https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

17 Haziran 2019 Pazartesi

Emanuelle Nera: Orient Reportage


Filmimiz geminin restoranın da arkeoloji profesörü Roberto’yu dinleyen Emanuelle ile başlar. Profesör Roberto Emaunelle’ya Birmanya sınırına yakın bir yerde garip şekilleri olan sembol çizilmiş taşlardan bahseder. Bunun üzerine Emanuelle Roberto ’ya işini seviyorsun sanırım diye karşılık verir. Roberto evet ama gençken hayalim muhabir olmaktı deyince Emanuelle Roberto ‘ya bir şekilde hayalini gerçekleştirdin sende tarihin haberini yapıyorsun der. Roberto Emaunelle’ya gevezeliği canını sıkmıyor değil mi diye sorunca Emanuelle aksine seni dinlemek hoşuma gitti diye cevap verir. Roberto Emaunelle’ya bakarak sana güzel olduğunu söyleyen olmuş muydu der. Emanuelle Roberto ‘ya beş dakika önce söylemiştin der. Roberto hafızam pek iyi değil ama gözlerim güzelliği anlar diye karşılık verir. Roberto Emaunelle’ya benle birlikte bu seyahate katılmandan memnunum der. Bunun üzerine Emanuelle Roberto ‘ya bende aynı derecede memnunum söylediklerinin yüzünden bu teklifi geri çeviremezdim der. Roberto Emaunelle’ya mutlu musun diye sorunca Emanuelle Roberto ‘ya mutlu olmasam burada olmazdım diye cevap verir. Roberto Bangkok bize kötü gelecek deyince Emanuelle Roberto ‘ya anlaşmamızı biliyorsun bağlılık yok Bangkok’ta ayrılacağız der. Daha sonra Emanuelle ve Roberto kamaralarında çılgınca vakit geçirirler.


Emanuelle ve Roberto Bangkok’a varırlar. Roberto Emaunelle’ya bundan emin misin diye sorunca Emanuelle sakin bir şekilde Roberto ’ya anlaşmamızı unutma bu anı romantik saçmalıklara mahvetme dedikten sonra Roberto ‘ya öpüp gider. Daha sonra arabaya binen Emanuelle bir buket çiçek görür. Çiçeğin üzerindeki notu okur. Notta hoş geldin güzel misafir yazar. Kısa bir Bangkok turu yapan Emanuelle fotoğraf makinesine sarılır ve bir sürü fotoğraf çeker. Otele giriş yapan Emanuelle otelin kâtibi tarafından karşılanır. Otel sahibi umarım seyahatiniz güzel geçmiştir der.  Daha sonra Emanuelle odasına götürülür otel kâtibi iste odanızın anahtarları diyerek odadan çıkar. Banyoda su sesi duyan Emanuelle banyoya gider ve bir kominin küveti doldurduğunu görür. Emanuelle banyoya çok ihtiyacım vardı diyerek komiye teşekkür eder. Emanuelle soyunurken kominin kendisi izlediğini fark eder. Arkasını dönen Emanuelle komiye gülümser ama komi korku ve utanç duyguları eşliğinde Emanuelle’ın yanından koşarak kaçar.

