https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

7 Mart 2015 Cumartesi

A Menina E O Estuprador


Filmimiz ormanda tek başına gezen genç bir kızla başlar. Genç kız ormanda gezinirken yarı çıplak bir zenci ile tecavüze kalkışır ama bunun bir kâbus olduğunu anlarız.  Genç kızın attığı çığlığa genç kızın annesi gelir ve kızına ne oldu bir şey mi oldu diye sorar. Bu arada odaya genç kızın kâbusunda gördüğü zenci adam odaya girince genç kız girme deyip annesine onu buraya sokma deyip kemanına sarılır. Sabah olduğunda adının Vanessa olduğunu öğrendiğimiz genç kız bale çalışmalarını yaptıktan sonra hizmetçiye annesiyle yalnız başına konuşmak istediğine söyleyip hizmetçinin çıkmasını emreder. Vanessa annesine niye kalmıyorsun şoför ve hizmetçiyi kastedip beni niye onların eline bırakıyorsun diye çemkirip gider. Bunun üzerine Vanessa’ın annesi niye kürtaj yaptırmadım diye dert yanar. Daha sonra Vannesa’ın annesi hizmetçi Carmen’e gitti mi diye sorar. Hizmetçi Carmen evet gitti der ve hanımım ne kadar süreliğine gidiyorsunuz diye sorar. Vanessa’ın annesi bir aylığına gidiyorum diye cevaplayınca hizmetçi Carmen hanımım Vanessa bana bağırıp duruyor ve Pedro’ya da köle gibi davranıyor ama Vanessa’ın annesi hizmetçi Carmen’in dediklerini önemsemez taksi çağırmasını ister.
Vanessa arkadaşı Denise ile buluşmaya gider. Denise Vanessa için birisini ayarlayıp yatakta harika olduğunu söyleyince Vanessa Denise’e ben böyle biri değilim der. Vanessa kayalıklarda Arlindo ile tanışır ama Arlindo’ya soğuk yaptıktan sonra gider ve şoför Pedro’dan Hindistan cevizi ister. Pedro Hindistan cevizi alırken Vanessa yolda gördüğü iki kişinin yanına gider. Daha sonra o iki kişinin Vanessa’ya tecavüze yeltendiğini görürüz ama aslında olan Vanessa’ın ormanda tek başında oturmasıdır.


Hizmetçi Carmen Vanessa’yı yatırdıktan sonra şoför Pedro’un yanına gidip Vanessa’ya nasıl katlanabiliyorsun sana resmen köle gibi davranıyor der ama Pedro bu konu hakkında konuşmaz. Telefon çalar ve telefonu çaldıranın Denise olduğunu öğreniriz.  Hizmetçi Carmen Vanessa’ın yattığını söyler. Bunun üzerine Denise Vanessa’yı bir arkadaşı ile tanıştıracağını söyler.  Ertesi gün Denise Vanessa’yı orta yaşlı bir adam ile buluşturur. Orta yaşlı adam Vanessa’ya çığlıklar attığını keman taşıdığını söyleyince Vanessa oradan uzaklaşır ve iki kişi ile beraber olduğunu hayal eder.  Eve geç saate dönen Vanessa duş alırken Denise’in tanıştırdığı orta yaşlı adam tarafından iğfal edildiğini hayal eder.
Ertesi gün Vanessa Doktor Artur’dan randevu alır. Bu arada Arlindo çiçeklerle Vanessa’ın evine gelir ama Vanessa tekrar Arlindo’ya soğuk yapar. Öğlen olduğunda Doktor Arthur’un yazıhanesine giden Vanessa zar zorda olsa sorunu anlatır. Sorunun gördüğü halüsinasyonlardan bahseder ve halüsinasyonların güçlü erkekler tarafından iğfal edilmek olduğunu söyler.  Doktor Artur Vanessa’ya baştan anlatmasını ister. Vanessa bir erkeğe baktığı zaman ve o erkeğinde ona baktığı zaman halüsinasyonların başladığını söyler. Bunun üzerine Vanessa şoför Pedro tarafından iğfal edildiğini  hayal ederken Doktor Arthur’da uygunsuz davranışlar  sergileyince Vanessa apar topar yazıhaneden ayrılır ve Doktor Arthur yüzünde hain bir gülümseme belirir. 


Ertesi gün sonraki Vanessa sonraki seansına giderken Arlindo ile karşılaşır ve Aarlindo Doktor Arthur güvenilmez biri olduğunu söyler.  Aile hayatını anlatan Vanessa yalnız bir çocukluk geçirdiğini anlatır annesinin seyrek olarak evde olduğunu babasını da hiç tanımadığını söyleyip kendisiyle ilgilenenlerin hizmetçiler olduğunu söyler.  Doktor Arthur onlardan hoşlanıyor musun deyince onlar yalnızca beni iş olarak görüyorlar der. Daha sonra geçmiş anılar âleminde Pedro’un Vanessa ile şefkat ve özenle ilgilendiğini görürüz. Kötü niyetli ruh hekimi Vanessa’ın hafızasındaki boşluğu menfur planlarıyla doldurmayla çalışır. Bu arada Vanessa hiçbir şey hatırlamıyorum diyerek Doktor Arthur’un yazıhanesinden çıkar.
Vanessa geceyi açık alanda Arlindo ile hiçbir şey olmadan geçirirler. Sabah olduğunda hizmetçi Carmen Pedro’ya Vanessa’ın gelmediğini söyler. Bu arada Doktor Arthur’un yazıhanesine giden Vanessa Doktor Arthur ile Denise’in seviştiğine tanık olur. Aynı esnada şoför Pedro’da Arlindo’un yanına giderek Vanessa’ın nerede olduğu hakkında bilgi öğrenmeye çalışır. Vanessa manasız bir şekilde sokaklarda gezer. Hizmetçi Carmen eve dönen Vanessa’ya evde bir adamın beklediğini söyler.  Yukarı katta çıkan Vanessa Doktor Artur ile karşılaşır. Doktor Arthur benim varlığım seni gerçekle yüzleştirdiği için rahatsız ediyor o yüzden kaçıyorsun okulda olan olayın dibine ineceğiz der ve Vanessa çığlık atar. Bunun üzerine Doktor Artur işte böyle bu daha başlangıç der. Bu arada şoför Pedro da Vanessa’yı bulmaya çalışır. Doktor Artur Vanessa’ın küçük yaşta tecavüze uğramasını kendi çıkarlarına kullanıp intihar etmesine sağlamaya çalışır. Bu arada son anda yetişen şoför Pedro  Vanessa’ya kendi çıkarlarım yüzünden hayatını karartım üzgünüm der ve hain ruh hekimi Artur’un ayağı kayıp ölür bu arada Arlindo’da Vanessa’yı kayalıklardan düşmekten kurtarır ve aralarında bir aşk filizlenir ve film biter. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...