https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

23 Şubat 2015 Pazartesi

Non Aprite Quella Porta 3

Filmimiz dansçılara direktifler veren koreografla başlar bu arada dansçılardan biri geç kalmıştır. Geç kalan dansçı hocam trafik çok sıkışıktı yetişmedim der.  Koreograf bu üçüncü oluyor Bayan Roots şayet bir kez daha tekrarlanırsa yerine bir yedek bulmak zorunda kalırım der ve Bayan Roots’a hazırlanmasını söyler.  Soyunma odasında giderken gizli bir şahsiyet Roots’u takip eder.   Roots soyunup giyindikten sonra maskeli gizemli şahsiyet Roots’un karnını deşer.  Bu arada koreografın sinirleri dansçılara bozulur ve bensiz devam edin deyip söylenir.  Biraz yürüyen koreograf maskeli katili görür ve maskeli katilde koreografı görür ve gırtlağını deşer ama öldüremez.   Kısa kovalamacadan sonra maskeli katil koreografın karnını deşip koreografı locadan aşağı atar. 
Ertesi otuzunun ortasında bir kadın Melaine takriben dokuz yaşlarında bir kızı Clarrisa’yı  hazırlar. Adının Sherman olduğunu öğrendiğimiz adam Clarrissa’ya Noel’de açması için hediye verip alır götürür. Melaine ise rutin işlerini hallederken telefon çalar ve ayrı yaşadığı kocasının sarhoş konuşmalarını çeker. Aynaya bakan Melaine çocuklu evliliği çatırdamış bir kadın olduğunu söyler.  Bir kez daha telefon çalar bu sefer katil arayıp Melaine’yi öldürüp tecavüz edeceğini söyler.  Melaine hemen polisi arayıp ölümle tehdit edildiğini söyler.  Polis Melaine’ye evi sımsıkı kilitlemesini söyler ve Melaine evi kilitler ama katilde evin içindedir. Katil bir kez daha arayıp daha fazla bekleyemem azdım ben diyerek Melaine’in arkasından belirir. Evin içinde Melaine ile kedi fare oyununu oynayan katil Melaine’yi kaçırır. Başka bir odaya giren Melaine eline tabanca alıp ateş eder ama katil ölmez ve seninle çok eğleneceğiz deyip Melaine’ye saldırır.



Hastanede polis dedektifi Cox Doktor Willow’a bu kadın olayın anahtar tanığı deyince öyle ama yaşadığı travma yüzünden hafızasının büyük bir kısmını kaybetti geri gelmesi için kızı Clarrissa ile konuşturacağım der.  Bunun üzerine polis dedektifi Cox lanet olsun katilin tekrar mı cinayet işlemesini bekleyeceğiz o zaman acil durum planını devreye sokmamız gerekecek der. Bunun üzerine Doktor Willow bu büsbütün delilik olur dedikten sonra Clarrisa’ın yanına giden Doktor Willow zaman geldi geldi der.  Bunun üzerine Sherman ve karısı bizde gelseydik o daha küçük deyince Doktor Willow gerek yok yalnızca Clarrissa’ın gelmesi gerek der ve Clarrisa merak etmeyin iyi olacağım der.  Clarissa ve Doktor Willow Melaine’in yattığı odaya girerler Clarrissa annesi ile kısa bir sohbet eder hafızası yerine gelmez.


Bir televizyon muhabiri Melaine Beck ile röportaj yapma umuduyla Melaine’in evine gelir ve Sherman ile karşılaşır. Muhabir Sherman’a sizde olayın tanıklarındansınız deyince Sherman evet ve bu nedenle katil yüzüme bir hatıra bıraktı der. Bunun üzerine muhabir katilin yüzünü görme şansınız oldu mu diye sorunca hayır olmadı der. Bunun üzerine muhabir pekâlâ Bayan Beck katilin yüzünü gördü deyince evet ama hafızasını yitirdiği için bu malumatı unuttu der.  Muhabir peki Bayan Beck nerede diye sorar. Sherman kendisi gitti çocuğunu da bize bıraktı der.  

