https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

9 Ocak 2015 Cuma

Bahía Blanca




Filmimiz  boğulup da ölen Pacho isimli gencin  ölüm sebebini araştırmak için sahil kasabasına gelen adli tıp hekimiyle başlar. Kasabanın şerifi Carlos  adli tıp hekimine Pacho'un ölümünün boğulma olmadığını cesedi çıkartırken alışla gelmedik yaralar gördüğünü söyler.  Silvia isimli  genç kadın  şerif  Carlos'u durdurup ne oluyor diye sorar.  Şerif Carlos alışa geldik konular diye cevaplar. Bunun üzerine Silvia neymiş bu alışa geldik konular diye sorar. Bunun üzerine Silvia şerif Carlos'a ne gibi konular diye sorar.  Pacho üzerinde otopsi yapacağız deyince Silvia  otopsinin ne olduğunu sorar.  Şerif Carlos  otopsinin cesedi kesip biçip Pacho'un  ölüm sebebinin ne olduğunu öğrenmenin tek yolu olduğunu söyleyince Silvia yana yakıla babasının yanına doğru koşar.

Silvia  yana yakıla babasına seslenir.Silvia'ın babası ne oldu  deprem  mi oldu savaş mı çıktı diye sorunca Silvia Pacho öldürülürdü sebep neymiş diye kesip biçeceklermiş diye cevaplar.  Bunun üzerine Silvia'ın babası eskiden böyle vakalar olmazdı dedikten sonra Silvia'ya  seni bekleyen bir misafirin var ama içeri sokmadım iyi bir intiba uyandırmadı  der.  Bunun üzerine Silvia öyle yapma  Andy bayağı edepli birisidir der. Silvia'ın babası Raul Sebastian'ın yanında çalışana güvenmem  vekil olduktan sonra tek yaptığı çalmak ve zimmetine para geçirmek oldu  Tanrı bilir Pacho'un  ölümünde parmağı vardır deyince  Silvia  babasına Bay Sebastian ile alıp veremediğin  nedir diye sorar.  Silvia'ın babası Silvia'ya  serseri her zaman serseridir diye cevaplar. Bunun  üzerine Silvia  ama ben Andy ile evleneceğim diyerek babasının yanından ayrılır.  Andy'in yanına varan Silvia babasının huysuz ama yumuşak bir kalbi olduğunu söyler.

Şerif Carlos  Doktor Ramiro'ya nerede kaldın diye sorar. Doktor Ramiro otopsi yapacak temiz suyu zar zor buldum  o sebepten geç kaldım der. Bunun üzerine Şerif Carlos  Doktor Ramiro'ya bahsettiğim yaraları fark ettin değil mi diye sorar. Doktor Ramiro evet ayrıca kurbanın beyninde kurşunda var deyince Şerif Carlos Doktor Ramiro'ya  Pacho'yu  tüfek ile öldürülmüş  olunabilir mi der. Bunun üzerine Doktor Ramiro sanmam kurşun otuz sekizlilik bir tabancanın namlusundan çıkmış gibiydi diye cevaplar. Lafa karışan Don isimli yaşlı kasaba sakini cinayetin sebebinin geyik adasındaki  deniz çukurlarından gelen ezgileriyle erkekleri baştan çıkaran deniz kızların olduğunu söyleyince hem Doktor Ramiro hem de Şerif Carlos kahkahalar atmaya başlar.

Şerif  Carlos ihtiyar Don'un iddiaların bir kısmının doğru olup olmadığını araştırmak için Doktor Ramiro ile birlikte  Geyik adasına giderler.  Eski püskü bir gazinonun orada duran Şerif Carlos  gazinonun kapısını çalar.  Kapının çalındığını duyan gazino sahibesi süslenip gitarını alıp çalmaya başlar. İçeri geçen  Şerif Carlos  cinayet soruşturması nedeniyle Domuz körfezinden geliyorum  der. hem gazino sahibesi hem de Şerif Carlos birbirlerine ters davranınca tansiyon yükselir ama daha ikilin daha önce birbirini daha önceden tanıdıklarını öğrenilince ortalık yatışır.

