https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

6 Ocak 2015 Salı

Faceless


Filmimiz Paris'in şaşalı sokaklarında piyasa yapan şık giyimli bir adam ve yanında bulunan aynı derecede şık giyimli ve alımlı biri kumral biri sarışın kadın ile başlar. Alışverişi bitiren üçlü otoparka   girip arabalarına binerken yollarını  kırk yaşlarında bir kadın keser. Kadın adının Doktor Flamand  beni tanıdınız mı  der. Doktor Flamand çıkartamadım sorun neydi diye sorar. Nathalie boş ver gidelim der ve Doktor Flamand  tam arabasına binerken çalışmazınızın meyvesini görün dedikten sonra  yüzündeki yarayı gösterip cebinden çıkardığı kezzabı Doktor Flamand'a doğru fırlatır. Kezzabın şişeden çıktığını   gören kumral saçlı kadın Ingrid Doktor Flamand'ı iter ve kezzap Ingrid'ın suratına gelir  derisi düşer ve daha sonra bunun Ingrid'in yaşadığı acı verici olayı kabusunda görür. Çığlığına kalkan Doktor Flamand   Ingrid'e sarılıp senin yüzünü eskisinden daha iyi bir hale getireceğim  dedikten sonra Doktor Flamand ve Ingrid'in kardeş olduklarını öğreniriz

Plastik cerrah olduğunu öğrendiğimiz  Doktor Flamand'ın hemşiresi Nathalie  moda çekimlerini yapan manken Barbara'ın  yanına gelir. Nathalie'yi gören Barbara  sevinç ve heyecanla  Nathalie'in yanına gidip getirdin mi diye sorar. Nathalie  evet getirdim ama arabanın içinde der ve bunun üzerine  Barbara Nathalie ile birlikte arabaya gider.  Bu arada Barbara'yı görmeyen nonoş  fotoğrafçı  diğer mankenlere Barbara nerede diye sorar mankenler bilmiyoruz dışarı çıktı diye cevap verirler bunun üzerine nonoş fotoğrafçı lanet olsun mankenlerden biri dünyanın en pahalı mücevherleriyle  çekip gidiyor diye yakınır.  Bu arada Barbara arabada  kokain keyfi yaparken  arka koltukta saklanan bir eleman Barbara'yı gafil avlar durumdan yararlan Nathalie'de Barbara'ın koluna uyuşturucu zerk edip etkisiz hale getirir.


Ellisinde bir kadın meraklı gözlerle pencereden bakarken  hemşire gelip ne yapıyorsunuz  Bayan Sulliard diye sorar. Bayan Sulliard siz burada bir işler çeviriyorsunuz der ama hemşire Bayan Sulliard'ın  dediklerini ciddiye almaz.  Bu arada Doktor Flamand güvenlik monitörlerinden  hastaneyi izler daha sonra  Nathalie gelince hastanenin gizli bir köşesinde sakladığı genç kadın denekleri gözler. Barbara gelince Nathalie'ye   işte bu aradığım kişi projem için uygun insan der. Denekleri kontrol eden Doktor  Flamand bazı deneklerin kanını Barones Wolfgeing'in tedavisi için ister. Lüks bir hastane işleten  plastik cerrah olan Doktor Flamand  Barones Wolfgeing'in  yanına gider. Barones Wolfgeing Doktor Flamand'a mucizeler yaratıyorsunuz kendimi yirmi yaş daha genç ve sıhhatli hissediyorum bunun sırrı nedir diye sorunca  Doktor Flamand Barones Wolfgeing'e sizin için hazırladığımız ilaçlara  dolunayda bakire kanı katık ediyorum  der. Bunun üzerine  Barones  ilahi doktor çok şakacısınız der. Daha sonra Bayan Sulliard'ın yanına giden Doktor Flamand Bayan Sulliard'ın halini hatırını sorar.  Bayan Sulliard Doktor Flamand'a sizden nefret ediyorum beni bu beceriksiz hemşirelerin eline bıraktınız ama sizin bir haltlar çevirdiğinizi biliyorum der ama Doktor Flamand Bayan Sulliard'ın dediklerini ciddiye almaz. Bu arada denekleri kontrol eden Nathalie deneklerden birinin saldırısına uğrar ve can havliyle Gordon'u çağırır. Koşa koşa gelen Gordon deneğin önce kollarını sonrada  boynunu kopartır.