Yolla koyulan Melaine’yi yolda bir adam taciz eder. Aynı adam Melaine’yi kadınlar tuvaletine kadar takip eder. Melaine adamın arkasından yaklaşıp tabanca doğrultup adın ve maksadın ne diye sorar.  Adının Axel olduğunu öğrendiğimiz şahıs arkadaş olmaya çalışıyordum der. Bunun üzerine Melanie Axel’e bayanlar tuvaletinde mi arkadaşlık kurmaya çalışırsın diye sorduktan sonra kıyafetlerini çıkarıp tuvalete atıp çekmesini söyler.  Axel Melaine’ye kıyafetlerimi nasıl alacağım der.  Melanie Axel’a elini uzatıp al senin gibi bir pislik parçasına zor olmaması gerekir der.  Daha sonra Axel arabasından yedek kıyafetlerini alır ve Melanie’yi kumsalda intihar kokteyli yaparken bulur.  Axel ne halt ediyorsun der. Melanie intihar ediyorum diye cevap verir. Bunun üzerine Axel Melanie’yi denize sokarak aldığı ilaçları kusturur.


Katil barda tanıştığı kadını mekânına götürüp kırmızı başlıklı kız oyunu oynamasını ister. Kadın kırmızı başlıklı kız olacaktır ve katil ise kötü kurt olacaktır. Kadın oyunu kâfi ciddiyette oynayamadığı için katil kadının kafasını balmumuna batırıp çıkarıp öldürür.  Bu arada uyanan Melanie kendisini otel odasında kapalı kapalı bulur ve kapıyı yumruklamaya başlar.  İçeri giren Axel kapının açık olduğunu kızarmış tavuk ve patates kızartması aldığını ve unutmadan intihar için gerekli nevaleler aldığını da söyler.  Bunun üzerine Melaine benden ne istiyorsun diye sorar. Axel arkadaş olmak istiyorum diye cevaplar.  Bunun üzerine Melanie neden benim ölmeme izin vermedin diye sorar.  Axel bunun kötü bir israf olacağını söyledikten sonra Melanie ben zaten ölmüşüm diyerek tabancayı şakağına dayar. Bunun üzerine Axel Melanie’ye kendini vurmak istersen vur özgür bir ülkedeyiz bende kızarmış tavuğun tadını çıkartayım deyince Melaine tabancayı şakağından çeker.  Bunun üzerine Axel Melaine’ye çok talihli birisinin sana yardımcı olacağım deyip tabancanın namlusunu Melanie’in ağzına sokar ve tetiği çeker ama patlamaz. Bunun üzerine Melanie benden ne istiyorsun diye bağırır. Axel Melanie’ye seni ummadığın anda öldürmek istiyorum bu arada senin efendinim ve her isteğimi yerine getireceksin 





Katil bu seferde akvaryum müzesi çalışan bir kadını hedef seçer ve kısa bir kovalamadan sonra kadınının karnını deşerek öldürür. Bu arada Axel Melaine’yi uyandırıp seninle yapacağımız bir şey daha var deyip yatağa bağlar.  Sabah olduğunda basın mensupları akvaryum müzesi önünde toplanıp cesedi bulan güvenlik görevlisiyle röportaj yaparlar. Güvenlik görevlisi katilin kurbanını küçük parçalara ayırıp balıklara attığını söyler.  Melanie ise Axel’den kendisini çözmesini ister ama Axel ne olur lütfen beni çözer misin dersen seni çözerim deyince Melaine küfreder. Bunun üzerine Axel Melanie’ye küfretme diye tokat atar. Sinirleri bozulan Melanie Axel’a ne olur beni çözer misin der ve Axel tutku dolu bir şekilde öpüşmeye başlar.