Muhabbete başlayan gazino sahibesi Aliada ve Şerif Carlos geçmişlerinde zinadan çok çektiklerini öğreniriz Şerif Carlos polis tarafından çok kovalanmış Aliada ise Valparaiso'dan atıldığını öğreniriz.  Mandaga Şerif Carlos'a sen nasıl polis oldun diye sorar. Vali  Madero zor zamanlardayken Meliton başa geçti bende Meliton'un eşiyle ilişkim vardı yakalanınca hapse atıldım tekrar Madero  başa geçince polis oldum ve Domuz körfezine sürüldüm  diye cevaplar. Aliada ise kız kardeşi Maria ile fahişe sanıldıklarında polisten kaçmak için Geyik adasına sığındıklarını belirtir.

Aliada  kumsalda deniz kabuğu toplayan akli bozuk kardeşi Maria'yı çağırıp sana kötülük yapan adamı öldürmüştüm ama sana yatakta yaptıkları hoşuna gitti değil mi deyince Maria kontrolden çıkar ve Aliada'ya  saldırır.   Aliada  Maria'ın kollarından tutarak Maria'ya sakinleşmesini söyler. Bu arada Raul Sebastian adamlarıyla beraber Geyik adasına varır. Raul Sebastian'ın geldiğini gören Şerif Carlos Doktor Ramiro'yu da alıp arka kapıdan sıvışır. Raul Sebastian ise yukarı katta çıkıp Aliada ile günah anları geçirir.  Sevişme faslı bittince Aliada  Raul Sebastian'a artık yanıma çok az uğruyorsun der.  Bunun üzerine Raul Sebastian vekil olduğumdan beri  mesuliyetim ve işlerim artı diye cevaplar. Sabah Geyik adasında kalan Andy  akli dengesi bozuk Maria'ya  yabani bir hayvan gibisin sana gerçek erkek nasıl olurmuş diyerek cinsel saldırıda bulunur ama saldırı neticelenemez Aliada son anda yetişip tabancasını çekip kardeşimden uzaklaş ve bir daha bu adaya gelme yoksa seni gebertirim der.

Domuz körfezine geri dönen Şerif  Carlos'a Don tavsiyemi dinleyip o adada dolanan kadınları inceledin değil mi diye sorar.  Şerif Carlos Don'a evet arkadaşlarım olur kendileri der. Bunun üzerine Don aptal evladım Pacho gibi öleceksin  şayet o kadınlardan kurtulmazsan ölümle burun buruna gelirsin uyarımı yaptım vicdanım temiz diyerek çeker gider. Bu arada  Raul Sebastian gelip  Şerif Carlos'a Geyik adasından uzak dur yoksa karışmam diye tehdit eder.  Bunun üzerine Şerif Carlos ne yaparsın diye atar yapınca Raul Sebastian'ın adamları  Şerif Carlos'u feci şekilde evire çevire döver.

Silvia babası Leon ile Andy hakkında tartışır.  Leon kızım niye ahlaklı,çalışkan ve dürüst bir insanı sevmedin der.  Bunun üzerine  Silvia babasına  bende  Andy ile kaçıp evlenirim  tıpkı annemin kaçıp seninle evlendiği gibi deyince.  Leon  Andy'i kabul edeceğime seni kaybederim daha iyi deyince Silvia sevinçle babasının yanaklarını  öpüp dışarı çıkıp Andy ile ilk kez beraber olur.  Sevişme faslı biter  Andy Raul Sebastian birazdan buraya gelecek diyerek dışarı çıkartmaya çalışır. Silvia  Andy'e niye Raul Sebastian'ın yanında çalışıyorsun herkes onun bir suçlu olduğunu biliyor deyince Andy en büyük sırrını açıklar aslında Andy Raul Sebastian'ın gayri meşru oğludur. Bu arada Raul Silvia ve Andy arasındaki konuşmalara şahit olmuştur. Silvia gidince o Musevi adamın kızını boş ver  der Bunun üzerine Andy senin oğlun olduğumu söyledim ve gitti deyince Raul Sebastian büyük hata işlendin kimse bizi kan bağımızı bilmemeli ikimizde hırslı ve aşırı bağımlıyız  der.  Andy Raul'a Silvia ne olacak diye sorunca onu da başka bir kadınla unutmaya çalış. der.

Aliada  Maria'ya hala o adamı öldürdüğüm için öfkelisin değil mi  Maria  bu adada kimse sana kötü davranmayacak izin vermeyeceğim çünkü sen hamilesin Maria  der.  Bunun üzerine iki kız kardeş  birbirlerine sarılırlar. Akşam olduğunda bir kez daha Şerif Carlos  Geyik adasına gelir. ve Aiada ile günah anları geçirir.  Sabah olur kahvaltı sofrasına oturan Şerif Carlos'un yanına oturan  Aliada ilk kez mutlu,düzgün ve güvende hissetim başımda bir erkek vardı  diyerek  Şerif Carlos'a bizimle kal teklifi yapar ama. Şerif Carlos Raul Sebastian'ın korkusundan teklifi kabul etmez. Daha sonra Maria ile konuşan Şerif Carlos Maria'ın Şerif Carlos'un dudaklarına yapışmasını engelleyemez ve yiyişirler.

