https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

15 Ocak 2015 Perşembe

Madonna: A Case Of Blood Ambition



Filmimiz arabada oturup kırk yaşlarında bir adam ile otuzlarında  bir kadının resmini çeken altmış yaşlarında bir adamla başlar.  Daha sonra aynı akşam altmışın sonlarında başka bir adam bir  oğluyla  lokantada buluşur. Direk konuya giren yaslı adam oğlum Katherine seni seviyor ama boşanırsan elinde ne var yoksa alır annenden her  şeyi ucuz bir fahişe için kaybetmeye değer mi deyince adamın Nora'ya öyle deme der. Bunun üzerine yaşlı adam onun gibiler alınıp satılır deyince adam silahını çıkartıp bir kaç el babasına sıkar ve lokanta çalışanı ise pompalı tüfekli lokanta çalışanı baba katilini vurarak öldürür. Ertesi gün kadının biri  Roger Jr ve Roger Sr Kramer'ın  ölüm haberini sevinç ile dinler.


Filmin başında kadın ve adamın fotoğraflarını çeken şahsın özel hafiye olduğunu öğreniriniziz. Tele sekreterine bakan özel hafiye Mike Eril diye birisinden mesaj alır. Mesajda  dün olanlar yüzünden Kramer dosyasının epey karmakarışık hale geldiği şayet bir haber çıkarsa vereceğini belirtir.  Daha sonra Mike'in yazıhanesine Roger Jr'un dul eşi Bayan Kramer gelir. Bayan Kramer  Mike'a yüklü miktarda para teklif  edip kocasının sevgilisi  Nora hakkında malumat edinmek   ister. Mutlu bir aile tablosu görürüz ailenin küçük oğlu Arthur baba oğul Roger Kramerler'in öldüğü yere gittiğini söyler. Anne Beatrice ne için gittin oraya diye sorar.  Arthur etrafa  bakmak gittiğini söyleyip  lokantanın her yerinin  kan ve  cam kırıkları ile dolu olduğunu söyleyince Beatrice oraya gitmeni yasaklıyorum der.  Daha sonra Beatrice  kocası  Kevin'a ben bu Kramer soyadını bir yerden duymuştum der Kevin'da  Kramer'ın sık kullanılan bir soyadı olduğunu söyler. Daha sonra Kevin işvereni Oscar'ın modelleri kontrol edeceğini söyleyip evden çıkar.

Kevin ortağı Jerome ile model fotoğraflarını kontrol ederken sekreterleri  Oscar'ın geldiğini  haber verir. Jeome Oscar'a ne sürpriz senin Avrupa'ya gittiğini sanıyordum deyince Oscar  gelecek hafta diye cevaplar.  Bunun üzerine Kevin kampanya için kullanabileceğimiz modeller deyip fotoğrafları gösterir ama Oscar fotoğrafları elinin tersiyle itip fotoğraf çekimlerini kendi seçtiği modelle yapılacağını söyler.  Bunun üzerine Kevin daha önce tecrübesi oldu mu diye sorunca Oscar ilk işi diye cevaplar.  Bunun üzerine Kevin  Oscar'a bu işi yapabileceğinden emin misin deyince  Oscar içgüdülerime güvenirim bu kadın bu iş için biçilmiş kaftan der ve yazıhaneden çıkar.  Kevin Jerome'a Oscar'ın seçtiği model işi başaramazsa ne yaparız deyince Jerome bizde  modeli başımızda savarız diye cevaplar.



Akşam rahatlamak için ailesi ile birlikte  evinde oturan Kevin  Oscar'ın seçtiği modelli karısı Beatrice ile konuşur. Beatrice modelin Oscar'ın kız arkadaşlarından biri olduğunu söyler. Ertesi gün Kevin  Oscar'ın seçtiği modelin fotoğraf  çekimine katılır.  Kevin model olan Nora'ın albenisinden etkilenir ve Nora  ile Oscar hakkında konuşur Nora  Oscar ile düzeyli bir ilişki  yaşadığını söyler..  Nora'ın  Kevin'ın yanında rahatlıkla soyunup giyinmesi Kevin'ı öpmesi Kevin'i ailesi gelene dek derin düşüncelere sevk eder.  Özel hafiye Mike'in yanına gelen arkadaşı Bobby Roger Kramer'ın dosyasını sunar. Roger Kramer'ın ne trafik cezası ne de sağlık sigortası çıkar.  Bobby  Mike'a  Roger Kramer olan alakan nedir diye sorunca  özel hafiye Mike Roger Kramer'ın dul eşi tarafından tutulduğunu söyler ve Roger Kramer vakası hakkında daha fazla bilgi ister ama Bobby şef ile ters düşmemek Mike'ın teklifini kabul etmez. Bu arada Kevin Nora hakkında cinsel fanteziler kurar ve karısı Beatrice'e çaktırmamaya çalışır