Daha sonra kendisine çiçek yollayan Tayland kralının kuzeni Prenses Sanit ile buluşur. Emanuelle Prens Sanit ’ten kral ile foto röportaj için yardım ister. Emanuelle Prens Sanit’e New York’ta duyduklarıma göre karşılıksız iş yapmazmışsınız bin dolar size kâfi gelir mi diye sorar. Prens Sanit Emaunelle’ya açıkçası habercilikte Amerikan liyakati küresel olarak epey bilinir lakin küçük hata yaptınız Emanuelle Hanım der. Bunun üzerine Emanuelle Prens Sanit’e anlaşmalara açığım deyip sigarasını yakarken Prens Sanit Emaunelle’ya benim yanımda hiçbir kadın ne sigarasını yakar ne de kendi kadehini doldurur deyip Emanuelle’ın sigarasını yakar. Daha sonra Prens Sanit şimdi soğuk işkadını havalarını bırak ve olduğun gibi davran geçecek zaman zarfında misafirperverliğim hoşuna gidecek der. Emanuelle nezaketiniz beni utandırdı otel ve çiçekler harikaydı misafirperverliğinizde daha neler var diye sorar. Prens Sanit Emaunelle’ya bu kısa zaman zarfında yalnızca bir ülke turu sunabilirim der. Prens Sanit Emaunelle’ya kralın bir sürü çocuğu olduğu ama pek azı kraliyet ailesine mensup der. Emanuelle peki kral ile yakın mısınız diye sorar. Prens Sanit aile bağı olarak yakın ama siyasi fikir ayrılığımız var der. Bunun üzerine Emanuelle Amerikalılar hakkında düşünceleriniz nedir diye sorunca Prens Sanit her Amerikalı senin gibiyse memnuniyetle Amerikan yandaşı olabilirim diye karşılık verir. Prens Sanit ile dolanan Emanuelle bir süreliğine takip edildiğini sanır. Daha sonra Emanuelle Prens Sanit’e bana bir telgraf geldi vaktimi boşa harcadığımı düşünüyorlar der. Bunun üzerine Prens Sanit Emaunelle’ya benimle geçirdiğin vakti boşa mı geçirilmiş olduğu mu düşünürsün diye sorunca Emanuelle tam aksine misafirliğin harika ülkende büyüleyici diye cevap verir. Daha sonra Emanuelle Prens Sanit’e sanki buradayken kendimi başka bir zaman diliminde hissediyorum der. Bunun üzerine Prens Sanit evet burada vaktin nasıl geçtiğini bilemezsin ama vakitlini harcamak istemeyen bir iş kadını olduğunu biliyorum endişelenme kralın fotoğraflarını çekeceksin der. Emanuelle bedeli ne olacak diye sorunca Prens Sanit rahatlamalısın bunu yapacak kadim bir uzak doğu metodu biliyorum lakin sürprizi bozmamak için ne olduğunu söylemeyeceğim ardın bana müteşekkir kalacaksın der. Bir tapınağa giden Emanuelle tapınaktakiler tarafından karşılanır. Tapınak sorumlusu Emaunelle’ya merak etmeyin hanımefendi Prens Sanit bizi bilgilendirdi der.


Masaj için hazırlanan Emanuelle masöz kadına İngilizce biliyor musun diye sorar masöz kadın mesleğim gereği biliyorum diye cevap verir. Bunun üzerine Emanuelle kendisini tanıtır ve masözde adının Gee olduğunu söyler. Gee Emaunelle’ya diğer müşterilerim gibi değilsin onlar hep kendileriyle beraber olmamı isterler diye sorarlar. Emanuelle Gee ’ye erkeklerden hoşlanmaz mısın diye sorunca Gee tabii ki erkeklerden hoşlanırım diye cevap verir. Masaja başlayan Gee Emanuelle’ın çıplak bedenini köpükle ovaladıktan sonra kendisi de soyunur. Daha sonra Emanuelle’ın üstüne çıkan Gee Emanuelle ile sürtüşmeye başlar. Gee Emaunelle’ya hoşuna gidiyor mu diye sorunca Emanuelle zevk iniltileri içerisinde çok hoşuma gitti diye cevap verir. Emanuelle Gee ‘ye bir daha seninle ne zaman görüşürüz deyince Gee yarın seninle çarşı gezmesi yaparız der. Ertesi gün Gee ile çarşı gezen Emanuelle daha sonra otele ger döner. Kominin kendisini gözetlediğini fark eden Emanuelle ilk komiyle dans ettikten sonra kendisini komiye ovdurur. Emanuelle tam rahatlayacakken Roberto çıka gelir. Roberto cipinin bozulduğunu ve Bangkok’a döndüğünü söyler. Emanuelle ve komiyi yarı çıplak gören Roberto hiç boş durmamasın her halde bu da yerel kültürü tanıma çalışmaların deyince Emanuelle arkeolog olman sürekli pis gezmen için mazeret mi diye karşılıkta bulunur.