Aliada  Şerif Carlos'a  Maria zevk iniltilerini duyunca onu senin  hizmetlerinden mahrum bıraktım der. Bunun üzerine çünkü bana aşıksın deyince  Aliada aşk mı o hissi hiç bilmem bile der.  Şerif Carlos zavallı kız  Tanrı kutsasın onu vahşi hayvanlar gibi yaşıyor der. Bunun üzerine Aliada Şerif Carlos'a alaycı bir ses tonuyla ne kadar özgecil olmuşsun der. Bunun üzerine Şerif Carlos senden daha fazla olduğu su götürmez bir gerçek onu böyle soyutlarsan ona yarar sağlayamazsın bakire azize falan mı yapmak istiyorsun diye sorar. Aliada o normal değil deyince Şerif Carlos  yalnızca dilsiz aksi takdirde tam bir kadın der. Bunun üzerine Aliada Maria daha çocuk der. Şerif Carlos lanet olsun hamile kadın o der.

Aliada Maria'ya Carlos'la olan yatak maceralarını hamileliği anlatır.  Aliada Carlos'u yatakta tek geçerim der.  Daha sonra konuşmaları geçen bir sayesinde bozulur. Aliada müşteriler geldi hazırlıklara  bir an önce başlamalıyım diyerek gazinoya koşar.  Akşam olduğunda Aliada  müşterilere  içki ve müzik ziyafeti çeker ama bu ziyafet kısa sürer çünkü Raul Sebastian ve adamları herkesi gazinodan kovar özellikle Carlos'u  kovar ve üst katta Aliada ile günah anları yaşar.  Ertesi gün Silvia  Raul Sebastian'ın malikanesine gidip Andy'i sorar. Raul Silvia'ya belki başka kadınlara gitmiştir deyince Silvia hayal kırıklığı içinde  malikaneden ayrılır.  Morali bozuk olarak eve gelen Silvia babası Leon'a bir şeyim yok diyerek odasına çekilir. Don gelir ve bu çatı altında büyük bir lanet var  dün gece kahve yapraklarından okudum ve uyarmak için geldim der.  Leon ben böyle batıl inanç martavallarına inanmam  deyince Don öyle olsun kızın büyük tehlikenin içinde deyip Leon'un yanından ayrılır.

Maria kumsalda gezinirken Andy'in cinsel saldırısına uğrar ama bu sefer Andy ense kökünden kurşunu yiyip ölür ve kurşunu sıkanda Aliada'dır. Bir kaç saat sonra Silvia Geyik adasına gelip ben Raul Sebastian'ın sekreteriyim diyerek Andy'i arar. Aliada Andy burada değil ayrıca Andy'de kim diye sorar. Silvia Ailada ile inatlaşınca  Aliada tabancasını çekip geri bas kafana delik deyince Silvia  gazinodan çıkar.  Ertesi gün Andy'in cesedi denizden çıkartılır ve hem Silvia hem de Raul yıklır.
Maria odasında dikiş işleriyle uğraşırken Aliada gelir ve sana bir itirafta bulunacağım  yaptığım iyi veya kötü şeyler hep senin iyiliğin içindi çünkü bu dünyada tek seni ve taşıdığın bebeği  sevdim der. Aliada ne düşünüyorsun bazen gözlerinin içerisindeki ateşi görüyorum deyince  Maria konuşmaya çalışır ama muvaffak olamaz . Bu arada akli dengesini Silvia düğününde giyeceği gelinliği giyip aynada Andy'in suretini görür ve eline tüfek alır.  Aliada  Şerif Carlos  ile yiyişirken  ben bir özürlüye bakan hapisten firar etmiş fahişeyim der. Bunun üzerine Şerif Carlos sen tanıdığım en mükemmel insansın diyerek Aliada'ya moral aşılamaya çalışır ve aslında Aliada'ın gizliden gizliye Maria'yı kıskandığını öğreniriz. Bunu öğrenen Maria  kendisini tepeden atarak intihar eder Aliada ve ve Şerif Carlos ise Silvia tarafından vurarak öldürür ve film biter



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...