Yazıhanesinde oturan Terry Hallen'ı sekreteri arar. Sekreter Terry Hallen'a  sizinle görüşmek isteyen mafya kılıklı bir adam var der. Bunun üzerine Terry Hallen sekreterine Sam Morgan'dan bahsediyorsun o mafya elemanı değil özel dedektif söyle içeri girsin der.  Birbirlerini  daha önceden tanıyan Sam ve Terry konuşmaya başlar.  Terry Sam'e aile işiyle uğraştığını ve yürü ya kullum denilerek şimdiki servetine ve namına  kavuştuğunu açıklar. Daha sonra asıl konuya giren Terry Sam'e kızı Barbara'ın iz bırakmadan kaybolduğunu söyler. Sam Terry'e Barbara'ın bir hafta önce Paris'te fotoğraf çekimleri yaparken hiçbir iz bırakmadan kaybolduğunu söyler. Sam kaçırma vakası olabilir mi diye sorar. Terry sanmıyorum hiç fidye talebinde bulunulmadı  Sam bir baba olarak rica ediyorum  kızımı bul  her yere bak elini kirletmekten çekinme uçak biletin  ve iki yüz bin dolların hazır  kızımı bulursan o paranın 3 katını da veririm der . Bunun üzerine Sam Terry'e tıpkı Vietnam'da ki   eski günler gibi olacak der.

Paris'e inen Sam Morgan Barbara'ın kaldığı otele gider. Otel katibine rüşvet verip Barbara'ın şahsi mektuplarını aldıktan sonra  Amerikan konsolosluğu görevliyse konuşur. Konsolosluk görevlisi Fransa polisinin birtakım  deliller bulduğunu söyler. Morga giden Sam'e vakayla ilgilenen müfettişten bilgi alır. Müfettiş Sam'e mevtanın kimliğini saptayamadık görünüşe göre kurban feci şekilde katledilmiş der. Bunun üzerine  Sam mevtanın üzerine serili çarşafa elini sokarak mevtayı yokladıktan bu kadın Barbara değil Barbara'ın sağ kolunda et beni vardı der. Daha sonra müfettiş Sam'in yanına gelerek siz Amerikalara yeterince mesahama gösteriyoruz lakin üstlerimden gelen talimatlar olmasa seni sınır dışarı ederdim diyerek Sam'ı üstü kapalı tehdit eder. Bunun üzerine Sam birde bu çakma Closeu ile uğraşacağım der.     


Doktor Flamand hastane koridorlarında gezerken yolu Bayan Sulliard tarafından kesilir. Doktor Flamand Bayan Sulliard'a sanırım ilaçlarınızı almıyorsunuz deyince  Bayan Sulliard evet bir damlasını bile almıyorum ayrıca sizin işlediğiniz yasadışı işlerden de haberim var  ve bunu polisle paylaşacağım der. Bunun üzerine Doktor Flamand demek öyle diyerek Bayan Sulliard'ın üzerine eğilir lakin bir hamle yapamadan Bayan Sulliard ile ilgilenen hemşire gelir.  Hemşire Doktor Flamand'a  çok üzgünüm doktor nasıl çıkmış bilemiyorum  deyince  Doktor Flamand hemşireye gözünü ondan ayırma der. Daha sonra özel odasına çekilen Doktor Flamand  kız kardeşi Ingrid'in yaralı yüzüne merhem sürerken Ingrid bu işe yaramaz Frank yüzüm artık   eskisi gibi olmayacak diye dert yakınır.  Kardeşinin umutsuzluğunu Nathalie'ye aktaran Doktor Flamand  Ingrid'in iyileştirmek için  dünyadaki hatırı sayılan bir çok cerrahın yardımını aldım ama sonuç nafile der. Bunun üzerine  Nathalie Profesör Orloff var bu tür cerrahi operasyonlar için biçilmiş kaftan der. Profesör Orloff'un  evine giden Doktor Flamand derdini Profesör  Orloff'a anlatır. Profesör Orloff  İkinci Cihan Harbinde tanıştığı Nazi cerrahının yüz nakli konusunda çok başarılı birisi olduğunu ama işlediği savaş suçları nedeniyle bir çok ülkede arandığını lakin yüksek meblağları ve Avustralya'ya hazırlanacak yasadışı pasaportu hazırlarsa Nazi cerrahı Doktor Moser'in bu işi yapabileceğini söyler.