Roberto Emauelle’yı Amerikalı bir çift olan Francine ve Jimmy ile tanışır. Francine ve Jimmy ile Bangkok keyfi yapan Roberto ve Emanuelle geceleyin striptiz kulübündeki gösteriyi pür dikkat izlerler. Daha sonra dörtlü Prens Sanit ’in malikânesine giderler. Emanuelle Francine, Jimmy ve Roberto’yu tanıtır.  Bunun üzerine Prens Sanit Emaunelle’ya senin arkadaşların benim misafirimdir diye karşılık verir. Malikânenin içine geçen Emanuelle Prens Sanit’e hâlâ bedelini açıklamadın der. Bunun üzerine Prens Sanit Emauelle’yı beni anladığını sanmıştın varlığın benim için önemsiz birkaç bin dolardan daha önemlidir der.  Daha sonra Prens Sanit Roberto’yu gösterip Emanuelle’ ya bu birlikte seyahat ettiğin İtalyan değil mi bayağı zevkli bir yolculuk olmalı der. Prens Sanit Misafirlerine size bir sürprizim var dedikten sonra prens Sanit misafirleriyle uyuşturucu partisi tertipler. Herkes uyuşturucunun etkisine girdikten sonra grup sekse girişirler. Gee, Francine, Jimmy ve Roberto kendilerinden geçince Prens Sanit Emauelle’yı başka bir odaya sokar.  Prens Sanit Emanuelle’ın çıplak bedenini ovarken seni zevkten çıldırtabilirim ama önce aldığını geri vermelisin ve zaman var olmadığını bunu öğreneceksin zevk acıya döndüğünde Fransızların küçük ölüm Uzak Doğularının  mutlak zevk dedikleri olguya varacaksın der.
         

Bangkok’ta dolanan   Emanuelle birkaç poz fotoğraf çektikten sonra otele gider. Roberto ve Gee ’in arasında geçen şehvet dolu anları gizlice seyreder.  Jimmy ile buluşur. Jimmy Emanuelle’ ye dün gece yaşananlardan sonra Francine ile ayrılmaya karar verdik der. Şaşıran Emanuelle peki Francine nerede diye sorunca Jimmy sabah uçağıyla Amerika’ya döndü bende burada kalıp hayatımdaki yeni ufukları arayacağım der. Daha Jimmy ve Emanuelle’ın yanına Gee ile Roberto gelir. Dörtlü biraz sohbet ettikten sonra Roberto ve Emanuelle Jimmy ve Gee ‘in yanından ayrılır.  Emanuelle Prens Sanit beni kralın ilk sevgilisi ile buluşturacak kendisi dağda terk edilmiş bir tapınakta kalıyormuş der. Daha sonra Emanuelle Roberto ’ya gideceğin için üzgünüm der. Roberto evet bende üzgünüm Kazablanka civarında bir kazı bulunmuş oraya gitmek zorundayım der.   Bunun üzerine Emanuelle Roberto ‘ya ayrıldığımızda kavuşamayacağımızı sanma der. Otel odasına dönen   Emanuelle odasına girildiğine şahit olur ve öfkeyle otel sahibine misafirlerinizi böyle mi koruyorsunuz diyerek gider. Prens Sanit ‘in malikânesine giden Emanuelle bir grup adamla karşılaşırlar. Adamlar Emaunelle’ya tecavüz ederken aklına Prens Sanit ’in sözleri gelir ve grup tecavüz bir anda zevke dönüşür. Daha sonra çapulcuların elebaşı Emaunelle’ya Prens Sanit ‘in darbe planlaması yaptığı nedeniyle tutuklandığı ve sürgün edileceğini söyler. Daha sonra aynı adam Emaunelle’ya ülkeden gitmesi gerektiğini Prens Sanit ‘in suç ortağı olarak düşünüldüğü söyler. Emanuelle nasıl gidebilirim pasaportum yok deyince elebaşı ben yalnızca krallın tutuğu bir fedaiyim polis değilim yardımcı olamam ama zeki ve güzel bir kadınsın bir yolunu bulursun deyip Emanuelle’ın yanından ayrılır.