Basın mensupları seri katil ve Melanie Beck konusunu konuşmak için olayı araştıran polis dedektifi  Cox’a sorular sorarlar. Polis dedektifi Cox Bayan Beck özgür yurttaş olduğunu istediği yere gidip gelebileceğini söyler. Basın mensuplarından biri Bayan Beck’e koruma atandığını sorunca polis dedektifi Cox Melanie Beck’in gözetim altında tutulduğunu söyler. Basın mensupları Melanie Beck’in görgü tanığı olduğunu söyleyince polis dedektifi Cox Melanie Cox’un olay hafızasını yitirdiğini söyleyip psikolojik durumu için Doktor Willow ile konuşmalarını söyler.  Doktor Willow Melanie’in psikolojik durumunu basın mensuplarına açıklayıp suçluluk duygusu yüzünden intihara meyilli bir yapıya sahip olduğunu söyler.  Aynı esnada Melanie makyajını yapıp tabancasına kurşun sürer.  Bu arada otele geri dönen Axel duyduğu silah sesiyle aceleyle otel odasına çıkar ve Melanie’in aynayı vurduğunu görür.  Aynı silah sesini duyan otel kâtibi ne oluyor deyince Axel ayna kırılmış deyip biraz para verip gönderir.  Melanie Axel’a nerede kaldın bak senin makyaj yaptım der.  Bunun üzerine Axel görüyorum ki hafızan yerine gelmiş der.




Polisin biri kumsalda Melanie Beck’in aracını bulduğunu polis dedektifi Cox’a haber verir.  Polis dedektifi Cox  Doktor Willow’a dönerek ne yapmalıyız der.  Doktor Willow bilmiyorum diye cevap verince polis dedektifi Cox  belirli bir planımız vardı ama televizyondaki görüntün fikir verdi der. Bunun üzerine Doktor Willow saçmalama ben yalnızca varsayımlarda bulundum der. Polis dedektifi şayet bu olayı düzeltmezsen seni yüzyılın sahtekârı gibi gösterebilirim der. Bunun üzerine Doktor Willow basın ile konuşurum ama bu daha fazla kurbana yol açabilir der.   Polis dedektifi Cox elimizden geleni yapmalıyız der.  Katilin Melanie Beck’i kaçırdığına dair haberler ortaya çıkar ve Doktor Willow katile teslim ol çağrısı yaparken Clarrissa ve Sherman televizyondan seyreder.


Gazeteyi gören otel kâtibi polisi arayıp Melanie’in yerini bildirir. Çağrıyı alan polis dedektifi Cox  Melanie ve  Axel’ın kaldığı otel odasına girer ama Axel tarafından gafil avlanır fırsattan yararlanan Axel ve Melanie şehre kaçar.  Bu arada Sherman eline tabanca alıp o manyağı bulacağım tarzından laflar eder. Karısı Annie Sherman’ı dışarı çıkmasını engellemeye çalışır ama başarılı olamaz.  Axel ise polisleri arayıp şartlar benim lehimde derken gazete haberini okuyan Melanie kaçmaya başlar ve konuşma kesilir. Melanie kaçarken Sherman tarafından bulunur arabasına konulup evine götürülür. Sherman kızını alıp geleceğim der.  Bu arada evde yalnız kalan Melanie’yi telefonla katil arayarak geri döndüm hatırlandın mı deyince Melanie çığlık atar.  Melanie kapıları kitler ama katil içeri girmiştir bile maskesini Melanie’in önüne atan katil kimliğini ifşa edip Sherman olduğunu ortaya çıkarmıştır. Geçmiş anılar âlemine giriş yapan Melanie yaşadığı işkenceyi ve Sherman’a atığı façayı hattırlar.  Sherman tam Melanie’yi öldürecekken Melanie kadınlığını kullanıp eline geçirdiği kasaturayı Sherman’ın erkekliğine saplar. Acı geri çekilen Sherman şimdi öldün derken Axel pencereden atlayıp tabancasını Sherman’ın üzerine kusturur. Açıklamada bulunan Doktor Willow Bay ve Bayan Beck’i kullanarak katili yakaladıklarını söylerler polis dedektifi Cox’da Bay Beck’in teşkilatta geri döndüğü müjdesini verir.  Bu arada Bay Beck’in Axel olduğunu öğreniriz. Aynı esnada mutlu aile tablosu çizen Beck ailesinin kızları Clarissa odasında Sherman’ın verdiği Noel hediyesinin paketini açıp katil benzer tonuyla senin geri döndüm deyip çocukça kahkahalar atar ve film biter



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...