Yakıcı ışık altında esir tutulan Barbara  hücresine giren Gordon'un vahşice tecavüzüne uğrar ve tecavüz sonucu yüzü hasar görür. Daha sonra  Barbara'ın  hücresine giren Doktor Flamand ve Nathalie Barbara'ın halini görür. Doktor Flamand bu planlarımızı bozabilir deyince ben gidip Gordon'u cezalandıracağım der. Gordon'un yanına gelen Nathalie  Gordon'a seni beyinsiz köpek kaç kere dedim  deneklere tecavüz et ama deneklerin suratına zarar verme diye bağırır. Daha sonra Nathalie Gordon'a  Ingrid'in yanına git ve her istediğini harfi harfiyen yerine getir der. Gordon yapmak istemez ama emir demiri keser durumu olduğundan istemeyerek Ingrid'in odasına gider. Doktor Flamand ve Nathalie sapkın bir hazla Ingrid ve Gordon'u gizli kamera yardımıyla gözetlerler.

Ertesi gün Bayan Sulliard Doktor Flamand'ı evinde arar. Bayan Sulliard Doktor Flamand'ı hastanede olan menfur suçların tüm sorumlusu sensin seni polise vereceğim diye tehdit eder. Bayan Sulliard odasından çıkarken içeri Nathalie girer. Nathalie'yi görünce  şaşıran Bayan Sulliard Doktor Flamand'ı sorar. Nathalie Doktor Flamand'ın daha sonra geleceğini söyledikten sonra Bayan Sulliard'a aşı vaktininsin geldiğini söyler.  Bayan Sulliard ne aşısısı diye sorunca Nathalie korkma yeniden doğuma inanırım diyerek elindeki şırıngayı Bayan Sulliard'ın gözüne saplayıp öldürür. Daha sonra  Doktor Flamand menfur projesi için yedek adayını gösterir.


Sam Morgan Barbara'ın katalog çekimleri yaptığı nonoş fotoğrafçının evini basarak  Barbara hakkında malumat almak ister ve bu amaç uğrunda nonoş fotoğrafçıyı biraz hırpalar. Seslere nonoş fotoğrafçının kas yığını seks oyuncağı gelir ve Sam Morgan ile yumruklaşır uzun süren yumruklaşma sonucunda Sam Morgan kas yığınının hayalarına tekme geçirip etkisiz hale getirir. Nonoş fotoğrafçı Barbara'ın daha önce hiç görmediği bir kadınla otelden ayrıldığını söyler. Sam Morgan nonoş fotoğrafçıya kadını tarif et der ve nonoş fotoğrafçı kadını ciddi mizaçlı sarı saçlı ince vücutlu biri olarak tarif eder. Gece vakti  Nathalie Paris'in salaş ve izbe gece kulübelerinden genç bir kadını Doktor Flamand'ın evine götürür.  Evde Doktor Flamand ve Nathalie tarafından soyulan Melissa  yavaş yavaş kıvama girer. Daha sonra  Doktor Flamand  iki bayanı bırakır.  Tek başlarına kalan Melissa ve Nathalie lezbiyen ilişkiye girer. Doktor Flamand ise  odaya yerleştirilmiş gizli kamera sayesinde  Nathalie ve Melissa'ın lezbiyen seksini gözetler. 


