https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

21 Ocak 2015 Çarşamba

Play Murder For Me


Filmimiz salaş bir pavyonda saksafon ötüren bir adam ile başlar.  Adının Max olduğunu öğrendiğimiz saksafoncuya  pavyon sahibi yaklaşıp  seni  görmek isteyen  zengin bir caz hayranı var der.  Kendisini tanıtan Fred Merrit isimli caz hayranı zengin adam Max'ın şevkle saksafon çalmasına hayranlık duyduğunu söyleyip  bir başka caz sanatçısı olan Dexter  Gordon'ı hatırlattığını söyler.  Bunun  üzerine  Max hanımınız ne diyor deyince  Patricia  bu konuda konuşmasam iyi olur der. Fred karım Patrica'ın caz şevki yoktur  der ve teklifini sunar.  Teklifi Buenos Aires'den gelen misafirlerini müzikli eğlence tertip etmek ister. Bunun üzerine  Max yüksek miktarda para ister ve Fred Merrit iki katını  söyleyince Max Bay Merrit siz gerçekten caz hayranısınız der.

Ertesi Akşam  Max Bay Merrit'in malikanesine saksafon öttürmeye gider.  Bu arada Patricia  misafirlerden Giourgious Juarrezz ile alakadar olur .  Bay Juarrezz  Patricia'ya niye benimle alakadar oluyorsunuz diye sorunca Patricia kocamla husumetinizi biliyorum der. Bu arada  Max Bay Merritt'in misafirlerine  caz  keyfi sunarken Bay Merrit Bay Juarrezz'in teklifini ortak çıkarların değil  kendi çıkarlarının  öne çıkacak tekliflere açığım diyerek Bay Juarrezz'ın teklifini ret eder. Saksafon konserini bitiren Max  Bay Merritt'in ısrarıyla  karısı Patricia ile dans eder. Bu arada Patricia ve Max'in beş sene önce sevgili olduklarını  öğreniriz. Patricia  o kadının öldüğünü belirtir.   Max malikaneden çıkarken Bay Merrit'i sırtından vurulmuş halde bir bulur ve acele ile malikaneden kaçar.


Aynı salaş mekanda saksafon öttürmeye devam eden Max'a  ziyaretçisinin  olduğu söylenilir.  Ziyaretçi  Patricia Merritt'ir.  Max Patricia'ya iyi akşamlar Bayan Merrit fakir semtleri mi turluyordunuz diye sorar.  Patricia bende caz hayranı oldum diye cevaplar.  Max ne zamandan beri diye sorunca   Patricia kocam geçirdiği elim olaydan sonra acılığı dışında hiçbir şevki kalmadı der. Bunun üzerine Max üzüldüm der. konuşmasına devam eden Patricia  parti sırasında birisi hiç kimseye hatta polislere bile çaktırmadan Fred'i sırtından vurup partiden ayrıldı deyince Max Patricia'ya yapanı tanıyor musun diye sorar. Patricia hayır ama Fred tanıyor olabilir diye cevaplar.   

Geçirdiği saldırı sonrası tekerlekli iskemleye mahkum olan  Fred  adamı Kruger'a beni bu hale sokanı bul ve icabına bak emri verir.  Fred akşam yemeğinde karısı Patricia'ya öğlen nerelerdeydin diye sorar. Patricia  galerilere uğrayıp alınmaya değer bakmaya değer bir şeyler var mı bakmıştım diye cevap verir. Herhalde bunu sıklıkla yapıyorsundur herhalde deyince Patrcia  bu evin duvarlarını nasıl doldurdum sanıyorsun niye ofise gitmiyorsun diye sorunca Fred Patricia'ya  sert bir dille niye ofise gideyim artık saklayacak bir şeyin mi var   deyince Patricia hışımla yemek masasından kalkar.


Max ile sanat galerilerinde buluşan  Patrricia Max ile eski günleri yad ederler.  Bu arada Patricia Kocasının adamı  Kruger'da ikiliyi gizlice gözetlemektedir. Patricia eski günlerden  bahsedince Max  eski günlerde beni arkadaşlarımla aldatıyordun der ve dudaklarına yamulur. Patricia  Max'i  Fred bekler aldığı ilaçlardan sonra çekilmez  biri oldu diyerek öpüşme teklifini geri çevirir.  Eve dönen  Patricia kocası Fred  tarafından neden geç geldin diye  sorguya çekilir ve ardından  cinsel saldırıya dönüşür ama Patricia Fred'i üstünden atıp bir daha bana dokunamayacaksın der.