Havalimanına giden Emanuelle kadınlığını kullanıp uçuş için gerekli izinleri alan Emanuelle uçağa doğru giderken Francine ile karşılaşır. Francine Jimmy ile aramızda geçenleri duymuşundur deyince Emanuelle evet Jimmy Bahsetmişti der. Daha sonra Emanuelle Francine’e sen ne yaptın diye sorunca Francine birkaç gün arkadaşlarda kaldım Katmandu’ya gideceğim artık sıradan Amerikalı bir ev hanımı olmak istemiyorum der. Bunun üzerine Emanuelle Bangkok’ta bazı sorunlar çıktı bende Kazablanka gideceğim der.  Uçağa binen Emanuelle ve Francine biraz muhabbet ederler. Daha sonra iki kadının arasında bir çekim olur ve Emanuelle ve Francine uçağın tuvaletine giderler.  Francine keşke birlikte Katmandu’da kalsak der. Francine keşke aptal gibi hayatımı boşa geçirmeseydim der. Emanuelle Francine ’in kıyafetlerine çıkarırken aptal değilsin yalnızca kendini düşünmemişsin zaten geçmişi düşünme şimdiki zamanı düşün ve anı yakala der. Francine Emanuelle ’ya keşke bende senin gibi güçlü bir kadın olsam dedikten sonra Emanuelle ve Francine uçak tuvaletinde Lezbiyen ilişkiye girer.  


Kazablanka’ya varan Emanuelle soluğu ABD konsolosluğunda alır. durumunu konsolosluk çalışanı Bay Jackson’a anlatan Emanuelle pasaportunun çıkmasını istediğini çünkü başının bir kez daha başının derde girmesinden korktuğunu söyler. Bunun üzerine Bay Jackson elimizden ne geliyorsa onu yapacağız dedikten sonra Emauelle’yı süzen Debra Bay Jackson’a babam birazdan uğrayacak diyerek çıkar. Bay Jackson yarın gelirseniz Visa’nızın süresini uzatabiliriz bu arada kalacak bir yer bulabildiniz mi der ve Emanuelle şu anda onu düşünüyordum diyerek konsolosluktan çıkar.  Emanuelle Kazablanka sokaklarında dolanırken yanına gelen Debra Emaunelle’ya babam Amerikan konsolosu onunla konuş derdini çözebilir der.  Emanuelle Debra ’ya teşekkür ettikten sonra Debra lafı bile olmaz babam zaten sürekli turistlerin kaybettiği eşyalarla uğraşır.  Debra Emaunelle’ya harika bir fotoğrafçısın islerini severek takip ediyorum çocukken bende fotoğrafçı olmak istedim der. Emanuelle peki daha sonra ne oldu diye sorunca    makinem bozuldu bende ilgimi kaybettim der. Daha sonra Debra E istersen konsolosluğun misafirhanesinde kalabilirsin der. Emanuelle zahmet olmasın deyince Debra babam bir şey demez diye karşılık verir.       