Sam Morgan Terry Hallen'ı arayıp Barbara'ın Paris'te moda çekimlerinde  iz bırakmadan kaybolduğunu lakin kaybolurken yanında çok pahalı bir saat olması sayesinde bulmayı umut ettiğini söyler. Doktor Flamand yalnız başına içkisini içerken Nathalie çok fazla içme der ve kapıya bakar.  Kapıda ince yapılı bir adam belirir ve kendisini Doktor Moser olarak tanıtır. Doktor Flamand  Doktor Moser'e yardımcısı Nathalie'yi tanıştırmak ister ama Doktor Moser kaybedecek zamanım yok  bir an görmeliyim der. Ingrid'in yanına giden Doktor Moser Ingrid'i inceledikten sonra Ingrid'e  seni düzelteceğim der.  Bunun üzerine Ingrid güzel laf doktor sizin gibi bir sürü hekim beni inceledi ama netice aynı oldu der.  Ingrid'in sözlerine karşılık Doktor Moser ben pek çok hekim değilim ben muvaffakiyette muhakkak ulaşırım der.  Doktor Moser akşam yemeğinde Auschwitz  Joseph Mengele'in yanında bulunan  nüfuzlu sonradan görme  subayların arasından sıyrılıp Joseph Mengele'in gözdesi olduğu olduğunu açıklar. Doktor Flamand nasıl olduğunu açıklamasını ister. Canlı deri hücrelerini kullanarak yüz nakli yaparak bunu  Dünya'da iki kişi becerebilir biri ben biride Profesör Orloff  ama ne yazık ki Profesör Orloff  bu tür işleri bırakıp kendini dine adadı der. 


Doktor Flamand kederli bir şekilde  Ingrid ile olan mutlu anılarını  videodan seyreder. Doktor Flamand'ın yanına gelen Doktor Moser bu anıları tekrar yaşayacaksınız Doktor Flamand der.  Gece olduğunda  Doktor Flamand yaşadığı elim olayı kabusunda görüp kan ter içinde kalkar.Doktor Flamand'ın  yanına gelen Nathalie  gene mi kabus gördün diye sorar.  Doktor Flamand evet ama Ingrid için katlanmak zorundayım der.  Doktor Flamand'a sinirlenen Nathalie  hep Ingrid ya ben ne olacağım senin yeniden gençleştirme planların için genç kadınları kaçırmak için kendimi ateşe atıyorum her seferinde deyince Doktor Flamand Nathalie'in dudaklarına yapışıp hunharca öpmeye başlar ve ikili yiyişmeye başlar.


Ertesi sabah Doktor Moser röntgenleri incelerken deneklerin epey uygun olduğundan bahseder ama böyle büyük bir ameliyatı nerdeyse yirmi senedir yapmadığını söyleyince Nathalie  Doktor Moser elleriniz hala o sihirsel dokunuşa sahip ve ameliyattan layıkıyla başarabilirsiniz diyerek Doktor Moser'e güven aşılar. Doktor  Moser Mellisa'yı ameliyata sokar çene altından soktuğu neşter ile Mellissa'ın yüz derisini kaldırır ama  Mellisa'ın yüz derisi esnek olduğu için parçalanmaya başlar ve Doktor Moser Nathalie'ye kompres yap der ama yüz parçalanır. Daha sonra Gordon elektrikli testere ile Melisa'ın kafasını gövdesini ayırdıktan sonra kesik kafayı tutkulu şekilde öper.

