https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

4 Mart 2015 Çarşamba

Provocazione


Filmimiz Kiki ve Amy adında iki genç kıza özel felsefe dersi veren bir profesörle başlar.  Profesör Roberto zihniyet ve içgüdü arasındaki farkları anlatırken iki genç kızın verdiği frikikler sayesinde konuya odaklanmada zorlanır ve kızlara nerede kaldıklarını sorar. Amy zihniyet ve içgüdüde kaldıklarını söyledikten sonra Kiki güneşin dikkat dağıtıcı olduğunu söyleyip on dakikalık teneffüs ister.  Profesör Roberto ilk başlarda karşı çıkar ama kızlar sınavların gelecek sene olduğunu söyleyince kabul eder ve kızlar çıplak güneşlenmeye başlarlar.  Bu arada otuzun sonlarında kırkının başlarında alımlı bir kadın Profesör Roberto’ya kızların durumunu sorar. Profesör Roberto Amy’in aklı başında ama Kiki başına daha buyruk der.  Bayan Rinaldi kocam vefat edince üvey kızlarımın mesuliyetti bana kaldı onları yatılı okula vermek yine de bencillik olur o yüzden referanslarınıza bakarak sizi bu işe seçtim Profesör Roberto der.
Bayan Rinaldi, kızlar ve Profesör Roberto akşam yemeği sofrasına yemeğine otururlar kızlar Profesör Roberto’un kışında ders vermesinden memnun olurlar. Akşam yemeğinden kalkan Amy ve Kiki eğlenmek amacıyla diskoteğe giderler. Bu arada Profesör Roberto ve Bayan Rinaldi yalnız kalıp sohbet etmeye başlarlar.  Profesör Roberto Kiki ve Amy’i kast ederek harikulade kızlar ve her an göz alıcı oluyorlar der.  Bunun üzerine Bayan Rinaldi iltifat için bir hafta beklediniz Profesör Roberto der.  Profesör Roberto kızların yanında iltifatta bulunmak zor oluyor üzgünüm ama Bayan Rinaldi davranışlarınız aklımı karıştırıyor resmi ve buz gibisiniz asıl konumuza dönersek beni kızlara iyi bir eğitim vermek için getirdiğinizi biliyorum ve yeteneklerimin en iyisini kullanacağım der. Bayan Rinaldi hınzır bir şekilde yapacağını biliyorum deyip Profesör Rinaldi’in dudaklarına yapışır. Profesörle bir süre tutkulu şekilde öpüşen Bayan Rinaldi seni buraya getirmem pervasız bir davranıştı diyerek Profesör Roberto ile daha öncede ilişkisi olduğunu belli eder. Konuşmaya devam eden Bayan Rinaldi  John öldükten sonra kendimi boşlukta gibi hissetim ama şansım varmış seni buldum der. Bunun üzerine Profesör Roberto Bayan Rinaldi’ye sen her zaman aradığın şeyleri bulma konuşunda iyi olmuşundur aramızdaki bağ koptu ama geniş bir eve ve şatafata sahip oldun Vanesa der. Bayan Rinaldi bunlar kızlara davranışlarını değiştirmeyecek değil mi diye sorunca Profesör Roberto emin olabilirsin der. 


Bayan Rinaldi ve Profesör Roberto saunaya gidip tamamen soyunduktan sonra Profesör Roberto ben saygın bir profesör oldum Vanesa sen ise zengin ve varlıklı bir dul oldun ama o iki kız ne onları sevmiyorsun onlarında seni sevmediği aşikâr niye onları bir yatılı okula yazdırmıyorsun diye sorar. Bayan Rinaldi bu onlar için adil olmaz diye cevaplar.  Bayan Rinaldi’in tansiyonu düşer ve Profesör Roberto Bayan Rinaldi’yi kucaklayıp yatağına taşır. Bayan Rinaldi’in durumunu soran Profesör Roberto Bayan Rinaldi’den biraz başım döndü cevabını alır ve Profesör Roberto ve Bayan Rinaldi tansiyon yükseltici bir sevişme olayına girişirler. Diskotek eve dönen Kiki ve Amy gizlice Profesör Roberto’un havluyla üvey annelerinin odalarından çıkmasını kıkırdayarak izlerler.
Ertesi gün Profesör Roberto  Amy ve Kiki’ye edebiyat dersi verir. Bahçeye gelen Bayan Rinaldi Amy’e düzgün oturması konusunda uyardıktan sonra alış veriş için şehre ineceğine söyler. Kızlar Bayan Rinaldi’ye geç kalma deyince Bayan Rinaldi’de merak etmeyin kalmam deyip gider. Derse devam eden Profesör Roberto Amy’in tahrik edici davranışları sayesinde konuya zorlukla odaklanır. Amy profesör fahişelik mesleğini bize anlat deyince Profesör Roberto sinirlenerek bunun konumuzla ne alakası var der. Bunun üzerine alınma profesör derler.