Debra Emaunelle’ya misafirhane turu yaptırdıktan duş almasını seyredip Emaunelle’ya harika bir bedenin var der.  Daha sonra Debra Emauelle’yı babası David ve arkadaşı Thomas Quiset ile tanıştırır. Debra babasına sorun ne baba diye sorunca David kızı Debra ’ya Emauelle’yı kast ederek ben arkadaşının senin kadar genç olacağını sanmıştım diye cevap verir. Bunun üzerine Debra Emaunelle’ya babam hala beni küçük kızı sanıyor. Debra Thomas’ı tanıtır Thomas’ın çok ünlü bir yazar olduğunu ve kitaplarının on iki dile çevrildiğini ama kendisinin kitapları sıkıcı bulduğunu söyler. Emanuelle Thomas’a antik Yunan hakkında yazdığınız kitabı okudum bayağı aydınlattırıcı idi der.  David hadi sofraya geçelim der. Debra David’e baba Emanuelle’ın başında büyük dertler var kendisi bir askeri darbeye karışmış ve pasaportunu çaldırmış der. Bunun üzerine David Emaunelle’ya başından geçenleri bir anlat bakalım der. Hikâyesini anlatan Emanuelle çalınan fotoğraf makineleri hariç rahatsız edici bir şey olmadığını söyler. David fotoğraf makinelerini bulmak birkaç günümü alır der Emanuelle fakat Visa’m yalnızca kırk sekiz saatliğine geçerli deyince David endişe etme Visa’nı biraz daha uzatırım diye karşılık verir. Thomas Emaunelle’ya sen Sibirya’da yaşayan en yaşlı kişiyi bulmuştun harika bir makaleydi der. Debra seninle ilgilenirim deyince David kızına Emanuelle’ın senin korumana ihtiyacı yok dedikten sonra kızının arkadaşları konusunda aşırı korumacı olduğunu açıklar.

Roberto ’un çalıştığı kazı alanına gele Emanuelle Roberto’yu şaşırtır. Roberto Emanuelle ’ya buraya nasıl geldin diye sorunca Emanuelle önce uçakla daha sonrada eşek sırtında geldim diye cevaplar. Bu arada Roberto ‘un Emanuelle ile yakın ilişkisini kıskanan Janet Roberto ‘un yanına gider. Roberto Janet’i iş arkadaşım diyerek Emanuelle ile tanıştırır. Bunun üzerine Janet yalnızca iş arkadaşı değiliz deyince Emanuelle sevinerek Roberto ’ya nişanlanmışın der. Bunun üzerine Janet Emanuelle ‘ya rahatsız mı oldun diye sorunca Emanuelle Janet’e tam aksine memnun oldum diye karşılık verir. Daha sonra Roberto Janet’in istememesine rağmen Emauelle’yı çadırlarına sokar. Daha sonra Roberto Janet ile sevişirken Emanuelle ile yiyişir. Ertesi gün cipi bozulan Roberto çölde Janet ve Emanuelle ile beklerken bedeviler gelir. Bedeviler bir üçlünün önünde dolanırlar ve bir süre sonra Janet ve Emanuelle bir süre sonra bedevilerle gitme kararı alırlar. Bedevi çadırını giden Janet ve Emanuelle dansözle beraber dans ettikten sonra bir düzine bedevi ile beraber olurlar. Janet ve Emanuelle Roberto ‘un yanına geldikten sonra Janet otuzuna yaklaştım artık yeni zevkler yaşamalıyım deyip Robert’tan ayrılır. Daha sonra   Roberto Emanuelle’ın arkadaşı Debra ile karşılaşır. Debra ve Roberto anında birbirinden hoşlanmaz. Konsolosluğa dönen Emanuelle David tarafından çağırılır. David filmlerini ve fotoğraf makinelerini verir. Emanuelle ve Debra Kazablanka ve sokaklarında vakit geçirirler. Daha sonra Debra Emanuelle ve Roberto ‘un sevişmesini izleyip kendisini tatmin ederken Roberto Debra’yı yatağa atmak ister Emanuelle şiddetle karşı çıkıp çok kaba ve saldırgansın diyerek Roberto’yu yanından kovar. Ertesi gün Emanuelle Roberto ile vedalaşır. Daha sonra Debra Emanuelle ‘ya pasaportunu ve yaptığı tabloyu verir. Debra Emanuelle ‘ya artık büyüyorum bana çok yardımcı oldun dedikten Emanuelle uçağına biner ve film biter.




                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...