Doktor Moser Doktor Flamand'a  ameliyatın başarısız geçmesinin nedeninin  Mellisa'ın ameliyat esnasında yaşadığı panik ve korkuya bağlar. Bunun üzerine Nathalie  o zaman  ben yeni denek arayışlarına başlayayım deyince  Doktor Flamand  Nathalie'ye bende sana eşlik edeceğim der.  Bu arada karakolda  Polis Müfettişi Guerdott  Sam Morgan'a tıpış tıpış  ayağıma geldiniz  Mösyö Morgan ve gene belirttiğiniz gibi sarı saçlı bir kadının müdahil olduğu kaçırılma vakası ile karşı karşıyayız ama  bildiğiniz gibi Paris'te bir sürü sarışın var ve boyalıları da eklersek elimizdeki şüpheli sayısı arta der. Bu sefer kesik kafalı kurbanı sol kalçasındaki kelebek dövmesinden tanımladık dedikten sonra  Mellisa Gilbert'in dosyasını Sam Morgan'a  verir.


Diskoteğe giden Doktor Flamand ve Nathalie'in ilgisini dans pistinde  dans eden aktris Florence Guerin çeker. Doktor Flamand aktrislerin ünlü olmamak için yapmayacakları bir şey yok ve üne kavuşunca tanınmamak için kara gözlüklerin arkasına saklanırlar der. Dansını bitiren Florence  içkisini almak amacıyla  Doktor Flamand'ın yanına gider ve yanlışlıkla içkisini  Nathalie'in üzerine döker. Bunun üzerine Florence özür dileyerek  Nathalie'in üstünü siler.  Nathalie ve Doktor Flamand Florence'a insanlık hali  olur böyle kazalar dedikten sonra Florence Doktor Flamand'ın karizmasına hayran kalır. Bir iki hoşbeşten sonra  çakırkeyif Florence Doktor Flamand'ın malikanesine gelir. Florence  Doktor Flamand'a ne hazırlıyorsan çabuk hazırla der.  Bunun üzerine Doktor Flamand  gizli odasında elinde şırınga harika bir kokteyl hazırlıyorum der.    


Ertesi sabah Barbara'dan kan numunesi alan Nathalie'ye  Barbara bunu niye yapıyorsun  diye sorunca  Nathalie  Barbara'ın kredi kartının numarasını ister. Barbara önce kredi kartının şifresini vermek istemez ama Nathalie'ye karşı koyamayacak kadar bitap ve çaresizdir. Daha sonra Ingrid'in yanına çıkan Nathalie  Ingrid'in canının sıkkın olduğunu fark eder ve sorun ne diye sorar.  Ağzındaki baklayı çıkaran Ingrid uzun zamandır erkek tenine hasret kaldığını açıklar. Bunun üzerine Nathalie Ingrid'e derdin bu olsun sana bir şeyler ayarlarım dedikten sonra Gordon ile birlikte erkek fahişelerin müşteri beklediği mekana gidip bir erkek fahişe bulurlar. Nathalie erkek fahişeye gideceğimiz yere gözlerin bağlı gideceksin beraber olacağın kişi arkadaşım olur der. Bunun üzerine erkek fahişe arkadaşın senin kadar çekici ve paralı ise benim için sorun teşkil etmez der. Doktor Flamand'ın malikanesine gelen erkek fahişe Ingrid ile yiyişmeye başlar. Yiyişme esnasında erkek fahişe Ingrid'e neden maske takıyorsun diye sorar. Ingrid gizemi artırmak içi diye cevap verir. Bunun  üzerine  erkek fahişe ben becerdiğim kişinin suratına bakarım deyip Ingrid'in maskesini çıkartınca Nathalie pislik herif diyerek eline geçirdiği makası erkek fahişenin gırtlağına geçirir.

