https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

10 Mart 2015 Salı

Terror Force Commando


Filmimiz Profesör Green isimli bir şahsın evine çocuklarıyla oynarken evinin içine teröristler gelip evin içinde olanları öldürdükten sonra belgeleri çalarlar. Bu arada silah seslerine polis gelir ve teröristlerin birkaçı olay yerinden kaçarken geride kalan teröristler polisle çatışmaya girişirler. Polisler son kalan teröristi kovalarken terörist çamaşır asmakla uğraşan kadın kadını rehin aldıktan sonra yoldan geçen arabayı silah zoruyla durduktan sonra kaçar ve polislerden biri o pisliği yakalayacağım der. 
Gizli bir karargâhta polis şefi korkunç cinayetlerin amacı nedir Profesör Green hayatını Dünya’ya barışı getirmek için adamıştı der. Bunun üzerine Michael isimli bir şahıs belki de barış istemeyen birileri yapmıştır der. Başka bir adam yalnızca çantasından birkaç belge kaybolmuş önem teşkil etmeye bilir deyince Michael bu belgeler içinde Papa’ın Kamerun’a ziyareti vardı der. Bunun üzerine Michael’a o belgeler önemli değillerdi başka kopyaları var deyince Michael bence Papa’ın seyahatini iptal etmeliyiz suikast riskini alamayız der. Bunun üzerine bu konu hakkında tek kelime bile duymak istemiyorum ülkemizin selameti ne olacak düşünmeliyiz dedikten sonra ele geçirilen teröristi çağırttırır.  Polis şefi teröriste lideriniz kim, amacınız nedir gibi sorular sorar. Terörist sigara ister ve polis şefi teröristin kelepçelerin çıkartılmasını ister. Bunun üzerine Michael polis şefine ne yaptığınız farkındasınız umarım dedikten sonra terörist kendisi pencereden atarak intihar eder. 


Michael kızı ve karısına Roma’ya gideceğini söyler. Roma’ya varan Michael Vatikan’a gider ve kardinallerden birine Papa hakkında yapılacak suikastı haberdar eder ama Papa bu haberi önemsemez. Daha sonra Michael duş alırken gizemli bir adam Michael’ın kaldığı otel odasına sızar ve pasaportunu kontrol eder. Duştan çıkan Michael gizemli şahsa sen kimsin der. Gizemli şahıs Michael’a sakin olmasını adının Mathaus olduğunu Papa olayında haklı olduğunu söyleyip beraber çalışmayı teklif eder ama Michael kabul etmez. Bunun üzerine Mathaus keyfin bilir der.

Bir spor salonuna giden Michael katil Maladi’yi arıyorum der. Spor salonundakiler katil Maladi’yi ne yapacaksın diye sorunca Michael eski ortak bir arkadaşımızın selamını getirdim Momo deyince katil Maladi ortaya çıkar. Michael katil Maladi’ye derdini anlatır katil Maladi onu bölgenin suç işleriyle uğraşan Benny isimli çete liderinin mekânına götürür.  Bu arada Mathaus’da Michael’ı bir gölge gibi takip etmektedir. Benny’in adamları Michael’a ters yapınca Michael Benny’in adamları ile kavgaya tutuşur ama Benny tarafından gafil avlanır. Bu arada Mathaus Benny’in bekçilerini evire çevire dövdükten sonra Benny tarafından elektrikli testere ile kesilmekte olan Michael’ı kurtarır.

Hücre evinde teröristlerden Zaza öbür terörist Luka’ya böyle içtiğine göre bu işi yapacak cesaret yok sende der. Bunun üzerine Luka Zaza’ya git başımdan pislik herif deyince kavga patlak verir. Kavga seslerine gelen terörist lideri Zero kavgayı ayırdıktan sonra Zaza’yı mühimmat alması için Leon’a gönderdikten sonra Luka’ya aracın durumunu sorar. Luka aracın hazır olduğunu söyler. Aynı esnada Michael Mathaus ile beraber çalışmayı kabul eder.  Leon’un mekânına giden Zaza silahları alırken Michael ve Mathaus mekâna baskın yaparlar. Zaza son anda saklanırken Michael ve Mathaus Leon tarafından Zero tarafından yönetilen terör örgütü hakkında bilgi isterler


Televizyon seyreden teröristler televizyonda barış antlaşmasını imzalayacak olan Andy Milhange’yi dinlerler. Sunucu Andy Milhange’ye neden barış antlaşmasının San Lauci’de ki Buon sarayında yapıldığını sorar. Andy Milhange bu belirli yerde yüz sene önce bir barış antlaşması olduğunu ama şimdi bazı karanlık güçlerin engel olmaya çalışacaklarını söyler. Teröristler yemek yerken telefon çalar. Telefondaki kişi Zaza olup Leon’un öttüğünü söyler.  Bunun üzerine Luka planları belirli bir süre dahlinde iptal etsek deyince Zero’dan dayak yer. Bunun üzerine Luka kendi selametim için değil örgütün selameti açışından öyle konuştum der. Bunun üzerine Zero hemen harekete geçmeliyiz der. Aynı esnada Michael ve Mathaus Zero terör örgütünün planını öğrenmeye çalışırken Michael gazeteden barış antlaşmasının San Lauci’de imzalanacağını öğrenir.