Ertesi gün Nora Kevin'ı arayıp iş hakkında konuşacakları bir öğlen yemeği  teklifi sunar ve  Kevin tarafından kabul görülür. Daha sonra Nora dairesinden ayrılınca daireye özel hafiye Mike girer. Bu arada Kevin buluşma yerine gider ve öğle yemeğinde buluşacakları yer striptiz kulübüdür. Kevin bu bir şaka mıdır diye sorunca Nora insanları şaşırtmak hoşuma gider diye cevaplar.  Nora ve Kevin Kevin'ın evliliği hakkında konuşurken özel hafiye Mike'da  Nora dairesinin resimlerini çeker. Kevin ve Nora bir daha buluşmak üzere ayrılar.
Ertesi gün  özel hafiye Mike Bayan Kramer'a  Nora'ın pahalı bir hayat kadını olduğunu ve bu olayı  adli mercilere devretmelerinin daha uygun olacağını söyleyince Bayan Kramer polisin bir sokak süprüntüsünü takmayacağını söyler. Bunun üzerine  özel hafiye Mike Nora dosyasını polise vermenin  yapılabilecek en iyi  çözüm olduğunu söyleyince  Bayan Kramer o kadının kocamın ölümüyle ilgisi var der. Özel hafiye Mike Bayan Kramer  öfkeli olduğunuzu ama   otuz seneyi aşkın polis teşkilatıyla çalıştığını şayet Nora isimli kadının bağlantısı olsaydı şimdiye kanıtlanırdı deyince Bayan Kramer  özel hafiye Mike 'a  eminim Nora'ın bu işte bir parmağı vardır Bay  Rubbert  diyerek özel hafiye Mike'ın yazıhanesinden çıkar. 


Jerome Kevin'a Oscar bizi yemeğe davet etti gelmememizi istiyor deyince karısı Beatrice'i arar ve akşam geç geleceğini  haberdar eder.  Oscar akşam yemeğinde Nora'ya ilan ı ask ederken Nora'da  gizlice eliyle Kevin'ı taciz eder. Yemeğin ortasında Jerome Oscar'a  uçağı kaçıracağız diyerek Oscar'ı apar topar yemek masasından kaldırır. Oscar ve Jerome gidince Kevin Nora'ya maksadın nedir senin diye sorar ve ikili lüks lokantadan çıkıp underround tiplerin takıldığı bir diskoteğe giderler. Yüksek ses afrodizyak etkisi yapar ve Kevin ve Nora diskotekte yiyişmeye başlarlar ve yiyişme Nora'ın dairesinde sonlandırırdır ve   Özel hafiye Mike Kevin'ı apartmandan çıkarken görür.   Kevin karısını çaktırmadan odasına girerken Beatrice'de kaçak et kesmiş kocasına çaktırmadan gizliden gizliye ağlar.  Sabah olduğunda  işe giden Kevin kaçak et kesme yalanına arabamın lastiği patladı diyerek karısı Beatrice'yi,Jerome'u ve sekreteri Marge'i kandırmayı dener ama pek başarılı olamaz. Bu arada  Bobby' özel hafiye Mike'in yazıhanesine girip Mike'a çektiği fotoğraflardan kimlik tahlili yaptığını fotoğraftaki şahısın Francesco Leoni olduğunu söyler. Bunun üzerine özel hafiye Mike Nora niye bir çocuk tecavüzcüsünün resmini evinde saklar der. 



Kevin,Jerome ve Marge işten çıkıp arabalarına giderken  Nora Kevin'in arabasının yanından çıkar ve  Kevin ile yiyişmeye başlar olanlara  şahit olan Marge Kevin'a sende utanma yok mu diye çıkışıp gider.  Yakalandığını anlayan Kevin lanet olsun  böyle bir işe kalkışmamalıydım der.   Bunun üzerine Nora  bu bu adı konulmamış ve planlanmış  bir hareketti deyince  Kevin böyle devam edemez der. Bunun üzerine Nora Kevin'a konuşmamız lazım diyerek dairesine  Kevin ile birlikte dairesine  gider.  Kevin Nora'ya ben senin gibi her şeyi basite indirgeyemiyorum evde beni bekleyen bir oğlum var deyince Nora Kevin'ın eşi Beatrice'ı arayarak Bay Richards'ın mühim işleri çıktı geç gelecek dedikten soyunup  böyle hallederiz deyip soyunup Kevin ile yiyişmeye başlar. Beatrice oğlu Arthur'un doğum günü hazırlıklarıyla uğraşırken Marge'ı arar ve mesai olmadığını öğrenir. Sevişme faslını bitiren Kevin  Bakire Meryem tablo ve biblolarını görünce  Nora'ya senin inançlı bir birey olduğunu bilmiyordum der.  Bunun üzerine  Nora Kevin'a sana bir hediyem var deyip bir robdöşambr hediye eder. Nora Kevin'a robdöşambrı nasıl bulduğunu sorar. Kevin'da senin kadar güzel cevabını verir. Evine dönen  Kevin karısının neden böyle şeyler yapıyorsun sorusuna  sen kendini hamile bıraktırıp benimle yalancılara işim olmaz diyerek evi terk edip Nora'ın dairesine yerleşir.  