Profesör Roberto ve kızlar içerde ders çalışlar ama derse yoğunlaşamazlar ve bunun üzerine Bayan Rinaldi havada tuhaflık var ders çalışmayı askıya alabiliriz der. Kiki ve Amy motorlarına binip giderken Profesör Roberto ve Bayan Rinaldi denize bakan kayalıklarda delice sevişirler.  Eve dönen Profesör Roberto Bayan Rinaldi’ye burada ne işimiz var diye sorar.  Bayan Rinaldi kızların sınavının sorunsuz geçmesi için diye cevaplar. Bunun üzerine Profesör Roberto Bayan Rinaldi’ye neyi kast ettiğimi biliyorsun Vanesa der.  Bayan Rinaldi Profesör Roberto’ya sen ikinci sınıf bir eğitmendin ben ise lüks ve sefahat içinde yüzen birisiyim seni eleştirmek istemem ama kaybettiğin şeyleri geri almak mı istiyorsun diye sorar. Profesör Rinaldi saçmalama gelmemi istedin geldim zaten gelme sebebim sendin der. Bunun üzerine Bayan Rinaldi fedakâr Profesör bende mutlu bir gelecek için bir sürü şeyden feda ettim kendimi der.


Profesör Roberto akşam yemeği yerken kızlar Profesör Roberto’ya eminim si gençken Mozart ve Bach’tan başka sanatçı dinlemezdiniz değil mi diye sorarlar. Profesör Roberto kızlara ben sizin yaşındayken rock konserlerinde gezip dururdum der. Bu arada Bayan Rinaldi telefonda avukatına sabah ilk iş feribota binip yazıhaneye uğrayacağını söyler. Profesör Roberto Michael Jackson ve Madonna’yı Rolling Stones ve Beatles ile kıyaslar. Bayan Rinaldi ev halkına ben yarın bazı evraklara bakmak için avukatın yazıhanesine gideceğim der. Daha sonra uygun sonra uygun vasıta bulunmadığı için Bayan Rinaldi Profesör Roberto’dan limana bırakmasını rica eder ve Profesör Roberto severek kabul eder ve kızlara hepimizin işi çıktığına göre yataklarımıza gitmek en akıllıca iş olur der.

Sabah olduğunda Profesör Roberto Bayan Rinaldi’yi limana bırakır ve öğlen Kiki ve Amy tarih dersi verirken gene ve kızların tahriklerine maruz kalır. Ders sonrası dinlenmeye çekilen Profesör Roberto kızlar tarafından uyandırılıp deniz kenarına götürülür ve orada da tacize maruz kalır. Akşam olunca Profesör Roberto Kiki ve Amy’ye Bayan Rinaldi aradı selamları var deyince kızlar laf sokmaya başlar. Bunun üzerine Profesör Bayan Rinaldi’yi müdafaa etmeye başlar ama kızların niyeti profesörü baştan çıkartmaktır.  Amy Vanesa babamızla nasıl evlendi deyince Profesör Roberto kendinizi masalardaki üvey anne zulmü gören kız çocukları gibi görmeyin size yardımcı oluyor der. Bunun üzerine Amy size de yardımcı oluyor profesör ayrıca Kiki ile ben gözlerimizle şahit olduk dedikten sonra Profesör Roberto Amy ile birlikte olur.


