinde inleyip Mike sandığı maskeli şahsa gizli bölgelerimi biliyorsun demek der. Maskeli şahıs bir süre daha Betty ‘in saçlarını okşarken Betty dolapların arasında yatan Mike’ın cesedini fark eder. Korku içinde arkasını dönen Betty maskeli şahıs tarafından bıçaklanarak öldürülür. Bu arada Amy okul koridorlarında dolanırken elleri kanlı Ted ile karşılaşır. Ted Amy ’ye konuşmamız lazım der. Amy korku içinde Ted’e benden dur der. Ted ben bir şey yapmadım deyince bunun üzerine Amy Ted Mike Betty’yi sorar. Ted geçen sene Leslie ’ye şaka yaptıkları soyunma odasında cesetlerini bulduğunu söyler. Amy korku içinde kaçamaya başlar ama okul kapısının kilitli olduğunu görür. Ted camların kurşun geçirmez cam olduğunu kırılmasının imkânsız olduğunu bu sefer Amy telefonlarını dener ama telefonlarda kesiktir. Amy panik içinde polis yok, elektrik kesik der. Bunun üzerine Ted Amy ‘ye Leslie ’in anne babası boşanmıştı küçükken bizde dalga geçiyorduk derken gizemli Ted’in arkasından belirip Ted’i sırtından bıçaklayarak öldürür.

Maskeli şahıstan Kaçan Amy balo salonuna kaçıp masalardan birinin altına girer. Salona giren Holden Amy’yi fark eder. Betty diğerleri yüzünden hapis yatığını onların her kirli işini yaptığını onlar yaptıkları her işten paçayı sıyırdıklarını ama kendisinin bütün işin ceremesini çektiğini söyleyerek Amy’yi masanın altından çıkarır. Holden tam Betty’yi öldürecekken Betty arkasında sakladığı servis çatalını Holden’ı koluna saplayıp kaçar. Ayağa kalkan Holden iste şimdi sinirlendim diyerek Amy ’in pesinden koşar. Okulun kazan dairesine inen Betty korku içinde kurtulmanın yolunu ararken Holden ‘da kazan dairesinin yanına gelir. Holden’ı fark eden Amy kazan dairesinde saklanmaya başlar. Holden Amy’yi ararken kolumu yaraladığın iyi artık sert bir imajım var fakat bu saklanma işlerinden gına geldi der. Holden Amy ‘ye yaklaşınca Amy Holden’a levye ile vurarak kaçar. Acı içinde kalkan Holden Amy’yi sıkıştırır. Amy korku içinde ben bir şey yapmadım bütün her şey Ted ve Betty ‘in fikriydi der. Holden Amy ‘ye o ikisi ortaklaşa suçluydu ama çıban başı sendin diye karşılık verir. Amy Holden onları öldürdün öcünü aldın der. Amy ‘in sözlerine şaşıran Holden ne demek istiyorsun derken arkasından gelen Randall’ın kullandığı demir çubuk ile etkisiz hale gelir. Amy Randall’a neredeydin diye sorunca Randall kaseti buldum polisler geliyor herzeyi anlatacağız der. Ayağa kalkan Holden Randall’ı bıçaklayıp bu ne kadar hoş bugün art arda yaşadığım ikinci sürpriz şimdi uslu durup küçük, iyi ve zengin bir şıllık gibi ölmeye dersin der. Bunun üzerine Amy ben o kadar da iyi biri değilim diyerek elindeki levyeyi Holden’ı başına sertçe vurur ve dengesini kaybeden Holden duvarda bulunan demirlere saplanıp can verir.  Amy bütün olayı kendisinin planladığını Leslie ’den nefret ettiğini bir keresinde soyunma odasında gözleri ile taciz ettiğini söyler ve geçmiş anılar alemine giriş yaparız Amy ‘in de Leslie’yi bıçaklayanlardan olduğunu öğreniriz. Amy ’in itirafını gizlice kayda alan Randall ayağa kalkar ve itirafın için teşekkürler der. Olayın aslını anlatan Randall Leslie ile aynı babaya sahiptik ama Betty ‘in hazırladığı şaka beni rezil edip mezuniyet balomu mahvedebilirdi bende Betty, Mike ve senin Leslie’yi bıçaklamanızı kayda aldım ama ilk darbeyi indiren bendim deyip mahkemede görüşürüz der ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...