Bu arada özel hafiye Mike Frrancesca yani Nora'ın geçmişini deşmek için  Nora'ın geçmişte kaldığı yetimhane çalışanlarından Bayan Wagner ile konuşur.  Bayan Wagner Francesca'ın duygusal problemleri olan bir kız çocuğu olduğunu  ama babasına garip bir bağ ile bağlı olduğundan bahseder hatta babasını hapse yollayan jüri üyelerini ölüm ile tehdit ettiğini söyler.  Kevin Nora'ın dairesindeki işlemeli bıçağı görür ve bıçağı sorar. Nora aslında bunun bir bıçak olmadığını merasim hançeri olduğunu söyledikten sonra  benim için özel olacaksın deyip hançer ile önce Kevin'ı sonra kendisini çizer. İşe dönen Kevin özel hayatı ve iş hayatındaki çalkantılar yüzünden  Jerome ile takışır ve Jerome'a bana karışma  ikiyüzlü sahtekar deyip işyerinden ayrılır.  Daha sonra evine dönen Kevin eşyalarını toplamaya  başlarken  karısı Beatrice ile kavgaya tutuşur. Kavga sonrası karısı Beatrice'ın ağlamaklı halini gören Kevin duygusuz bir şekilde ne acınası bir insanmışsın der.   Nora dairesinde Kevin'a hayatını onlar için adadın birazda kendin için ada diyerek gaz verir.



Gece vakti teyp kayıtlarını dinleyen özel hafiye Mike Bobby arayıp Leoni davasındaki jürinin listesini ister. Ertesi gün Bobby  jüri listesini Mike'a illettir.  Mike şu işe bak Roger Sr'da jürideymiş der.  Bu arada kimliği belirsiz bir şahıs Beatrice'ın stüdyosunu dağıtır.  Beatrice Marge'ı arar Marge etrafı temizleyeceğini söyler.  Kevin ile Nora  striptiz kulübünde romantik anlar geçirirken Kevin kalkmasını fırsat bilen özel hafiye Mike gelir ve  senin adın Francesca  Leoni değil mi der. bunun üzerine  Nora özel hafiye Mike tokat atar olayı gören Kevin'da Mike'ın karnına yumruk geçirip striptiz kulübünden ayrılırlar.Nora striptiz kulübündeki adamın aslında Beatrice'ın gönderdiği adam olduğunu söyleyerek Kevin'a yalan söyler.  Ertesi gün  özel hafiye Mike Beatrice'in evine gelir.  Nora olayını anlatır Beatrice evlenmeden önce Nora yani Francesca'ın babasının mahkemesinde jürilik yaptığını öğreniriz . Özel hafiye Mike  Beatrice'a tek yaşayan jüri üyesinin olduğunu söyleyip evden çıkar.  Kevin oğlu Arthur'u okul dönüş alır ama Arthur'un  annesine haber vermez. Bunun üzerine endişeden deliye dönen Marge'ı arayıp Nora'ın adresini öğrenir ve  o nerede diye sorar.   Nora  Kevin sanır ama Beatrice'in kastettiği kişi aslında Arthur'dur ve Nora'ya tokadı patlatıp oğluma bulaşırsan seni öldürürüm der.  Beatrice gittikten sonra Nora fotoğrafçısı Ace ile birlikte saldırıya uğradığını kumpasını kurar.  Bu arada Kevin'da  Arthur'u evine bırakır.

Nora'ın dairesine dönen Kevin Nora'ın yüzünü ve Beatrice'in şalını görüp Beatrice gününü görecek deyip daireden çıkar ve Nora kahkahalara boğulur. Gecenin bir vakti zorla eve giren Kevin karısıyla tartışmaya başlar. Beatrice  Kevin'a sen zavallı bir aptalsın  Nora' ın babası  bir çocuk katiliydi ve son sevgilisi Roger Kramer Jr'dı deyince ben bu Nora hakkındaki yalanlara katlanamam dedikten sonra gırtlağına sarılır ve boğazlamaya başlar.  Bir süre sonra kendine gelen Kevin üzgünüm falan demeye başlarken Nora ve Ace gelir. Nora Kevin'ın böğrüne hançer saplayıp öldürdükten sonra Ace'de  Beatrice kovalar ve kovalamacının sonunda Ace şarap şişesini kafasına yer. Daha sonra  Beatrice Nora'ın saldırısına uğrar boğuşma sonrası  Nora kendi hançeri ile hançerlenir ve ölür.  Kendine gelen Ace Beatrice saldırır ama özel hafiye Mike gelip Ace'yi vurur ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...