Sam Morgan Paris'in arka sokaklarında bulunan salaş bir gece kulübünde Mellisa Gilbert hakkında bilgi almaya çalışır ve Mellisa'ın erkek arkadaşı Raşit ile tanışır. İlk başlarda  Raşit Sam Morgan'ı polis sanıp konuşmak istemez ama Sam Morgan Raşit'i ikna eder ve Raşit konuşmaya  başlar. Mellisa'ın Raşit'in kız arkadaşı olduğunu  ve Raşit'in bir haftadır  haber alamadığını öğreniriz. Daha sonra Terry Hallen Sam Morgan'ı arar ve kızı Barbara'ın kredi kartının Saint Cloud bölgesinde kullanıldığını söyler. Biraz araştırma yapan Sam Morgan  kartın  Mimoza Kliniğinde kullandığında öğrenir. ve ilk vasıtayla Saint Cloud'a gider.

Mimoza Kliniğe varan Sam Morgan  Doktor Flamand'ı yazıhanesinde ziyaret eder.  Bu arada Barbara Gordon'u ayartıp hücresinden kaçar.  Sam Morgan Doktor Flamand'a Barbara  Hallen hakkında sorular sorar. Doktor Flamand Barbara'ın küçük bir ameliyat geçirdiğini daha sonra ayrıldığını söyler. Bunun üzerine Sam Morgan lakin kredikartını kullanılmış deyince uyuşturucu bağımlılarını bilirsiniz karabatak gibiler bir kaybolurlar bir çıkarlar der. Bu arada Doktor Flamand'ın kapısının önüne kadar gelen Barbara kıvrak bir hareketle Nathalie tarafından hücresine geri gönderilir. Sam Morgan'ın yanına gelen Nathalie yardımcı olabilir miyim der.  Sam Morgan bu sefer Mellisa'ın fotoğrafını gösterir ve Doktor Flamand bu tür süprüntüler buralara hiç uğramazlar diye cevap verir.  Sam Morgan'ın gözü Nathalie'in koluna taktığı altın bilekliğe takılır. Nathalie'yi odasına çeken   aklını mı kaçırdın böyle gereksiz risklerden ne zaman vazgeçeceksin der.  Bunun üzerine Nathalie kendime hediye veriyorum der. Kaldığı otele dönen Sam Morgan fotoğraflara bakar ve Barbara'ın kaçırıldığı gün kaybolan  altın bileklik olduğunu anlar.

Gordon'un tutsak kadınları hapsettiği yerin kapısını açık unutup gitmesiyle  meraklı hemşire   içeri girer ve tutsak denekleri, Gordon'un kesik kafa koleksiyonunu görür ve alet dolabında saklanır içeri giren Gordon hemşireyi fark eder ve demir delici matkap ucuyla hemşirenin beynini delerek öldürür. Akşam olduğunda Sam Morgan gizlice Doktor Flamand'ın malikanesine girer.  Bu arada Doktor Flamand ve Doktor Moser Florence ve Ingrid arasında yapılacak yüz nakil ameliyatına başlarlar.  Ameliyat başarılı geçer ve Florence'in yüz derisini kolaylıkla soyulup nakile uygun hale getirilir. Bu arada malikanenin içine girmeyi başaran  Sam Morgan Gordon'un inine iner ve Gordon'un ani saldırısına uğrar bir süre Gordon ile  dövüşen Sam Morgan Gordon'u öldürmeyi başarır ve  Barbara'yı bulur ama Nathalie ikisinden önce davranıp hem Sam Morgan'ı hem de Barbara'yı kilitler.

Aradan günler geçer yüz nakli ameliyatı başarılı geçer. Ingrid iyileşmiştir  Doktor Moser ve Doktor Flamand birbirlerini tebrik edip yeni yıllarını kutladıktan Amerikalı dedektif ve Barbara sorunundan kurtulma  fikirleri üretmeye çalışırlar. Bunun üzerine Doktor Moser Barbara'ın kapısının önüne tuğla döşenmesini teklif eder ve teklif kabul görür. Ertesi Terry Hallen tele sekreterine bakar Sam Morgan  Barbara'ın izini buldum şayet başıma bir şey gelir ise donanmayla irtibata geç der. Bunun üzerine  Terry Allen sekreteri Jeannie'ye bana ilk Paris uçağını ayarla der ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...