Otel odasında  yemeğini yiyen  Bay Juarrez banyosunu kontrol eden adamı kontrol eder  ve adamın öldüğünü sırada kendisinin olduğunu öğrenir. Bu arada adamı öldüreninde Kruger olduğunu öğreniriz.  Ertesi gün   Patricia kocasının adamı Alverro ile konuşur.  Alverro'yu  gören Fred karısından Alverro ile görüşmek için izin ister. Alverro Fred'e  yokluğunda işlerle ilgilendim deyince Fred'de Alverro'ya bende beni bu duruma düşüren domuzlara tuzak kurmakla meşguldüm der. 


Bay Juarrezz Krueger'ın izini bulur silahlı çatışmaya girer. Silahlı çatışmanın sonucunda Bay Juarezz Krueger'i öldürmeyi başarır lakin daha sonra  daha sonra öğreniriz ki  Krueger bir başkasıyla kılık değiştirmiştir.  Bu arada  Patricia Max'ın yeni sahne aldığı yere gider.  Max  salaş bir striptiz kulübünde saksafon ötürmektedir ama sarhoş davranışları yüzünden patronu ile ters düşer. Patronu Max'in  suratını dümdüz edecekken  Patricia Hot Kitten Kulüb'ün  patronuna silah çekince patron şiddet dolu fikriden vazgeçer.  Daha sonra Patricia   Max'ın saksafon ağızlığını şehevi biçimde yalamaya başlayınca Max ve Patricia sevişmeye başlarlar.


Sevişme sonrası Patricia Max'a ben böyle bir hatayı nasıl yapabildim deyince  Max sen açgözlüydün der.  Bunun üzerine  Patricia evet ama bedelini ödedim der.   Bunun üzerine Max Patricia'ya seni seviyorum ama güvenmiyorum deyince  Patricia senin için girdiğim risklere ne demeliyim dedikten sonra geçmiş anılar alemine giriş yaparız Fred karısını iş ortağı Alverro Molina ile ilişkisi olmakla suçlar.  Geçmiş anılar aleminden çıkınca Patricia  Fred'ten kurtulmanın tek yolunun öldürmek olduğunu belirtir.

Kruger gelip en sonunda Bay Juarrezz'i gafil avlamayı başarır. Bu arada Max ve Patricia caz konserine katılırlar.  Max Trompetçi ile konuşurken Patricia Max'ın yanından ayrılır ve Alverro ile karşılaşır.  Alverro  Fred'e selamlarımı illet der.  Ertesi gün Patricia Max'in yerine yüzü morarmış bir biçimde gelir. Max ne olduğunu sorar.  Patricia Fred'in fiziksel ve cinsel şiddet uyguladığını söyler.  Bunun üzerine  Patricia  Fred artık delirdi ortadan kalkması gerek der.  

Max bir caz grubunun seçimlerine girmeye muvaffak olamaz ve evine döner ve Patricia'ya ben ölü bir adam mıyım diye sorar.  Bunun üzerine Patricia  değilsin  diyerek Max'i dudaklarından öper. Güven kazanan Max komando bıçağını kuşanıp gerçek çağrımı buldum diyerek  Fred Merrit'in malikanesini gider.  Bir süre Bay Merrit ile kedi fare oyunu oynayan  Max en sonunda Bay Merrit ile yüzleşir. Bay Merrit  Patricia'ın Max'ı da Alvero ile  kandırdığını söyleyip  bir adres yazar ve eli tabancaya uzanınca Max Fred'in göğsüne komando bıçağını yapıştırır.  Bu arada Patricia çıkar ve bütün olayı tezgahladığı ortaya çıkar ve Max'ı vurur ve Fred vurmuş  gibi gösterir. Daha sonra Alvorro'un evine giden Patricia Alvarro ile kutlama yaparken Krueger saldırısına uğrar. Saldırı esnasında Alvarro ölür Patricia ayna hilesi kullanarak Krueger'i öldürür. Bu arada Max ölmemiştir  Patricia  bıçaklayarak öldürür ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...