Sabah olduğunda Kiki Profesör Roberto’ya bugün fizik dersi yapacağız değil mi profesör diye sorunca Profesör Roberto kendimi berbat hissediyorum ayrıca Bayan Rinaldi’yi almam gerek der. Bunun üzerine Amy bizde gelelim Vanesa bizi gördüğüne sevinecektir der. Bu arada Amy ve Kiki arabada rahat durmayıp Profesör Roberto’yu tahrik ederler. Limana giden Profesör Roberto Amy ve Kiki ile beraber feribottan inen Bayan Rinaldi’yi alıp evlerine giderler.  Amy Bayan Rinaldi’ye yasal işleri bitirdin umarım deyince Bayan Rinaldi evet bitirdim diye cevaplar. Akşam yemeğine oturan  dörtlü yemeklerini yerken Amy ve Kiki çaktırmadan üvey anneleri Bayan Rinaldi’ye laf sokarlar.


Amy ve Kiki yattıklarında Bayan Rinaldi o iki kaltak bilerek beni rezil etmeye çalıştılar deyince Profesör Roberto kurtul onlardan yatılı okulla yazdır eskiden olduğu gibi beraber yaşayalım zaten dulsun kimse seni suçlayamaz der. Bunun üzerine Bayan Rinaldi eğer o ikisini gönderirsem mirastan tek bir metelik bile alamam mirasa göre kızların tek yasal vasisiyim der. Profesör Roberto bu nasıl olur kızlar reşit deyince Bayan biliyorum ama elim kolum bağlı durumda deyip slow müzik açıp Profesör Roberto ile dans ettikten sonra yiyişmeye başlar. Yiyişmeyi bitiren Profesör Roberto gizlice Amy ve Kiki’in odasını gözetler.
Ertesi gün Profesör Roberto Amy ve Kiki’ye ders çalıştırırken Amy profesörün ensesinde bulunan çiziği fark eder ve kedi çizmiş galiba ama bizim kedimiz yok ki der. Bunun üzerine Profesör Roberto ensemi düzeltirken jiletle kestim diyerek yalan söyler. Bunun üzerine Kiki şehirde çok iyi ve ucuz bir berber oraya götürebiliriz der ayrıca çizik kötü gözüküyor eczaneye uğrasak olur der. Bayan Rinaldi kızlara geç kalmayın der.  Kayalıklara giden Profesör içinde bulunduğu durumdan hoşnut olmadığını söyleyince Amy ve Kiki tarafından kümesteki tek horoz olmakla suçlanır.  Profesör Rinaldi, Amy ve Kiki eve dönerler ve Bayan Rinaldi nerede kaldınız diye sorar. Amy güzel havanın tadını çıkarttık der. Bunun üzerine Bayan Rinaldi Profesör Roberto’ya sizin berber işinizi ayarladım yarın ilk feribot ile berbere gidebilirsiniz der.


Ertesi gün Bayan Rinaldi kızlara küstahlığınızdan gına geldi sizi yatılı okula yollayacağım deyince Amy bunu yapamazsın şayet yaparsan mirası kaybedersin der. Bayan Rinaldi sen öyle san ilk iş Profesör Roberto’yu göndermek olacak ipler artık benim elimde ayağınızı denk alın der.  Daha sonra Amy ve Kiki sauna keyfi yapan Bayan Rinaldi’yi saunaya kilitleyip ısıyı artırarak ölümüne sebep olurlar. Akşam olduğunda Profesör Roberto olayı inceleyen polislere Bayan Rinaldi’in tansiyon sorunu olduğunu ama hiç dikkat etmediğini söyler.  Ertesi gün Bayan Rinaldi’in toprağa verilir ve eve dönen Profesör Roberto Amy ve Kiki ile günler süren ballı, havyarlı kuş tüylü fanteziler yaşar ama kalbi dayanamaz can verir. Bunun üzerine Amy Kiki’ye madem artık zenginiz yeni oyuncaklar buluruz der.  Bu arada aile avukatı kızların akli bozuk olduğundan yalnız başlarına bırakılmaları aşırı sakıncalıdır der ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...