Barış antlaşması imzalanacak San Lauci’ye giden teröristler kalabalığa yaylım ateş ateşi açarlar lakin Mathaus ve Michael’ın olay yerinde olması sebebi ile sivil kayıpları aza iner. Bu arada Zero Andy Milhange’ın koruması kılığına girerek Andy Milhange’yi öldürür. Michael ve Mathaus ile bir süre çatışmaya giren Zero daha olay yerinden ayrılır. Hücre evine dönen Zero eylem sırasında hata yaptığını düşündüğü Luka’yı öldürdükten sonra esir tutulan Olga’yı bulacağını söyler.


Hastanede yaralı halde esir tutulan Olga’ın doktoru Michael ve Mathaus’a şu anda verdiğim sakinleştiriciler nedeniyle uykuda sorularınızı cevaplayamaz der. Bunun üzerine Michael doktora siz hariç bu odaya kimsenin giriş hakkı olmayacak der.  Doktor asansöre binip gider. Bu arada stajyer doktorlardan biri asansör çevresinde hemşirenin biri ile cilveleşir.  Doktor yine aynı katta inip Olga’ın yanına gider ama doktorun doktor olmadığını kılık değiştirmiş Zero olduğunu anlarız. Zero Olga’ya seni yanımda götürmem diyerek infaz eder. Aynı esnada asansörde yiyişen stajyer doktor ve hemşire gerçek doktorun cesedini bulurlar. Harekete geçen Michael ve Mathaus bir kez daha Zero’yu ellerinden kaçırırlar. Ertesi gün üstü ile konuşan Zero’un kaçmasında sorumlu olduğunu söyleyip yerine başka birinin geçmesini talep eder. Bunun üzerine Mathaus’un üstü Bay Grey bu kararı ben veremem Washington verebilir dedikten çalan telefon bakar. Daha sonra Mathaus’a dönen Bay Grey Zero’un suikast listesinde Papa var Kamerun’a gitmen gerek der. 


Kamerun’a giden Mathaus Kamerun Emniyet Şefi ile konuşur. Kamerun Emniyet Şefi Mathaus’a Papa’ın ziyareti boyunca size her türlü desteği sunacağız der.  Daha sonra Kamerun emniyet kuvvetleri şüpheli her şahsı gözaltına almaya başlar.  Bu arada Zero’un adamları gizlice dinamit kaçırdıktan sonra Michael’ın kızını kaçırırlar.  Uyuşturucu krizine giren Zero Michael’ın kızına anlamsız şekilde bağırdıktan sonra ilaçlarını alıp sen acı çekmeyi nerden bilirsin Dünya çok berbat bir yer sahtekâr insanlar sözde Dünya barışını getirecek tıpkı annem gibi yalan söyleyip bizi terk edecekler der. Daha sonra Michael’ın kızına seni öldürmek sana iyilik olacak der.

Michael evinde huzursuz bir bekleyiş vardır ve evin içine Mathaus gelir ve surat asmayı bırak yapacak işlerimiz var şayet bu işlerimizi yapmazsak üçüncü dünya savaşının çıkacağını söyler. Bunun üzerine Michael Mathaus’a nasıl bu kadar duygusuz olabilirsin der. Mathaus Michael’a işimin gereği diye cevaplar. Daha sonra Mathaus Micheal’ın telefonuna taktığı dinleme cihazı sayesinde Michael’ın konuşmalarını dinler. Zero Michael’ı arayıp kızının hayatı karşılığında bazı talimatlar verir. Michael Kamerun’u turlayarak talimatlarını yerine getirdikten sonra Zero kızın terk bir binada tutulduğunu söyler. Bu arada Mathaus ve Kamerun polisi aramaların yapıldığı yere giderler Matheus bunun bir kandırmaca olduğunu söyleyip aslında bunun bir bubi tuzağı olduğunu söyler. Terk edilmiş binanın yanına giden Michael iş makinası tarafından saldırıya uğrar. Bir süre iş makinasını atlatan Michael iş makinasını kullanan elemanı etkisiz hale getirdikten sonra bina içinde diğer elemanı etkisiz hale getirir ve kızı Monica’ın üzerindeki bombayı uzağa fırlatıp kızını kurtarır. Bu arada Kamerun polisi ve Mathaus Zero’un son görüldüğü yere çatıya çıkan Mathaus Zero’ya oyun bitti der. Zero çocukların Papa’ya verecekleri çiçeklere plastik patlayıcı eklediğini söyleyip silahını atmasını söyler. Mathaus Zero’un dediğini yapar ve bu arada gelen bir polis Zero’un dikkatini dağıtır ve Mathaus Zero’yu çatıdan atarak öldürür. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...